Keystone logo
© DMI Intertech - Digital Media Institute at Intertech
DMI Intertech - Digital Media Institute at Intertech

DMI Intertech - Digital Media Institute at Intertech

DMI Intertech - Digital Media Institute at Intertech

Εισαγωγή

Το DMI παρέχει προηγμένη εκπαίδευση ψηφιακών μέσων που διδάσκονται από επαγγελματίες του κλάδου σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον για την ενίσχυση της ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού.

Η αποστολή του Digital Media Institute στην InterTech (DMI) είναι να προσφέρει εκπαίδευση και εκπαίδευση του 21ου αιώνα για σταδιοδρομία στα ψηφιακά μέσα. Χρησιμοποιούμε μια προσέγγιση "μαθαίνω με πράξη" και οι εκπαιδευτές και οι διαχειριστές δημιουργούν μια ατμόσφαιρα που διευκολύνει σενάρια πραγματικού κόσμου. Το μονοετές μοντέλο επιταχυνόμενου προγράμματος του DMI είναι το μοναδικό στο είδος του στην περιοχή και επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν ποιοτική γρήγορη εκπαίδευση σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν βιομηχανικό υλικό και λογισμικό που είναι διαθέσιμο στους φοιτητές, καθώς και μια εγκατάσταση ψηφιακών μέσων 1500 τετραγωνικών ποδιών. Αυτό το στούντιο διαθέτει τοίχο κυκλοράματος με πράσινη οθόνη, εγκαταστάσεις λήψης κίνησης πολλαπλών ηθοποιών, επαγγελματικό φωτισμό και εργαλεία λαβής.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το Digital Media Institute στο InterTech βρίσκεται στο Shreveport, το δημιουργικό και τεχνολογικό vortex-InterTech της Λουιζιάνα

Το InterTech 1 είναι γεμάτο με κορυφαία ταλέντα, στεγάζοντας ενοικιαστές από κινηματογραφικό στούντιο έως φαρμακευτικές εταιρείες. Αυτό το ταλέντο περνά μέσα από τα εργαστήρια του DMI, όπου οι μαθητές φαντάζονται, σχεδιάζουν και φέρνουν ιδέες σε χαρτί σε κινούμενα μέσα στην οθόνη. Οι επαγγελματικοί σταθμοί εργασίας στην τάξη προσφέρουν λογισμικό Adobe, Foundry και Autodesk, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων όπως το Adobe Photoshop, το After Effects, το The Foundry Nuke, το Autodesk Maya και το Unreal Game Engine. Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλους τους σταθμούς εργασίας και το λογισμικό ανά πάσα στιγμή στο 24ωρο Flex Lab του DMI.

Το DMI προσφέρει επίσης ένα στούντιο 1600 τετραγωνικών ποδιών, πλήρες με βιομηχανική πράσινη οθόνη με καμπύλο κυκλικό τοίχο και επαγγελματικό εξοπλισμό φωτισμού που εξασφαλίζουν την καλύτερη εμπειρία σύνθεσης για τους μαθητές. Η σκηνή διαθέτει επίσης ένα σύστημα λήψης κίνησης πολλαπλών ηθοποιών σε συνδυασμό με ψηφιακές κινηματογραφικές μηχανές υψηλής ποιότητας ικανές να παράγουν εκπληκτικά πλάνα 4K. Το DMI διαθέτει ένα δίκτυο gigabit βιομηχανικής ποιότητας με μεταγωγή υψηλής ταχύτητας. Οι μαθητές εργάζονται με συστήματα που δημιουργούν, εξυπηρετούν μέσω ενός συστήματος αποθήκευσης Isilon και αποδίδουν ψηφιακές εικόνες σε μια φάρμα render Cisco Blade 450 πυρήνων.

Shreveport

Το Shreveport είναι μια πόλη στη βορειοδυτική γωνία της Λουιζιάνα, δίπλα στο Τέξας στον αμερικανικό βαθύ νότο. Το Shreveport είναι γνωστό για την ιστορία της μουσικής, τα cajun και soul food και τα καζίνο. Το Ινστιτούτο Ψηφιακών Μέσων βρίσκεται στο κτίριο της InterTech στον αυτοκινητόδρομο King στο Shreveport και προσφέρουμε μαθήματα διαδικτυακά αλλά και αυτοπροσώπως.

  Εισαγωγές

  • Οι υποψήφιοι μαθητές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχουν απολυτήριο γυμνασίου ή ισοδύναμο GED. Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει πρώτα να συμπληρώσουν μια ηλεκτρονική αίτηση, μαζί με την υποβολή ενός τέλους αίτησης, μια επιστολή προθέσεων και ένα επίσημο αντίγραφο γυμνασίου. Μόλις ληφθεί η αίτησή σας, θα σας στείλουμε έναν σύνδεσμο για την ηλεκτρονική μας αξιολόγηση. Αφού αξιολογηθεί η βαθμολογία, ο υποψήφιος φοιτητής θα κληθεί να παρακολουθήσει μια συνέντευξη με τους διαχειριστές του DMI. Στη συνέχεια, ο υποψήφιος φοιτητής θα λάβει μια απόφαση εισαγωγής.
  • Οι μαθητές στο DMI προέρχονται από ποικίλα εκπαιδευτικά υπόβαθρα. Μερικοί φοιτούν στο Ινστιτούτο από το γυμνάσιο, ενώ άλλοι μπορεί να έχουν κερδίσει πολλά πτυχία κολεγίου. Ωστόσο, οι σπουδαστές του DMI, παρά την προηγούμενη εκπαίδευση ή την ηλικία, αναζητούν να ξεκινήσουν νέες επαγγελματικές διαδρομές, να βελτιώσουν τις τρέχουσες δεξιότητες σταδιοδρομίας ή να ξεκινήσουν επιχειρήσεις.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Τοποθεσίες

  • Shreveport

   Kings Highway,2031, 71103, Shreveport

   Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις