Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Εισαγωγή

Στο CESTE, Escuela Internacional de Negocios , σας προσφέρουμε ένα διαφορετικό μοντέλο εκπαίδευσης. Για φοιτητές πανεπιστημίου: επίσημα πτυχία και μεταπτυχιακά πλαισιωμένα στο καλύτερο εκπαιδευτικό μοντέλο στον κόσμο: το βρετανικό. Για επαγγελματίες και στελέχη: σημαντικές πιστοποιήσεις κύρους, προγράμματα στελεχών και υπηρεσίες καθοδήγησης που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την επόμενη πρόκληση στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Από το CESTE Training Project, συμβάλλουμε στην προετοιμασία στελεχών και διευθυντών που, ενώ έχουν γνώση των πιο προηγμένων τεχνικών, είναι επίσης όρθιοι, αφοσιωμένοι και επιχειρηματικοί άνθρωποι. Για να το πετύχουμε αυτό, ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τις πιο καινοτόμες μεθοδολογίες και βρήκαμε στο βρετανικό πανεπιστημιακό σύστημα το μοντέλο που πρέπει να ενσωματώσουμε στα προγράμματά μας. Για εμάς, ο μαθητής είναι ο πρωταγωνιστής της μαθησιακής του διαδικασίας και είμαστε όλοι διαθέσιμοι να συνεργαστούμε μαζί του για την επίτευξη των ακαδημαϊκών, προσωπικών και επαγγελματικών του στόχων.

αποστολή

Οι μαθητές είναι το κέντρο της δουλειάς μας και ο λόγος ύπαρξης μας.

Εκπαιδεύστε και εκπαιδεύστε ανθρώπους, με επιχειρηματικό κίνημα, ικανούς να αντιμετωπίσουν την πρόκληση της ψηφιοποίησης και να προσφέρουν υπηρεσίες στην κοινωνία, με ακεραιότητα και αλληλεγγύη, που είναι ικανοί να παράγουν αξία στις εταιρείες, τους οργανισμούς και τις κοινότητές τους.

Αναπτύξτε μαθησιακές εμπειρίες με καινοτόμες μεθόδους και με πρακτικό προσανατολισμό, σε περιεχόμενο, δεξιότητες και ικανότητες, που τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.

Εργαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της κατάρτισης και να μάθουμε από τους καλύτερους, για να διευκολύνουμε την απασχολησιμότητα των φοιτητών, με αυτούς να αποτελούν το επίκεντρο της μαθησιακής τους διαδικασίας.

θέα

Καινοτόμες μεθοδολογίες και αφοσιωμένοι στο μέλλον.

Θέλουμε η συνεισφορά μας στην εκπαίδευση, καινοτόμα και σε μόνιμη αντίθεση με τις πραγματικές ανάγκες, να επιτρέψει σε εταιρείες και επαγγελματίες τόσο στην Αραγονία, όσο και σε εκείνες τις περιοχές και χώρες που μπορούμε να προσεγγίσουμε με τα προγράμματά μας, την ανάπτυξη και τις προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης.

Ως πανεπιστημιακό κέντρο, κατανοούμε ότι η συνεισφορά μας πρέπει να αγγίξει όχι μόνο τους νέους, αλλά και τους επαγγελματίες που βρίσκουν, σε εμάς, ένα μόνιμο κάλεσμα να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε και να είμαστε ενθουσιασμένοι για την ανάπτυξη δεξιοτήτων και επαγγελματικών δυνατοτήτων.

Αξίες και Πολιτισμός

Η ανάπτυξη των μαθητών μας, ο ρόλος τους στη μαθησιακή τους διαδικασία, τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε δεξιότητες, και η δέσμευσή μας στο περιβάλλον στο οποίο είμαστε παρόντες με την εργασία μας, επικεντρώνουν τις αξίες και την πολιτική μας ως την ανάπτυξη της αποστολής και του οράματός μας .

Το προσδιορίσαμε, λαμβάνοντας υπόψη τα όσα συνέβαλαν από τις επαφές μας με το UWTSD (Πανεπιστήμιο της Ουαλίας Trinity Saint David), μέσω:

 • Συνεργασία και δημιουργία μιας σειράς στρατηγικών σχέσεων σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτοί οι τύποι δικτύων έχουν τη δυνατότητα να εμπνεύσουν τους μαθητές, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας να δημιουργήσουν νέα μελλοντική μάθηση.
 • Ένταξη μέσω της προτεραιότητας των μαθητών και της υπεράσπισης της συνεχούς εκπαίδευσης χωρίς εμπόδια. Υποστηρίζουμε μαθητές από όλα τα υπόβαθρα και σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσής τους. Συνοδεύουμε τις δεύτερες ευκαιρίες και τις επαγγελματικές διαδικασίες επανεφεύρεσης.
 • Απασχολησιμότητα και δημιουργικότητα, αξιοποιώντας την επιχειρηματικότητα, την έρευνα, τις δημιουργικές και επιχειρηματικές δεξιότητες των μαθητών μας, να μπορούμε να προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα που τους προσφέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες για απασχόληση και ανάπτυξη των μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων τους.
 • Βιώσιμη ανάπτυξη μέσω μιας προσέγγισης βασισμένης στο σύστημα που προσφέρει ουσιαστικές και σχετικές εκπαιδευτικές πορείες και προάγει την κοινωνική ευθύνη και μάθηση.
 • Τη δέσμευση να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη των περιοχών στις οποίες εκτελείται το έργο μας, με ιδιαίτερη αναφορά στην Aragon, μεριμνώντας για τις ανάγκες ανάπτυξης και ενίσχυσης των δυνατοτήτων της και δεσμεύοντας τους πάντες σε αυτήν.
 • Η έννοια της Παγκόσμιας Ιθαγένειας μέσω της ανάπτυξης άλλων πολυεθνικών δραστηριοτήτων και ευκαιριών για τους φοιτητές, το προσωπικό και τους συνεργάτες μας.
 • Με την υποστήριξη των ακαδημαϊκών μας εταίρων, την ανάπτυξη της έρευνας και τον κοινωνικό της αντίκτυπο, σύμφωνα με τους στόχους της.

Επαγγελματικές Διαπιστεύσεις: Όλα τα Προγράμματά μας

Στο CESTE , η ποικιλία των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων διέπεται από μια εξαιρετική μεθοδολογία: τη βρετανική. Οι φοιτητές μας επωφελούνται όχι μόνο από τα επίσημα προσόντα από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, αλλά και από τη διαπίστευση της CESTE . Επιπλέον, η συνεργασία μας με κορυφαίους φορείς από διάφορους κλάδους μας επιτρέπει να προσφέρουμε μια ποικιλία πρόσθετων πιστοποιήσεων.

Με μια σειρά επιλογών, όπως MBA, μεταπτυχιακά, μεταπτυχιακά, προπτυχιακά και επαγγελματικές διαπιστεύσεις, δεσμευόμαστε να οδηγήσουμε την ακαδημαϊκή και επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το Αρχηγείο μας

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες περιοχές της Σαραγόσα (Ισπανία), ακριβώς δίπλα στο Αυτοκρατορικό Κανάλι της Αραγονίας, δίπλα σε ένα από τα σημαντικότερα Αθλητικά Κέντρα της πόλης και τη Σχολή Sagrada Familia. Τα κεντρικά μας γραφεία βρίσκονται στο δικό μας κτίριο που διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, αίθουσες εργασίας και την κατοικία μας για διεθνείς φοιτητές.

Προνομιακή τοποθεσία

Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο ήσυχες και όμορφες περιοχές της πόλης της Σαραγόσα (Ισπανία), από την οποία περνά το Αυτοκρατορικό Κανάλι της Αραγονίας.

Ακριβώς δίπλα στα κεντρικά μας γραφεία βρίσκεται το στάδιο της Καζαμπλάνκα, ένα αθλητικό κέντρο με υπέροχες εγκαταστάσεις όπου μπορείτε να απολαύσετε και να εξασκηθείτε σε πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, τένις, τένις με κουπί, κολύμπι,...) και το οποίο διαθέτει επίσης θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο, αθλητικούς χώρους χαλάρωση και αισθητική.

Οι τάξεις και οι χώροι μας

Κατανεμημένα σε τέσσερις ορόφους, τα κεντρικά μας γραφεία διαθέτουν αίθουσες διδασκαλίας και χώρους εργασίας εξοπλισμένους για παρουσιάσεις, ομαδική εργασία ή δημιουργικές συνεδρίες κάθε είδους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό μας μοντέλο.

Πρόσφατα εκσυγχρονίσαμε το δίκτυο WIFI, βελτιώνοντας περαιτέρω τις συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας στους χώρους μας.

Αν και ο ψηφιακός κόσμος έχει αλλάξει ριζικά την ακαδημαϊκή έρευνα, η βιβλιοθήκη μας παραμένει ένας χώρος συνάντησης και ομαδικής εργασίας.

Τέλος, η Αίθουσα Συνελεύσεων είναι ένας μοναδικός χώρος που αφιερώνουμε σε εξαιρετικές στιγμές της ακαδημαϊκής ζωής, αλλά και σε συνεδρίες και παρουσιάσεις ιδιαίτερης σημασίας.

  Εισαγωγές

  Για να υποβάλουν αίτηση για εισαγωγή στο CESTE International Business School στην Ισπανία, οι υποψήφιοι πρέπει να πληρούν τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν

  • Να έχουν ολοκληρώσει το γυμνάσιο ή έναν κύκλο εκπαίδευσης στο αντικείμενο.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση και να την υποβάλουν με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτηθεί μια συνέντευξη πρόσληψης.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  CESTE έχει υποτροφίες και βοήθεια μέσω του προγράμματος CESTE Foundation και επίσης για φοιτητές με λαμπρό ακαδημαϊκό ιστορικό. Μάθετε για τις δυνατότητες σε αυτή τη σελίδα.

  Υποτροφίες του Ιδρύματος CESTE

  Το CESTE Foundation, Education and Business θα μελετήσει αιτήσεις υποτροφιών από φοιτητές που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο CESTE με οικονομικές δυσκολίες και καλές ακαδημαϊκές επιδόσεις.

  Αυτές οι υποτροφίες προσφέρονται για νέους Ισπανούς φοιτητές (ή κατοίκους Ισπανίας) και μπορεί να φτάσουν έως και το 50% του κόστους σπουδών στην περίπτωση των Πανεπιστημιακών Τίτλων και έως το 80% στην περίπτωση των Μεταπτυχιακών Σπουδών.

  Άλλες διαθέσιμες υποτροφίες

  Πανεπιστημιακές σταδιοδρομίες

  Για τα προγράμματα Bachelor in Business Management και Bachelor in Applied Computing, προσφέρονται οι ακόλουθες Υποτροφίες, Υποτροφίες και Επαγγελματικά Σχέδια Σταδιοδρομίας για «Ακαδημαϊκή Αριστεία»:

  • 15 Υποτροφίες για νέους φοιτητές έως και 50%
  • 5 Υποτροφίες για πρόσβαση στον 2ο κύκλο του πτυχίου έως 25%

  Μεταπτυχιακά Προγράμματα

  Για τα προγράμματα MBA, Master in Financial Management, Master in Networks and Cybersecurity και Master in Data Science & Artificial Intelligence προγράμματα, χορηγούνται 20 Υποτροφίες «Ακαδημαϊκής Αριστείας» έως και 80%.

  Πρώην φοιτητές και εργαζόμενοι οργανισμών που είναι μέλη του CESTE Business Club

  Σε γενικές γραμμές, οι απόφοιτοι των προγραμμάτων CESTE και οι υπάλληλοι των εταιρειών-μελών του Business Club θα έχουν έκπτωση 10% σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινήσει από CESTE .

  Συνεργάτες του Ιδρύματος CESTE

  Προνομιακές οικονομικές συνθήκες τιμής και χρηματοδότησης.

  Κατάταξη

  Το βρετανικό πανεπιστημιακό μοντέλο, πάντα στις κορυφαίες θέσεις στην παγκόσμια και ευρωπαϊκή κατάταξη πανεπιστημίων (4 από τα 6 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο είναι βρετανικά) και εγγυημένο από τα υψηλά πρότυπα του QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education από την United). Βασίλειο).

  Τοποθεσίες

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Ερωτήσεις