Keystone logo
Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Canadian Institute of Technology

Εισαγωγή

ΓΙΑΤΙ CIT;

Μετά από δώδεκα χρόνια μελέτης, η σωστή απόφαση που θα κάνει είναι να εγγραφεί για τις σπουδές σας το Πανεπιστήμιο στο Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας. Εδώ θα βρείτε τα υψηλότερα ακαδημαϊκά πρότυπα και ένα τέλειο περιβάλλον μάθησης. Θα έχετε την ευκαιρία να έχουν μια εμπειρία ζωής, μελετώντας στην καρδιά μιας δυναμικής πόλης, όπως τα Τίρανα. Ελάτε μαζί μας, θα αγαπήσετε χρηματαποστολών.

Μελετώντας στα αγγλικά

CIT διδάσκει μόνο αγγλικά, το οποίο παρέχει πρόσθετα οφέλη χωρίς επιπλέον κόστος με τη βελτίωση δεξιότητες αγγλικής γλώσσας σας, αυξάνοντας τις ευκαιρίες απασχόλησης στη χώρα και σας δίνει πρόσβαση στη διεθνή καριέρα.

καναδική προγράμματα σπουδών

CIT παρέχει προγράμματα που βασίζονται στην καναδική Αναλυτικά προγράμματα και διδασκαλία γίνεται με βάση τις βέλτιστες πρακτικές των καναδικών εκπαιδευτικού συστήματος, το οποίο εξουσιοδοτεί αποφοίτους με δημιουργική, τολμηρή, επιχειρηματική, εφευρετικές δεξιότητες και την αγάπη για τη γνώση.

Στην καρδιά των Τιράνων

CIT βρίσκεται σε μια από τις πιο σημαντικές πύργους των Τιράνων, σε κοντινή απόσταση από την κεντρική πλατεία της πόλης, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και ιστορικούς τόπους, καθώς και από κρατικά ιδρύματα. Αυτή η τοποθεσία θα σας κάνει να έχετε το χρόνο της ζωής σας, ενώ είστε προετοιμασία εαυτό σας για μια συναρπαστική καριέρα.

μελετώντας Προγράμματα

CIT προσφέρει Bachelor και Master Degrees. Τα προγράμματα που διδάσκονται βασίζονται σε σύστημα της Μπολόνια.

Ευέλικτη Γραμμή Μάθησης

CIT είναι πρωτοπόρος ευέλικτων πορεία μάθησης, λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της εκπαίδευσης. Θα είναι σε θέση να εργάζονται και να σπουδάζουν ταυτόχρονα με τη δυνατότητα να ολοκληρωθεί εργασίας στην τάξη σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή το βράδυ. Μπορείτε επίσης να μελετήσει μερικής ή πλήρους απασχόλησης ή εναλλάσσονται τους.

Οι πιθανότητες να σπουδάσουν σε Καναδά ή των ΗΠΑ

Εκτός από τη χρήση του καναδικού συστήματος Ανώτατης Εκπαίδευσης, CIT εργάζεται για την ίδρυση Μεταφορά ή Πλήρης συμφωνία Συνεργασία με Καναδικών Πανεπιστημίων. σύστημα διδασκαλίας μας καθιστά εύκολη την πιστοποίηση του πτυχίου σας στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Διεθνή και Διεθνώς μορφωμένοι Ακαδημαϊκό Προσωπικό

CIT απασχολεί υψηλά προσόντα των μελών ΔΕΠ, που συνδυάζει ξένους και Αλβανών πολιτών με διεθνή φόντο την εκπαίδευση και την επαγγελματική εμπειρία στις τάξεις που διδάσκουν. CIT παίρνει μια προσωπική προσέγγιση στην εκπαίδευση. Στο CIT φοιτητές και καθηγητές είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα, τόσο στην επιδίωξη της συνεχούς και προχωρημένες γνώσεις. CIT προσφέρει τα πλεονεκτήματα ενός στενού, φροντίδα μικρών πανεπιστημιακή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την σε βάθος ακαδημαϊκή έρευνα προσανατολισμένη.

Όραμα, Αποστολή και βασικός σκοπός του Ινστιτούτου

ΟΡΑΜΑ: Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας έχει δεσμευτεί για την ανάπτυξη του μαθητή εκπαιδευτική και επαγγελματική ηθική πνεύμα, την κριτική σκέψη, αναλυτικές και δεξιότητες επίλυσης προβλήματος, τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την ηγεσία.

Αποστολή: Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια της Αλβανίας διδασκαλία στην αγγλική γλώσσα, δεσμεύεται για την προετοιμασία τους αποφοίτους του που είναι σε θέση να αναπτύξουν τις αξίες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαμορφώσουν τη ζωή τους, τη σταδιοδρομία, και τις κοινωνίες. Για να επιτευχθεί αυτό, Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης και την προώθηση των ερευνητικών δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τις τοπικές και περιφερειακές ανάγκες.

δεσμεύσεις: Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας εκφράζει τις δεσμεύσεις της προς την αποστολή της που επιδιώκουν τους ακόλουθους στόχους:

Για να προσφέρουν άριστες προγράμματα διδασκαλίας σε επιλεγμένες περιοχές Για να προσελκύσουν εξειδικευμένο Σχολή και το προσωπικό και να τους παρέχει ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας Για να παράγει αποφοίτους οι οποίοι είναι ανεξάρτητοι, αυτοπεποίθηση, αυτο-κατευθυνόμενη και επίμονες για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων. Να προετοιμάσει τους αποφοίτους καριέρα προσανατολισμένη που είναι καινοτόμες, κριτικά σκεπτόμενα άτομα, και με μεγάλη διάρκεια ζωής τους εκπαιδευόμενους. Να αναπτύξουν κοινωνικά υπεύθυνη αποφοίτους οι οποίοι είναι δεκτικοί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινότητας, και με σεβασμό στην ευγενή τοπικές και παγκόσμιες αξίες. Να παρουσιάσει επαρκή υποστήριξη και φροντίδα για τους φοιτητές. Για να παρέχουν ένα περιβάλλον διδασκαλίας-μάθησης μέσα state-of-the-art εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις. Για να ενθαρρυνθεί η έρευνα προσπάθειες και η σύνδεσή τους με την κοινότητα και την κοινωνία των αναγκών.

Βασικός σκοπός του Ινστιτούτου:

Μια γέφυρα στην καναδική Εκπαίδευση. Μια γέφυρα σε άλλο διεθνώς αναγνωρισμένο Πανεπιστήμια. Μια αποτελεσματική ακαδημαϊκό ίδρυμα ανάπτυξη επιδέξιος και γνώσεις των αποφοίτων Μια αποτελεσματική RDC επίκεντρο ακαδημαϊκό ίδρυμα Υιοθετώντας μια συνεχή στρατηγική βελτίωσης Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο, με την ακαδημαϊκή πιστώσεις να μεταφερθούν σε Βόρεια-αμερικανική ακαδημαϊκά ιδρύματα. Κάνοντας παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση προσιτή Προσφέροντας εκπαίδευση και τη διεξαγωγή RDC από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό από διεθνώς αναγνωρισμένα πανεπιστήμια Προσφέροντας σχετικό πρόγραμμα ικανοποίηση των αναγκών της Αλβανίας. πρότυπα του προγράμματος και των στόχων με βάση μετρήσιμα αποτελέσματα του προγράμματος και την πορεία. Συμβολή και διάδοση της γνώσης στην Αλβανία και πέρα. Προσφέροντας Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων Εταιρική Εκπαίδευση, την κοινότητα ηγεσία, και τη δια βίου μάθηση. Η εργασία σε συμπληρωματικότητα και η συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια και όχι σε ανθυγιεινές ανταγωνισμού

Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας (CIT) επίσης γνωστό ως "Instituti Kanadez i Teknologjisë" (SHLUP "IKT"), ανήκει από την CIT εταιρεία - Αλβανία, η οποία έχει μια εκπαίδευση ως βασική δραστηριότητα της στην Αλβανία.

Η εκκίνηση αυτής της επιχείρησης στην Αλβανία προέρχεται από ένα μνημόνιο συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και του Edu Nova Consortium, ένας έμπειρος καναδική κοινοπραξία των κολεγίων που παρέχουν εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια επίπεδο. Με βάση αυτό, το άνοιγμα των επιχειρήσεων στην Αλβανία ήταν προετοιμασμένος και περαιτέρω αδελφοποίησης και συνεργασίας μορφές συνεργασίας με καναδική ιδρύματα που λειτουργούν στους τομείς της έρευνας, της επιστήμης και της εκπαίδευσης είναι σε εξέλιξη. Τον Οκτώβριο του 2012, μια συνολική συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ των χρηματαποστολών και το Πανεπιστήμιο Globe, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί με προγράμματα ακαδημαϊκών και φοιτητικών ανταλλαγών, καθώς και τη μεταφορά των φοιτητών και την αμοιβαία αναγνώριση των προγραμμάτων.

CIT παραδίδει προγραμμάτων διδασκαλίας στα αγγλικά και στα προγράμματα σπουδών της πληρούν τις απαιτήσεις και τα πρότυπα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Διδασκαλία στο CIT παραδίδεται σε βολικό χώρους και από ένα εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό. Η τελευταία αποτελείται από καθηγητές αποφοίτησε και με διδακτική εμπειρία από το εξωτερικό, και ξένους καθηγητές και τους μηχανικούς, κυρίως από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, οι οποίοι έχουν εμπειρία στην ανάπτυξη και την εφαρμογή της τεχνολογίας των πληροφοριών Επιχειρήσεων και.

εγκαταστάσεις CIT είναι σε Zayed Center, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της αλβανικής πρωτεύουσας, Τίρανα. Το Κέντρο διαθέτει επαρκές και κατάλληλο χώρο για τους μαθητές και τους καθηγητές. CIT έχει συνολική επιφάνεια 2.300 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο σημαίνει 11,9 m2 / σπουδαστή.

Ιστορία CIT

Καναδικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2011. Καναδικό Ινστιτούτο της φιλοσοφίας Τεχνολογίας είναι να προσφέρει και να εξοπλίσει τους φοιτητές με πολύ ποιοτική εκπαίδευση και τις δεξιότητες για το εργασιακό περιβάλλον της Αλβανίας και των ΗΠΑ / Καναδά.

Τα αναλυτικά προγράμματα αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα διαβεβαιώνει CIT να κάνουν χρήση των πιο ενημερωμένο εκπαιδευτικό υλικό, εκπληρώνοντας τη φιλοσοφία της προς τους φοιτητές στο τους ακολουθήσουν γνώσεις και τον επαγγελματισμό, που είναι απαραίτητες για τα περιβάλλοντα εργασίας αντίστοιχα στην Αλβανία και ΗΠΑ / Καναδά.

Η δημιουργία αυτού του Πανεπιστημίου προέρχεται από ένα μνημόνιο συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και του Edu Nova Consortium, ένας έμπειρος καναδική κοινοπραξία των κολεγίων που παρέχουν εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια επίπεδο. Με βάση αυτό, το άνοιγμα του Καναδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας στην Αλβανία ήταν προετοιμασμένος και περαιτέρω αδελφοποίησης και συνεργασίας μορφές συνεργασίας με καναδική ιδρύματα που λειτουργούν στους τομείς της έρευνας, της επιστήμης και της εκπαίδευσης είναι σε εξέλιξη.

Το Πανεπιστήμιο άρχισε να λειτουργεί από την πρώτη κιόλας χρονιά της αδειοδότησης και τα προγράμματα των χρηματαποστολών που προσφέρονται ήταν προγράμματα Bachelor στο πλαίσιο του: School of Business

Επιχειρήσεις και Διοίκηση Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα

Σχολή Μηχανικών

μηχανική λογισμικού βιομηχανική μηχανική

Στις Οκτ 2012 Canadian Institute of Technology έχει την άδεια να προσφέρουν επαγγελματική και επιστημονική Μάστερ προγράμματα:

βιομηχανική μηχανική μηχανική λογισμικού Επιχειρήσεις και Διοίκηση

Επίσης, τον Οκτώβριο του 2012, μια συνολική συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ των χρηματαποστολών και το Πανεπιστήμιο Globe, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η οποία θα πρέπει να υλοποιηθεί με προγράμματα ακαδημαϊκών και φοιτητικών ανταλλαγών, καθώς και τη μεταφορά των φοιτητών και την αμοιβαία αναγνώριση των προγραμμάτων.

CIT με τον τρόπο εκπλήρωσης της φιλοσοφία οργάνωσε διάφορα διεθνή συνέδρια:

Τον Νοέμβριο του 2012, η ​​CIT οργανωμένη "Τεχνολογική Αλβανία την εκατοστή επέτειο της Ανεξαρτησίας" Στις Απρίλιος 2013 CIT οργανωμένη "Διεθνή Διάσκεψη για την Αειφόρο Ανάπτυξη" Στις Μάιο του 2013 CIT οργανωμένη "Έθνος, Υπηκοότητα, Εθνικής Ταυτότητας: Τι είναι σε ένα όνομα"

Τοποθεσίες

  • Tirana

    Zayed Center, Rr. Andon Zako Çajupi, (near Wilson Square), , Tirana

Ερωτήσεις