Keystone logo
Claflin University

Claflin University

Claflin University

Εισαγωγή

Ο κόσμος χρειάζεται οραματιστές. Εκείνοι που είναι σε θέση να φανταστεί κανείς τι είναι δυνατό και να χαράξει μια πορεία για να φτάσει εκεί.

Σχεδόν 150 χρόνια πριν, Claflin χάλασε εμπόδια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθιστώντας την το πρώτο πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας ανοικτή σε όλους, ανεξαρτήτως φυλής. Σήμερα, Claflin συνεχίζει να καλωσορίσω υποδειγματική φοιτητές όλων των φυλών και των δύο φύλων που επιδεικνύουν ένα πάθος για να αλλάξει όχι μόνο τη δική τους κατάσταση, αλλά για να αλλάξει τον κόσμο, καθώς και.

Πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι ηγέτες γίνονται, δεν έχουν γεννηθεί. Επιπλέον, πιστεύουμε ότι οι μαθητές με πάθος, την ακεραιότητα και τη θέληση να εργαστούμε σκληρά για να έχουν μια έμφυτη ικανότητα να γίνουν ηγέτες με όραμα. Ως φοιτητής Claflin, θα κληθούν να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές σας, αφήνοντας εδώ με ένα απαράμιλλο εκπαίδευσης που θα σας εξυπηρετήσει καλά σε απόφοιτος του σχολείου, σε μια καριέρα - και στη ζωή.

οραματιστής Ηγεσία

Οι ηγέτες του αύριο έχουν όραμα. Βλέπουν μακρύτερα. Ενεργούν με μια παγκόσμια προοπτική. Οραματιστής ηγέτες είναι πεπεισμένοι ότι είναι καινοτόμα, να δημιουργήσουν το δικό τους δρόμο, για να καθοδηγήσει τους άλλους. Πιστεύουν στον εαυτό τους, επειδή καταλαβαίνουν τον κόσμο τους και να έχουν κίνητρα για να το βελτιώσουμε. Βλέπουμε τον οραματιστή ηγέτη σε σας, και θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τη δική σας ηγεσία με όραμα.

ακαδημαϊκής αριστείας

Excellence είναι παντού εδώ. Μπορεί να δει κανείς την ομορφιά της πανεπιστημιούπολης μας, η ποιότητα της σχολής μας, και το επίπεδο των ιδρυμάτων στα οποία οι πτυχιούχοι μας έχουν εισαχθεί. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουν ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να επιτευχθούν τα υψηλά επίπεδα αριστείας ότι οι μαθητές εδώ στο Claflin έρθει να περιμένουν από τον εαυτό τους.

Ζωή Σε Claflin

Η κοινότητά μας είναι κοντά-δεμένη, έτσι ευκαιρίες για συμμετοχή αφθονούν. Θα βρείτε ένα πλήρες ημερολόγιο των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων πανεπιστημιούπολη, πάνω από 66 φοιτητικές οργανώσεις, οκτώ αδελφότητες και αδελφότητες, μια δυναμική κυβέρνηση φοιτητής, θετική θρησκευτική ζωή, και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα ενεργό, που ασχολούνται πανεπιστημιούπολη όπου θα εμπλακούν-νωρίς, και συχνά.

Εμπειρία του πραγματικού κόσμου

Οι μαθητές μας συμμετέχουν ενεργά στην επαγγελματική εκπαιδευτικές ευκαιρίες και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία πέρα ​​από την τάξη, και στη διαδικασία, χτίζουν άκρως εντυπωσιακό βιογραφικά. Από την έρευνα υψηλού επιπέδου, για την πρακτική άσκηση και co-ops, με ανταλλαγές φοιτητών και σπουδών στο εξωτερικό, αυτές οι πρακτικές εμπειρίες είναι διαθέσιμα σε όλα τα τέσσερα χρόνια της εκπαίδευσης Claflin.

Η ζωή μετά Claflin

Οι απόφοιτοί μας πάει μακριά. Αφήνουν να σπουδάσουν σε κορυφαία μεταπτυχιακά και επαγγελματικές σχολές της χώρας. Πηγαίνουν για να μεγάλη επιτυχία ως οραματιστής ηγέτες σε κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς σε ολόκληρο το έθνος και σε όλο τον κόσμο. Φεύγουν με μια εκπαίδευση δεν υστερεί σε κανέναν, που οδηγεί σε μια επιτυχημένη καριέρα και μια ολοκληρωμένη ζωή.

Επόμενα βήματα

Αναπτύσσουμε ηγέτες με όραμα, αμφισβητώντας τους μαθητές μας να φανταστείτε τις δυνατότητες για τη ζωή τους. Αυτό δεν είναι μόνο για την προετοιμασία σας για μια καριέρα. Πρόκειται για την προετοιμασία σας για να γίνει το καλύτερο "που" είναι δυνατόν. Είστε έτοιμοι να εκπληρώσουν τις δυνατότητές σας ως οραματιστής ηγέτης; Μάθετε περισσότερα για τη ζωή που αλλάζει, ο κόσμος αλλάζει εκπαίδευση εδώ στο Πανεπιστήμιο Claflin.

Τοποθεσίες

  • Orangeburg

    400 Magnolia Street

Ερωτήσεις