Keystone logo
© Eva Dang
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε στο City & Guilds of London Art School, ένας μη-κερδοσκοπικός, ειδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αφιερωμένο στη διδασκαλία και την πηγή έμπνευσης για την επόμενη γενιά των δημιουργικών επαγγελματιών. Παρέχουμε μια σημαντική εναλλακτική λύση σε άλλα μοντέλα της τέχνης και της βιοτεχνίας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν ένα αποδεδειγμένο ιστορικό και είναι ευρέως σεβαστή. Σας προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στη σύγχρονη Καλών Τεχνών (BA (Hons) και ΜΑ), Διατήρηση των πολιτιστικών αγαθών (BA (Hons) και ΜΑ), και Ιστορικό Ξυλογλυπτική (Δίπλωμα και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα), καθώς και ένα Ίδρυμα Δίπλωμα στην Τέχνη και Σχεδιασμός. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις επιμέρους σελίδες του προγράμματος για να μάθετε περισσότερα για τα μαθήματά μας.

Ενώ τα τέλη μας είναι σύμφωνες με το πρότυπο βαθμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε μια δέσμευση για υψηλά επίπεδα του χρόνου επαφής με τους καθηγητές, οι οποίοι είναι όλοι ενεργοί επαγγελματίες. Προσφέρουμε επίσης ένα σημαντικό αριθμό υποτροφιών και υποτροφίες για να βοηθήσει τους μαθητές να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, χάρη σε ένα ευρύ φάσμα των γενναιόδωρων ευεργετών που αναγνωρίζουν τη δέσμευση της Σχολής Τέχνης για την αριστεία. Οι μαθητές στο ΒΑ πορεία (Hons) μας μπορούν να είναι επιλέξιμες για την κυβέρνηση που χρηματοδοτούνται από τα φοιτητικά δάνεια.

Διδακτικό προσωπικό μας για να αναλογίες μαθητή είναι γενναιόδωρη, και τη διδασκαλία όλων των μαθημάτων που πραγματοποιείται σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Διδασκαλία γίνεται από τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες στην κορυφή της επαγγελματικής τους τομείς, οι οποίοι παρέχουν συλλογικά ένα ποικίλο και δυναμικό εύρος της τεχνογνωσίας και απόψεων. Ο ειδικός χαρακτήρας της Σχολής Τέχνης σημαίνει ότι μπορούμε να επικεντρωθεί στην αριστεία και παρέχει την προσοχή ένα-προς-ένα τα θέματα μας χρειάζονται. Πιστεύουμε στην περιέργεια, τη φιλοδοξία και τη μάθηση μέσω της λήψης αποφάσεων. Κάθε μαθητής ενθαρρύνεται και υποστηρίζεται να υπερβεί τις δικές τους προσδοκίες.

Η εκπαίδευση που προσφέρουμε είναι τόσο ευρύ και βαθύ. Συνδυάζουμε διδακτικών δεξιοτήτων με βάση τα συμφραζόμενα με διαλέξεις Τέχνη Ιστορίες και σεμινάρια που απασχολούν μουσεία και γκαλερί του Λονδίνου ως ένα κρίσιμο πόρο για την τακτική στοχευμένες εκπαιδευτικά ταξίδια. Σχέδιο είναι θεμελιώδους σημασίας για το σύνολο των μαθημάτων μας με ένα ειδικό σχεδίασης Studio ανοικτή σε όλους, ενώ η γόνιμη διασταυρούμενη επικονίαση των θεμάτων βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν μια βαθιά κατανόηση της πρακτικής τους.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ Έχουμε στην ιστοσελίδα μας Kennington από το 1879, η οποία τώρα περιλαμβάνει μια γεωργιανή βεράντα και βικτοριανό στούντιο σκοπό κατασκευής που βρίσκεται απέναντι από το σταθμό του Kennington του υπόγειου σιδηρόδρομου, μαζί με μεγάλες ευέλικτων χώρων στούντιο για το Ίδρυμα Δίπλωμα σε ένα γειτονικό κτίριο του 1930 πρώην αποθήκης. Έχουμε γκαλερί και μουσεία του Λονδίνου σε κοντινή απόσταση, με την Εθνική Πινακοθήκη μόλις μερικές στάσεις και τις δύο τις γκαλερί East End και τα μουσεία του South Kensington μόλις 20 λεπτά με το μετρό. Αυτή η περιοχή της Νότιο Λονδίνο γίνεται γρήγορα μια πολιτιστική συνοικία με Newport οδό Gallery Damian Hirst, η Φωταερίου, Beaconsfield και πολλές άλλες γκαλερί σε μικρή απόσταση με τα πόδια. το δίκτυο της σχέσης μας με πολιτιστικούς οργανισμούς, μουσεία και γκαλερί είναι εκτεταμένη και τόσο σε τοπικό (Λονδίνο) και παγκόσμια, συμπεριλαμβανομένων των εταιρικών σχέσεων στη Βενετία, το Τόκιο και το Βερολίνο.

Αναγνωρίζουμε την κεντρικότητα του στούντιο ως χώρο για τη δημιουργική προσπάθεια, την ανάλυση και τον πειραματισμό, και οι μαθητές κατανέμονται αφιερωμένη χώρους εργασίας που υποστηρίζουν την εντατική, εστιασμένη και πλήρους απασχόλησης πρακτική τους. Κάθε περιοχή του χώρου εργασίας έχει σχεδιαστεί με την πρακτική του μαθητή στο μυαλό αν αυτό είναι το στούντιο ένα υψηλό οροφές καλλιτεχνών με φυσικό βόρειο φως, ή ένα ερευνητικό εργαστήριο συντήρησης. Επιπλέον, οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε εμπειρογνωμοσύ- τρέξει εξειδικευμένους πόρους και εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένων των στούντιο σχεδίασης, αίθουσα εκτύπωσης, εργαστήριο ξύλο, χύτευση εργαστήριο, εργαστήριο γυαλιού, Sackler Βιβλιοθήκης και της πληροφορικής στούντιο, καθώς και πρόσβαση σε μικρότερες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις, όπως ένα χυτήριο , κλιβάνους κεραμικής και ένα φωτογραφικό σκοτεινό θάλαμο.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Λειτουργούμε σε ανθρώπινη κλίμακα, με περίπου 230 φοιτητές και 80+ διδακτικό προσωπικό. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με τους μαθητές μας ως διακριτή και σημαντικά μέλη του ζωντανή και ενδιαφέρουσα μας δημιουργική κοινότητα. Νοιαζόμαστε για την ατομική πρόοδο και να παραμείνουν στην ενεργό επικοινωνία με τους αποφοίτους μας, πολλοί από τους οποίους είναι ηγέτες στους τομείς τους. Οι μαθητές επωφελούνται επίσης από συνεργασίες με κορυφαίους κληρονομιά, δημιουργική και της τέχνης που σχετίζονται με ιδρύματα και πρωτοβουλίες, οι οποίες παρέχουν ευκαιρίες για εθελοντική εργασία εμπειρία, την ανάθεση και προβάλλοντας το έργο των σπουδαστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε ιστοσελίδα μας.

Ερωτήσεις