PhDLawBachelorMBAHealthcareCoursesOnlineMaster
Keystone logo
CESIF Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Τροφίμων, Διαχείριση Ποιότητας και Βιομηχανική Τεχνολογία
CESIF

Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Τροφίμων, Διαχείριση Ποιότητας και Βιομηχανική Τεχνολογία

1 Years

Ισπανικά

Πλήρης απασχόληση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Feb 2025

Αίτηση διδάκτρων

Στην Πανεπιστημιούπολη

Εισαγωγή

Θεωρούμενο ως ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά από την κατάταξη του El Mundo's Best Masters 2024 σε προηγούμενες εκδόσεις, το ενημερωμένο πρόγραμμα Master στην Ασφάλεια Τροφίμων, τη Διαχείριση Ποιότητας και τη Βιομηχανική Τεχνολογία στοχεύει να παρέχει στους φοιτητές ένα βαθύ, ολοκληρωμένο και πρακτικό όραμα για τους διάφορους τομείς εργασίας στο τη βιομηχανία τροφίμων που τους επιτρέπει να καθοδηγούν το επαγγελματικό τους μέλλον σε αυτόν τον τομέα.

Η εκπαίδευση που αποκτήθηκε θα αποτελέσει τη βάση για μελλοντική επαγγελματική εξέλιξη σε έναν τομέα στον οποίο η ζήτηση από ιδρύματα και καταναλωτές για τρόφιμα με ολοένα και υψηλότερα επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας αυξάνεται συνεχώς. Για το λόγο αυτό, η βιομηχανία τροφίμων απαιτεί ολοένα και περισσότερο εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να επιτελούν αποτελεσματικά τη δουλειά τους σε διαφορετικές τεχνικές θέσεις εντός εταιρειών του κλάδου.

Το πρόγραμμα παρέχει συγκεκριμένες γνώσεις στους τομείς:

  • Τεχνολογία παρασκευής τροφίμων.
  • QA.
  • Καλές πρακτικές υγιεινής και επεξεργασίας των τροφίμων .
  • Διασφάλιση Ποιότητας. Συστήματα Ποιότητας ( HACCP, BRC, IFS, ISO 22000).
  • Logistics και προγραμματισμός.
  • Τομεακή νομοθεσία.
  • Σύστημα συνεχούς βελτίωσης (μεθοδολογία LEAN ).
  • Σεμινάριο εσωτερικού ελεγκτή Bureau Veritas με 3 επιπλέον πιστοποιητικά.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Αποτέλεσμα προγράμματος

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις