Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Εισαγωγή

Dublin City University - Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας Επιχειρήσεων

Dublin City University (DCU) είναι μια νέα, δυναμική και φιλόδοξη πανεπιστήμιο, γιορτάζεται για να είναι αιχμή και προοδευτική σκέψη. Συνεργαζόμαστε στενά με τη βιομηχανία για να δώσουν στους μαθητές μια σύγχρονη, σχετικές, καλά τεκμηριωμένη πρόγραμμα σπουδών που παραδίδονται στις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης. Είμαστε γνωστή για έχοντας μια επιχειρηματική, καινοτόμο και δημιουργική κουλτούρα. Είμαστε φημίζεται για το εξαιρετικό στατιστικά στοιχεία της απασχολησιμότητας μας και την επιτυχία των αποφοίτων μας.

DCU αναγνωρίζεται διεθνώς ως υψηλής έντασης έρευνας, σε παγκόσμιο επίπεδο, που ασχολούνται Πανεπιστήμιο της επιχείρησης που διακρίνεται τόσο από την ποιότητα και τις επιπτώσεις των αποφοίτων του και την εστίασή της στην μετάφραση της γνώσης σε κοινωνικό και οικονομικό όφελος.

Γιατί να επιλέξετε το Dublin City University;

 • DCU κατατάσσεται επί του παρόντος 46 στο QS Top 50 Κάτω από 50 Κατάταξη (2015) και 79 του Times Higher Education 150 Under 50 Βαθμολογία (2016) - Το 2016, η Σχολή Επιχειρήσεων κέρδισε AACSB διαπίστευσης, τοποθετώντας την στο top 5% των σχολές διοίκησης επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο - DCU έχει το καλύτερο ρεκόρ απασχολησιμότητα των αποφοίτων όλων των ιρλανδικά πανεπιστήμια - 92% των μαθητών DCU πάει στην εργασία ή την περαιτέρω μελέτη εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του.
 • Έχουμε μια εξαιρετική φήμη για μάθηση κατά την εργασία με βάση και τη σύνδεση με τη βιομηχανία.
 • Τα προσόντα DCU αναγνωρισμένες και σεβαστές σε όλο τον κόσμο. Ένα προσόν DCU σας δίνει μια ευρύτερη επιλογή σταδιοδρομίας, καλύτερες προοπτικές απασχόλησης και ένα υψηλότερο μισθό.
 • DCU είναι η πατρίδα πολλών παγκοσμίου φήμης ερευνητικά κέντρα και μια φήμη για την παγκόσμια ηγετική της έρευνας, παρέχοντας ένα σπίτι σε ένα μεγάλο αριθμό των φοιτητών στα πανεπιστήμια.
 • DCU είναι το σπίτι για πάνω από 2.000 διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 110 διαφορετικές χώρες.
 • Είμαστε υπερήφανοι για τους εαυτούς προσφέροντας μια φιλόξενη και υποστηρικτικό περιβάλλον στο οποίο να σπουδάσουν και να κοινωνικοποιηθούν.
 • 85 στρεμμάτων πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα από τα ασφαλέστερα πανεπιστημιουπόλεις στην Ιρλανδία. Διαθέτει φωτεινά μοντέρνα αρχιτεκτονική και εξαιρετικές εγκαταστάσεις.
 • Η ομάδα μας Διεθνές Γραφείο έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη φοιτητών μέσα από τη διαδικασία της αίτησης και είναι εδώ για να βοηθήσει όταν φτάσετε στην πανεπιστημιούπολη.

Βασικά Στοιχεία

 • Ημερομηνία έναρξης - Σεπτέμβριος - Διάρκεια - 3 ή 4 έτη (προπτυχιακές τους σπουδές) 1 έτος (μεταπτυχιακού διπλώματος μοίρες) - Έναρξη απαιτήσεις - αποφοίτησης από το σχολείο ισότιμο προσόν στην ιρλανδική πιστοποιητικό εγκατάλειψης / Honours πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο - Αγγλικά απαιτήσεις - IELTS 6,5 ή TOEFL 92 - Τοποθεσία - Dublin City - Διεθνής αμοιβές - από € 12.000 ετησίως

Γιατί να σπουδάσω στην Ιρλανδία;

Η Ιρλανδία είναι το πιο δυτικό χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πληθυσμό λίγο πάνω από 4,5 εκατομμύρια άνθρωποι. Σύγχρονη Ιρλανδία είναι πολυπολιτισμική και πολύγλωσση και μία από τις πιο ανοικτές οικονομίες στον κόσμο. Ιρλανδία μια ασφαλής, φιλική χώρα αγγλόφωνο. Απόδειξη αυτού είναι ότι το Δουβλίνο έχει ψηφιστεί δεύτερη φιλική πόλη στον κόσμο από τους αναγνώστες του Rough Guides, και το πέμπτο φιλική πόλη στον κόσμο από τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller. Η Ιρλανδία έχει επίσης ονομαστεί ένα από τα κορυφαία 10 πιο φιλικές χώρες στον κόσμο από το Lonely Planet.

ΜΕΛΈΤΗ σε ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά συστήματα στον κόσμο για την Ανώτατη Εκπαίδευση Επιτεύγματα ΌΦΕΛΟΣ από την επένδυση της Ιρλανδίας στο εκπαιδευτικό σύστημα ΕΠΙΛΈΓΩ από πάνω από 5000 διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα ΠΡΌΣΒΑΣΗ έρευνα παγκόσμιας κλάσης ευκαιρίες στα προγράμματα παγκοσμίως ηγετική ΣΥΝΔΈΩ με ευκαιρίες καριέρας με κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες που είναι εγκατεστημένες στην Ιρλανδία ΚΑΤΟΡΘΏΝΩ φιλοδοξίες σας, στις περισσότερες επιχειρηματικό χώρα της Ευρώπης ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ οι 35.000 ξένους φοιτητές από 161 χώρες απολαμβάνουν ζωντανό πολιτισμό της Ιρλανδίας ΖΩ στη μοναδική αγγλόφωνη χώρα στην Ευρωζώνη ΕΜΠΕΙΡΙΑ που ζουν σε μία από τις πιο φιλικές και ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο

Πτυχιούχος Visa εργασίας

Η Ιρλανδία είναι το ευρωπαϊκό κόμβο για πάνω από 1.000 κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες και οι εταιρείες αυτές απαιτούν εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο και εξαιρετικά ικανό εργατικό δυναμικό για να οδηγήσετε την επιτυχία τους επέλεξαν να εγκατασταθούν στην Ιρλανδία. Οι φοιτητές που ολοκληρώνουν ένα αναγνωρισμένο, με πλήρη απασχόληση πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ιρλανδία το δικαίωμα να παραμείνουν στη χώρα και εργάζονται με πλήρη απασχόληση για 12 μήνες στο πλαίσιο του προγράμματος Μεταπτυχιακών Τρίτο επίπεδο - δίνοντας μια φανταστική ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία σε μερικά από τα κορυφαία παγκόσμια επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες σας εδώ.

Τοποθεσίες

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Ερωτήσεις