Keystone logo
Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Εισαγωγή

Καλώς ήρθατε στο μέλλον του 100% διαδικτυακού MBA!

Ποιοι είμαστε?

Βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης - την πόλη της Πράγας , όπου ιδρύθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο ήδη από το 1348, το Central European Management Institute ( CEMI ) προσφέρει μοναδικά διαπιστευμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο 100% διαδικτυακά προγράμματα MBA που διδάσκονται στα αγγλικά από τους ομάδα έμπειρων καθηγητών πανεπιστημίου από όλο τον κόσμο. Τα προγράμματα MBA στο CEMI έχουν σχεδιαστεί για τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών και της παγκόσμιας αγοράς εργασίας. Με περισσότερους από 1600 μαθητές , το CEMI ανήκει στους σημαντικότερους παρόχους διαδικτυακών σπουδών MBA στην Ευρώπη.

Τελετή αποφοίτησης του φοιτητή μας MBA στην Πράγα

Γιατί να επιλέξετε το σχολείο μας;

1. Αναγνωρισμένη διαπίστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Κατέχουμε τη διάσημη διεθνή διαπίστευση από την βρετανική αρχή ASIC (Υπηρεσία διαπίστευσης για διεθνή σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια). Ανταποκρινόμαστε στα πιο απαιτητικά κριτήρια για την ποιότητα των διαλέξεων, των εισηγητών και των πρακτικών διδασκαλίας, είμαστε το μόνο ίδρυμα στην Κεντρική Ευρώπη που επιτυγχάνει την υψηλότερη κορυφαία θέση του ASIC Premier Institution. Αυτή η διαπίστευση ισχύει μέχρι τον Μάιο του 2022 .

2. Διεθνής ομάδα εκπαιδευτών

Το πρόγραμμα MBA θα διδαχθεί από έμπειρους καθηγητές πανεπιστημίου από χώρες όπως οι ΗΠΑ , το Ηνωμένο Βασίλειο , η Ισπανία , η Ιταλία , η Γαλλία , η Ιρλανδία , η Βραζιλία , η Τσεχία - πραγματικά παγκόσμια ανταλλαγή γνώσεων, δεν νομίζετε;

<img class = " image-element img-responsive " title = " Μερικοί από τους δασκάλους μας MBA στο <span translate = " no "> CEMI ινστιτούτο" src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg "alt =" Μερικοί από τους δασκάλους μας MBA στο ινστιτούτο CEMI "/>

3. Προσιτή διδασκαλία, προσωπική προσέγγιση

Τα δίδακτρα μας ξεκινούν από 3,956 € χωρίς ΦΠΑ για το πλήρες πρόγραμμα MBA (αυτή η προσφορά ισχύει μόνο έως τις 31.12.2019) . Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε τα δίδακτρα σε έως και 12 δόσεις . Δεδομένου ότι το πρόγραμμα είναι 100% online, δεν υπάρχουν έξοδα διαμονής και μετακίνησης απαραίτητα για την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι φοιτητές εκτός ΕΕ δεν πληρώνουν ΦΠΑ .

Κατά τη διάρκεια όλων των σπουδών σας , ο προσωπικός σας σύμβουλος σπουδών θα φροντίσει για όλες τις ανάγκες σπουδών σας και θα σας καθοδηγήσει στις σπουδές σας - από την προετοιμασία μιας σύμβασης σπουδών έως την τελετή αποφοίτησής σας.

Οι χώροι μας για φοιτητές ΜΒΑ μερικής φοίτησης

Πώς θα επωφεληθείτε από το MBA μας;

 • Το 84 % των αποφοίτων μας δηλώνουν ότι έλαβαν χρήσιμες πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο MBA.
 • Το 74 % των αποφοίτων μας επωφελήθηκαν από τις σπουδές MBA λύνοντας συγκεκριμένα ζητήματα και συγκεκριμένες καταστάσεις στις τρέχουσες θέσεις εργασίας τους.
 • Το 73 % των αποφοίτων μας αισθάνεται ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κέρδος στην αγορά εργασίας χάρη σε πτυχίο MBA σε σύγκριση με άτομα που δεν έχουν πτυχίο MBA.
 • Το 62 % των αποφοίτων μας δηλώνουν ότι έχουν υψηλότερη αξία για την εταιρεία στην οποία εργάζονται μετά την αποφοίτησή τους από MBA.
 • Το 61 % των αποφοίτων μας ισχυρίζονται ότι η γνώση του MBA τους άνοιξε νέες ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις τους .
 • Το 58 % των αποφοίτων μας βρήκαν καλύτερη δουλειά σε άλλη εταιρεία ή πήραν προαγωγή μέσα στην εταιρεία στην οποία πραγματικά εργάζονταν.
 • Το 57 % των αποφοίτων λένε ότι το δίκτυο επαγγελματικών επαφών τους διευρύνθηκε χάρη στις σπουδές MBA.

Αυτή η έρευνα από τον ερευνητικό οργανισμό STEM/MARK πραγματοποιήθηκε το 2018 σε δείγμα έρευνας 200 αποφοίτων MBA από CEMI .

Τι λένε οι απόφοιτοί μας για το MBA τους;

Anastasija Zapletalova, MBA - Σύμβουλος πωλήσεων και μάρκετινγκ , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager στο Career Development Center , Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - Business Director, Banking University Bratislava

«Οι καθηγητές ήταν υπέροχοι, είναι άτομα με πραγματική εμπειρία που μπορούν να μας μεταδώσουν και που δεν μπορούν να βρεθούν στα βιβλία, αλλά στις ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές εμπειρίες τους. Οι καθηγητές ήταν απολύτως εκπληκτικοί. Ένιωθα ότι ήταν επαγγελματίες με εμπειρία . Νομίζω ότι όλοι οι εκπαιδευτές ήταν πολύ καταρτισμένοι. Με ώθησε μπροστά στον τομέα της στρατηγικής διαχείρισης και ελέγχου ».

Απόφοιτος MBA Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Εξυπηρέτηση πελατών , ArcelorMittal

«Οι διεθνείς λέκτορες από διάφορους κλάδους, η αντίληψή τους για συγκεκριμένα θέματα και η επακόλουθη εφαρμογή στην καθημερινή πρακτική με δίδαξαν να είμαι ένα καλύτερο και πιο αποτελεσματικό μέλος μιας μεγάλης ομάδας εργασίας . Άρχισα να χρησιμοποιώ πολλές θεωρητικές πληροφορίες αμέσως στην πράξη και χάρη στη γνώση που απέκτησα, είμαι πιο αποφασιστικός και μπορώ να ορίσω με σαφήνεια στόχους ».

Απόφοιτος MBA Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sector Sales Manager , Candy Hoover

«Επέλεξα το CEMI για τις σπουδές μου επειδή προσφέρει ένα περίτεχνο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης που μου επέτρεψε να συνδυάσω το πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας μου με τις σπουδές μου . Μπορώ να πω ότι όλοι οι καθηγητές με τους οποίους επικοινωνούσα μου έκαναν καλή εντύπωση χάρη στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή τους ποιότητα . Σίγουρα θα συνιστούσα να σπουδάσετε στο CEMI . Wasταν ένα μεγάλο όφελος για μένα και θα είναι ένα καλό πλεονέκτημα για τη μελλοντική μου καριέρα ».

Απόφοιτος MBA Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Tax Advisor , HLB Proxy

«Wasμουν ευχάριστα έκπληκτος με τους καθηγητές. Μου άρεσε που ήταν αυστηροί, πάντα στο διαδίκτυο , πολύ υποστηρικτικοί και ενθαρρυντικοί , και μου άρεσε ιδιαίτερα η διεθνής προσέγγισή τους ».

Απόφοιτος MBA Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Commercial Director , Business Lease

"Βλέπω το μεγαλύτερο όφελος της μελέτης μου στη διπλωματική μου εργασία, στην οποία αφοσιώθηκα στη χάραξη στρατηγικής για τα επόμενα δύο χρόνια για την εταιρεία στην οποία εργάζομαι. Σίγουρα θα συνιστούσα CEMI στους φίλους και τους συναδέλφους μου . Θεωρώ ότι αυτή η εμπειρία είναι πολύ χρήσιμη στη δουλειά μου ! »

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika , CEO, CEMI Institute

119688_KeystoneAJ1.png

Τοποθεσίες

 • Prague

  Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Προγράμματα

  Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

  Ερωτήσεις