Keystone logo
Cranfield University MSc στην προηγμένη χημική μηχανική
Cranfield University

MSc στην προηγμένη χημική μηχανική

1 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Στην Πανεπιστημιούπολη

* Αρχική / ΕΕ: £ 10.500 Εξωτερικά: £ 21.500

Εισαγωγή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κατάλληλο για όλους τους πτυχιούχους μηχανικών και εφαρμοσμένων επιστημών, το MSc στην προηγμένη χημική μηχανική θα σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων χημικών μηχανικών προκλήσεις του 21ου αιώνα. Θα αναπτύξετε μια προηγμένη κατανόηση του βιώσιμου εφοδιασμού με καθαρή ενέργεια, τρόφιμα και νερό, μέσω της παραγωγής χημικών, λειτουργικών προϊόντων και καυσίμων. Χρησιμοποιώντας τις εργοστασιακές εγκαταστάσεές μας και εκμεταλλευόμενοι τις ισχυρές βιομηχανικές συνδέσεις του Cranfield, θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες και εμπειρία για να αναπτύξετε μια επιτυχημένη παγκόσμια σταδιοδρομία σε μια ευημερούσα πειθαρχία με την υψηλή ζήτηση για μηχανικούς μεταπτυχιακού επιπέδου.

Το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο να προσφέρει δύο διαδρομές μελέτης:

  • Μια γενική οδός χημικής μηχανικής.
  • Μια διαδρομή βιολογικής οργάνωσης (το Cranfield είναι το μοναδικό πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει ένα MSc στην προηγμένη χημική μηχανική με βιοαποτύπωση ως ειδική επιλογή).

Δομή μαθημάτων

Το διδακτικό πρόγραμμα παραδίδεται από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο και αποτελείται από οκτώ ενότητες. Οι ενότητες παρέχονται σε μια εβδομάδα έντονης παράδοσης, ενώ το τελευταίο μέρος της ενότητας είναι απαλλαγμένο από δομημένη διδασκαλία για να επιτρέψει χρόνο για πιο ανεξάρτητη εκμάθηση και προβληματισμό. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης θα ολοκληρώσουν όλες τις ενότητες βάσει ενός ευέλικτου χρονοδιαγράμματος το οποίο θα συμφωνηθεί με τον Διευθυντή Σπουδών.

Διδακτικές ενότητες 40%, ομαδικό πρόγραμμα 20%, μεμονωμένο ερευνητικό πρόγραμμα 40%

Μεμονωμένο έργο

Το μεμονωμένο ερευνητικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν βαθύτερα σε μια περιοχή ιδιαίτερου ενδιαφέροντος. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους βιομηχανικούς εταίρους να προτείνουν πραγματικά προβλήματα ή τομείς ανάπτυξης ως πιθανά θέματα ερευνητικών σχεδίων. Η συνιστώσα του μεμονωμένου ερευνητικού προγράμματος πραγματοποιείται μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου.

Ομαδικό έργο

Το πρόγραμμα του Ομίλου, το οποίο διεξάγεται μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαΐου, σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια των ενοτήτων μαθημάτων σε ένα εφαρμοσμένο περιβάλλον, κερδίζοντας μεταβιβάσιμες δεξιότητες στη διαχείριση έργων, ομαδική εργασία και ανεξάρτητη έρευνα. Τα έργα συχνά υποστηρίζονται από τη βιομηχανία και οι πιθανοί μελλοντικοί εργοδότες εκτιμούν αυτήν την εμπειρία. Το ομαδικό πρόγραμμα είναι κατά κανόνα διεπιστημονικό και μοιράζεται στο πρόγραμμα Energy MSc, προσφέροντας το πρόσθετο πλεονέκτημα της συνεργασίας με φοιτητές με άλλο ακαδημαϊκό υπόβαθρο.

Μελλοντική καριέρα

Το MSc Advanced Chemistry Engineering βασίζεται στην έρευνα που διεξάγεται από την Cranfield, η οποία καθιστά τους πτυχιούχους μας ένα από τα πιο επιθυμητά στον κόσμο για πρόσληψη από εταιρείες που ανταγωνίζονται σε μια σειρά βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των χημικών, των πετροχημικών, των βιοχημικών, της συμβατικής ενέργειας και της βιοενέργειας, υλικά, συμβουλές και διαχείριση.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους μέσω σπουδών διδακτορικού ή ΜΒΑ στον χημικό ή ενεργειακό τομέα, θα προετοιμαστούν καλά από το διεπιστημονικό προφίλ με προσανατολισμό του έργου που θα έχουν αποκτήσει μέσω αυτού του μαθήματος.

Προυποθέσεις εισόδου

Μια πρώτη ή δεύτερη τάξη UK Honours πτυχίο (ή ισοδύναμο) σε σχετική μηχανική ή εφαρμοσμένη επιστήμη. Άλλα αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα ή πολυετής σχετική βιομηχανική πείρα μπορούν να γίνουν δεκτά ως ισοδύναμα. με την επιφύλαξη της έγκρισης του Διευθυντή. Εναλλακτικά, ενδέχεται να δικαιούστε το πρόγραμμα Μηχανικών του Προ-Μεταπτυχιακού μας.

Πιστοποιητικό ATAS

Οι φοιτητές που χρειάζονται θεώρηση για σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο ενδέχεται να χρειαστεί να υποβάλουν αίτηση για πιστοποιητικό ATAS για τη μελέτη αυτού του μαθήματος.

Εισαγωγές

Διδακτέα ύλη

Ευκαιρίες καριέρας

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις