Keystone logo
© Católica-Lisbon
Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Católica Lisbon School of Business and Economics

Εισαγωγή

Católica-Lisbon in a heartbeat μια φήμη που προηγείται ομόφωνα επικυρωμένη σε διεθνείς κατατάξεις: (οικονομικοί χρόνοι) και διαπίστευση (triple crown) Η φήμη της Católica-Lisbon για αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας και θα σας ετοιμάσει αντιμετωπίζουν μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά. Οι αριθμοί μας είναι σταθεροί, γνωρίζατε ότι περισσότερο από το 96% των αποφοίτων μας απασχολούνται εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους; Σχεδόν οι μισοί από αυτούς σε διεθνείς θέσεις; Η Católica-Lisbon έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά τοποθέτησης μεταξύ των ευρωπαϊκών σχολών επιχειρήσεων.

Παγκοσμίως συνδεδεμένος στην πανεπιστημιούπολη Católica-Lisbon, θα περιτριγυριστείτε από ένα πολυσύχναστο διεθνές περιβάλλον με περισσότερες από 60 εθνικότητες. Περισσότερες από 110 συνεργασίες με πανεπιστήμια θα σας προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα να εργαστείτε σε μερικά από τα πιο απαιτητικά οικονομικά κέντρα του κόσμου, όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη και η Μαδρίτη. Σχολείο ανθρώπινου μεγέθους στην Católica-Lisbon θα είστε στο σπίτι, καθώς θα είστε μέρος μιας πραγματικής κοινότητας μαθητών που θα αποκαλείτε οικογένεια και προσιτούς καθηγητές που θα σας γνωρίζουν με το όνομά σας. Πραγματικά συνάφεια Τα μοναδικά master προγράμματα της Católica-Lisbon θα σας βελτιώσουν: βλέποντας τη μεγαλύτερη εικόνα να συνδέεστε με καινοτόμες εταιρείες που οδηγούν πρακτικά έργα και εργασίες, εφαρμόζουν αποτελεσματικά την επιχειρηματική σας σκέψη. Σε κεντρική τοποθεσία στην καρδιά της Λισαβόνας, το Católica-Lisbon θα σας προσφέρει μια εμπειρία σε ένα ζωντανό επιχειρηματικό οικοσύστημα. Η πανεπιστημιούπολη μας απέχει μόλις λίγα λεπτά από μοντέρνες γειτονιές, εμπορικούς χώρους, κινηματογράφους, μουσεία και παραλίες. Γιατί να κάνω μεταπτυχιακό στην Católica-Lisbon; Για να αποκτήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να προχωρήσετε στην καριέρα σας. Να αλλάξει το μέλλον. Το δικό σου και των γύρω σου. Να γίνω μελλοντικός ηγέτης και καλύτερος άνθρωπος. Προσφέρουμε μεταπτυχιακά προγράμματα στη διαχείριση, τα οικονομικά, τα οικονομικά και την ανάλυση επιχειρήσεων. Η Católica-Lisbon θα σας προσφέρει μια σταθερή βάση στις αρχές και την πρακτική της διαχείρισης, των οικονομικών, των οικονομικών και της ανάλυσης επιχειρήσεων.

Ποιοι είμαστε

Καλώς ήρθατε στο Católica Lisbon School of Business & Economics, μια ευρωπαϊκή σχολή κορυφαίων 30 επιχειρήσεων και την πορτογαλική σχολή αναφοράς στην έρευνα και τη διδασκαλία στη διαχείριση.

Πετύχαμε αυτή τη θέση συνδυάζοντας διεθνείς φοιτητές και καθηγητές παγκόσμιας κλάσης, ισχυρά και διαφορετικά ακαδημαϊκά προγράμματα στα 30 κορυφαία στον κόσμο, καινοτόμες πρωτοβουλίες μάθησης, μοναδικές συνεργασίες με διεθνή σχολεία κύρους και στενή σχέση με τον κόσμο των επιχειρήσεων, με εκπαίδευση στελεχών που προσφέρει στα 50 κορυφαία στον κόσμο.

