Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Εισαγωγή

Ένας αληθινός Pioneer, ο Carroll University είναι το πρώτο, τετραετές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης του Ουισκόνσιν. Το ιδιωτικό μας πανεπιστήμιο βασίζεται στην παράδοση των φιλελεύθερων τεχνών και κατέχει ηγετική θέση στις επιστήμες υγείας. Προσφέρουμε περισσότερους από 95 τομείς σπουδών, συμπεριλαμβανομένων μιας ποικιλίας μεταπτυχιακών προγραμμάτων και ένα κλινικό διδακτορικό στη φυσικοθεραπεία. Από το 1846 και μετά, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας να ζήσουν μια ζωή με σκοπό και νόημα μέσα από ευκαιρίες και εμπειρίες μάθησης σε μια ποικιλόμορφη και παγκόσμια κοινωνία.

Τι σημαίνει να είσαι Πρωτοπόρος; Σημαίνει να είμαστε μέρος της πλούσιας ιστορίας και παράδοσης που συνεχίζει να διαμορφώνει την κοινότητα της πανεπιστημιούπολης μας. Ασχολείται με το πνεύμα της εξερεύνησης και της ανακάλυψης που ξεκίνησε με τους ιδρυτές μας. Οι πρωτοπόροι είναι πρόθυμοι να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο στον οποίο ζουν και πώς θα αφήσουν το στίγμα τους, συνεισφέροντας μια νέα προοπτική. Στο Carroll, ζούμε από ένα σύνολο αξιών που μας οδηγεί να αγωνιζόμαστε για αριστεία, να ξεπερνάμε τα όρια και να αντιμετωπίζουμε όσους συναντάμε με σεβασμό, ευγένεια και αξιοπρέπεια.

Μια Μαθησιακή Κοινότητα

Προσφέρουμε επιλογές όταν πρόκειται για προπτυχιακές σπουδές και μεταπτυχιακά προγράμματα. Οι μαθητές μας επιδιώκουν το πάθος τους ενώ προετοιμάζονται για τη σταδιοδρομία τους μέσω του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών, του Κολλεγίου Επιστημών Υγείας, του Σχολείου Επιχειρήσεων και της Σχολής Εκπαίδευσης και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών. Η σχολή μας επενδύει προσωπικά στην επιτυχία των μαθητών τους. Θέτουν ως προτεραιότητα να τους γνωρίσουν καλά, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη υποστήριξη για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους ατομικούς ακαδημαϊκούς και προσωπικούς τους στόχους. Η Carroll διαφοροποιείται μέσω του Pioneer Core της. Αυτή η μοναδική απαίτηση γενικής εκπαίδευσης υφαίνει μια διαπολιτισμική έμφαση σε όλη την ακαδημαϊκή σταδιοδρομία ενός μαθητή, εκθέτοντάς τους σε πολιτισμούς, ιδέες και πεποιθήσεις διαφορετικές από τις δικές τους.

Τέλεια τοποθεσία

Το Carroll βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε μια ιστορική συνοικία στο Waukesha του Ουισκόνσιν, λίγα μόλις τετράγωνα από μια γοητευτική παραποτάμια πόλη γεμάτη καταστήματα, εστιατόρια και υπαίθρια αναψυχή. Απέχουμε λιγότερο από μισή ώρα από το Μιλγουόκι, τη μεγαλύτερη πόλη του Ουισκόνσιν, και λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Σικάγο.

Κοινότητα φροντίδας

Ο Carroll είναι μια δεμένη κοινότητα όπου η φροντίδα είναι κάτι περισσότερο από ένα κλισέ. Το να αναλαμβάνουμε την ευθύνη να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο είναι μέρος αυτού που είμαστε. Από την πρώτη τους μέρα στην πανεπιστημιούπολη, οι μαθητές μας συμμετέχουν σε δραστηριότητες παροχής υπηρεσιών, πληρώνοντάς το προς τα εμπρός δίνοντας πίσω σε όλη την ευρύτερη περιοχή Waukesha και Milwaukee.

Active Campus

Οι Πρωτοπόροι μας μαθαίνουν και αναπτύσσονται και έξω από την τάξη. Το ανταγωνιστικό μας πνεύμα ευδοκιμεί στις 23 αθλητικές μας ομάδες NCAA Division III. Οι μαθητές μας αφιερώνουν επίσης χρόνο για να κυνηγήσουν τα πάθη τους ή να εξερευνήσουν νέα, σε τομείς όπως η μουσική, το θέατρο, η τέχνη, η φωτογραφία και άλλα. Και με 50+ φοιτητικές οργανώσεις, είναι εύκολο να εξερευνήσετε διαφορετικά ενδιαφέροντα και να κάνετε φίλους.

