Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dominican College

Dominican College

Dominican College

Εισαγωγή

 • Τα υψηλότερα επίπεδα προσωπικής υποστήριξης
 • Εθνικά διαπιστευμένα προγράμματα
 • Η σχολή, η διοίκηση και το προσωπικό που δεσμεύονται για την επιτυχία σας
 • Η κοντινή απόσταση από τη Νέα Υόρκη και τρία μεγάλα αεροδρόμια
 • Ένα πνευματικό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης, όπου υπάρχει πάντα κάτι διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό ή έμπνευση
 • Το καλύτερο αθλητικό πρόγραμμα ανάμεσα σε μικρά κολέγια στην περιοχή

Το Κολέγιο ενισχύει τις σχέσεις μεταξύ φοιτητών και καθηγητών μέσω μικρών, προσωπικών τάξεων. Βολική τοποθεσία στη γραφική περιοχή Hudson Valley, μόλις 17 μίλια από τη Νέα Υόρκη, αισθάνεται σαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, σε φιλική, αλλά προκλητική και υποστηρικτική ατμόσφαιρα. Από το 1952, το Dominican College έχει παράσχει στους μαθητές με το περιβάλλον την καλλιέργεια μοναδικών δεσμών και δια βίου σχέσεων.

127046_Campus.jpg

Dominican College είναι ένα από μια επιλεγμένη ομάδα κολλεγίων που ονομάζεται Κολλέγιο Διακρίσεων , με βάση την αριστεία του σε τέσσερις διακρίσεις: αφοσιωμένοι φοιτητές, σπουδαία διδασκαλία, ζωντανές κοινότητες πανεπιστημίου και επιτυχημένα αποτελέσματα. Dominican College έχει τιμηθεί ως Κολλέγιο Διάκρισης για τα τελευταία τέσσερα χρόνια

Γιατί Dominican College ;

Όλα όσα έχετε ονειρευτεί για το κολλέγιο είναι εδώ.

Επιτεύγματα κάθε μέρα

 • Η εκμάθηση αυτή συρρικνώνει την απόσταση μεταξύ της τάξης και της σταδιοδρομίας
 • Δεκάδες συλλόγων και οργανισμών
 • Ιδανική τοποθεσία 17 μίλια από τη Νέα Υόρκη
 • Τα υψηλότερα επίπεδα προσωπικής υποστήριξης

Το DC σας συνδέει

Μελετάτε με την εξειδικευμένη σχολή σε εξειδικευμένα ακαδημαϊκά τμήματα που προσανατολίζονται στην καριέρα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό που μαθαίνετε σε πραγματικές ρυθμίσεις - προτού αποφοιτήσετε. Είμαστε όλοι για την εκπαίδευση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

127036_SEP_01536_August232018-L.jpg

DC είναι η κοινότητά σας

Το φοιτητικό μας σώμα μοιάζει με τη Νέα Υόρκη - που μοιάζει με τον κόσμο! Θα κάνεις τους καλύτερους φίλους που έχεις εδώ. φίλους που θα κολλήσετε για τη ζωή.

Το DC σας βοηθά να σερβίρετε

Σας προσφέρουμε τρόπους να φτάσετε εκεί και να κάνετε μια διαφορά , από την αφοσίωση των πολιτών και το Habitat for Humanity σε ταξίδια αποστολής στο εξωτερικό και βιωσιμότητα στην πανεπιστημιούπολη.

Το DC αγκαλιάζει διαχρονικές τιμές

Η αποστολή και οι αξίες μας έχουν τις ρίζες τους στη 800χρονη παράδοση της Δομινικανής τάξης. Χαιρετίζουμε ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο για να ενταχθούν στην κοινότητα των μαθητών μας.

Προσέξτε για περισσότερες καθημερινά. Dominican College θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί.

127047_DominicanCollege-ChargerCafe.jpg

Η αποστολή μας

Ο στόχος του Dominican College είναι να προωθήσει την εκπαιδευτική αριστεία, την ηγεσία και την εξυπηρέτηση σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από σεβασμό προς το άτομο και ανησυχία για την κοινότητα και τις ανάγκες της. Ιδρύθηκε από τις Δομινικανές Αδελφές Blauvelt, το Κολλέγιο είναι ένας ανεξάρτητος φορέας ανώτερης μάθησης, καθολικός καταγωγής και κληρονομιάς. Στην Δομινικανή παράδοση, ενθαρρύνει την ενεργό, κοινή επιδίωξη της αλήθειας και ενσωματώνει ένα ιδανικό της εκπαίδευσης που έχει τις ρίζες της στις αξίες της αντανακλαστικής κατανόησης και της συμπονετικής συμμετοχής.

Δέσμευσε να οικοδομήσει τα προγράμματά του πάνω σε ένα ισχυρό θεμέλιο στις φιλελεύθερες τέχνες και τις επιστήμες, το Κολλέγιο διατηρεί το κλίμα που επικεντρώνεται στον φοιτητή και εξυπηρετεί μια ποικιλόμορφη κοινότητα μαθητών σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Το κολλέγιο εξουσιοδοτεί αυτή την κοινότητα των εκπαιδευομένων να υπερέχει, να ηγείται και να υπηρετεί με ακεραιότητα και να εμπλέκεται υπεύθυνα στην αναζήτηση ενός πιο δίκαιου, δεοντολογικού και βιώσιμου κόσμου.

Dominican College είναι αφιερωμένο στην αρχή ότι τα εκπαιδευτικά του προγράμματα και υπηρεσίες πρέπει να είναι τόσο προκλητικά όσο και υποστηρικτικά, να διακρίνονται τόσο από τα υψηλά πρότυπα όσο και από την προσοχή στις ανάγκες και τις δυνατότητες του κάθε φοιτητή. Επιβεβαιωμένοι και αφοσιωμένοι από αυτά τα πρότυπα και αξίες, οι πτυχιούχοι είναι προετοιμασμένοι για τη ζωή και τη σταδιοδρομία και τα επαγγέλματα που επιλέγουν να ακολουθήσουν.

Τοποθεσίες

 • Orangeburg

  Western Highway South,470, 10962, Orangeburg

Ερωτήσεις