Keystone logo
Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Beijing Jiaotong University - School of Software Engineering

Εισαγωγή

Γενικές Πληροφορίες

Πεκίνο Jiaotong University είναι ένα εθνικό βασικό πανεπιστήμιο υπό την άμεση διοίκηση του Υπουργείου Παιδείας και τώρα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, την Κίνα Σιδηροδρόμων Corporation και το Πεκίνο Δημοτική κυβέρνηση από κοινού. BJTU είναι ένα από τα πρώτα πανεπιστήμια που επιλέγονται στο «Εθνικό Project 211» και το έργο «985 Δύναμη Πειθαρχία Πλατφόρμα Καινοτομίας», ένα από τα πρώτα ιδρύματα που επιτρέπεται να παρέχουν μάστερ και διδακτορικού. BJTU, ως η κορυφαία διοργάνωση, έχει καθιερωθεί η Συνεργατική Κέντρο Καινοτομίας για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων διέλευσης, το οποίο είναι ένα από τα πρώτα 14 συνεργατικά κέντρα που έχουν εγκριθεί από την κινεζική κυβέρνηση να εισάγετε τις «Εθνικό 2011 Έργα». BJTU έχει επιλεγεί στο top 100 των «QS BRIC πέντε χώρες» για 3 συναπτά έτη, 6 ειδικότητες έχουν εισέλθει στην κορυφή 400 του QS World University.

Ως μία από τις τρεις καταγωγές του Πανεπιστημίου Jiaotong, η ιστορία της BJTU μπορεί να χρονολογηθεί 1896. BJTU αυξήθηκε από το Πεκίνο Ινστιτούτο Διαχείρισης της Σιδηροδρομικής, πρώτο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Κίνας που είχε δεσμευτεί για την προώθηση ταλέντα της διαχείρισης των σιδηροδρόμων και ξεκίνησε την εκπαίδευση σύγχρονης Κίνας στον τομέα της διαχείρισης και των τηλεπικοινωνιών των σιδηροδρόμων. Το 1917, αναδιοργανώθηκε σε Πεκίνο Σιδηροδρομικό Σχολή Διοίκησης και του Πεκίνου Ταχυδρομείων και Τηλεπικοινωνιών Σχολή. Το 1921, συγχωνεύθηκε με την Shanghai Industrial College, Tangshan Βιομηχανική College στο Πανεπιστήμιο της Jiaotong. Μετά την αναδιοργάνωση του Πανεπιστημίου Jiaotong το 1923, η πανεπιστημιούπολη του Πεκίνου μετονομάστηκε Πεκίνο Jiaotong Πανεπιστήμιο. Το 1950, το σχολείο πήρε το όνομά του Πανεπιστημίου της Βόρειας Jiaotong, και ο πρόεδρος ήταν ο διάσημος ειδικός γέφυρα Μάο Yisheng. Το 1952, η Βόρεια Πανεπιστήμιο Jiaotong ανακλήθηκε, ως εκ τούτου, η πανεπιστημιούπολη του Πεκίνου και Tang έγινε ανεξάρτητη και το σχολείο μετονομάστηκε το Πεκίνο Σιδηροδρομικό Ινστιτούτο. Το 1970, το όνομα Βόρεια Πανεπιστήμιο Jiaotong επαναλήφθηκε. Το 2000, είχε συγχωνευθεί με το Πεκίνο Electric Power College και η διοίκηση μεταφέρθηκε από το Υπουργείο Σιδηροδρόμων στο Υπουργείο Παιδείας. Το 2003, το όνομα του Πεκίνου Jiaotong Πανεπιστήμιο επαναλήφθηκε. Μερικοί γνωστή ανθρώπους στην ιστορία της Κίνας έλαβε την εκπαίδευσή του Πανεπιστημίου, συμπεριλαμβανομένων των Liu Han, ιδρυτής του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού της Κίνας, Ying Shangcai, εφευρέτης της πρώτης ατμομηχανής υψηλής ισχύος της Κίνας, Ζενγκ Zhenduo, διάσημος συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας και ιστορικός, Jin Shixuan, συγγραφέας της πρώτης μονογραφίας της διαχείρισης των σιδηροδρόμων της Κίνας, Xu Jing, πρωτοπόρος της οικονομίας σιδηροδρομικών μεταφορών στην Κίνα, και Γιανγκ Rumei, ένα από τα πρώτα τέσσερα μεγάλα λογιστών στην Κίνα. Μερικά διάσημα μελετητές εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων Xiang Zhejun, ο Γενικός Εισαγγελέας της δοκιμαστικής Τόκιο και Ma Yinchu, διάσημο δημογράφος και οικονομολόγος.

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, BJTU έχει πραγματοποιηθεί μια απλή και επίσημη γιορτή με θέμα «Jiao Tong, κινεζική όνειρο». Στη συνάντηση γιορτή, η συγχαρητήρια επιστολή του Liu Yandong διαβάστηκε. Wang Anshunm, δήμαρχος του Πεκίνου και η Du Zhanyuan, υφυπουργός του Υπουργείου Παιδείας παρακολούθησαν τη συνάντηση και ομιλίες. Επιπλέον, οι υπουργοί του Υπουργείου Μεταφορών της Ρωσίας και της Μογγολίας απέστειλε επίσης συγχαρητήρια επιστολή τους. Και, πέντε πρόεδροι των πέντε Jiaotong Πανεπιστήμια που εξέδωσαν από κοινού τη Διακήρυξη του Πεκίνου Πανεπιστήμιο Jiaotong, η οποία σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο για το Πανεπιστήμιο Jiaotong στο νέο μέλλον. Εκπρόσωποι από την Κίνα Σιδηροδρόμων Ένωση, την Κινεζική Ένωση για την Επιστήμη και την Τεχνολογία, την Κινεζική Εταιρεία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικών, του κρατικού απορρήτου του Προεδρείου, το κράτος Σιδηροδρόμων Προεδρείο, της Δημοτικής Επιτροπής Πεκίνου και τις σχετικές περιοχές και κομητείες, διευθυντές σχολείων και συν-οικοδόμηση μονάδες, πάνω από 20 κινεζική Ακαδημία Επιστημών, 6 υπάλληλοι κινεζική πρεσβεία, 31 πανεπιστήμια του εξωτερικού, 6 Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν πανεπιστήμια και 22 πανεπιστήμια ηπειρωτική χώρα, καθώς και αποφοίτους, καθηγητές και μαθητές στη συνεδρίαση γιορτή συμμετείχαν. Την ίδια στιγμή, BJTU πραγματοποιήθηκε επίσης περισσότερο από 10 σημαντικές δραστηριότητες, όπως η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής του 2016 προέδρων πανεπιστημίων, Κίνα Μεταφορές Senior Forum και το κόμμα γιορτή.

BJTU έχει στην κατοχή Πρόεδρος Φόρουμ της Κίνας-Ρωσίας Jiaotong Πανεπιστήμιο το 2015, Premier Li Keqiang απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή. Μέχρι στιγμής, BJTU έχει συσταθεί Σινο Ρωσία Jiaotong Ινστιτούτο στην Αγία Πετρούπολη, Σινο ρωσική υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικό ερευνητικό κέντρο, Σινο υψηλής ταχύτητας σιδηροδρομικό ερευνητικό κέντρο Βρετανία, τη διεθνή κοινή εργαστήριο της λειτουργίας των σιδηροδρόμων ασφαλείας υψηλών ταχυτήτων και υπηρεσίες και διεθνή επιστημονική έρευνα πλατφόρμα της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics. BJTU ασκεί ενεργά τη διαχείριση της κυκλοφορίας της εκπαίδευσης ξένων βιομηχανίας και επεκτείνει τη διεθνή φήμη και επιρροή.

Κλάδους BJTU κατετάγη καλά στον τρίτο γύρο του εθνικού ακαδημαϊκή αξιολόγηση. επιστήμη του συστήματος ήταν η πρώτη, πληροφορίες μηχανική μεταφορά κατατάσσεται η τρίτη και η επικοινωνία μηχανικού ήταν η 8η. Μέχρι στιγμής, η επιστήμη Σύστημα κατετάγη η πρώτη σε εθνικό επίπεδο σε τρεις συνεχόμενες γύρο της αξιολόγησης.

BJTU βρίσκεται στο Πεκίνο, την πρωτεύουσα της Κίνας με την ανατολή και τη δύση πανεπιστημιουπόλεις σε Haidian District. Καλύπτει μια συνολική έκταση περίπου 1.000 mu (1 mu ισούται με περίπου 667 τετραγωνικών μέτρων), και την οικοδόμηση της περιοχής είναι 910.000 τετραγωνικά μέτρα. Το πανεπιστήμιο έχει δημιουργήσει επίσης μια νέα πανεπιστημιούπολη Weihai και το βάζουμε σε χρήση το 2015. Κάθε πανεπιστημιούπολη έχει ήχο εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας, καθώς και ένα όμορφο περιβάλλον.

BJTU έχει επιτύχει διάκριση προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων, χάρη στην ανάπτυξη της σε πάνω από εκατό χρόνια. BJTU έχει καλλιεργήσει μια ισχυρή αίσθηση της συνεργασίας και της καινοτομίας. Το πανεπιστήμιο έχει γίνει μια σημαντική βάση για να αποδειχθούν τα ταλέντα, ιδιαίτερα εξαιρετικό ταλέντο στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών και των αστικών σιδηροδρομικής διαμετακόμισης, για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Κίνας. Το πανεπιστήμιο έχει στενή σχέση με το έθνος του εκβιομηχάνιση, η αστικοποίηση, informationization από την ίδρυσή της. BJTU συμβάλλει στην ολοκληρωμένο σύστημα μεταφορών, ιδίως για την επιτάχυνση της ανάπτυξης των σιδηροδρομικών μεταφορών, καθώς και προωθεί την ένταξη της Πεκίνο, Tianjin και Hebei, η οποία συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη των εθνικών μεταφορών, διοικητικής μέριμνας, της μηχανικής πληροφορίες, νέα ενέργεια της μηχανικής και της κοινωνικής οικονομίας στο Πεκίνο . BJTU έχει δημιουργήσει ένα στόχο της ανάπτυξης και της στρατηγικής «τριών σταδίων» είναι τα πρώτα πανεπιστήμια τάξη στα μέσα αυτού του αιώνα.

Μετά την εξέλιξη τρεις αιώνες, το σχολείο σχηματίζεται ένα πλεονέκτημα των πληροφοριών, τη διαχείριση και άλλες ειδικότητες για τα χαρακτηριστικά της κυκλοφορίας της επιστήμης και της τεχνολογίας. Το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα πλήρες σύστημα αναλυτικού προγράμματος της βιομηχανίας, τη διαχείριση, την οικονομία, τη λογοτεχνία, το δίκαιο και τη φιλοσοφία. BJTU έχει 14 σχολεία, συμπεριλαμβανομένου του σχολείου της Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής, το σχολείο των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της πληροφορικής, το σχολείο της οικονομίας και της διαχείρισης, Σχολή Πολιτικών Μηχανικών, σχολή μηχανικών, ηλεκτρονικών και τον έλεγχο της μηχανικής, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Σχολή Θετικών Επιστημών, το σχολείο της μηχανικής λογισμικού, το σχολείο του μαρξισμού, το σχολείο της αρχιτεκτονικής και του design, νομική σχολή, σχολή εθνικής ασφάλειας, απόφοιτος του σχολείου και το σχολείο της απόστασης και της συνεχούς εκπαίδευσης. Πεκίνο Jiaotong Πανεπιστήμιο Haibin πανεπιστημιούπολη ήταν συν-ιδρύθηκε με επιχειρήσεις σε Huanghua, επαρχία Hebei. BJTU έχει δύο επίπεδα-1 εθνικές βασικές disciplines-- μηχανικής κυκλοφορίας και των μεταφορών και των πληροφοριών και των επικοινωνιών, δύο επιπέδου-2 εθνικής disciplines-- βιομηχανική οικονομία, γεφυρών και σηράγγων μηχανικής. Μέχρι στιγμής, BJTU έχει 8 εθνικά σημαντικούς επιστημονικούς κλάδους. Υπάρχουν 15 μεταδιδακτορικό ερευνητικούς σταθμούς, 20 επιπέδου-1 ειδικοτήτων που προσφέρουν διδακτορικά προγράμματα σπουδών, 34 επιπέδου-1 ειδικοτήτων που προσφέρουν προγράμματα μάστερ, 13 επαγγελματικά προγράμματα σπουδών, όπως MBA, Έμπας, M.Eng, M.Acc, M.Law και το κ.λπ.

BJTU έχει θεωρηθεί η βελτίωση της ποιότητας των εκπαιδευτικών ως η κορυφαία προτεραιότητα της λειτουργίας ενός πανεπιστημίου και έχει εφαρμοστεί σθεναρά τη στρατηγική για την ενίσχυση των σχολική ταλέντα. Μέχρι τώρα, BJTU έχει 2.907 μέλη ΔΕΠ και του προσωπικού συμπεριλαμβανομένων 1.846 εκπαιδευτικοί πλήρους απασχολήσεως. (Μεταξύ του διδακτικού προσωπικού πλήρους απασχόλησης, 1.199 είναι αναπληρωτής ανώτερων επαγγελματικών και τεχνικών θέσεων και 1733 είναι μάστερ ή παραπάνω.) BJTU έχει 2 ακαδημαϊκοί του CAS, 2 ακαδημαϊκοί της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικών, 5 εθνικό καθηγητές, 6 μέλη της ακαδημαϊκής αξιολόγησης ομάδα των Ακαδημαϊκών βαθμούς επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας, 4 «973» επικεφαλής επιστήμονες, 9 επιλεγεί πρόσωπο του «προγράμματος χιλιάδων ταλάντων», 6 επιλεγεί πρόσωπο του «προγράμματος μυρίων ταλάντων», 8 διακεκριμένους καθηγητές και καθηγητές μερικής απασχόλησης των «Yangtze River λόγιος», 11 εθνική υποψήφιοι των ταλέντων του έργου, 9 νικητές της εθνικής εξαιρετική ταμείου για τη νεολαία, 11 νικητές των εκκρεμών ταμείο για τη νεολαία, 69 άτομα του προγράμματος για New Century έργο εξαιρετικά ταλέντα, 158 εμπειρογνώμονες, οι οποίοι απολαμβάνουν ειδικό επίδομα κυβέρνηση.

Το BJTU ανέκαθεν ανέλαβε ταλέντα που καλλιεργούσαν ως βασικό καθήκον της εκπαίδευσης και είχε καλλιεργήσει μεγάλο αριθμό ταλέντων στη χώρα τα τελευταία 100 χρόνια. BJTU επιτυγχάνει άριστη ποιότητα σε εθνικό προπτυχιακό αξιολόγησης της διδασκαλίας, το 1997 και το 2006. Τώρα, το Πανεπιστήμιο έχει 14.253 φοιτητές, 7.966 μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες 2.891, 6.918 επαγγελματίες φοιτητές πτυχίο και 7.810 ενήλικες μαθητές. Υπάρχουν 820 μακροπρόθεσμες διεθνείς φοιτητές συνολικά.

BJTU έχει κερδίσει 1 εθνικό βραβείο σε μεγάλο βραβείο, 3 εθνικά βραβεία σε τρίτο βραβείο, 12 εθνικές πτέρυγες σε δεύτερο βραβείο, 1 Πεκίνο δημοτικές βραβείο σε μεγάλο βραβείο, 27 το Πεκίνο δημοτικές βραβεία σε πρώτο βραβείο, 29 το Πεκίνο δημοτικές βραβεία σε δεύτερο βραβείο τελευταία τρία ανάθεσης διδασκαλίας επίτευγμα χρόνια? ενέκρινε 3 εκπαίδευση πιλοτικών έργων και 1 εθνικών εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων πιλοτικό σχολείο από το κράτος τα τελευταία 5 χρόνια? έχει 8 κλάδους του εθνικού σχεδίου για την εκπαίδευση και την κατάρτιση εξαιρετική μηχανικούς και 7 εθνικές επαγγελματίας πιλότος ολοκληρωμένη κλάδων αναμόρφωση? βραβευτεί με 2 «12ο Πενταετές» εθνική πειραματικά κέντρα διδασκαλίας της επίδειξης, 2 εθνικά κέντρα διδασκαλίας πειράματος εικονικής προσομοίωσης, 3 εθνικές βάσεις εξωσχολικές πρακτική, 7 εθνικά μηχανική πρακτική των κέντρων εκπαίδευσης, 2 Πεκίνου δημοτικών επίδειξης της καινοτομίας πρακτικές βάσεις? ιδρύθηκε εθνικό κέντρο διδασκαλίας επίδειξης? ενέκρινε 4 εθνικές βίντεο ποιότητας ανοικτά μαθήματα, 22 άριστα σχέδια μαθημάτων κατανομή των πόρων, 42 «12ο Πενταετές» γενική τριτοβάθμια εκπαίδευση προπτυχιακών εθνικό διδακτικό σχεδιασμό υλικού των 34 ειδών. BJTU ενισχύει την καλλιέργεια των εκκρεμών καινοτόμων ταλέντα μέσα από τη δημιουργία ενός πειραματικού κατηγορία της Επιστήμης (Si Yuan Class), την πειραματική τάξη κορυφαία θεμέλια ταλέντο πειθαρχία (Zhi Xing Class), στο εξωτερικό τάξης διαχειριστή του έργου, τις σιδηροδρομικές μεταφορές πιλοτική τάξη, η πλοίαρχος (γιατρός) τρόπος κατηγορία κατάρτισης ταλέντο, Zhan Tianyou Class, ο Μάο Yisheng Class και διεθνή τάξη. Το επίπεδο της ποιότητας και της κατάρτισης των BJTU έχει αυξηθεί από έτος σε έτος, το ποσοστό απασχόλησης είναι σταθερό σε ποσοστό υψηλό επίπεδο, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών απασχόλησης είναι πάνω από 98% και πάνω από το 50% προπτυχιακούς φοιτητές να επιλέξουν την περαιτέρω εκπαίδευση. θίασος τέχνης Φοιτητής εκτελούνται εξαιρετικά επιτεύγματα σε εθνικό και τις δημοτικές αγώνες του Πεκίνου, κέρδισε το πρώτο βραβείο στο 1ο, 2ο, 3ο και 4ο απόδοση τέχνης πανεπιστημίου οργανική ομάδα και έδωσε παραστάσεις στο εξωτερικό περιοχές, το Χονγκ Κονγκ και το Μακάο. Η έκδοση πρόβα της «σουίτας Long March» από μαθητές BJTU προκάλεσε ισχυρό αντίκτυπο στην κοινότητα, η αρχική δράμα «Μάο Yisheng» επιλέχθηκε ως «η ραχοκοκαλιά της Δημοκρατίας - την επιστήμη και Μηχανικών Μεταπτυχιακό ελίτ προπαγάνδα». αθλητική ομάδα υψηλού επιπέδου έχει κερδίσει 112 (φορές) πρώτα βραβεία σε εθνικό επίπεδο και πάνω εθνικό επίπεδο σε όλα τα είδη των αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των 76 του πρωταθλήματος στους αγώνες μπάντμιντον κόσμο πανεπιστημίου και άλλα σημαντικά γεγονότα εσωτερικό και στο εξωτερικό.

BJTU λαμβάνει την ενίσχυση της επιστημονικής και τεχνολογικής καινοτομίας ως στρατηγική εστίαση της ανάπτυξης, βελτιώνει συνεχώς την ικανότητα των κοινωνικών υπηρεσιών. BJTU έχει διδασκαλία, την έρευνα μέσα και στοιχεία εξοπλισμού 1070000000000 RMB γιουάν? 84910 βιβλιοθήκη τα βιβλία χαρτί, ηλεκτρονικά βιβλία, τους πόρους του δικτύου με βάση τα χαρακτηριστικά των μεταφορών. BJTU έχει 47 επαρχιακό και υπουργικό ερευνητικό επίπεδο πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των 1 εθνικές βασικές εργαστηριακές, 1 εθνικά ερευνητικά μηχανικής κέντρο, 6 εθνικά εργαστήρια μηχανικής, 1 εθνικά ερευνητικά ενεργειακό κέντρο, 4 εθνικά διαπιστευμένα εργαστήρια, 1 Εθνικό Πανεπιστήμιο της επιστήμης και της τεχνολογίας πάρκο, 9 βασικά εργαστήρια του υπουργείο παιδείας / μηχανικής ερευνητικό κέντρο, 1 εργαστήριο του Πεκίνου, 10 βασικά εργαστήρια του ερευνητικού κέντρου του Πεκίνου τεχνολογίας μηχανική και άλλες 13 επαρχιακές και υπουργικό επίπεδο επιστημονικής έρευνας πλατφόρμες. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το πανεπιστήμιο υπό την επίβλεψη περίπου 11.000 ερευνητικά έργα, όπως η Εθνική 973 Σχέδιο, Εθνικό Σχέδιο 863, Εθνικό Ταμείο Επιστημών, Εθνικό Ταμείο Κοινωνικών Επιστημών και άλλα έργα συσταθεί από το Υπουργείο Παιδείας, Υπουργείο Σιδηροδρόμων και ούτω καθεξής. Το ταμείο έρευνας έφθασε 3.670.000.000 RMB. BTJU έχει δημοσιεύσει εργασίες σε 3.097 αναφορές SCIE και 5214 άρθρα σε ΕΙ αναφορές. Υπήρχαν 2.107 αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και 1.360 εγκρίσεις. BJTU έχει φιλοξενήσει 8 φόρουμ κινεζική Senior Jiaotong και 42 BJTU διαλέξεις, φιλοξενείται και αναλάβει 40 διεθνή συνέδρια υψηλού επιπέδου. BJTU έχει κερδίσει 12 εθνικά βραβεία, 136 επαρχιακό την επιστήμη και την τεχνολογία βραβεία, 1 εθνικό βραβείο φυσικής επιστήμης στο δεύτερο βραβείο, 1 εθνική επιστήμη και την πρόοδο της τεχνολογίας βραβείο δεύτερο βραβείο και 1 βραβείο εθνικό τεχνολογία εφεύρεση σε δεύτερο βραβείο, καθώς και εξαιρετικό βραβείο στην επιστημονική έρευνα στις 8 αναλάβει έργα (ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες).