Pioneer Driven: Το New Vision for Distinction της Carroll University είναι ένα στρατηγικό σχέδιο που χαράσσει μια φιλόδοξη και δυναμική πορεία προς τα εμπρός: μια πορεία που χαρακτηρίζεται από καινοτομία και επιχειρηματικότητα—και τροφοδοτείται από την αφοσίωση και την ορμή των σημερινών Pioneers.

Από το 1846, η μεταμορφωτική εμπειρία Carroll έχει διαμορφώσει τις ζωές δεκάδων χιλιάδων μαθητών. Αυτοί οι Πρωτοπόροι εμπνεύστηκαν για να ηγηθούν στο επάγγελμα και να ζήσουν ζωές με επιτεύγματα και νόημα. Οι απόφοιτοι/αε μας έχουν αντίκτυπο στις κοινότητές τους και στις ζωές των άλλων. Στέκονται ενάντια στην αδικία και εξερευνούν την κοινή μας ανθρωπιά μέσω της πίστης, των τεχνών, της ηγετικής θέσης σε επιχειρήσεις, της διδασκαλίας παιδιών και ενηλίκων, της φροντίδας των αρρώστων και της προστασίας του περιβάλλοντος. Οι πρωτοπόροι φωτίζουν το ήθος μας του σεβασμού, της ακεραιότητας και της διαχείρισης.

Με κάθε τάξη που αποφοιτά, η απήχησή μας επεκτείνεται - και η ευθύνη μας μεγαλώνει - για να εμπνεύσουμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν τον πραγματικό τους σκοπό, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να προετοιμαστούν για στοχαστική δέσμευση για να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για όλους. Αποτελούν μέρος μιας περήφανης γενεαλογίας που έχει γίνει πιο δυνατή με κάθε νέα γενιά φοιτητών, καθηγητών, προσωπικού και αποφοίτων/ae.

Όπως εκείνοι που έχουν περάσει πριν από αυτούς, είναι Pioneer Driven.

"Το Carroll University θα μεταμορφώσει τον κόσμο προς το καλύτερο μέσω της δύναμης μιας αφοσιωμένης εκπαίδευσης."

Στόχοι Στρατηγικού Σχεδίου

Τα επόμενα επτά χρόνια, το στρατηγικό σχέδιο της Carroll University θα επικεντρωθεί σε τέσσερις βασικούς τομείς:

Ενίσχυση της διδασκαλίας και της μάθησης

Carroll University θα γίνει ηγέτης στην εκπαίδευση μαθητών που είναι επιδέξια προετοιμασμένοι για τη δια βίου μάθηση και την επαγγελματική επιτυχία.

Εμπλουτίζοντας την εμπειρία Carroll

Carroll University θα επιτύχει ακαδημαϊκή αριστεία μέσω της αριστείας χωρίς αποκλεισμούς.

Δημιουργία και αξιοποίηση συνεργασιών

Carroll University θα μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο των στρατηγικών συνεργασιών που εστιάζουν στην καινοτομία και την επιχειρηματική σκέψη.

Ανάπτυξη Στρατηγικά

Carroll University θα βασιστεί στις προηγούμενες επιτυχίες μας και θα συνεχίσει την ανοδική μας πορεία επεκτείνοντας σκόπιμα την εκπαιδευτική μας ομάδα, το αποτύπωμα της πανεπιστημιούπολης και το φοιτητικό μας σώμα.

Εισαγωγές

Ελάχιστο ΣΔΣ για όλα τα πτυχία προπτυχιακών σπουδών: 2.0

Διαδικασίες Εισαγωγής - Διεθνείς Πρωτοετείς

Τα ακόλουθα διαπιστευτήρια πρέπει να υποβληθούν στο Γραφείο Εισαγωγής:

 1. Αίτηση εισαγωγής, η οποία μπορεί να υποβληθεί ανά πάσα στιγμή μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου έτους στο γυμνάσιο.
 2. Πιστογραφία από διαπιστευμένο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που δείχνει την πρόοδο προς ή την ολοκλήρωση των απαιτήσεων αποφοίτησης.
 3. Γνώση Αγγλικών: Παρακαλούμε υποβάλετε την απόδειξη γνώσης των Αγγλικών στη διεύθυνση [email protected].
 4. Δοκιμή-Προαιρετικό, το Carroll University είναι δοκιμαστικό-προαιρετικό για το Φθινόπωρο του 2022. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν βαθμολογία ACT ή SAT ως απόδειξη της αγγλικής επάρκειάς τους

Οι αποφάσεις λαμβάνονται για τις αιτήσεις όταν ολοκληρωθούν και οι αιτούντες ενημερώνονται αμέσως μέσω του Γραφείου Διεθνούς Εισδοχής. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φάκελοι των υποψηφίων φοιτητών παραπέμπονται στην Επιτροπή Εισδοχής για έλεγχο και δράση. Αυτό το όργανο μπορεί να χορηγήσει εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο υπό τον όρο ότι πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις ή μπορεί να απαιτήσει από τον φοιτητή να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια. Η τελική αποδοχή στα προγράμματα αθλητικής προπόνησης, νοσηλευτικής, φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας Carroll εξαρτάται από την ικανότητα του αιτούντος να συμμορφώνεται με τα τεχνικά πρότυπα όπως αναφέρονται στον κατάλογο για κάθε τομέα σπουδών, καθώς και με τα πρότυπα υγείας που αναφέρονται στο τα Carroll University έντυπα υγείας.

Οι υποψήφιοι πανεπιστημίου με αναπηρία δεν έχουν καμία υποχρέωση να αποκαλύψουν την αναπηρία τους κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Ωστόσο, ένας υποψήφιος μπορεί να επιλέξει να αποκαλύψει την αναπηρία του/της στο Γραφείο Εισδοχής, εάν ο φοιτητής πιστεύει ότι δεν πληροί τις απαιτήσεις τακτικής εισαγωγής του Πανεπιστημίου. Η αναπηρία μπορεί να ληφθεί υπόψη σε σχέση με το συνολικό επίτευγμα του μαθητή, την επίδραση της αναπηρίας στο ακαδημαϊκό του επίτευγμα και την πιθανότητα επιτυχίας του μαθητή στα προγράμματα, τα μαθήματα και τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

Αγγλική επάρκεια:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εκπληρώσετε την απαίτηση επάρκειας στα αγγλικά του Carroll University :

Όλοι οι υποψήφιοι

 • Τεστ Αγγλικών ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) (κωδικός σχολείου: 1101)
  • Ελάχιστη βαθμολογία: 550 (PBT) / 70 (IBT) / 8 (Βασικά)
 • Διεθνές Σύστημα Εξέτασης Γλωσσών (IELTS)
  • Ελάχιστη βαθμολογία: 6
 • Τεστ EIKEN στην Πρακτική Επάρκεια Αγγλικών
  • Ελάχιστη βαθμολογία: Βαθμός Προ-1
 • Pearson Test of English (PTE)
  • Ελάχιστη βαθμολογία: 50
 • Duolingo English Test
  • Ελάχιστη βαθμολογία: 95
 • Wisconsin English as a Second Language Institute (WESLI)
  • Σύσταση WESLI μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μαθημάτων 700 επιπέδων
 • The Language Company (TLC)
  • Πρέπει να λάβει επιτυχή βαθμό ή υψηλότερο στο επίπεδο TLC 9

Προπτυχιακοί υποψήφιοι

 • ACT Αγγλικά βαθμολογία 18 ή υψηλότερη
 • Βαθμολογία SAT Reading and Writing βάσει αποδεικτικών στοιχείων 510 ή υψηλότερη
 • Παρακολουθήστε ένα λύκειο των ΗΠΑ για 3 ή περισσότερα χρόνια και εγγραφείτε σε μαθήματα αγγλικών/γλωσσικών τεχνών εκτός ESL

Οι υποψήφιοι από τις ακόλουθες χώρες δεν χρειάζεται να υποβάλουν αποδεικτικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας:

 • Αυστραλία
 • Καναδάς (εκτός από το Κεμπέκ)
 • Ιρλανδία
 • Νέα Ζηλανδία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Ορισμένες χώρες της Καραϊβικής ενδέχεται να πληρούν τις προϋποθέσεις κατόπιν αιτήματος για επανεξέταση.

Γενικές απαιτήσεις μετεγγραφής: Ολοκλήρωση γυμνασίου και εάν ισχύει – Ολοκλήρωση σχολικών εξετάσεων αποχώρησης κ.λπ. Δεχόμαστε ανεπίσημες μετεγγραφές για λόγους εισαγωγής, εφόσον είναι μεταφρασμένες στα αγγλικά, αλλά απαιτούμε από όλους τους φοιτητές να μας παράσχουν επίσημα έγγραφα πριν από το δεύτερο εξάμηνο.

Cambridge International A/O Επίπεδα: Δεχόμαστε επίπεδα O και A-levels: 5 μαθήματα – Μαθηματικά, Αγγλικά, Επιστήμες, Κοινωνικές Επιστήμες και ένα Πέμπτο Ακαδημαϊκό Θέμα – Β ή υψηλότερο σε επίπεδο Ο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επάρκεια αγγλικών και Ένα C ή υψηλότερο σε επίπεδο A μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επάρκεια αγγλικών

WAEC: Απαιτείται WASSCE + Ξυστό + μία από τις αποδεκτές βαθμολογίες Αγγλικών Proficiency.

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Ο Carroll αναγνωρίζει τα εξαιρετικά επιτεύγματα των μαθητών. Αυτές οι υποτροφίες είναι διαθέσιμες για πρωτοετείς φοιτητές και απονέμονται στο σημείο αποδοχής. Ένας φοιτητής δικαιούται μόνο μία από αυτές τις υποτροφίες και τα ποσά δεν αυξάνονται από έτος σε έτος.

*Οι περισσότερες από τις υποτροφίες ολοκληρώνουν την περίοδο υποβολής αιτήσεών τους πριν από την έναρξη του εαρινού εξαμήνου.

Ακαδημαϊκές Υποτροφίες

Ποσά Υποτροφιών Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023

Carroll University απονέμει ανανεώσιμες, αυτόματες υποτροφίες αξίας (χωρίς υποτροφίες βάσει αναγκών) σε εισερχόμενους πρωτοετείς φοιτητές κατά τη στιγμή της εισαγωγής. Αυτές οι υποτροφίες βασίζονται στο αθροιστικό ΣΔΣ γυμνασίου και στις τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων όταν παρέχονται. Δεν χρειάζεται να εξεταστεί πρόσθετη αίτηση για αυτές τις υποτροφίες! Αυτές οι ανανεώσιμες υποτροφίες κυμαίνονται από 15.000 $ - 23.000 $ ετησίως.

Σε έναν μαθητή απονέμονται υποτροφίες με βάση το ακαδημαϊκό του υπόβαθρο. Σε περίπτωση που οι ακαδημαϊκές πληροφορίες βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου (όπως σημειώνεται από το αντίγραφο του 7ου εξαμήνου γυμνασίου ή τις υποβληθείσες βαθμολογίες εξετάσεων), ο Carroll θα εξετάσει για υποτροφία υψηλότερης αξίας με βάση τις πληροφορίες που έλαβε έως την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Υποτροφίες Τμήματος/Ταλέντων

Υποτροφία για πλήρη δίδακτρα MacAllister

 • Πλήρη δίδακτρα κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια.
 • Απαιτεί ειδική αίτηση και συνέντευξη στην πανεπιστημιούπολη. Ο παραλήπτης δεν είναι επιλέξιμος για άλλες υποτροφίες ή υποτροφίες Carroll.

Yersin Business Scholarship

 • Διαφορετικά ποσά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στη λογιστική, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τα οικονομικά των επιχειρήσεων, τα οικονομικά, τη διοίκηση υγειονομικής περίθαλψης, τη διαχείριση και την ηγεσία ή το μάρκετινγκ.

Υποτροφία Davies Otto Fellow Science Scholarship

 • ​10.000 $ συνολικά· 2.500 $ ανανεώσιμο ετησίως.
 • Για φοιτητές που ειδικεύονται στις θετικές επιστήμες. Απαιτεί ειδική αίτηση και συνέντευξη.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Μηχανικών

 • $4.000–$20.000 συνολικά. $1.000–$5.000 με δυνατότητα ανανέωσης ετησίως.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στην προ-μηχανική/εφαρμοσμένη φυσική. Απαιτεί ειδική εφαρμογή.

Υποτροφία George F. Kennan

 • $5.000 συνολικά? 1.250 $ ανανεώσιμο ετησίως.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στην ιστορία. Απαιτεί ειδική αίτηση και συνέντευξη.

Πρόγραμμα Ευκαιριών Σταδιοδρομίας Υγείας (HCOP)

 • Οι υποτροφίες ξεκινούν από 5.000 $ και αυξάνονται κάθε ακαδημαϊκό έτος.
 • Επιλέξιμοι φοιτητές είναι πρωτοετείς φοιτητές από οικονομικά ή εκπαιδευτικά μειονεκτούντα περιβάλλοντα.

George and Gerald Bitters Downed Scholarship

 • $1.000–$3.000 ετησίως.
 • Διατίθεται σε μαθητές από το Νότιο Μιλγουόκι ή το Λύκειο Cudahy με ΣΔΣ 2,0 ή υψηλότερο. Απαιτεί ειδική εφαρμογή.

Υποτροφίες Θεάτρου

 • $4.000 συνολικά? 1.000 $ ανανεώσιμο ετησίως.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στο θέατρο. Βασισμένο σε ακρόαση.

Μουσική υποτροφία

 • Διαφορετικά ποσά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 • Βασισμένο σε ακρόαση. Μουσικές ειδικότητες και μη είναι επιλέξιμες.

Υποτροφία τέχνης Anne Hardy

 • $1.750 συνολικά τέσσερα χρόνια.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στην τέχνη ή τη φωτογραφία. Απαιτεί ειδική εφαρμογή και υποβολή χαρτοφυλακίου τέχνης.

Υποτροφία φωτογραφίας Les Klug

 • 500 $ υποτροφία ενός έτους.
 • Διατίθεται σε φοιτητές που ειδικεύονται στη φωτογραφία. Απαιτεί ειδική αίτηση και υποβολή φωτογραφικού portfolio.

Υποτροφία για Jack and Corrine Reichert

 • Τουλάχιστον 2.000 $ με δυνατότητα ανανέωσης ετησίως.
 • Διατίθεται σε μαθητές από το West Allis Central ή το γυμνάσιο Nathan Hale με GPA 2,0 ή υψηλότερο. Απαιτεί ειδική εφαρμογή.

Waukesha State Bank

 • 1.000 $ υποτροφία ενός έτους.
 • Διατίθεται σε τελειόφοιτους γυμνασίου που διαμένουν ή φοιτούν στο γυμνάσιο στην κομητεία Waukesha και σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν το Carroll με πλήρη απασχόληση το φθινόπωρο. Απαιτείται ειδική αίτηση.

Υποτροφίες Esports

 • Μεταβλητές ανανεώσιμες ποσότητες. Έως 2.500 $.
 • Αυτό το βραβείο απονέμεται σε εισερχόμενους μαθητές που έχουν δείξει εξαιρετική ικανότητα απόδοσης σε επιλεγμένο τίτλο esport.
 • Βάσει της δοκιμής (παρακαλώ στείλτε email στον Head Esports Coach, Kris Pullam ([email protected]). Διατίθεται σε όλους τους εισερχόμενους φοιτητές ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, οι υποτροφίες είναι ανανεώσιμες για τέσσερα χρόνια, εφόσον ο φοιτητής διατηρεί καθεστώς πλήρους απασχόλησης προπτυχιακού. Ένας φοιτητής είναι επιλέξιμος για μία μόνο από αυτές τις υποτροφίες. Ωστόσο, μπορούν να ληφθούν ακαδημαϊκή υποτροφία και πρόσθετα βραβεία.

Πρόσθετα Βραβεία

Βραβείο Hilger Tradition

 • 500 $ ετησίως με δυνατότητα ανανέωσης.
 • Διατίθεται σε παιδιά, εγγόνια, αδέλφια αποφοίτων/τρέχον φοιτητών ή παραπομπή αποφοίτων. απονεμήθηκε κατά τη στιγμή της αποδοχής.

ROTC

 • Μεταβλητά ανανεώσιμα ποσά.
 • Απαιτεί ειδική εφαρμογή. Επισκεφτείτε το marquette.edu/rotc/airforce Για περισσότερες πληροφορίες.

Πρόγραμμα Υποτροφιών Ελευθερίας/Κίτρινη Κορδέλα

 • Μεταβλητά ανανεώσιμα ποσά.
 • Διατίθεται σε βετεράνους μετά την 11η Σεπτεμβρίου μέσω του Προγράμματος Ενίσχυσης της Εκπαίδευσης Γεωγραφικής Κίτρινης Κορδέλας. Επικοινωνήστε με το Γραφείο του Γραμματέα.

Τοποθεσίες

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Ερωτήσεις