Keystone logo
Boston University School of Law

Boston University School of Law

Boston University School of Law

Εισαγωγή

Γιατί ο νόμος BU;

Boston University School of Law είναι μία από τις κορυφαίες νομικές σχολές του έθνους με ιστορία αριστείας που χρονολογείται από το 1872. Η σχολή μας αναγνωρίζεται σταθερά για εξαιρετική διδασκαλία, εξέχουσα υποτροφία και μεταμορφωτική καθοδήγηση. Με περισσότερους από 25.000 αποφοίτους που ζουν και στις 50 πολιτείες και σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι απόφοιτοί μας έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο παγκόσμιο δίκτυο που συμβάλλει στην επαγγελματική τους επιτυχία. Το συγκρότημα BU Law, που αποτελείται από το υπερσύγχρονο κτήριο Sumner M. Redstone και τον παρακείμενο πύργο 17 ορόφων, βρίσκεται στην καρδιά της Βοστώνης με θέα στον ποταμό Κάρολο.

Ακαδημαϊκοί

Τα μαθήματα στο BU Law είναι αναμφίβολα απαιτητικά. Αλλά οι ανταμοιβές είναι εξίσου σημαντικές. Με οδηγούς διάσημα, καταξιωμένα μέλη ΔΕΠ, αμφισβητήστε τον εαυτό σας επιλέγοντας από περισσότερα από 200 μαθήματα και σεμινάρια που μπορεί να σας προετοιμάσουν για διάφορους τομείς πρακτικής—ένα από τα βαθύτερα προγράμματα σπουδών της Νομικής Σχολής στη χώρα. Το US News & World Report έχει κατατάξει αρκετά από τα προγράμματά μας μεταξύ των καλύτερων στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Health Law (#5) και της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (#11). Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε να ακονίζετε την εμπειρία σας σε ένα από τα τέσσερα προγράμματα LLM, 16 προσφορές διπλού πτυχίου ή πολλά προγράμματα πιστοποιητικών. Ή κερδίστε διεθνή έκθεση σε ένα από τα 20 προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό σε 18 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Με άλλα λόγια, ο νόμος BU σας προσφέρει ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε — ως δικηγόρος και ως άτομο.

Διαφορετικότητα στη Νομική Σχολή BU

Ανοιχτό σε όλους από τη δεκαετία του '70. Η δεκαετία του 1870.

Από την ίδρυσή μας το 1872, η Boston University School of Law έχει προσφέρει νομική εκπαίδευση σε όλους τους καταρτισμένους φοιτητές ανεξαρτήτως φυλής, φύλου ή θρησκείας. Στην πραγματικότητα, ήμασταν από τους πρώτους που το κάναμε πολύ πριν από τα περισσότερα σχολεία — γι' αυτό πολλοί από τους μαθητές μας έγιναν «πρώτοι» στον τομέα τους.

Ένα δίκτυο υποστήριξης

Η δέσμευση του BU Law για ένα ποικίλο φοιτητικό σώμα ξεκινά πολύ πριν φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη και εκτείνεται πολύ πέρα από την αποφοίτηση.

 • Πριν από το σχολείο: Θα συνδεθείτε με έναν ανώτερο τάξιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το Be Yourself Orientation, μια διήμερη σειρά εκδηλώσεων καλωσορίσματος για έγχρωμους μαθητές, εκείνους που αναγνωρίζονται ως LGBTQIA και τους συμμάχους τους πριν από τον γενικό προσανατολισμό.
 • Ως φοιτητής: Θα βρείτε ένα καλά ανεπτυγμένο σύστημα υποστήριξης και καθοδήγησης που θα σας βοηθήσει να περάσετε το χρόνο σας στη νομική σχολή. Μερικά μόνο από τα άτομα που ενεργούν ως πόροι για εσάς περιλαμβάνουν:
 • Σχολή: Εκτός από τον σύμβουλο της σχολής σας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσετε σε ακαδημαϊκές και επαγγελματικές αποφάσεις, θα ταιριάξετε με έναν μέντορα καθηγητή με κοινά προσωπικά ή ενδιαφέροντα που σχετίζονται με την καριέρα. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να ενεργήσετε ως βοηθός έρευνας για ή να συντάξετε μια εργασία με έναν καθηγητή του οποίου οι ιδιαίτερες ακαδημαϊκές αναζητήσεις ευθυγραμμίζονται με τις δικές σας.
 • Διαχειριστές: Ο Dean Onwuachi-Willig διοργανώνει τακτικά δημαρχεία, ώρες γραφείου και άλλες άτυπες συγκεντρώσεις ως πλατφόρμα για τη φωνή σας. Ο Associate Dean for Equity, Justice & Engagement διευκολύνει την πρόσληψη καθηγητών και την κατάρτιση που ευθυγραμμίζονται με τις θεσμικές μας αξίες για δίκαιες εκπαιδευτικές εμπειρίες. Το πολύ προσβάσιμο Γραφείο Φοιτητών Υποθέσεων προσφέρει πολυάριθμους πόρους, τόσο ακαδημαϊκούς όσο και προσωπικούς, για την υποστήριξη φοιτητών νομικής. Και ο διορισμένος Διευθυντής της BU Law για τη Διαφορετικότητα, την Ισότητα και τη Δέσμευση των Φοιτητών, είναι αφοσιωμένος στην καλλιέργεια μιας κοινότητας που καλωσορίζει διαφορετικά άτομα και ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων, ιδεών και απόψεων. Γνωρίστε τον Director of Diversity, Equity & Engagement.
 • Σπουδαστές ανώτερου επιπέδου: Το BU Law είναι γνωστό για την εξαιρετικά φιλική κοινότητά του και οι φοιτητές ανώτερου επιπέδου είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτή τη φήμη. Είτε πρόκειται για τον επίσημο σύμβουλο σπουδαστών σας είτε για μεγαλύτερο φοιτητή που, χωρίς προτροπή, σας στέλνει σημειώσεις μέσω email όταν χάνετε το μάθημα, τα 2 και 3L σας προσέχουν, κάτι που δεν μπορούν να πουν πολλές νομικές σχολές.
 • Φοιτητικές οργανώσεις: Το BU Law έχει περισσότερες από 30 φοιτητικές οργανώσεις - συμπεριλαμβανομένων δώδεκα ομάδων συγγένειας - που επικεντρώνονται σε προσωπικά ζητήματα, επαγγελματικά ή ειδικά ενδιαφέροντα και κοινωνικές αναζητήσεις. Αυτές οι ομάδες διοργανώνουν συχνά εκδηλώσεις δικτύωσης με επαγγελματίες της κοινότητας και αποφοίτους, κάτι που μας φέρνει…
 • Απόφοιτοι: Το δίκτυο της BU Law με σχεδόν 25.000 αποφοίτους που ασκούνται σε διάφορους τομείς σε όλο τον κόσμο είναι ο απόλυτος πόρος σταδιοδρομίας. Θα συνδυαστείτε με έναν μέντορα αποφοίτων ως 1L για να επωφεληθείτε αμέσως από την καθοδήγηση και τις συμβουλές σταδιοδρομίας κάποιου που ασκεί το επάγγελμα σε έναν τομέα, τομέα ή γεωγραφική τοποθεσία που σας ενδιαφέρει.
 • Κατά την αναζήτηση εργασίας: Το Γραφείο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας & Δημόσιας Υπηρεσίας (CDO) θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να προσδιορίσει την επαγγελματική σας πορεία και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να προετοιμαστείτε για αυτήν. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας σας, ένας δικηγόρος που άσκησε στο παρελθόν το επάγγελμα του δικαίου στον οποίο σας ενδιαφέρει, θα σας παρουσιάσει τα ισχυρά μας προγράμματα πρόσληψης, το τεράστιο δίκτυο αποφοίτων μας και τους πολλούς άλλους πόρους σταδιοδρομίας που έχετε στη διάθεσή σας ως φοιτητής Νομικής BU.
 • Ως alum: Η υποστήριξη δεν σταματά στην αποφοίτηση. Όχι μόνο θα έχετε ένα τεράστιο επαγγελματικό δίκτυο αποφοίτων της Νομικής BU, αλλά το CDO συνεχίζει επίσης να υποστηρίζει τους αποφοίτους στις αναζητήσεις σταδιοδρομίας τους, και προγράμματα όπως το Πρόγραμμα Βοήθειας Αποπληρωμής Δανείου προσφέρουν συγχώρεση δανείων σε αποφοίτους που ασκούν το επάγγελμα στο δημόσιο τομέα.

Τοποθεσίες

 • Boston

  765 Commonwealth Avenue, 02215, Boston

Προγράμματα

Ερωτήσεις