Στην Catolica-Lisbon, δεσμευόμαστε για την ποιότητα και τον αντίκτυπο σε ό,τι κάνουμε. Δημιουργούμε πρωτότυπη έρευνα παγκόσμιας κλάσης και τη χρησιμοποιούμε για να έχουμε ισχυρό αντίκτυπο στην κοινωνία παρέχοντας πρακτική καθοδήγηση στους διευθυντές και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Αυτή η πνευματική ηγεσία αποτελεί τη βάση για τη διαμόρφωση εξαιρετικών επαγγελματιών και τη δημιουργία ενός διαφοροποιημένου μαθησιακού περιβάλλοντος, ικανού να ανταποκριθεί στις εκπαιδευτικές ανάγκες που προκύπτουν κατά την επαγγελματική σταδιοδρομία των μαθητών μας. Είμαστε περήφανοι για το διαμέτρημα των μαθητών μας: από τις ισχυρές πνευματικές τους ικανότητες, μέχρι τη συνεχή πρωτοβουλία και το επιχειρηματικό τους πνεύμα. Εμπνεόμαστε επίσης από την επιτυχία των αποφοίτων μας που κατέχουν ηγετικές θέσεις σε μερικές από τις πιο γνωστές και δυναμικές εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

Τα επιτεύγματά μας προκύπτουν επίσης από την ισχυρή και συνεκτική ακαδημαϊκή κοινότητα μας, με γνώμονα την αυστηρότητα, την ηθική και την ακεραιότητα που πάντα διαφοροποιούσαν τη διδασκαλία και την έρευνά μας. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Catolica-Lisbon!

Για ποιο λόγο είμαστε εδώ - Η αποστολή μας

Μέσα από μια βαθιά και συναρπαστική μαθησιακή εμπειρία και μια ισχυρή εστίαση στην καινοτομία και τη δημιουργία γνώσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, εκπαιδεύουμε και ενδυναμώνουμε ηγέτες που κάνουν τη διαφορά επηρεάζοντας θετικά τις επιχειρήσεις και την κοινωνία

Εκεί που θέλουμε να είμαστε - Το Όραμά μας

Μια κοινότητα με γνώμονα το σκοπό που δημιουργεί αυστηρή γνώση στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά και καλλιεργεί ταλέντα που μεταμορφώνουν τον κόσμο.

Έως το 2030, η CATÓLICA-LISBON στοχεύει να είναι ένα Ευρωπαϊκό Σχολείο Επιχειρήσεων πρώτης βαθμίδας, φημισμένο για την ακαδημαϊκή του αριστεία, με ισχυρή δέσμευση για γνώσεις αιχμής, κόμβο για εξαιρετικά ταλέντα και ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο.

Τι πρεσβεύουμε - Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι η ΦΩΝΗ μας στον Κόσμο – η έμπνευση και το θεμέλιο της δουλειάς μας και ο τρόπος με τον οποίο εκφραζόμαστε για να συνεισφέρουμε στην κοινωνία.

Αρετή

Ενεργούμε με ακεραιότητα, με το συλλογικό συμφέρον πάντα στο μυαλό μας, υποστηρίζοντας μια ανθρωπιστική άποψη εμπνευσμένη από τις χριστιανικές αξίες.

Ανοιχτή νοημοσύνη

Εκτιμούμε την ανεξαρτησία ως Σχολή, την αυτονομία για τη σχολή μας, προάγουμε μια κουλτούρα κριτικής σκέψης και αξιοποιούμε την περιέργεια ως οδηγό στη διαδικασία δημιουργίας γνώσης.

Καινοτομία

Είμαστε φιλόδοξοι ως προς τον αντίκτυπο που θέλουμε να επιτύχουμε και πρωτοπόροι στην αλλαγή στον τομέα μας.

Κοινότητα

Προωθούμε τη συνεργασία και την υποστήριξη από ομοτίμους για την καλύτερη εξυπηρέτηση της κοινωνίας, ενώ αφιερώνουμε εξατομικευμένη προσοχή στα μέλη μας για να προωθήσουμε την ευημερία τους, χτίζοντας μια δια βίου κοινότητα.

Υπεροχή

Καλλιεργούμε μια κουλτούρα ποιότητας, αναγνωρίζοντας την αξία και δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να διαπρέψουν.

Διαπίστευση Triple Crown παγκοσμίως

Το Católica-Lisbon ήταν το πρώτο Πορτογαλικό Σχολείο που συγκαταλέγεται στην ελίτ ομάδα σχολείων που κατέχουν το πολυπόθητο καθεστώς Triple Crown.