Η BJTU έχει συνάψει συνεργασίες με περισσότερα από 205 πανεπιστήμια και διάσημες πολυεθνικές επιχειρήσεις από περισσότερες από 38 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Γαλλίας, προκειμένου να καλλιεργήσουν ταλέντα πρώτης κατηγορίας με παγκόσμιο όραμα. Το πανεπιστήμιο έχει ιδρύσει Ινστιτούτα Κομφούκιος με την KU Leuven στο Βέλγιο, το Νότιο Πανεπιστήμιο του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Πανεπιστήμιο Campinas στη Βραζιλία. BJTU έχει φιλοξενήσει ή να αναλάβει διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια των διεθνών ασύρματων επικοινωνιών, επεξεργασία σήματος, των σιδηροδρόμων μηχανικού, την εφοδιαστική χαμηλών εκπομπών άνθρακα και σε άλλους τομείς. Διεθνές Φεστιβάλ Πολιτισμού διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια για να προωθήσει την ανταλλαγή των κινεζικών και ξένων ακαδημαϊκών πολιτισμό. Η δήλωση του «κινεζικό Ινστιτούτο της Νέας Ενέργειας» επιλέχθηκε στο «Διεθνοποίηση των Πανεπιστημίων Επίδειξη Προώθηση Σχεδίου». και ξένα κεφάλαια αυξήθηκε από έτος σε έτος. BJTU έχει 17 μακροπρόθεσμη ξένους εμπειρογνώμονες, μεταξύ των οποίων 3 εθνική «Σχέδιο χιλιάδες ξένοι εμπειρογνώμονες»? 5 σινο ξένα έργα συνεταιριστική εκπαίδευση, προκειμένου να πραγματοποιήσει την εκπαίδευση των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών πτυχίων και για την ενίσχυση της διεθνοποίησης του σχολείου. Για να δώσει πλήρη λειτουργία του Συλλόγου Αποφοίτων, την ίδρυση και του διοικητικού συμβουλίου, BJTU έχει δημιουργήσει 37 τοπικές ενώσεις αποφοίτων, απορρόφησε 78 διοικητικά συμβούλια, και συνάψει στρατηγικές σχέσεις συνεργασίας με τις επιχειρήσεις των μεταφορών, logistics, πληροφορίες, ενέργειας και άλλων βιομηχανίες καθώς και των τοπικών κυβερνήσεων, η οποία πραγματοποιείται μακροχρόνια και εκτεταμένη συνεργασία στην εκπαίδευση του προσωπικού και την επιστημονική έρευνα.

«Σκεφτείτε την πηγή πίνοντας το νερό, αγαπούν τη χώρα και να τιμούν την mater alma.» Σήμερα, με 120 χρόνια της ένδοξης ιστορίας, το Πεκίνο Jiaotong Πανεπιστήμιο ασκεί την αποστολή της, μετά από το σύνθημα της «Μάθετε και πρακτική» και το πνεύμα της σεμνότητα, σύνεση και την καινοτομία, να θυμόμαστε τη ζήτηση και τις προσδοκίες των πρώην εθνικών ηγετών, και διασκελισμό προς το στόχο της οικοδόμησης ενός παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμιο με υψηλού επιπέδου διάκριση.

Τοποθεσίες

  • Beijing

    Beijing Jiaotong University No.3 Shangyuancun Haidian District, 100044, Beijing

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις