Keystone logo
© CUHK
The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

The Chinese University of Hong Kong Business School

Εισαγωγή

Το CUHK Business School έχει ανοίξει ένα μονοπάτι για την επιχειρηματική εκπαίδευση στο Χονγκ Κονγκ και την Ασία από το 1963, καλλιεργώντας πτυχιούχους υψηλών επιδόσεων που καθοδηγούν και διαμορφώνουν το παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο. Αυτό το πνεύμα ηγεσίας και καινοτομίας πηγαίνει στον πυρήνα της κληρονομιάς μας, καθώς το CUHK έχει την πρώτη σχολή επιχειρήσεων στην Ασία που προσφέρει μια πλήρη σειρά προγραμμάτων Bachelor of Business Administration (BBA), Master of Business Administration (MBA) και Executive MBA (EMBA). . Σήμερα, η παγκοσμίου φήμης σχολή μας και η έρευνα αιχμής συνεχίζουν να καλλιεργούν ευκίνητους ηγέτες, επιχειρηματίες και κοινωνικούς διαχειριστές, με το περήφανο δίκτυό μας με περισσότερους από 40.000 αποφοίτους να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο Δέλτα του Ποταμού Περλ, στην Ασία-Ειρηνικό και πέρα από αυτό.

Όραμα και αποστολή

Το όραμά μας

Για την ανάπτυξη παγκόσμιων επιχειρηματικών ηγετών για τον ασιατικό αιώνα.

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να συνεχίσουμε να πρωτοστατούμε στην ανάπτυξη παγκόσμιων ηγετών εξοπλισμένων για να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του ασιατικού αιώνα παρέχοντας ένα πλούσιο περιβάλλον μάθησης που παρέχει ευκαιρίες για αυτοανακάλυψη, οικοδόμηση χαρακτήρων, δημιουργία γνώσης, ανταλλαγή και εφαρμογή.

Τα πλεονεκτήματά μας

Καινοτομία

Ενθαρρύνουμε την καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη σε όλες τις μορφές και ενθαρρύνουμε τους μαθητές και το προσωπικό μας να εξερευνήσουν νέες ιδέες και δυνατότητες. Αναπτύσσουμε επιχειρηματικές στάσεις σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον και παρέχουμε τις απαραίτητες δεξιότητες για να ανταγωνιστούμε σε έναν επιχειρηματικό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία.

Παγκόσμια Προοπτική

Αγκαλιάζουμε μια παγκόσμια προοπτική σε ό,τι κάνουμε και παρέχουμε ευκαιρίες για έκθεση και εμπειρίες από πρώτο χέρι. Αναπτύσσουμε τους μαθητές και το προσωπικό μας ώστε να είναι προσαρμοστικοί και επιτυχημένοι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα σε αυτόν τον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.

Σύνδεσμος Greater Bay Area

Είμαστε ένα από τα πιο καθιερωμένα πανεπιστήμια του GBA και ενεργοί συνεισφέροντες στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη αυτής της περιοχής. Αυτές οι συνεισφορές επιτρέπονται μέσω της μοναδικής μας ικανότητας να ενορχηστρώνουμε συνέργια μεταξύ διδακτικών δραστηριοτήτων, ερευνητικών εφαρμογών, δέσμευσης αποφοίτων και πρόσβασης σε ένα δίκτυο τοπικών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων.

Κοινωνικός Σκοπός

Με την πίστη μας στην ανάπτυξη του ατόμου και τη μετασχηματιστική εκπαίδευση, δεσμευόμαστε να καλλιεργήσουμε μια κοινωνικά υπεύθυνη νοοτροπία στους ανθρώπους μας, να συμβάλλουμε σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό περιβάλλον και να έχουμε θετικό αντίκτυπο για τη βελτίωση της κοινωνίας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη του Κινεζικού Πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ (CUHK) είναι χτισμένη στην πλαγιά ενός λόφου και είναι η μεγαλύτερη και η πιο εντυπωσιακή στο Χονγκ Κονγκ. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της περιοχής είναι καλυμμένο με πράσινο που είναι όμορφα λαξευμένο σε βράχους σε τρία οροπέδια, και φωλιασμένα ανάμεσα στο πράσινο υπάρχουν καλόγουστα κτίρια που διαθέτουν ένα μείγμα κινέζικων και δυτικών αρχιτεκτονικών στυλ. Η πανεπιστημιούπολη CUHK είναι ένα διάσημο καταφύγιο για πολλές ποικιλίες χλωρίδας και πανίδας που έχει ληφθεί μεγάλη προσοχή για την προστασία και την ενίσχυση. Προσφέρει επίσης πανοραμική θέα στο λιμάνι του Τολού και τις γύρω οροσειρές.

Από μια μοναδική φοιτητική πύλη πληροφορικής, βιβλιοθήκες, προγράμματα βελτίωσης της μάθησης και υγειονομική περίθαλψη μέχρι τον προγραμματισμό σταδιοδρομίας και πολλές άλλες υπηρεσίες, το CUHK παρέχει πλήρη ακαδημαϊκή και προσωπική υποστήριξη στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του στην πανεπιστημιούπολη.

Η Βιβλιοθήκη CUHK

Η Βιβλιοθήκη CUHK είναι μια κορυφαία ερευνητική βιβλιοθήκη στην Ανατολική Ασία και διαθέτει μια σημαντική δίγλωσση συλλογή ηλεκτρονικών και έντυπων πόρων. Η αποστολή του είναι να συνεργάζεται στη δημιουργία, την πρόσβαση, τη διάδοση και τη διατήρηση της γνώσης για να εμπνεύσει και να υποστηρίξει το CUHK στην έρευνα, τη μάθηση και τη διδασκαλία του. Η Βιβλιοθήκη CUHK συνεργάζεται στενά με καθηγητές και φοιτητές και έχει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με άλλες πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες στο Χονγκ Κονγκ, την Ευρύτερη Κίνα και διεθνώς.

Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων (ΟΣΑ)

Για να βοηθήσει τους φοιτητές να εξερευνήσουν και να βιώσουν διαφορετικές πτυχές της πανεπιστημιακής ζωής και να αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό, το Γραφείο Φοιτητών Υποθέσεων παρέχει μια ποικιλία δραστηριοτήτων και υπηρεσιών.

Κέντρο Υπηρεσιών Πληροφορικής (ITSC)

Το ITSC υποστηρίζει την πανεπιστημιακή πύλη MyCUHK, η οποία επιτρέπει εξατομικευμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου cloud, υπηρεσίες βιβλιοθήκης και το Κινεζικό Σύστημα Πληροφοριών Φοιτητών Πανεπιστημίων (CUSIS) για τη διαχείριση προσωπικών στοιχείων σπουδών. Το ITSC παρέχει επίσης εγκαταστάσεις πληροφορικής, δίκτυα εντός και εκτός της πανεπιστημιούπολης, συστήματα ηλεκτρονικής μάθησης, διαδικτυακή εκπαίδευση και εργαστήρια.

Κέντρο Βελτίωσης και Έρευνας Μάθησης (CLEAR)

Η CLEAR οργανώνει το πρόγραμμα Improving Postgraduate Learning (IPL) για να εισαγάγει τις προσεγγίσεις, τις μεθοδολογίες και το πλαίσιο για τον εξοπλισμό της εργασίας των ερευνητών με επίσημο και δομημένο τρόπο. να προωθήσει την αριστεία και την υποτροφία του Πανεπιστημίου στη διδασκαλία και τη μάθηση· και να εξοπλίσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές με βασικές δεξιότητες και γνώσεις για την έρευνά τους.

Πανεπιστημιακή Υγειονομική Υπηρεσία

Η Πανεπιστημιακή Υγειονομική Υπηρεσία παρέχει ιατρικές, οδοντιατρικές και υπηρεσίες προαγωγής υγείας εντός της πανεπιστημιούπολης σε φοιτητές πλήρους φοίτησης. Η ιατρική μας ομάδα περιλαμβάνει γιατρούς πλήρους απασχόλησης για την παροχή ολοκληρωμένης οικογενειακής ιατρικής φροντίδας στα μέλη του Πανεπιστημίου. Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με χειρουργείο μικρής ηλικίας, ιατρείο, ιατρικό εργαστήριο και μονάδα φυσιοθεραπείας για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας ιατρικής και οδοντιατρικής περίθαλψης. Οι ιατρικές υπηρεσίες είναι γενικά δωρεάν, ενώ η Οδοντιατρική Μονάδα χρεώνει ονομαστική αμοιβή.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η διασκέδαση και η φυσική κατάσταση παρέχουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ εργασίας και μελέτης. Το CUHK και τα Κολέγια του προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως στάδια, γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδα τένις και σκουός, γυμναστήρια και κέντρο θαλάσσιων σπορ. Τα Κολέγια παρέχουν επίσης χώρους μπάρμπεκιου για ενοικίαση από το προσωπικό και τους φοιτητές.

Άλλες διαθέσιμες εγκαταστάσεις στην πανεπιστημιούπολη: υπηρεσίες μεταφοράς με λεωφορείο, εστιατόρια, βιβλιοπωλείο, τράπεζες, γκισέ με σουβενίρ, σούπερ μάρκετ και κομμωτήριο.

  Εισαγωγές

  Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης

  Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και υποβάλετε την αίτησή σας στην πύλη.

  Υποβολή δικαιολογητικών εγγράφων

  Μεταφορτώστε τα έγγραφά σας στην πύλη εφαρμογών και ταχυδρομήστε τα καθορισμένα έγγραφα στο αντίστοιχο Γραφείο Προγράμματος.

  Συνέντευξη (με πρόσκληση)

  Οι υποψήφιοι που έχουν επιλεγεί μπορεί να ειδοποιηθούν για προσωπική ή διαδικτυακή συνέντευξη.

  Αποτέλεσμα εφαρμογής

  Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα μέσω email.

  Κατάθεση πληρωμής

  Οι επιτυχόντες υποψήφιοι πρέπει να διευθετήσουν τις πληρωμές κατάθεσης ως επιβεβαίωση της αποδοχής της προσφοράς.

  Βίζα (Εάν υπάρχει)

  Οι Υπεύθυνοι Προγράμματός μας θα σας βοηθήσουν στην αίτησή σας για βίζα μόλις γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμά μας.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Ευέλικτη Πολιτική Βίζας:

  Ρυθμίσεις μετανάστευσης για μη ντόπιους πτυχιούχους (IANG)

  Οι μη ντόπιοι πτυχιούχοι που διαθέτουν φοιτητική βίζα/άδεια εισόδου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα «Immigration Arrangements for Non-Local Graduates» (IANG). Οι επιτυχόντες υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση παραμονής στο Χονγκ Κονγκ για 12 μήνες μετά την αποφοίτησή τους για να αναζητήσουν εργασία.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Κατάταξη

  • Το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ (CUHK) είναι ένα από τα κορυφαία δημόσια πανεπιστήμια στην ΕΔΠ Χονγκ Κονγκ, ΕΔΠ Χονγκ Κονγκ. Κατατάσσεται #47 στην κατάταξη QS World University Rankings 2024.
  • #12 Ασιατική κατάταξη πανεπιστημίων
  • Νο 53 στα καλύτερα παγκόσμια πανεπιστήμια
  • Νο 26ος παγκοσμίως (5ος στην Ασία) από την QS
  • #31η παγκοσμίως (4η στην Ασία) από τους Times Higher Education

  Τοποθεσίες

  • Sha Tin

   Sha Tin, Χονγκ Κονγκ

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις