Keystone logo
Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Εισαγωγή

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομίας (GIME) ιδρύθηκε το 2017, ένας συνδυασμός του προηγούμενου Παγκόσμιου Ινστιτούτου Διοίκησης και Οικονομίας που ιδρύθηκε το 2009 και του Κέντρου Εκπαίδευσης στο Εξωτερικό Εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 2011. Η πρώτη συνεργασία με το συνεταιριστικό μας πανεπιστήμιο ξεκίνησε το 2003. Ως κορυφαίος πάροχος προγραμμάτων που διδάσκονται στα αγγλικά, το GIME προσφέρει επί του παρόντος μαθήματα επιχειρησιακών γνωστών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο

Μέσω της ενσωμάτωσης εκπαιδευτικών πόρων, βάσει της εξουσιοδότησης του Κινεζικού Κέντρου Εξυπηρέτησης Ανταλλαγής Μελετών, του Υπουργείου Παιδείας (MOE), του GIME, το DUFE προσπαθεί να παρέχει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μια διεθνή μαθησιακή εμπειρία στους μαθητές. Το GIME έχει εξελιχθεί σε ένα υψηλής ποιότητας διεθνές κέντρο μελέτης με εξαιρετικές σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα διεθνών εκπαιδευτικών εμπειριών.

Μετά από χρόνια συνεχούς εξερεύνησης και πρακτικής, το GIME έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο και επιτεύγματα στην εκπαίδευση προσωπικού, τη διεθνή συνεργασία, τη θεωρητική έρευνα κ.λπ. Έχει εκπαιδεύσει 1500 Κινέζους φοιτητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό και 360 διεθνείς φοιτητές στην Κίνα. Διεξήχθη διεθνής συνεργασία με σχεδόν 60 παγκοσμίου φήμης πανεπιστήμια σε περισσότερες από 10 χώρες, όπως το Εθνικό Πανεπιστήμιο Αυστραλίας, το Πανεπιστήμιο Monash, το Πανεπιστήμιο της Αδελαΐδα και 100 κορυφαία πανεπιστήμια ενός άλλου κόσμου. Έχουν επιτευχθεί περισσότερα από 50 ερευνητικά αποτελέσματα διασυνοριακής θεωρίας και πρακτικής εκπαίδευσης.

Το GIME θα συνεχίσει να δεσμεύεται να υποστηρίζει φοιτητές καθ 'όλη τη διάρκεια του μοναδικού πανεπιστημιακού τους ταξιδιού με υψηλής ποιότητας διδασκαλία, προγράμματα και πανεπιστημιουπόλεις με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Πέρα από το ακαδημαϊκό επίτευγμα, προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε την εμπειρία των μαθητών μέσω της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για διεθνή συνεργασία με κορυφαία πανεπιστήμια.

Γιατί οι μαθητές αγαπούν τον Νταλιάν

Περιφερειακό Οικονομικό και Δημοσιονομικό Κέντρο

Υπάρχουν περισσότερες από 80 από τις περιφερειακές έδρες των 500 κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο εδώ. Το Dalian είναι η μόνιμη πόλη υποδοχής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Summer Davos, με τη μεγαλύτερη ανταλλαγή γεωργικών συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης στην Κίνα και τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά μελλοντικών συμβόλων σόγιας στον κόσμο.

Ένα ασφαλές μέρος για να ζήσετε

Το υψηλότερο ποσοστό καταδίκης που απολαμβάνει το δικαστικό σύστημα, η ευελιξία του νόμου μας και η μεγάλη παρουσία αστυνομικών και υπηρεσιών ασφαλείας.

Η πιο ζωντανή πόλη

Το κλίμα δεν είναι κρύο το χειμώνα και δεν υπάρχει ζέστη το καλοκαίρι. Ονομάζεται «Βορειοανατολικό Παράθυρο», «Βόρειο Μαργαριτάρι» και «Ρομαντική Πρωτεύουσα». Το 2016, το Dalian ήταν οι 4 πιο βιώσιμες πόλεις σύμφωνα με την China Daily.

Καλώς ο Ντιν

Είμαι πολύ χαρούμενη που σας καλωσορίζω στο Παγκόσμιο Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομίας (GIME) Dongbei University of Finance & Economics (DUFE). Το DUFE είναι ένα από τα πιο ιστορικά πανεπιστήμια στην Κίνα που ειδικεύεται στη χρηματοδότηση και στα οικονομικά. Και το GIME είναι το πρώτο ινστιτούτο της DUFE που προσφέρει προγράμματα που διδάσκονται Αγγλικά σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Τώρα, έχει εξελιχθεί σε μια κορυφαία πλατφόρμα που παρέχει διεθνή εκπαίδευση τόσο για Κινέζους όσο και για διεθνείς φοιτητές.

Προκειμένου να καλλιεργήσει διεθνώς αναγνωρισμένα ταλέντα, το GIME έχει συνάψει σχέσεις συνεργασίας με περισσότερα από 70 πανεπιστήμια, επιτρέποντας στους μαθητές και τους καθηγητές μας να ανταλλάξουν ιδέες με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Όπως λέει η κινεζική παροιμία, «Ο ωκεανός είναι απέραντος επειδή δέχεται όλα τα ποτάμια». Έχουμε δεσμευτεί να οικοδομήσουμε μια ανοιχτή κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς, όπου οι διανοούμενοι και οι μαθητές διαφορετικών πεποιθήσεων, πολιτισμών και εθνικοτήτων μπορούν να απολαύσουν το πλούσιο μαθησιακό περιβάλλον και να εμπνευστούν ο ένας από τον άλλο.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη μυστηριώδη κινεζική κουλτούρα ή την ταχεία κινεζική επιχειρηματική ανάπτυξη, σας ενθαρρύνω να εξερευνήσετε τις ευκαιρίες για συμμετοχή σε αυτήν την διαφορετική κοινότητα. Ελάτε και ελάτε μαζί μας τώρα!

Ντινγκ Σιαγιάου
Διευθυντής του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Διοίκησης και Οικονομικών,
Πανεπιστήμιο Οικονομικών & Οικονομικών Dongbei

Στατιστική

Κορυφαίο πανεπιστήμιο στην Κίνα

Τα 5 κορυφαία χρηματοοικονομικά και οικονομικά πανεπιστήμια στην Κίνα

120+ εθνικότητες

Γίνετε μέλος μιας παγκόσμιας κοινότητας με φοιτητές από περισσότερες από 120 εθνικότητες που εκπροσωπούνται στην πανεπιστημιούπολη

Παγκόσμιο Ινστιτούτο Διοίκησης και Οικονομίας

 • Πάνω από 20 διεθνείς εκπαιδευτές
 • Πάνω από 600 Κινέζοι και διεθνείς φοιτητές από 42 χώρες
 • Διδακτικές Εγκαταστάσεις Α' τάξης

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και εξέλιξη σταδιοδρομίας

Στο Dalian, το πανεπιστήμιό μας διαθέτει περισσότερες από 50 εταιρείες-εταίρους που παρέχουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και προγράμματα κατάρτισης αποκλειστικά στους διεθνείς φοιτητές μας.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Η πανεπιστημιούπολη σάς παρέχει πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεστε για να ζήσετε και να σπουδάσετε στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, υπολογιστών και εγκαταστάσεις πληροφορικής και αθλητικών.

  Τοποθεσίες

  • Dalian

   Jian Shan Jie,217, , Dalian

  Προγράμματα

  Ερωτήσεις