Keystone logo
Brics Aviation

Brics Aviation

Brics Aviation

Εισαγωγή

Brics Aviation είναι μια ενδιάμεση υπηρεσία. Οδηγούμε και συμβουλεύουμε τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πτητικής εκπαίδευσης στην Πολωνία. Παρέχουμε σαφείς πληροφορίες σχετικά με την εκπαίδευση και τα συναφή έξοδα. Ως ενθουσιώδεις και παθιασμένοι πιλότοι αερομεταφορών έχουμε τη γνώση και την εμπειρία. Χρησιμοποιούμε αυτό για να βοηθήσουμε τους μαθητές κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους στην Πολωνία. Για παράδειγμα, εισάγουμε τους σπουδαστές στις πολωνικές αρχές πολιτικής αεροπορίας. Τους εισαγάγουμε στον κόσμο της αεροπορικής νομοθεσίας. Να υποστηρίζει και να ενεργεί ως πηγή πληροφοριών όταν είναι απαραίτητο.

118302_pexels-photo-101522.jpeg

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Για πολλούς πιλότους, η πτήση για τις αεροπορικές εταιρείες είναι το απόλυτο όνειρο - οπότε αν έχετε θέσει την ερώτηση «Πώς μπορώ να γίνω εμπορικός πιλότος;» Ο Elinor Evans μοιράζεται μερικές απαντήσεις για να σας ξεκινήσει στο δρόμο για την καριέρα σας ...

Η πτήση σε όλο τον κόσμο στους ελέγχους μερικών από τα πιο εξελιγμένα υπάρχοντα αεροσκάφη είναι, για πολλούς, μια δουλειά των ονείρων. Έτσι, έχετε κατανοήσει ότι έχετε θέσει την ερώτηση: Πώς μπορώ να γίνω εμπορικός πιλότος;

Στο δρόμο προς μια καριέρα ως εμπορικός πιλότος, θα πρέπει να λάβετε πολλές αποφάσεις - δεν υπάρχει κανένας «κανονικός» δρόμος για μια θέση εργασίας στο αριστερό κάθισμα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές διαδρομές κατάρτισης, επιλογές χρηματοδότησης και καριέρα μονοπάτια. Σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσουμε μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που θα σας οδηγήσουν στο δεξί πόδι.

Που ξεκινάω?

Πριν υπογράψετε τη διακεκομμένη γραμμή για οποιαδήποτε εμπορική εκπαίδευση πιλότου, θα πρέπει να εξετάσετε την απόκτηση της πρώτης σας Ιατρικής Κατηγορίας 1, η οποία είναι απαραίτητη για όσους επιθυμούν να εκπαιδεύσουν για άδεια επαγγελματικής ή αεροπορικής μεταφοράς.

Μην ξεγελιέστε από τους μύθους όπως «δεν μπορώ να είμαι επαγγελματίας πιλότος επειδή φορώ γυαλιά». Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, μπορείτε να πετάξετε εμπορικά αεροσκάφη που φορούν γυαλιά ή φακούς επαφής, αρκεί το όραμά σας να είναι διορθωμένο σε 20/20.

Οι υποψήφιοι για άδεια ATPL πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών και όλα τα ιατρικά πρέπει να εκτελούνται από ένα αεροϊατρικό κέντρο που έχει εγκριθεί από τον EASA CAA. Μπορείτε να αναμένετε ότι η ιατρική εξέταση θα διαρκέσει έως και τέσσερις ώρες και εξετάζει το ιατρικό σας ιστορικό, την όραση, τον γενικό φυσικό έλεγχο, την ακοή, τον καρδιακό ρυθμό, τη λειτουργία των πνευμόνων, καθώς και τις εξετάσεις αίματος και ούρων. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόκτηση τάξης 1 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Να γνωρίζετε ότι η είσοδος σε εμπορικούς πιλότους είναι μια τεράστια οικονομική δέσμευση και είναι επίσης πολύ ανταγωνιστική. Ψωνίστε γύρω από μια μεγάλη ποικιλία σχολών κατάρτισης, εξετάστε όλες τις διαφορετικές διαδρομές και, τέλος, κερδίστε εμπειρία.

Οι τοποθετήσεις στο χώρο εργασίας με τις αεροπορικές εταιρείες μπορούν να σας βοηθήσουν, αλλά αν είστε στο σχολείο - εμπλακείτε με το τοπικό σας Εκπαιδευτικό Σώμα Αεροπορίας ή το Combined Cadet Force. Εάν πηγαίνετε στο πανεπιστήμιο, εξετάστε επίσης την Πανεπιστημιακή Μοίρα. Όλες αυτές οι εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν μια πιλοτική καριέρα είναι για εσάς, καθώς και να σας καθοδηγήσουμε από τη στιγμή που θα φτάσετε στην επιλογή των πιλότων και όταν θα ανταγωνίζεστε τις θέσεις εργασίας του πληρώματος πτήσης αεροσκαφών.

118303_aeroplane-aircraft-airplane-46148.jpg

Έχω ακούσει για μια πιλοτική έλλειψη - Είναι αλήθεια;

Ναι και ΟΧΙ; υπάρχουν σίγουρα μικτά αποδεικτικά στοιχεία. Είναι αλήθεια ότι ο Πιλοτικός και Τεχνικός Outlook της Boeing προβάλλει ότι τα επόμενα 20 χρόνια, το παγκόσμιο σύστημα αεροπορίας θα απαιτήσει 790.000 νέους πιλότους εμπορικών αεροπορικών εταιρειών. Το ένα τρίτο αυτών των πιλότων θα απαιτηθεί στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού, άλλες 206,00 στη Βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη 146.000 - αυτό απαιτεί πολλοί πιλότοι!

Είναι επίσης αλήθεια ότι λόγω των προσαρμογών των κανονισμών ηλικίας των πιλότων, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πιλότων που έχουν οριστεί για να φτάσουν στην ηλικία συνταξιοδότησης τα επόμενα χρόνια, γεγονός που έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη συνειδητοποίηση της ανάγκης να εκπαιδεύσουν τους πιλότους του μέλλοντος με την ικανότητα ενός καπετάνιου έχετε υπόψη σας.

Τοποθεσίες

 • Kijewo Królewskie

  Adriana Aviation Watorowo ‪19 86-253‬ Kijewo Królewskie, 86-253, Kijewo Królewskie

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις