Keystone logo
CLL Language Centres

CLL Language Centres

CLL Language Centres

Εισαγωγή

Γιατί να μάθουν τα γαλλικά με CLL;

Η CLL συμμετέχει ενεργά στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας για πάνω από 31 χρόνια και διαθέτει μια ομάδα εκπαιδευτών υψηλής εξειδίκευσης, οι οποίοι ειδικεύονται στη διδασκαλία και τη διευκόλυνση μικρών ομάδων εκπαιδευομένων. Η πολιτική συνεχούς κατάρτισης των εκπαιδευτών μας καθώς και η συνεργασία μας με το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν είναι μια εγγύηση εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η εστίασή μας είναι στην προφορική επικοινωνία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κατανοήσετε και να μιλήσετε γαλλικά σε πραγματικές καταστάσεις. Όλα τα μαθήματά μας βασίζονται στην κουλτούρα του γαλλόφωνου τμήματος του Βελγίου, ώστε να σας βοηθήσουμε να ενταχθείτε ευκολότερα στη χώρα μας.

Γαλλικά μαθήματα

 • Προοδευτικός

Προκειμένου να προχωρήσετε στα γαλλικά με συνεχή και τακτικό τρόπο, χρειάζεστε μια μαθησιακή προσέγγιση βασισμένη κυρίως στην απόκτηση δεξιοτήτων γλωσσών από το στόμα για να επικοινωνήσετε στις καθημερινές σας καταστάσεις (εργασία, κοινωνικές δραστηριότητες ...).

 • Εντατικός

Τα εντατικά μας μαθήματα σας βοηθούν να ενεργοποιήσετε γρήγορα την ευχέρεια σας στην προφορική επικοινωνία και έτσι να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες που αφορούν τα γαλλικά. Ο βασικός στόχος είναι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη να «τολμήσετε να μιλήσετε» στα γαλλικά στις πραγματικές σας καταστάσεις (στο χώρο εργασίας, στο σπίτι, στο σχολείο, ...).

 • Καλοκαιρινά μαθήματα French4Life

2 εβδομάδες εντατικών γαλλικών μαθήματα στην καρδιά της Ευρώπης.
Το πρόγραμμα «Alizé» προωθεί τη μέγιστη αποτελεσματικότητα στη γνώση της γαλλικής γλώσσας χάρη στην ευέλικτη φύση και τον έτοιμο τρόπο προσαρμογής στους στόχους σας. Μπορείτε να εγγραφείτε για ένα πακέτο πολλών ενοτήτων ή να ξεκινήσετε με μία μόνο ενότητα και στη συνέχεια να προσθέσετε συμπληρωματικές συνεδρίες μέχρι να φτάσετε στους στόχους σας.

 • Καλοκαιρινά μαθήματα French4Study

Προετοιμαστείτε για τη διαμονή σας σε ένα φραγκοφωνο πανεπιστήμιο

Η δύναμη του προγράμματος Magellan μας έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζει τρία βασικά χαρακτηριστικά:
(με επίκεντρο τα μαθήματα, ως επί το πλείστον, για την προφορική πρακτική και την επικοινωνία), είναι αποτελεσματική (προετοιμασία για σπουδές, έρευνα ή εργασία στα γαλλικά) και ανακαλύψτε τον πολιτισμό μας (χάρη σε πολιτιστικές επισκέψεις και συναντήσεις ανθρώπων).

 • Καλοκαιρινά μαθήματα French4Work

Ένα εντατικό μάθημα με έμφαση στην επαγγελματική επικοινωνία
Θέλετε να δώσετε μια πραγματική ώθηση στις γνώσεις σας στα γαλλικά ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά στην επαγγελματική σας ζωή. Είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο σε μια πορεία χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις δραστηριότητες της ημέρας.

Το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο αποτελεσματικός στις επαγγελματικές σας καταστάσεις παρέχοντας σας 4 βράδια την εβδομάδα για 2 εβδομάδες.

 • Ενα προς ένα

Αποκτήστε το συνολικό όφελος από ένα εξατομικευμένο μάθημα που δημιουργήθηκε μαζί με τον εκπαιδευτή γλωσσών σας - έναν πραγματικό γλωσσικό προπονητή που θα σας βοηθήσει να κάνετε ταχεία πρόοδο και να είστε ο προσωπικός σας οδηγός στο ταξίδι σας προς την εκμάθηση γαλλικών

 • "A la carte" μαθήματα ομάδας

Δημιουργείτε μια ομάδα συμμετεχόντων με παρόμοιο επίπεδο και εκπαιδευτικούς στόχους και, σε συνεργασία με τον σύμβουλό σας για τη μάθηση CLL, οργανώνετε ένα μάθημα γλωσσικής κατάρτισης, το οποίο είναι εντελώς συμβατό με την ομάδα σας (ημερομηνίες, ρυθμούς, χρονοδιάγραμμα).

 • Ατομική βύθιση

Αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μια υπερ-εντατική εβδομάδα διδασκαλίας πλήρους απασχόλησης στα γαλλικά σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε ένα σταθερό ρυθμό και να πάρετε μια ειδική ώθηση στο επίπεδο σας στα γαλλικά, ώστε να μπορείτε να είστε άμεσα επιχειρησιακοί στην επαγγελματική σας ζωή.

Τα κέντρα μας

Καλωσορίσατε στα δύο μας κέντρα για την ευχάριστη εκμάθηση γλωσσών.

Έχουμε ένα κέντρο στο Woluwe στην περιβάλλουσα πράσινη ζώνη των Βρυξελλών, την πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρώπης, και ένα άλλο κέντρο μόλις λίγα βήματα μακριά από το κέντρο της πόλης Louvain-la-Neuve , μια πολυσύχναστη πανεπιστημιακή πόλη που βρίσκεται 25 χλμ. .

Το κλειδί για την επιτυχία!

 1. Επιτυχείς και αποδεδειγμένες μέθοδοι διδασκαλίας
 2. Εξειδικευμένα μαθήματα και εντατικά προγράμματα
 3. Το κίνητρό σας, το κλειδί για την καλή πρόοδο
 4. Εκπαιδευτές που παίρνουν σοβαρά το έργο τους
 5. Συνεχιζόμενες αξιολογήσεις
 6. Η χαρά της μάθησης σε μια διασκέδαση και φιλική ατμόσφαιρα

Τοποθεσίες

 • Woluwe-Saint-Lambert

  Avenue de Kraainem 61, 1200 Woluwe-Saint-Lambert, 1200, Woluwe-Saint-Lambert

 • Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Voie Cardijn 8, 1348 Ottignies-Louvain-la-Neuve, , Ottignies-Louvain-la-Neuve

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις