Keystone logo
DOBA Business School

DOBA Business School

DOBA Business School

Εισαγωγή

Είμαστε ένα πλήρως διαπιστευμένο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό σχολείο αφιερωμένο σε άτομα που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις και την ανταγωνιστικότητά τους μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης και της μάθησης πρόσωπο με πρόσωπο. Τα υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών μας, που διατίθενται σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες, ακολουθούν τα πρότυπα και τις απαιτήσεις του σημερινού ευρωπαϊκού και παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Ανάπτυξη δεξιοτήτων του 21ου αιώνα μέσω καινοτόμων προγραμμάτων και προσεγγίσεων που κατέχουν τη UNIQUe διεθνή διαπίστευση για χρήση ΤΠΕ στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

DOBA Business School βασικά πλεονεκτήματα του DOBA Business School

 • ένα αναπτυγμένο και καθιερωμένο ηλεκτρονικό μοντέλο εκμάθησης, διεθνώς αναγνωρισμένο από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα για την Ποιότητα στην Ηλεκτρονική Μάθηση
 • σύγχρονα προγράμματα που αποσκοπούν στην απόκτηση επίκαιρων και πρακτικών γνώσεων,
 • σύγχρονη τριτοβάθμια εκπαίδευση υποστηριζόμενη από τεχνολογίες πληροφορικής, που παρέχεται από εκπαιδευτικούς με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία,
 • μια προσέγγιση επικεντρωμένη στους μαθητές,
 • την επιστημονική έρευνα, τη διεθνή συνεργασία και άλλες αναπτυξιακές δραστηριότητες,
 • παρουσία στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης,
 • σαφή στρατηγική παγκοσμιοποίησης με την είσοδο σε νέες ξένες αγορές της Αφρικής και της Ινδίας,
 • κοινωνικά υπεύθυνη και ηθική εκπαίδευση και ερευνητικές δραστηριότητες.

Η DOBA προσφέρει προγράμματα σπουδών σε φοιτητές μερικής απασχόλησης που απασχολούνται γενικά και μπορούν να εγγραφούν σε κανονικά προγράμματα και σε προγράμματα εξ αποστάσεως / ηλεκτρονικής μάθησης. Οι σπουδαστές μπορούν να σπουδάσουν σε σλοβενικά, σερβικά, κροατικά ή αγγλικά.

DOBA Business School είναι μέρος του επιχειρηματικού ομίλου DOBA που ιδρύθηκε το 1990. Το DOBA Business Group είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στη Σλοβενία. Από την αρχή, η DOBA αναπτύσσει και προωθεί τη διά βίου μάθηση. Πάνω από 100 διαφορετικά προγράμματα τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης και κατάρτισης για διαφορετικούς στόχους και ηλικιακές ομάδες ανταποκρίνονται στην αυξανόμενη ανάγκη για εκπαίδευση στην Ευρώπη.

Τα προγράμματά μας συνεχίζουν να αυξάνουν το επίπεδο εκπαίδευσης των ατόμων και να ενισχύουν το γεγονός ότι η γνώση είναι πολύτιμο πλεονέκτημα. Αντί να σας προετοιμάζουμε για ένα από τα σημερινά συμβατικά επαγγέλματα, σας προετοιμάζουμε για πολλά επαγγέλματα και δουλειές του αύριο.

97861_doba_pigac_si__MPP5567.jpg


Το όραμά μας

Ένα σχολείο που πηγαίνει πέρα.

Να γίνει ένα από τα κορυφαία σχολεία για την ηλεκτρονική μάθηση στην Ευρώπη και ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο σχολείο στον τομέα αυτό - αναγνωρισμένο για τις παιδαγωγικές καινοτομίες, το άνοιγμα, την κοινωνική υπευθυνότητα, την πίστη στη βιώσιμη αριστεία και τους επιχειρηματικούς και κοινωνικά υπεύθυνους μαθητές που είναι έτοιμοι να λύσουν τα τρέχοντα οικονομικά προβλήματα και την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.

Η αποστολή μας

Μετατροπή των προκλήσεων σε ευκαιρίες με νέα προγράμματα και προσεγγίσεις.

DOBA Business School είναι μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων και ένα εγκατεστημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την ηλεκτρονική μάθηση στην περιοχή και ένα κέντρο γνώσης. DOBA Business School υλοποιεί προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και έρευνα από το πεδίο εφαρμοσμένων κοινωνικών σπουδών. Οι προσπάθειές μας αποσκοπούν στη μείωση των κενών στη γνώση και στην επέκταση των ευκαιριών για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στη Σλοβενία ​​και στην περιοχή. Οι δράσεις μας στοχεύουν στην παροχή στενότερης και ευρύτερης κοινωνικής κοινότητας με σύγχρονους μορφωμένους και πρακτικά εκπαιδευμένους απόφοιτους που οδηγούνται από ηθικές και κοινωνικά υπεύθυνες ενέργειες.

Τιμές μας

Κοινωνική ευθύνη
Βοηθάμε να διαμορφώσουμε ιδεολογικά, κρίσιμα, επιχειρηματικά και δημιουργικά άτομα, οι δράσεις των οποίων συμβάλλουν στην πρόοδο της κοινωνίας.

Σεβασμός των Δεοντολογικών Τιμών
Δεσμευόμαστε σε υψηλές δεοντολογικές αρχές που βρίσκονται στο επίκεντρο των προγραμμάτων σπουδών μας και των τρόπων μελέτης. Η εκπαίδευση και οι δικές μας ενέργειες διευκολύνουν τον σεβασμό, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την ανοχή και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών.

Ποιότητα της εκπαίδευσης
Η συνεχής παρακολούθηση της εφαρμογής της διαδικασίας μελέτης, τα προσόντα των εκτελεστών, η παροχή προϋποθέσεων για την εφαρμογή των προγραμμάτων, η εσωτερική οργάνωση, η διεθνής συγκρισιμότητα των επιτευγμάτων της μελέτης, η ενεργός συνεργασία με την κοινότητα και η συνεχής εφαρμογή βελτιώσεων με την ένταξη των φοιτητών.

Δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης και καινοτομίες
Είναι ισότιμο μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας και στην επιστημονική και ερευνητική εργασία, παρέχοντας νέες και καινοτόμες λύσεις που παράγουν πρόοδο στο περιβάλλον.

Προσαρμογή και να είστε παράγοντας κοινωνικής αλλαγής
Οι δράσεις μας στην έρευνα, την εκπαίδευση και την παροχή συμβουλών, τη δημιουργία συνδέσεων, τη δεοντολογική μας συμπεριφορά και την προώθηση της δια βίου εκπαίδευσης συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνικής ευθύνης στη Σλοβενία ​​και πέρα ​​από αυτήν. Αυτό γίνεται σε συνεργασία με εθνικούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες, ιδρύματα, οργανισμούς και εταιρείες.

Σεβασμός στην ατομικότητα και προώθηση της ομαδικής εργασίας
Σεβόμαστε τις προσδοκίες και τις ανάγκες των ατόμων, προωθώντας ταυτόχρονα τη συνεργασία.

Ανεξαρτησία
Πιστεύουμε στην ελευθερία πνευματικής ιδιοκτησίας και είναι ένα θεσμικό, θεσμικά και ακαδημαϊκά ανεξάρτητο και προσανατολισμένο στην αγορά θεσμικό όργανο.

Τοποθεσίες

 • Maribor

  Prešernova ulica 1,, , Maribor

  • Belgrade

   Sava Centar, Milentija Popovića 9,, 11000, Belgrade

   Ερωτήσεις