Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Boyce College

Boyce College

Boyce College

Εισαγωγή

Αγαπάτε το Θεό. Γείτονες αγάπης.

Boyce College βρίσκεται στο ευαγγέλιο και έχει από την ίδρυσή του. Η δέσμευση της σχολής μας για τη Βίβλο και την πολιτιστική δέσμευση, μαζί με τη ζωντανή πολιτιστική ζωή των φοιτητών και τα ακαδημαϊκά μας προγράμματα, θα εξοπλίσουν τους μαθητές για πιστότητα σε όλη τη ζωή τους.

Καταδίκη

Boyce College αντλεί το όνομά του από τον James P. Boyce, ιδρυτή και πρώτο πρόεδρο του Θεολογικού Τομέα του Νότου Βαπτιστή. Εκτός από την ύπαρξη ενός Νότου Βαπτιστή πολιτικού, Boyce προσπάθησε να καινοτομήσει τον κόσμο της θεολογικής εκπαίδευσης καθιστώντας το πιο αυστηρό, αυστηρό και προσβάσιμο. Αυτό το όραμα για θεολογική εκπαίδευση που είναι βιβλίο ορθόδοξο, ακαδημαϊκά προκλητικό και ευρέως εφικτό, μολονότι έχει διατυπωθεί πριν από 150 χρόνια, διαμένει μέσω της ηγεσίας του R. Albert Mohler Jr., πρόεδρος του Southern Seminary και Boyce College .

Οι σημερινοί χριστιανοί φοιτητές και αποφοίτους θα αντιμετωπίσουν προκλήσεις που οι προηγούμενες γενιές δεν θα μπορούσαν να φανταστούν. Κάτω από την ηγεσία του Mohler, το Boyce College είναι σε θέση να εκπαιδεύσει τους μαθητές που θα υπηρετήσουν την εκκλησία και θα ασχοληθούν με τον πολιτισμό από μια καταδικαστική και βιβλική κοσμοθεωρία, ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Οι πεποιθήσεις

Boyce College στέκεται πάνω στο ομολογιακό όραμα που διατυπώθηκε από την ιδρυτική σχολή στην Περίληψη των Αρχών και στην Βαπτιστική Πίστη και Μήνυμα.

Τυφλή υπαγωγή

Το Νότιο Σεμινάριο είναι μια υπηρεσία της Σύμβασης των Νεκτών Βαπτιστών. Εκτός από την παροχή ουσιαστικής οικονομικής στήριξης στο σεμινάριο, η Συνέλευση εκλέγει επίσης το Διοικητικό Συμβούλιο του σεμιναρίου.

Διαπίστευση

Το Southern Seminary είναι ιδιωτικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα διαπιστευμένο από την Επιτροπή των Κολεγίων του Southern Association of Colleges and Schools και από την Επιτροπή για τη διαπίστευση της Ένωσης Θεολογικών Σχολών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.Godsgirl_madi / Pixabay

holding hands, bible, praying

Αυστηρός

Boyce College διαθέτει μια καλά δημοσιευμένη σχολή που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευαγγελικής υποτροφίας, της πολιτιστικής εμπλοκής και της ηγεσίας της τοπικής εκκλησίας. Η ίδια αυστηρότητα που επιδεικνύουν στη δική τους υποτροφία έρχεται μέσα σε κάθε τάξη που διδάσκουν. Όντας ένα ομολογιακό ίδρυμα, ο Boyce είναι σε θέση να γεμίσει μια θέση ανάμεσα στα χριστιανικά κολέγια, αποτελώντας ένα θεσμικό όργανο που βασίζεται σε σεμινάρια, το οποίο κρατάει γρήγορα τις πεποιθήσεις του.

Προσιτός

Στο Boyce College , οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση σε ποικίλες μορφές, όπως οι σπουδές στην πανεπιστημιούπολη, το Boyce Online, το σεμινάριο, η διπλή εγγραφή και πολλά άλλα. Αυτές οι μορφές προετοιμάζουν τους σπουδαστές από όλα τα εκπαιδευτικά υπόβαθρα για να σταθούν στο Λόγο του Θεού στη διακονία ή την καλοσύνη που τους έχει καλέσει ο Θεός.

Μια σημαντική πτυχή για όλα τα προγράμματα και μορφές του πτυχίου Boyce είναι η κοινότητα, η οποία δεν είναι μόνο το πλαίσιο για το πρόγραμμα σπουδών, αλλά μέρος του ίδιου του προγράμματος σπουδών. Οι σπουδαστές στο Boyce College ζουν, λατρεύουν και αναπτύσσονται μεταξύ τους, προσφέροντάς τους πρόσβαση σε κάθε είδους ευκαιρίες μάθησης και ανάπτυξης.

Αποστολή

Boyce College είναι το προπτυχιακό σχολείο του Θεολογικού Σεμιναρίου του Νότου Βαπτιστή. Ως εκ τούτου, λειτουργεί σύμφωνα με την αποστολή της Νότιας Γραμματείας:

Κάτω από την κυριαρχία του Ιησού Χριστού, η αποστολή του Νότιας Βαπτιστικής Θεολογικής Σχολής είναι να δεσμευθεί πλήρως στην Αγία Γραφή ως Λόγο του Θεού, στη Μεγάλη Επιτροπή ως εντολή μας και να υπηρετήσει τις εκκλησίες της Σύμβασης των Νότιων Βαπτιστών με εκπαίδευση, εκπαίδευση και προετοιμασία υπουργών του ευαγγελίου για πιο πιστή εξυπηρέτηση.

Στο πλαίσιο της αποστολής του Southern Seminary, σκοπός του Boyce College είναι η διεξαγωγή προπτυχιακών προγραμμάτων σε βιβλικές σπουδές για την προετοιμασία των μαθητών για το έργο του Μεγάλου Υπουργείου της Επιτροπής στις τοπικές εκκλησίες, καθώς και στους φορείς και τα θεσμικά όργανα της Σύμβασης Southern Baptist.

Το σεμινάριο χρησιμοποιεί ευαγγελική υποτροφία με αξιοπρεπή εξάρτηση από την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος που μαρτυρεί την αλήθεια των Αγίων Γραφών. Το Νότιο Βαφτιστικό Θεολογικό Σεμινάριο, υπό τη διοίκηση του Διοικητικού του Συμβουλίου, διεξάγει τα προγράμματά του σε ένα περιβάλλον πνευματικής καλλιέργειας για την ανάπτυξη των χριστιανών ηγετών, συμπεριλαμβανομένων των ηγετών, για τα διάφορα υπουργεία των εκκλησιών και την ονομασία. Τα προγράμματα του σεμιναρίου επικεντρώνονται στην ανάπτυξη υπουργικών ικανοτήτων στο προ-απολυτήριο, στο απολυτήριο, στο μεταδευτεροβάθμιο, στο διδακτορικό και στο ερευνητικό επίπεδο διδακτορικών σπουδών. Το σεμινάριο παρέχει επίσης υπηρεσίες σε άτομα, εκκλησίες και θρησκευτικές οντότητες μέσω των προγραμμάτων συνεχούς εκπαίδευσης του υπουργείου.

Το σεμινάριο δεν εισάγει διακρίσεις λόγω φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνικής καταγωγής, πολιτικού προσανατολισμού, αναπηρίας, ηλικίας ή φύλου στα εκπαιδευτικά και διοικητικά του προγράμματα.

Τοποθεσίες

  • Louisville

    Lexington Road,2825, 40280, Louisville

Ερωτήσεις