Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Εισαγωγή

Κύλινδρος CIID από CIID στο Vimeo.

Το Copenhagen Institute of Interaction Design φιλοξενεί μια σειρά εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών

Οι εκπαιδευτικές μας δραστηριότητες παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για τους συμμετέχοντες, τους καθηγητές και το προσωπικό να συνεργάζονται σε ένα πολυπολιτισμικό, πολυεπιστημονικό περιβάλλον στούντιο. Το σχολείο προσελκύει μια εντυπωσιακή και ποικίλη επιλογή διεθνών επισκεπτόμενων σχολών που θεωρούνται ιδιαίτερα ειδικοί στους τομείς τους.

Αναπτύσσουμε συνεχώς τον ορισμό του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης μέσω της εξελισσόμενης φύσης των προγραμμάτων σπουδών μας. Με γνώμονα τη φιλοσοφία «μαθαίνω να κάνουμε» και μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, οι μαθητές ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν θέματα πριν δημιουργήσουν ιδέες. Αυτές οι έννοιες στη συνέχεια πρωτοτυπώνονται στο καλά εξοπλισμένο εργαστήριο και το εργαστήριο.

Το CIID παρέχει ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης που είναι σχετικό τόσο για τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και για τη βιομηχανία. Μέσω συνεργατικών εταιρικών συμπράξεων και έργων που αντιμετωπίζουν τη βιομηχανία, οι μαθητές εκτίθενται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και πραγματικών πλαισίων.

113158_1.jpg

Το Θερινό Σχολείο του CIID σε όλο τον κόσμο παρέχει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να αποκτήσουν δεξιότητες και εργαλεία σχεδιασμού και καινοτομίας μέσω μιας σειράς 5 ημερών εργαστηρίων. Αυτά τα εργαστήρια διευκολύνονται από κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες στους τομείς της καινοτομίας, της ψηφιακής τεχνολογίας και της δημιουργικής ηγεσίας. Είναι μια συναρπαστική αλλά συμπαγής εμπειρία, που προσφέρει μια ευκαιρία για διερεύνηση των δυνατοτήτων σχεδιαστικής σκέψης, πρωτοτυπίας και προσαρμογής των αναδυόμενων τεχνολογιών. Είναι ανοικτό σε όλους και έχει σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους μαθητές και τους επαγγελματίες από κάθε υπόβαθρο να χρησιμοποιούν δεξιότητες και διαδικασίες σχεδιασμού αλληλεπίδρασης στις εργασίες/έργα τους. Μέχρι στιγμής το Θερινό Σχολείο πραγματοποιείται στη Δανία, την Κόστα Ρίκα και την Ινδία και είμαστε ανοιχτοί να το μεταφέρουμε σε άλλες περιοχές.

113161_2.jpeg

Τα Επαγγελματικά Προγράμματα του CIID είναι εντατικά, πολυήμερα εργαστήρια που έρχονται κατ 'απαίτηση στις εταιρείες ή το κοινό σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Διδάσκονται από σχεδιαστές παγκόσμιας κλάσης και ειδικούς στον τομέα, τα μαθήματα μας έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν σε εσάς ή στην ομάδα σας μια μετασχηματιστική ώθηση στις γνώσεις, τις δεξιότητες, το δίκτυο και τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας μέσα σε τρεις ή περισσότερες ημέρες. Χτισμένα στη βάση του ανθρωποκεντρικού σχεδιασμού και της δημιουργίας πρωτοτύπων, τα μαθήματά μας δίνουν έμφαση σε πραγματικές εφαρμογές και πρακτικές, πρακτικές δεξιότητες. Θα εργαστείτε εντατικά με τους συνομηλίκους και τους εκπαιδευτές σας μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, ασκήσεων και επιταχυνόμενων έργων.

113160_3.jpg

Το πρόγραμμα σχεδιασμού αλληλεπίδρασης (IDP) του CIID (1 έτος) διδάσκει στους συμμετέχοντες πώς να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν προϊόντα, υπηρεσίες και περιβάλλοντα - σύμφωνα με το όραμα του CIID να εμπνέει δράση προς ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύουμε στη διαφορετικότητα της εμπειρίας, της σκέψης και του πολιτισμού - και μεταδίδουμε δεξιότητες για ομαδική εργασία, επικοινωνία και συνεργασία, όχι μόνο τεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, επιλέγουμε άτομα από όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Σχεδιασμού Αλληλεπιδράσεων. Κάθε άτομο φέρνει ατομικές δεξιότητες μαζί του και ο IDP είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα για μάθηση από ομοτίμους. Επιλέξαμε την Κόστα Ρίκα ως την πρώτη τοποθεσία για το Πρόγραμμα Σχεδιασμού Αλληλεπίδρασης εκτός της Δανίας, επειδή η χώρα φιλοξενεί το εκπληκτικό 6 % της παγκόσμιας βιοποικιλότητας. Αυτό το καθιστά το ιδανικό μέρος για να εστιάσετε σε λύσεις με επίκεντρο τη ζωή. Στόχος μας είναι να διδαχθούμε και να βασιστούμε στην προοδευτική καινοτομία, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι η περιοχή σήμερα παράγει περισσότερο από το 99%της ηλεκτρικής της ενέργειας χρησιμοποιώντας πέντε διαφορετικές ανανεώσιμες πηγές: υδροηλεκτρική ενέργεια (78%), αέρας (10%), γεωθερμική ενέργεια (10%) , βιομάζα και ηλιακή (1%).

Τοποθεσίες

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Δανία

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις