Keystone logo
Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Εισαγωγή

Κεντρικό Νότιο Πανεπιστήμιο Δασολογίας και Τεχνολογίας

Το Πανεπιστήμιο Δασολογίας και Τεχνολογίας του Κεντρικού Νότου (CSUFT) ιδρύθηκε το 1958 και αναπτύχθηκε σε ένα διακριτικό και πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο που αποτελείται από εννέα επιστημονικούς κλάδους, όπως επιστήμη, μηχανική, γεωργία, φιλελεύθερες τέχνες, οικονομία, δίκαιο, διοίκηση, εκπαίδευση και τέχνες με την τεχνολογία "οικολογία, δασοκομία και πράσινη βιομηχανία" ως ανταγωνιστικές άκρες της. Διαθέτει κινητούς μεταδιδακτορικούς επιστημονικούς και ερευνητικούς σταθμούς και την εξουσιοδότηση για τη χορήγηση διδακτορικών διατριβών.

Βρίσκεται στην Changsha, πρωτεύουσα της επαρχίας Χουνάν, το CSUFT είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υποστηριζόμενο από την Λαϊκή Κυβέρνηση της επαρχίας Χουνάν και την Κρατική Δασική Υπηρεσία της Κίνας .

115232_CSUFT0021.jpg

Το πανεπιστήμιο καλύπτει μια συνολική έκταση 92 εκταρίων , στην οποία η έκταση κτιρίου ανέρχεται σε 1,01 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει συνολικό πάγιο ενεργητικό αξίας 2,38 δισεκατομμυρίων γιουάν, εξοπλισμό διδασκαλίας και R

Υπάρχουν σχεδόν 30.000 μαθητές πλήρους φοίτησης στην πανεπιστημιούπολη και 1.541 καθηγητές πλήρους απασχόλησης . Το πανεπιστήμιο διαθέτει πέντε κινητούς μεταδιδακτορικούς επιστημονικούς και ερευνητικούς σταθμούς, προσφέρει πέντε διδακτορικά προγράμματα και 16 μεταπτυχιακά προγράμματα πρώτου βαθμού, επτά κατηγορίες εξουσιοδοτημένων επαγγελματικών πτυχίων.

Διαθέτει επίσης διακεκριμένες και ανταγωνιστικές πλατφόρμες επιστήμης και έρευνας που αντιπροσωπεύουν το εθνικό προηγμένο επίπεδο, όπως ο Εθνικός Επίπεδο Παρατήρηση και Πειραματικός Σταθμός, το Εθνικό Εργαστήριο Μηχανικής Δασικής Οικολογικής Εφαρμογής στη Νότια Κίνα και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χουνάν Πράσινο.

Από την ίδρυσή της πριν 59 χρόνια , το πανεπιστήμιο έχει καλλιεργήσει περισσότερα από 160.000 ανώτερα εξειδικευμένα ταλέντα. Οι απόφοιτοι έχουν υπηρετήσει ως σημαντικοί παράγοντες σε συναφείς βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της δασοκομίας, του τομέα προστασίας του περιβάλλοντος και της βιομηχανίας επίπλων.

Το Κεντρικό Νότιο Πανεπιστήμιο Δασολογίας και Τεχνολογίας (CSUFT) έχει μια πολύ διαφορετική κοινότητα με ισχυρή διεθνή ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, πολλοί φοιτητές από αρκετές δεκάδες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Φινλανδίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, των ΗΠΑ, του Καναδά, του Μεξικού, του Κιργιζιστάν, Το Πακιστάν, η Γκάνα και η Νιγηρία επέλεξαν να σπουδάσουν και να συνεχίσουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους στο CSUFT.

115222_CSUFT6.jpg

Τον Οκτώβριο του 2013, το Κεντρικό Νότιο Πανεπιστήμιο Δασολογίας και Τεχνολογίας (CSUFT) ίδρυσε το Πανεπιστήμιο Bangor του Ηνωμένου Βασιλείου μετά την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας από το Πανεπιστήμιο Bangor του CSUFT (στο εξής "College Bangor"). Με την εισαγωγή του τρόπου κατάρτισης των ταλέντων και του προγράμματος σπουδών από το Πανεπιστήμιο Bangor από κάθε άποψη, και τα δύο πανεπιστήμια μοιράζονται μια ποικιλία πόρων διδασκαλίας συμπεριλαμβανομένου του διδακτικού προσωπικού και εκπαιδεύουν τους προπτυχιακούς φοιτητές σύμφωνα με το βρετανικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Όλα τα εξειδικευμένα μαθήματα, που υπόκεινται στην παρακολούθηση του Βρετανικού Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας (QAA), διδάσκονται και αξιολογούνται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά. Οι σπουδαστές που έχουν εγγραφεί στο Bangor College θα αποκτήσουν τα πτυχία τους από το CSUFT και το Πανεπιστήμιο Bangor στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και τα προπτυχιακά διπλώματα του CSUFT.

Η γραφική πανεπιστημιούπολη είναι ένας καλός βιότοπος για πάνω από 1.100 είδη βλάστησης με ποσοστό κάλυψης πρασίνου πάνω από 60%. Έχει απονεμηθεί ο τίτλος της «Μονάδας Μοντέλων Εθνικής Αναδάσωσης» και της «Διεθνούς Μονάδας Διατήρησης Βοτανικού Κήπου».

Οι εγκαταστάσεις του Campus είναι άρτια εξοπλισμένες για καλύτερη μάθηση και διαβίωση των μαθητών. Το διαμέρισμα για τους διεθνείς φοιτητές βρίσκεται μέσα στην πανεπιστημιούπολη, με μονόκλινα δωμάτια και δίκλινα δωμάτια για την επιλογή σας. Σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο κοιτώνα, κάθε δωμάτιο διαθέτει μπάνιο δυτικού τύπου, μπαλκόνι, κλιματιστικό, ψυγείο, θερμοσίφωνα, τηλεόραση, γραφείο, ντουλάπα, σταθερό τηλέφωνο και διασυνδέσεις δικτύου για υπολογιστές.

Οι φοιτητές μπορούν να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο όλο το εικοσιτετράωρο στο διαμέρισμά τους λόγω της πλήρους κάλυψης του WIFI σε ολόκληρη την πανεπιστημιούπολη. Τα εμπορικά κέντρα, τα σούπερ μάρκετ, τα κινεζικά και δυτικά εστιατόρια καθώς και τα γυμναστήρια μπορούν εύκολα να βρεθούν γύρω από το πανεπιστήμιο.

115221_CSUFT5.jpg

Επιπλέον, η CSUFT απολαμβάνει ευκολία στην κυκλοφορία με πολλά οχήματα μεταφοράς που είναι διαθέσιμα για εσάς σε οποιονδήποτε προορισμό στο Τσανγκσά και τις περισσότερες μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως υπόγεια, λεωφορεία, τρένα maglev, τρένα υψηλής ταχύτητας και αεροσκάφη.

Σύντομη εισαγωγή του Changsha

Ιδρύθηκε το 1958 στο Central South Forestry University

Ως πρωτεύουσα της επαρχίας Χουνάν, το Changsha βρίσκεται στην κεντρική ενδοχώρα της Κίνας, μια γέφυρα μεταξύ βορρά και νότου και μια σύνδεση μεταξύ ανατολής και δύσης. Βρίσκεται στη συμβολή του άξονα ανατολής-δύσης του ποταμού Yangtze και του άξονα Βορρά-Νότου του Πεκίνου-Γκουανγκζού. Είναι επομένως ένας σημαντικός κόμβος στον αστικό οικισμό στις μεσαίες περιοχές του ποταμού Yangtze και της οικονομικής ζώνης του ποταμού Yangtze. Οι σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας Πεκίνο-Γκουανγκζού και Σανγκάι-Κούνμινγκ συναντώνται εδώ. bullet υπηρεσία τρένων που συνδέει Changsha και τις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Κίνας.

Η δημόσια συγκοινωνία του Τσανγκσά είναι πολύ ανεπτυγμένη. Changsha κατέχει το πέμπτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Κίνα , το αεροδρόμιο Huanghua, καθιστώντας το ένα σημαντικό πλήρες συγκοινωνιακό κόμβο. Το αεροδρόμιο Huanghua και ο σιδηροδρομικός σταθμός Changsha South (σιδηροδρομικός σταθμός υψηλής ταχύτητας) συλλέγονται από την πρώτη κινεζική σιδηροδρομική γραμμή μέσης έως χαμηλής ταχύτητας maglev. Η γραμμή 1 του μετρό Changsha και η γραμμή 2 του μετρό συναντώνται στην επιχειρηματική περιοχή Wuyi, η οποία είναι το πιο δυναμικό εμπορικό κέντρο του Changsha. Το έξυπνο δημόσιο σύστημα ενοικίασης ποδηλάτων και η υπηρεσία ανταλλαγής αυτοκινήτων που καλύπτουν ολόκληρη την αστική περιοχή του Τσανγκσά, επιτρέποντας στους κατοίκους να πάρουν και να επιστρέψουν ένα ποδήλατο σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, οποτεδήποτε, χρησιμοποιώντας ένα Wechat.

Το Changsha διαθέτει 55 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης , 97 ανεξάρτητα ερευνητικά ιδρύματα , 52 ακαδημαϊκούς της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών και Κινεζική Ακαδημία Μηχανικών, 14 ερευνητικά κέντρα εθνικών μηχανικών, 15 εθνικά εργαστήρια και 12 εθνικά κέντρα τεχνολογίας επιχειρήσεων. Η Changsha είναι επίσης γνωστή στην Κίνα και στο εξωτερικό για τα επιστημονικά της επιτεύγματα, συμπεριλαμβανομένης της υβριδικής τεχνολογίας αναπαραγωγής ρυζιού, του υπερυπολογιστή Tianhe και του εκτυπωτή πυροσυσσωμάτωσης 3D, ο πρώτος στην Κίνα.

115219_CSUFT3.jpg

Το Changsha είναι μια "πόλη τοπίου" γεμάτη ομορφιά . Η κάλυψη των δασών του Τσανγκσά έφθασε το 54,71%. Πρόκειται για μια εθνική πόλη επίδειξης οικολογικών κατασκευών και μια εθνική δασική πόλη. Το βουνό Yuelu μοιάζει με πυρκαγιά με δέντρα φθινοπωρινής σφενδάμνου. Το Tianxin Pavilion προσφέρει μια υπέροχη θέα όταν κοιτάζετε μακριά από αυτό. Το νερό Xiangjiang ρέει προς τα πάνω προς τα βόρεια, και το Orange Island βρίσκεται νοσταλγικά στη μέση του ποταμού Xiangjiang.

Υπάρχει επίσης το Dawei Mountain Forest Park και το Huitang Hot Spring μαζί με πολλές κατοικίες των διασημοτήτων, οι οποίες είναι είτε διάσημοι προορισμοί τουρισμού ή αξιοθέατα, καθιστώντας την Changsha μια από τις πρώτες ομάδες εξαιρετικών τουριστικών πόλεων από το Κρατικό Συμβούλιο της Κίνα.

Τοποθεσίες

 • Changsha

  Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις