Keystone logo
Diponegoro University

Diponegoro University

Diponegoro University

Εισαγωγή

Πανεπιστήμιο Diponegoro (UNDIP) είναι ένα διάσημο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο βόρειο της Κεντρικής Ιάβα της Ινδονησίας. Είναι γνωστό για να είναι στην πρώτη γραμμή της μηχανικής και τεχνολογικές γνώσεις και την εμπειρία, με αποστολή να είναι μια εξαιρετική πανεπιστημιακή έρευνα. UNDIP έχει δημιουργήσει επίσης μια φήμη για την καινοτόμο εκπαίδευση και την έρευνα αιχμής, με ένα όραμα για την εκπαίδευση των τεχνολόγων και επαγγελματιών προς την ανάπτυξη της δημιουργικότητας του ανθρώπινου δυναμικού και των προηγμένων τεχνολογικών καινοτομιών. Αυτό είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες της χώρας να αναπτυχθεί πλήρως και το έθνος πλούσιας σε γνώσεις. UNDIP διαθέτει 11 σχολές και τον αριθμό των ερευνητικών κέντρων, πέραν των ακαδημαϊκών τμημάτων για την εξυπηρέτηση των τεχνολογικών, εκπαιδευτικών και ερευνητικών αναγκών του πανεπιστημίου.

Ένα σημαντικό αποτέλεσμα της προσεκτική διαχείριση του εκσυγχρονισμού UNDIP είναι μια σταθερά η βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος που έχει χυθεί εκατομμύρια σε έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στην ενθάρρυνση ξένων φοιτητών στη χώρα. Στο 2008 ΘΕΣ-QS Top World University Rankings, το Πανεπιστήμιο Diponegoro (UNDIP) εμφανίζεται επίσης στην κατάταξη των 501+ θέση, η οποία μειώνεται από το Top 500 (401-500th θέση) το 2007. Το 2009, UNDIP κατετάγη 171th του Top 200 Ασίας από Κατάταξη QS Top Ασία Πανεπιστημίου. Το 2009, η ποιότητα της διδασκαλίας σε UNDIP έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, μετά από κυβερνητικό διάταγμα που όλοι οι δάσκαλοι και καθηγητές πρέπει να διαθέτουν μεταπτυχιακό / διδακτορικό στο θέμα που διδάσκουν, που δεν συνέβαινε πριν από τη στροφή της ο αιώνας.

Πανεπιστήμιο Diponegoro (UNDIP) υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα τη διαχείριση ατελείωτες προσπάθειές της να αναγνωριστεί ως ένα εθνικό πανεπιστήμιο που πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και να πιστοποιηθούν διεθνώς ως μια εξαιρετική πανεπιστήμιο. Αυτό το πρόγραμμα ήταν σύμφωνη με τις παγκόσμιες προκλήσεις της εποχής. Η παγκόσμια εποχή απαιτεί υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά ιδρύματα που διεξάγουν κάποια επιτεύγματα να συμμετάσχουν στο διεκδικητές πέρα ​​από την ταχεία διαγωνισμό του κόσμου. Με βάση τις σημερινές συνθήκες, η ποιότητα της εκπαίδευσης σε ένα πανεπιστήμιο πρέπει πάντα να αυξηθεί προκειμένου να αναπτυχθούν τα κατάλληλα προσόντα, γνώσεις, και την υψηλή τεχνολογία των ανθρώπινων πόρων. Οι στρατηγικές δράσεις είχαν ληφθεί, σύμφωνα με τη νέα πρότυπο πρόγραμμα ανάπτυξης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που έχει προταθεί από την ινδονησιακή Γενική Διεύθυνση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (IDGHE).

Κατά το έτος 2020, UNDIP σκοπεύει να είναι μια άριστη πανεπιστημιακή έρευνα. Οι προσπάθειες για την επίτευξη του οράματος, UNDIP καθορίζει την αποστολή του ως εξής:

για να παρέχει το καλύτερο πρόγραμμα εκπαίδευσης στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας και της τέχνης, η διεξαγωγή επιστημονικών ερευνών και τη δημοσίευση ως συμβολή στην ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, να παρέχουν ειδική δημόσιες υπηρεσίες, σύμφωνα με τη ζήτηση της κοινωνίας και την ανάπτυξη των επιστημών και της γνώσης τη διενέργεια αξιολόγησης σε τακτική βάση για τη βελτίωση της ποιότητας, της αυτονομίας, της λογοδοσίας και της διαπίστευσης των πανεπιστημιακών.

Όραμα, Αποστολή και το κύριο επιστημονικό ενδιαφέρον της UNDIP έχουν επικεντρωθεί στην Eco-Παράκτια-Περιοχή Ανάπτυξης. Έχουμε ένα σημαντικό μερίδιο από τις πιο ανταγωνιστικές Μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στους τομείς της μηχανικής, τη γεωργία των ζώων, των ΤΠΕ, την επιστήμη, τα μαθηματικά, την οικονομία, τη διαχείριση, την ιατρική, την κοινωνική και την πολιτική επιστήμη, τα γράμματα, τη δημόσια υγεία, την αλιεία και τις θαλάσσιες επιστήμες, και την ψυχολογία.

Φοιτητής ξενώνα καταλύματα θα πρέπει να παρέχονται από UNDIP μέσα στην περιοχή της πανεπιστημιούπολης, καθώς και ιδιωτικές ενοικίαση στην γύρω από την πανεπιστημιούπολη που παρέχονται από την κοινότητα. Γύρω από την ιδιωτική μίσθωση έχει μια καντίνα φοιτητής που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά σε λογικές τιμές. Η τιμή του δωματίου για τις ιδιωτικές κυμαίνεται ενοικίαση από Rp 150.000 έως Rp 250.000 το μήνα, εξαρτάται από τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις. Οι τιμές των δωματίων δεν περιλαμβάνουν κλινοσκεπάσματα και καθαρισμού. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να φιλοξενηθούν σε ιδιωτικές κατοικίες για την οικογένεια. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι τιμές μπορεί να διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον τύπο του καταλύματος, κοντά στην πανεπιστημιούπολη και τους άλλους σχετικούς παράγοντες. Σε γενικές γραμμές, οι πληροφορίες για τις ιδιωτικές κατοικίες προς ενοικίαση είναι διαθέσιμα στις τοπικές εφημερίδες.

Τοποθεσίες

  • Semarang

    Diponegoro University Jalan Professor Haji Soedharto, 50275, Semarang

Ερωτήσεις