Μόνο το 1% των Business Schools παγκοσμίως είναι διαπιστευμένα από τους τρεις πιο διάσημους οργανισμούς διαπίστευσης εκπαίδευσης διαχείρισης:

 • Σύνδεσμος προς τα Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)
 • Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανάπτυξης Διαχείρισης (EFMD)
 • Ένωση για MBA (AMBA)

Οι τρεις διαπιστεύσεις πιστοποιούν ότι τα προγράμματα Católica-Lisbon είναι υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα.

Το καθεστώς Triple Crown ενισχύει επίσης την ικανότητα της Católica-Lisbon να προσελκύει και να διατηρεί μερικά από τα πιο λαμπρά μυαλά και τους πιο περιζήτητους παγκόσμιους εταίρους και διασφαλίζει ότι διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της διεθνούς εταιρικής ατζέντας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Στην Πανεπιστημιούπολη μας προνομίζουμε ανθρώπους, ιδέες και ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Όσο είστε μαζί μας, θέλουμε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία και να πάρετε μαζί σας μερικές από τις πιο σχετικές διδασκαλίες, τα υψηλότερα επιτεύγματα και τις αξέχαστες στιγμές που θα αποθηκεύσετε στο άλμπουμ της ζωής σας για πάντα.

Απολαύστε τη διαμονή σας και επωφεληθείτε από το πολυπολιτισμικό περιβάλλον σε μια από τις πιο μοντέρνες πόλεις της Ευρώπης - τη Λισαβόνα.

Το Business School μας μοιράζεται την Πανεπιστημιούπολη της Λισαβόνας του Universidade Católica Portuguesa με άλλα Σχολεία στους τομείς των Ανθρωπιστικών Επιστημών, του Νομικού, της Θεολογίας, του Κανονικού Δικαίου, των Πολιτικών Σπουδών, των Θρησκευτικών Σπουδών και των Επιστημών Υγείας. Αν και σε διαφορετικά κτίρια υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι που εξυπηρετούν ολόκληρη την κοινότητα.

Η πανεπιστημιούπολη της Palma de Cima εκτείνεται σε μια έκταση σχεδόν 40.000 m2, συν μια ξεχωριστή περιοχή (απέναντι από το δρόμο) περίπου 12.000 m2, όπου θα επεκτείνουμε το κτίριο Business School στο εγγύς μέλλον.

Η Πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στη διασταύρωση της Λεωφ. dos Combatentes και Palma de Cima (η αερογέφυρα που διασχίζει τον άξονα Βορρά-Νότου).

Σε αυτήν την Πανεπιστημιούπολη υπάρχουν πέντε κτίρια (το Católica-Lisbon's is building V), με πολλές εγκαταστάσεις προσβάσιμες σε φοιτητές, προσωπικό και επισκέπτες της Católica-Lisbon

  Κατάταξη

  Δημοσιονομικές τάξεις

  Αυτές οι κατατάξεις κύρους αντιπροσωπεύουν τη διεθνή αναγνώριση της ακαδημαϊκής αριστείας των προγραμμάτων μας διασφαλίζοντας ότι πληρούν τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα.

  Η Católica-Lisbon ήταν η πρώτη πορτογαλική σχολή που κατατάχθηκε μεταξύ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Σχολών Επιχειρήσεων σύμφωνα με τους Financial Times.

  Η Católica-Lisbon κατατάσσεται σταθερά στα Top Business Schools στην Πορτογαλία από τους Financial Times από το 2008 και κατατάσσεται #29 στην πιο πρόσφατη ευρωπαϊκή κατάταξη.

  Αυτή η κατάταξη FT European Business School, που βασίζεται στη συνδυασμένη απόδοση των σχολείων στις πέντε πιο σημαντικές κατατάξεις FT (MBA, Executive MBA, Masters in Management, Open Executive Education Programs and Custom Executive Education Programs), είναι μια αξιολόγηση της παγκόσμιας ποιότητα του σχολείου.

  • #27 Business School στην Ευρώπη
  • #17 Master in Finance παγκοσμίως
  • #28 Master in Management παγκοσμίως
  • #44 Ανοικτή Εκπαίδευση στελεχών παγκοσμίως
  • #19 Executive Custom Education στην Ευρώπη
  • #40 Καλύτερο στην Ευρώπη - Το MBA της Λισαβόνας

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Palma de Cima

   Palma De Cima, Lisboa, 1649-023, Palma de Cima

  Ερωτήσεις