Keystone logo
CCRP Course

CCRP Course

CCRP Course

Εισαγωγή

Το Κλινικό Ερευνητικό Πρόγραμμα Σπουδών Συνεργάτη είναι ένα μάθημα 110 μονάδων με επικεφαλής τον Ανώτερο CRA και τον Ιατρό των 25 Χρόνων, Dr.Kamal. Αυτό το μάθημα παρέχει την κατάρτιση, την εμπειρία, τη συνέντευξη, την επιστολή αναφοράς και τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να πάρετε μια δουλειά που επιβλέπει τις κλινικές ερευνητικές προσπάθειες. Προσφέρουμε κλινική έρευνα για την κατάρτιση και την τοποθέτηση των νοσηλευτών, των επιστημόνων και των διεθνών ιατρικών αποφοίτων.

Πάνω από 1,9 εκατομμύρια φοιτητές λαμβάνουν κάθε χρόνο πτυχία της επιστήμης. Ενώ μερικοί πηγαίνουν στο Ph.D., Masters, και Medical προγράμματα? πολλοί είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Ως νέος φοιτητής που απευθύνεται στην αγορά εργασίας των επιστημόνων, μπορείτε να βρείτε πρακτικές πρακτικής άσκησης ή να αναγνωρίσετε ότι ακόμη και οι θέσεις απασχόλησης επιστήμης σε αρχικό επίπεδο απαιτούν 1-2 χρόνια εμπειρίας . Περισσότερο, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι πολλές από αυτές τις θέσεις εργασίας απαιτούν έντονη εργασία στην εργασία μόλις δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας για το πτυχίο σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να εξεταστεί μια σταδιοδρομία ως ΟΑΠ .

84162_Utennavn.jpg

Ένας Συνεργάτης ή Συντονιστής Κλινικών Ερευνών κατευθύνει και εποπτεύει τις κλινικές δοκιμές που εκτελούνται από ιατρούς, νοσηλευτές και άλλους κατόχους τίτλου σπουδών. Σε αντίθεση με τις θέσεις εργασίας που μπορείτε να κάνετε σήμερα στην αγορά, μια θέση ως CRA είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολη. Ενώ υπάρχουν πολλά μαθήματα γενικής χρήσης στην αγορά. έχουμε δει ότι πολλοί από τους σπουδαστές που έρχονται σε μας εξακολουθούν να μην μπορούν να βρουν δουλειά αργότερα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι άλλα μαθήματα δεν συμπληρώνουν την εκπαίδευσή σας με την εμπειρία, τις παραπομπές, τα παραδείγματα και τις συνδέσεις που απαιτούνται για την εξασφάλιση μιας εργασίας CRA. Αυτή η επιστημονική ιατρική θέση μπορεί να γίνει ιδιωτικά για φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Pfizer ή ακαδημαϊκά σε ιατρικές σχολές.

Παρόλα αυτά, για εκείνους που πάντα ήθελαν μια καριέρα στην ιατρική ή έχουν ένα χάσμα έτος πριν από το ιατρικό σχολείο ? αυτό είναι το επόμενο βήμα για να ξεκινήσετε την καριέρα σας. Επειδή η θέση είναι αντίθετη με την πραγματική εργασία στο εργαστήριο και απαιτεί ένα ρόλο διαχείρισης. μπορείτε να πάρετε 1-σε-1 συνδέσεις με τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό που μπορεί να οδηγήσει σε μια καλύτερη εφαρμογή για ιατρική σχολή και άλλες ιατρικές σταδιοδρομίες αργότερα.

Καλύτερο από ολα; πολλές από αυτές τις θέσεις αποδέχονται απομακρυσμένο προσωπικό (και μερικές σας επιτρέπουν να ταξιδεύετε 20-100% με πλήρη έξοδα συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της στέγασης και των ταξιδιών που καλύπτονται) . Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα αυξάνοντας παράλληλα τον μισθό σας. Οι CRA με το επίπεδο κατάρτισης μας μπορούν να περιμένουν να κάνουν μεταξύ $ 7.000 - $ 12.000 το μήνα . ένα ποσό που δεν είναι συνηθισμένο σε άλλες σταδιοδρομίες βαθμού επιστήμης.

Πολλοί οργανισμοί αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας είναι στην πραγματικότητα ξένοι απόφοιτοι ιατροί οι οποίοι επέλεξαν να μην χρησιμοποιήσουν το USMLE ή να επαναλάβουν την εκπαίδευσή τους. Στην πραγματικότητα, μερικοί από τους μαθητές μας έρχονται σε μας αμέσως μετά τη μετάβασή τους στις ΗΠΑ και αμφισβητώντας τι να κάνει με ένα πτυχίο MBBS στην Αμερική.

Σε αντίθεση με αυτά που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια των 3-4 ετών σας στο πανεπιστήμιο ή σε ένα διεθνές σχολείο. οι πληροφορίες που χρειάζονται για να γίνουν CRA βασίζονται στο πτυχίο σας. Δεν είναι μια επανάληψη οποιουδήποτε μαθήματος που έχετε πάρει στο undergrad και έτσι έχουμε 110 ενότητες (περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μάθημα διαθέσιμο) για να σας κάνει να πάρετε τη θέση που θέλετε ως CRA. Επειδή παρέχουμε επίσης την κατάρτιση συνέντευξης (συνεδρίες 1-σε-1) για τους πολλούς γύρους συνεντεύξεων που κάνουν αυτές οι εταιρείες. μπορείτε να περιμένετε να εξασφαλίσετε την αίτηση συνέντευξης και να περάσετε όλους τους γύρους.

Τοποθεσίες

 • Norwood

  Norwood, Ηνωμένες Πολιτείες

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις