Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Εισαγωγή

65056_0.jpg

επί

Με μια δυναμική και καινοτόμο προσέγγιση, είμαστε η 6η χρονιά, το Best Private Πανεπιστημιακό Κέντρο Ορυχείων και 7η συνεχή χρονιά, το Best Private Πανεπιστημιακό Κέντρο της BH? σύμφωνα με την εκτίμηση της Διακυβερνητικής Διάσκεψης (Γενικός Δείκτης Μαθημάτων) που απελευθερώνεται από το Υπουργείο Παιδείας (Inep / MEC) τον Μάρτιο / 2017 - το κύριο εθνικό δείκτη της ποιότητας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Βραζιλία.

Η θέση μας ως το καλύτερο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο Κέντρο ορυχείο είναι η δέσμευση αποτέλεσμα με σταθερή επαγγελματική και ανθρώπινη ανάπτυξη των μαθητών μας.

Έχουμε περισσότερα από 50 προπτυχιακά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του πανεπιστημίου, προπτυχιακούς και τεχνολογικές την αποφοίτησή τους, και πολλοί είναι αυτοί που θα σημειωθούν σε Editora του Student Guide Απρίλιο (με 62 αστέρια στην έκδοση 2017 του Οδηγού) και της κατάταξης των πανεπιστημίων Folha de São Paulo - RUF.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα μας προσφέρει πάνω από 60 εξειδικευμένα μαθήματα και δύο πτυχία μάστερ στη Διοίκηση και Κοινωνικής Διαχείρισης, Εκπαίδευση και Τοπική Ανάπτυξη-κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων στη Βραζιλία από την Ανώτατη Εκπαίδευση Προσωπικού Βελτίωση συντονισμού (CAPES).

Δέσμευση και το πάθος

Όλη αυτή η εργασία εφαρμόζεται από καθηγητές, δασκάλους και τους γιατρούς των αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών ικανοτήτων και της αγοράς, με την υποστήριξη έμπειρων εργαζομένων και παθιασμένοι με την εκπαίδευση. Και οι δύο λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη του Ενός ως την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη, καθώς και όλη την προσοχή στην ανθρώπινη και προσωπική.

Είμαστε ένα από τα 100 καλύτερα μέρη για να εργαστούν στη Βραζιλία, για 6η συνεχή χρονιά (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 και 2016), εκλέγονται από τα GPTW Ινστιτούτο / Εφημερίδα Times. Το 2016, μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από GPTW επίσης εξελέγησαν την 2η καλύτερη εταιρεία για να εργαστούν σε Minas Gerais, στα «πάνω από 1.000 εργαζόμενους.» Και το 2017, που θεωρήθηκε η 2η συνεχή χρονιά, η καλύτερη εταιρεία για τις γυναίκες να εργάζονται στη Βραζιλία.

Καθ 'όλη 56 χρόνια εμπειρίας μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που γιορτάζεται στις 20 Οκτωβρίου, ήρθε το 2016 με 16 μονάδες στο Minas Gerais και Goiás, που βρίσκεται στο Belo Horizonte, Betim, καλή κατάσταση, καταλανικά, Count, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Αλέγκρε, Sete Lagoas και Uberlândia.

Αυτά τα επιτεύγματα έχουν μόνο δυνατή με και την καθημερινή δέσμευση για την οικοδόμηση μιας διδασκαλίας και εμπνευσμένο περιβάλλον μάθησης που ξυπνά στους ανθρώπους το πάθος για μια πλήρη ζωή και να σέβονται τα χαρακτηριστικά του καθενός.

Αποστολή, Όραμα και Αξίες

Με την ουσιαστική συμμετοχή και η άμεση συμβολή του πάνω από 2000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των δασκάλων και των εργαζομένων, έχουμε δημιουργήσει την αποστολή και το όραμα μας, σε ένα μεγάλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να χτίσετε το μέλλον της Una συλλογικά.

 • Αποστολή

Μεταμορφώστε τη χώρα για την εκπαίδευση, με ικανότητα και πάθος, εμπνέοντας τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους υπαλλήλους μας να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις δυνατότητές τους ως άτομα, επαγγελματίες και παράγοντες του κοινωνικού μετασχηματισμού.

 • Θέα

Για να αναγνωριστεί ως ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αντίκτυπο της χώρας, εκτιμώνται για την ποιότητα της εκπαίδευσης, των επαγγελματιών ανάπτυξης και τη λειτουργικότητα των φοιτητών και των αποφοίτων του.

 • χάρτης αξιών μας

Una ενσωματωμένο Χάρτη της Αξιών, με πέντε θεμελιώδεις αρχές που καθοδηγούν όλες τις αποφάσεις του οργάνου. Είναι η αλήθεια πυξίδα που θα κινηθούν όλοι προς την πραγματοποίηση ενός ονείρου καθοδηγείται από την αποστολή μας, που είναι να μετατρέψει τη χώρα για την εκπαίδευση, την κατάρτιση των επαγγελματιών για την αγορά εργασίας, με γνώμονα την ηθική συμπεριφορά και των πολιτών στάση του σώματος, μέσω της ακαδημαϊκής αριστείας και διοικητικών και υιοθέτηση των σύγχρονων παιδαγωγικών πρακτικών.

 • Συνεργασία - να συνεργαστούν είναι να εργαστούν μαζί σε μια υγιή σχέση αλληλεξάρτησης προς κοινούς στόχους και αμοιβαία οφέλη. Η συνεργασία ενισχύει το ομαδικό πνεύμα, την αλληλεγγύη, και κινούν την ικανότητά μας να μοιράζονται πληροφορίες, γνώσεις και εμπειρίες.
 • Διαφάνεια - είναι η πρακτική υπεύθυνη και διπλό το χέρι της αλήθειας και της ακεραιότητας, η οποία προϋποθέτει τη συνοχή μεταξύ του τι σκέφτεστε και τι κάνετε, λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις των άλλων.
 • Σεβασμός - Είναι να γνωρίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας, καθώς επίσης και από την άλλη, την κατανόηση και την αποδοχή των ατομικών διαφορών και την επιβολή υπόψη μας για τις ανθρώπινες αξίες.
 • Δέσμευση - Είναι πέρα από προσωπικά συμφέροντα, τα συμφέροντα των άλλων και το ίδρυμα, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου.
 • Καινοτομία - είναι να κάνει διαφορετικά. Να αναπτυχθεί η ικανότητα να φανταστούμε τι δεν υπάρχει. Αμφισβητεί τη ρουτίνα και τις συνήθειες. Θα μάθουμε να ζούμε με το άγνωστο, το διαφορετικό, περίεργο και νέα. Αποδεικνύεται το όνειρο σε πραγματικότητα.

Τοποθεσίες

 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

Ερωτήσεις