Keystone logo
© Pardee School of Global Studies
Boston University - Frederick S. Pardee School of Global Studies

Boston University - Frederick S. Pardee School of Global Studies

Boston University - Frederick S. Pardee School of Global Studies

Εισαγωγή

Η Σχολή Pardee είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της ανθρώπινης κατάστασης μέσω αυστηρής και δημιουργικής εκπαίδευσης, διεπιστημονικής έρευνας και καινοτόμων πρωτοβουλιών για να κάνει μια πραγματική διαφορά στις κρίσιμες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.

Υποστηρίζουμε τις αξίες της διαφορετικότητας, της ισότητας και της ένταξης του Πανεπιστημίου της Βοστώνης που προσπαθούν να κάνουν τους δρόμους προς την ακαδημαϊκή, επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία ανοιχτούς και ανεμπόδιστους σε κάθε μέλος της κοινότητάς μας.

Εάν πιστεύετε ότι αξίζει να αγωνιστείτε για ένα μέλλον με ειρήνη που διαρκεί, ανάπτυξη που λειτουργεί και γνώση που μεταμορφώνεται, ελάτε μαζί μας στο Σχολείο Pardee!

Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης δεν είναι μικρή λειτουργία. Με περισσότερους από 36.000 φοιτητές από περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από 10.000 καθηγητές και προσωπικό, 17 σχολεία και κολέγια και τη Σχολή Υπολογιστικών & Επιστημών Δεδομένων και περισσότερα από 300 προγράμματα σπουδών, οι τρεις πανεπιστημιουπόλεις μας βουίζουν πάντα, πάντα σε υψηλό εξοπλισμό. Γνωρίστε τους ανθρώπους και τις ομάδες που διατηρούν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου.

Γιατί BU;

Εκπαίδευση BU: πιο πολύτιμη από ποτέ.

Με απαράμιλλες ευκαιρίες, το BU σας προετοιμάζει να επιτύχετε ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Όποια επαγγελματική πορεία, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν, όπου κι αν πάτε, θα είστε έτοιμοι.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Θα μάθετε από καταξιωμένους καθηγητές

 • Μεταβείτε απευθείας σε εισαγωγικά μαθήματα με μελετητές της Ρόδου και του Fulbright, νικητές των Προεδρικών Βραβείων, βραβευμένο με ποιητή και ιδιοφυΐα MacArthur και πολλά άλλα.
 • Διεξάγετε έρευνα δίπλα σε καθηγητές που κάνουν απίστευτη δουλειά, όπως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή του Time .
 • Στην πραγματικότητα, η εξαιρετική μας φήμη μάς χάρισε μια πρόσκληση να γίνουμε μέλος της διάσημης Ένωσης Αμερικανικών Πανεπιστημίων.

Φοιτητική ζωή

Πώς είναι να είσαι φοιτητής BU; Λοιπόν, κανένας σπουδαστής δεν μοιράζεται την ίδια εμπειρία, αλλά στον πυρήνα του πνεύματος του BU βρίσκεται η αγάπη για όλα τα πνευματικά, δυναμικά και διεγερτικά πράγματα. Οι προπτυχιακοί φοιτητές έχουν ενθουσιασμό για την «ημέρα παιχνιδιού» για τα πάντα, από ένα σλαμ ποίησης μέχρι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Redstone και την κοινωνική υπηρεσία. Έπειτα, φυσικά, υπάρχουν τα ζωηρά μας προγράμματα στίβου. Προσθέστε την πόλη της Βοστώνης και θα έχετε μια πολυσύχναστη πανεπιστημιούπολη γεμάτη με λαμπρούς, φιλόδοξους, ενεργητικούς φοιτητές.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

 • Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης βρίσκεται στην καρδιά της Βοστώνης και επιτρέπει στους φοιτητές να ενσωματωθούν γρήγορα στην πόλη γεμάτη ευκαιρίες και περιπέτειες.
 • Είμαστε μια αστική πανεπιστημιούπολη και μας αρέσει, ωστόσο δεν είμαστε όλοι κτίρια και τσιμεντόλιθοι. Ο ποταμός Charles ρέει δίπλα στην πανεπιστημιούπολη και υπάρχουν πολλοί χώροι πρασίνου για να βρείτε γαλήνη και ησυχία
 • Ενώ το BU είναι μια αστική πανεπιστημιούπολη, δεν είμαστε όλοι κτίρια και τσιμεντόλιθοι. Ο ποταμός Charles ρέει δίπλα στην πανεπιστημιούπολη και υπάρχουν πολλοί χώροι πρασίνου για να βρείτε γαλήνη και ησυχία από την παραλία BU μέχρι έναν λαχανόκηπο στην οροφή του Warren Towers.
 • Το νεότερο κτήριο μας, το Centre for Computing & Data Sciences, είναι ένα κτίριο 100% χωρίς ορυκτά καύσιμα και είναι ένα από τα πιο πράσινα κτίρια στη Νέα Αγγλία. Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς η BU μπορεί να εξισορροπήσει τον χώρο σε ένα αστικό περιβάλλον.

  Εισαγωγές

  Πρωτοετείς υποψήφιοι

  Ως υποψήφιος πρώτος έτος, πρέπει να υποβάλετε τα ακόλουθα διαπιστευτήρια. Οι διεθνείς υποψήφιοι πρέπει επίσης να υποβάλουν πρόσθετα διαπιστευτήρια.

  • Κοινή εφαρμογή ή εφαρμογή QuestBridge
  • Μεταγραφή Γυμνασίου
  • Βαθμοί ανώτερης χρονιάς
  • Έντυπο σύστασης συμβούλου και σχολικής έκθεσης
  • Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών
  • Τυποποιημένες δοκιμές (προαιρετικά)
  • Απαιτήσεις Κολλεγίου Καλών Τεχνών

  Εφαρμογή QuestBridge

  Εάν είστε Φιναλίστ που κατέταξε το BU, η αίτησή σας για το National College Match θα σταλεί στο BU και θα πρέπει να υποβάλετε τα ακόλουθα απαιτούμενα έγγραφα έως την 1η Νοεμβρίου . Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης, επισκεφθείτε τη σελίδα του Boston University QuestBridge.

  Κατάλογος ελέγχου διεθνών αιτούντων

  Ως υποψήφιος διεθνής φοιτητής πρώτου έτους, πρέπει να υποβάλετε τα ακόλουθα διαπιστευτήρια:

  • Κοινή Εφαρμογή
  • Αρχεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
  • Βαθμοί ανώτερης χρονιάς
  • Έντυπο σύστασης συμβούλου και σχολικής έκθεσης
  • Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών
  • Αποτελέσματα δοκιμών επάρκειας αγγλικών
  • Τεκμηρίωση Οικονομικής Υποστήριξης
  • Αντίγραφο Σελίδας Δεδομένων Διαβατηρίου
  • Τυποποιημένες δοκιμές (προαιρετικά)

  Αιτούντες Μεταγραφή

  Με περισσότερους από 700 μετεγγραφόμενους φοιτητές να εντάσσονται στο BU κάθε χρόνο, το BU καλωσορίζει φοιτητές μετεγγραφής που θα ευδοκιμήσουν στην κοινότητά μας—ένας συνδυασμός μαθητών με μεγάλη ποικιλία ενδιαφερόντων, ταλέντων και στόχων.

  Γνωρίζουμε ότι ως φοιτητής μετεγγραφής, ψάχνετε για ένα πανεπιστήμιο που θα ανοίξει τις πόρτες και το BU έχει πολλά Pathways για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Πιστεύουμε ότι οι μετεγγραφόμενοι φοιτητές παρέχουν μια μοναδική προοπτική για την εμπειρία του κολεγίου και το είδος της κίνησης που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός φοιτητή BU.

  Ποιος είναι επιλέξιμος;

  Οι φοιτητές που είναι πολίτες των ΗΠΑ ή μόνιμοι κάτοικοι με αποδεδειγμένη οικονομική ανάγκη που εισέρχονται στο κολέγιο για πρώτη φορά είναι επιλέξιμοι για προσιτές αλλά. Επιπλέον, πρέπει να υποβάλετε το προφίλ σας FAFSA και CSS εντός των προθεσμιών.

  Κατάταξη

  Κατατάχθηκε #17 στα Top 50 καλύτερα κολέγια σε μεγάλες πόλεις από το Newsweek

  Τοποθεσίες

  • Boston

   Bay State Road, 121, 02215, Boston

   Ερωτήσεις