Keystone logo
Drew University

Drew University

Drew University

Εισαγωγή

Μεταπτυχιακές και Θεολογικές σπουδές στο Drew University .

Σε απόσταση μόλις 50 λεπτών με το τρένο από την πρωτεύουσα της πρωτεύουσας της Νέας Υόρκης, η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη του Drew στο Madison του Νιου Τζέρσεϊ φιλοξενεί τη Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών Caspersen και τη Θεολογική Σχολή Drew.

Είτε πρόκειται για καθηγητές, ποιητές, γιατρούς, υπουργούς, μελετητές, ηγέτες της κοινότητας, ακτιβιστές ή δια βίου εκπαιδευόμενους, οι απόφοιτοι των επαγγελματικών και ακαδημαϊκών μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Drew έχουν έναν ανθρωπιστικό, δημιουργικό και ηθικό τρόπο σκέψης και εργασίας.

Βρείτε τον μέντορά σας ανάμεσα στην ολοκληρωμένη σχολή. Μελέτη στο δάσος. Δοκιμάστε τι μαθαίνετε σε μια από τις πιο ζωντανές και πολιτιστικά διαφορετικές περιοχές στην Ανατολική Ακτή. Να είστε μέρος μιας αφοσιωμένης παγκόσμιας κοινότητας που έχει την πρόθεση να σας προετοιμάσει για να κάνετε τη διαφορά που έχει σημασία στη δική σας ζωή και στον κόσμο.

Caspersen Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών

Η Drew's Caspersen School of Graduate Studies προσφέρει μια ευρεία ποικιλία από διακριτικά και ευέλικτα προχωρημένα προγράμματα σπουδών που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες σχεδόν κάθε απασχολημένου χρονοδιαγράμματος.

Όλα τα προγράμματα βασίζονται στη φημισμένη δέσμευση του Drew στην καθοδήγηση των φοιτητών-φοιτητών, στις ευκαιρίες για βιωματική μάθηση εκτός τάξης και στη διευκόλυνση μιας ισχυρής πνευματικής κοινότητας.

Οι ανθρωπιστικές επιστήμες, οι οποίες καλλιεργούν μια βαθιά δέσμευση για κριτική σκέψη και ανάλυση, αποτελούν τη βάση και εμπλουτίζουν όλα τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα. Η κατοχή αυτών των βασικών δεξιοτήτων εξασφαλίζει την αξιοσημείωτη ευελιξία και την επινοητικότητα που διακρίνει τους αποφοίτους μας. Αν και πολλές από τις αύριο καριέρας δεν έχουν ακόμη φανταστεί, με μια μεταπτυχιακή εκπαίδευση ανθρωπιστικών σπουδών από την Drew, θα είστε έτοιμοι για οτιδήποτε!

Drew Θεολογική Σχολή

Με περήφανη βάση στην παράδοση των τολμηρών ιδεών των Wesleyan/Μεθοδιστών που επηρεάζουν τις ζωές των ανθρώπων για το καλό, έχουμε εκπαιδεύσει ριζωμένους, καινοτόμους και θαρραλέους ηγέτες για περισσότερα από 150 χρόνια. Ανεξάρτητα από τα προγράμματα έξι βαθμών που ακολουθείτε, η εκπαίδευση της Θεολογικής Σχολής Drew περιλαμβάνει διεπιστημονικά μαθήματα που απαιτούν εξωφρενική σκέψη, εκπαίδευση μαθητείας που αντιμετωπίζει πραγματικά ζητήματα και τρόπους μάθησης που προάγουν την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία. Στην πραγματικότητα το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε περίπλοκο πρόγραμμα. Όλα τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα μπορούν να ολοκληρωθούν στην κατοικία ή πλήρως online!

Η αποστολή της Θεολογικής Σχολής και του Πανεπιστημίου

"Η ριζοσπαστική Θεολογική Σχολή του Drew University , που έχει τις ρίζες της στη μεθοδολογική παράδοση των καινοτόμων και τολμηρών ερμηνειών της χριστιανικής θεολογίας και των πνευματικών πρακτικών, διευκολύνει τη δημιουργική σκέψη και την θαρραλέα δράση για να προωθήσει τη δικαιοσύνη, την ειρήνη και την αγάπη του Θεού, του γείτονα και της γης".

Η αποστολή της Θεολογικής Σχολής εντάσσεται στο έργο του Πανεπιστημίου για να προσφέρει στην ποικιλόμορφη κοινότητα μαθητών της μια προκλητική και εξατομικευμένη εκπαίδευση που διαμορφώνεται από μια βαθιά ριζωμένη κουλτούρα καθοδήγησης, προσεγμένης δέσμευσης με τον κόσμο πέρα από την πανεπιστημιούπολη και μια σταθερή δέσμευση για τη δια βίου καλλιέργεια ολόκληρο άτομο. Μέσω της ιδιαίτερης έμφασης που δίνει στην αμοιβαιότητα της γνώσης, της εμπειρίας και της εξυπηρέτησης, η Drew προετοιμάζει τους μαθητές της να ευδοκιμήσουν τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά καθώς προσθέτουν στο καλό του κόσμου απαντώντας στις επείγουσες προκλήσεις της εποχής μας με αυστηρή, ανεξάρτητη και φανταστική σκέψη.

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Madison

    36 Madison Avenue, 07940, Madison

Ερωτήσεις