Keystone logo
Drexel University School of Education

Drexel University School of Education

Drexel University School of Education

Εισαγωγή

Η αποστολή μας

Το School of Education αναπτύσσει ηγέτες με εξειδίκευση για τη συνεργασία και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων που σχετίζονται με τον μετασχηματισμό των ιδρυμάτων και την εκπαίδευση διαφορετικών πληθυσμών που επηρεάζονται από εγχώριες και παγκόσμιες προκλήσεις.

Η επίδρασή μας

Drexel University School of Education δεσμεύεται να παρέχει στα παιδιά στη Φιλαδέλφεια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας. Οι μαθητές μας έχουν βαθύ και διαρκή αντίκτυπο στα σχολεία της πόλης που ονομάζουμε σπίτι.

Αξίες

Μοιραζόμαστε τη δέσμευση της Drexel για ποιότητα, ακεραιότητα, ποικιλομορφία, πρόσβαση, διαχείριση και καινοτομία. Επιπλέον, καθοδηγούμαστε από τις ακόλουθες αξίες καθώς συνεχίζουμε την αποστολή και το όραμά μας.

Διαφορετικότητα και ένταξη

Δέσμευση σε μια κοινότητα SoE που αντικατοπτρίζει και χαιρετίζει όλο το φάσμα των ανθρώπινων διαφορών και βασίζεται στις διαφορετικές προοπτικές, εμπειρίες και υπόβαθρα αυτής της κοινότητας για να καθοδηγήσει τη λήψη αποφάσεων και να ενημερώσει την έρευνα και τη διδασκαλία μας.

Συνεργασία

Η πεποίθηση είναι ότι οι ιδέες και οι ενέργειές μας - και τα αποτελέσματά τους - βελτιώνονται με τη συμμετοχή των γύρω μας σε συλλογική δραστηριότητα και ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε στόχους που κανείς μας δεν θα μπορούσε μόνος του.

Κοινωνική δικαιοσύνη και δικαιοσύνη

Η συνεχής μας έμφαση είναι στην αντιμετώπιση των ανισοτήτων πρόσβασης, ευκαιριών και πόρων - ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και στη χρήση της εκπαίδευσης ως μέσου για την επίτευξη δίκαιων διαδικασιών και δίκαιων αποτελεσμάτων για όλα τα μέλη της κοινωνίας.

Δημόσια Υποτροφία

Προς έμφαση και ενθάρρυνση της έρευνας που είναι ευρέως προσβάσιμη, διαλογική και καταλυτική για σχετική έρευνα.

Στρατηγικό σχέδιο

Πιστεύουμε ότι το Drexel SoE μπορεί να είναι γνωστό ως το κορυφαίο ίδρυμα βασισμένο στην πρακτική, με κοινότητα και αστική δραστηριότητα, με γνώμονα την έρευνα που παράγει ηγέτες που επηρεάζουν τις αλλαγές στην τάξη, στη διοίκηση της εκπαίδευσης και στην έρευνα και την πολιτική, με τοπική εμβέλεια , εθνική και παγκόσμια.

Ένα μήνυμα από τον Dean Penny Hammrich, PhD

Καλώς ήλθατε στην Εκπαιδευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Drexel. Καθώς περιηγείστε στον ιστότοπό μας, ελπίζω ότι θα δείτε τις πολλές ισχυρές δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε για την εκπαίδευση τόσο στην κοινότητα του Πανεπιστημίου μας όσο και στις πολλές κοινότητες που εξυπηρετούμε στη Φιλαδέλφεια και όχι μόνο.

Δημιουργήσαμε ένα νέο «Ζωντανό Όραμα» για το School of Education που είμαι ενθουσιασμένος να το μοιραστώ με όλους εσάς. Στη Σχολή Εκπαίδευσης, βλέπουμε τον εαυτό μας ως το «Πνευματικό Κέντρο Παιδαγωγικής Καινοτομίας». Ενθαρρύνουμε μια κουλτούρα αριστείας στη διδασκαλία, τη μάθηση και την αξιολόγηση σε όλο το σχολείο μας για να προετοιμάσουμε εξαιρετικούς ηγέτες που μπορούν να ευδοκιμήσουν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό τοπίο.

Το όραμά μας καλύπτει πέντε τομείς υπογραφής που καθορίζουν το Σχολείο Εκπαίδευσης:

Ποιότητα και βελτίωση - Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα συνεχίσουν την περήφανη ιστορία τους για τη βελτίωση της μάθησης των μαθητών και θα μεγιστοποιήσουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους δυνατότητες.

Equity and Access-Το School of Education είναι 100% δεσμευμένο να αυξήσει τη διαθεσιμότητα ευκαιριών υψηλής ποιότητας εκμάθησης από το νηπιαγωγείο μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι μόνο και να παράγει αποφοίτους που θα κάνουν το ίδιο.

Ανάπτυξη - Το Εκπαιδευτικό Σχολείο εξελίσσεται συνεχώς για να συμβαδίζει με έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς. Αξιολογούμε τα προγράμματά μας έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πτυχία εκπαίδευσης και προσφορές που χρειάζονται οι μαθητές για να επιτύχουν στην καριέρα τους.

Καινοτομία και Δημιουργικότητα - Το School of Education είναι ενθουσιασμένο που ξεκινά μια νέα ερευνητική επιχείρηση φέτος που θα υποστηρίξει συνεργατικά χρηματοδοτούμενη και μη χρηματοδοτούμενη έρευνα στην εκπαίδευση εντός της SOE, καθώς και άλλων σχολείων, κολλεγίων και συνεργατών. Μείνετε συντονισμένοι!

Civic Engagement - Η αποστολή του Drexel είναι να είναι ένα από τα πιο αστικά πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες και το School of Education είναι υπερήφανο που υποστηρίζει αυτήν την αποστολή μέσω προγραμμάτων που στοχεύουν στην ενίσχυση της τοπικής μας κοινότητας. Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν τη σειρά Critical Conversations in Urban Education, τη συνεργασία μας με την πρωτοβουλία West Philadelphia Promise Neighborhood, το SOE's School Work Studio και περισσότερα προγράμματα που βρίσκονται στον ορίζοντα. Το σχολείο μας προσπαθεί να είναι υπεύθυνο και ανταποκρινόμενο στην κοινότητά μας και προετοιμάζει μαθητές που μοιράζονται τις αξίες μας για κοινοτική συνεργασία.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον ιστότοπό μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σχολείο μας.

Γιατί να επιλέξω την Drexel University School of Education ;

Ιδρύθηκε το 1891, η Drexel ιδρύθηκε για να εξυπηρετεί τους μαθητές και την κοινωνία γενικότερα με εκπαιδευτικά προγράμματα που ενισχύονται από την κλινική πρακτική και τις συνεργασίες μεταξύ εκπαιδευτικών, κοινοτικών πρωτοβουλιών και σύγχρονης τεχνολογίας.

Τι προσφέρει η Εκπαιδευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Drexel;

Ως ίδρυμα που εκτιμά πάντα την τεχνολογία, η Drexel έχει ιστορία τεχνολογικών πρωτιών μεταξύ των πανεπιστημίων. Ταν το πρώτο πανεπιστήμιο που απαίτησε από τους μαθητές να χρησιμοποιούν μικροϋπολογιστές, το πρώτο πλήρως ασύρματο πανεπιστήμιο και το πρώτο με μια διαδικτυακή πύλη φοιτητών. Η δέσμευση της Drexel να υιοθετήσει νέες τεχνολογίες συνδυάζεται μόνο με τη δέσμευσή της για εκπαίδευση.

Μέρος αυτού που κάνει το Πανεπιστήμιο Drexel μοναδικό είναι η εστίασή του στη συνεργατική εκπαίδευση. Κάθε φοιτητής συνεργάζεται στενά με έναν σύμβουλο καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος του, ενώ παράλληλα αποκτά πραγματική εμπειρία στον τομέα του. Οι μαθητές μπορούν επίσης να επικοινωνούν περισσότερο με τους μαθητές και τους δασκάλους.

Οφέλη εκπαίδευσης Drexel

 • Ευέλικτα χρονοδιαγράμματα
 • Μαθήματα στο διαδίκτυο και στην πανεπιστημιούπολη
 • Ένα από τα μεγαλύτερα εκπαιδευτικά προγράμματα συνεργασίας στη χώρα
 • Οι μαθητές του Drexel έχουν πολλές ευκαιρίες να δημοσιεύσουν τη δουλειά τους
 • Εκπαιδευτική μάθηση
 • Μεγάλο δίκτυο αποφοίτων
 • Σε κάθε μαθητή δίνεται ένας σύμβουλος για όλο το χρόνο του στο Drexel School of Education

Η Drexel είναι γνωστή για τα ευέλικτα προγράμματα εκμάθησης

Ο Drexel προσεγγίζει τη μάθηση με έναν μοναδικό τρόπο. Αντί να επιλέξουν μεταξύ του ενός ή του άλλου, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους τόσο online όσο και στην πανεπιστημιούπολη. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάσουν τα οφέλη της παρακολούθησης μιας παραδοσιακής τάξης μαζί με τα οφέλη της ευέλικτης διαδικτυακής μάθησης.

Μέρος αυτής της ευελιξίας είναι ο προγραμματισμός, επιτρέποντας στους μαθητές να δημιουργήσουν προγράμματα που να ανταποκρίνονται στις δικές τους ατομικές ανάγκες. Αυτή η ευελιξία μπορεί επίσης να βρεθεί στις απαιτήσεις πτυχίου.

Για παράδειγμα, η κορυφαία ακολουθία του Drexel για τα περισσότερα μεταπτυχιακά προγράμματα επιτρέπει σε φοιτητές από όλες τις ειδικότητες να ολοκληρώσουν μαθήματα μαζί. Μετά την ολοκλήρωση ενός ερευνητικού μαθήματος, οι φοιτητές έχουν την επιλογή να ολοκληρώσουν είτε μια μεταπτυχιακή εργασία, ένα μεταπτυχιακό έργο, είτε ένα ερευνητικό έργο σχεδιασμού και ανάλυσης.

Με άλλα λόγια, είτε οι μαθητές παρακολουθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας είτε τη νύχτα, σε απευθείας σύνδεση ή εκτός σύνδεσης, το Drexel στοχεύει να προσφέρει στους μαθητές ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουν, ενώ παράλληλα προσφέρει την πλήρη μαθητική εμπειρία.

Η Drexel παρέχει επαγγελματικές συνδέσεις

Το Drexel είναι ένα από τα παλαιότερα και μεγαλύτερα προγράμματα συνεργατικής εκπαίδευσης στο έθνος και η εκτεταμένη σχολή διακεκριμένων εκπαιδευτικών περιλαμβάνει πολλούς στην κορυφή του τομέα τους. Το Drexel's School of Education προσφέρει περισσότερα από 200 προγράμματα σπουδών σε 15 κολέγια και σχολεία και οι μαθητές θα επωφεληθούν περαιτέρω από τη διαθεσιμότητα επιστημονικά αυστηρών, διεπιστημονικών εμπειρογνωμόνων σε διάφορα προγράμματα.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Αμερική, με φοιτητές εγγεγραμμένους από όλο τον κόσμο, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε άφθονες ευκαιρίες για επαγγελματική δικτύωση. Τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων επιτρέπουν στους καθηγητές να εξοικειωθούν ατομικά με τους μαθητές τους και η ακαδημαϊκή παροχή συμβουλών μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια σειρά επαγγελματικών συνδέσεων για τη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας. Επιπλέον, οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία ερευνητικών συνεργασιών και ευκαιριών έρευνας καθηγητών.

Η Drexel δημιουργεί ένα δίκτυο επιτυχόντων αποφοίτων μαθητών

Ως παγκόσμιο πανεπιστήμιο έρευνας, η Drexel κατατάσσεται μεταξύ των 100 κορυφαίων στη χώρα. Συγκεκριμένα, τα διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα του School of Education κατατάσσονται στα 55 κορυφαία εθνικά από το US News and World Report. Το πρόγραμμα EdD του σχολείου ονομάστηκε Πρόγραμμα της Χρονιάς 2019 από το Πρόγραμμα Carnegie για το διδακτορικό εκπαίδευσης. Οι μαθητές του Drexel τείνουν επίσης να μοιράζονται μια κοινή νοοτροπία. Οι απόφοιτοι έχουν μεγάλο κίνητρο για επιτυχία, εξαιρετικά μορφωμένοι και καλά εξοπλισμένοι για να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες συνεργασίας.

Μέρος αυτού που κάνει το Drexel μοναδικό είναι ένα περιβάλλον ομαδικής εργασίας και η συνεργατική προσέγγισή του στη μάθηση. Τα δίκτυα αποφοίτων είναι απίστευτα ποικίλα με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Επιπλέον, με το School of Education, οι μαθητές έχουν πολλές ευκαιρίες να δημοσιευτούν, επίτευγμα που δημιουργεί ακόμη περισσότερες ευκαιρίες δικτύωσης.

Το Drexel παρέχει στους μαθητές βιωματική μάθηση

Η θεωρία και η πράξη είναι συχνά ξεχωριστές. Δίνοντας στους μαθητές πρακτική εμπειρία στον τομέα τους, το Drexel παρέχει στους μαθητές τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη. Μόλις πληρούνται όλες οι απαιτήσεις, το Γραφείο Τοποθέτησης της Σχολής Εκπαίδευσης βοηθά τους μαθητές να βρουν θέση σε χώρους εργασίας κοντά στα σπίτια τους, ανεξάρτητα από το πού ζουν.

Κάθε ένα από τα προγράμματα της Drexel δίνει έμφαση στην πρακτική εμπειρία, τόσο εντός όσο και εκτός των παραδοσιακών τάξεων. Αυτή η εμπειρία είναι πιο προσιτή επειδή αυτά τα προγράμματα έχουν επίσης την ευελιξία να επιτρέπουν στους μαθητές να εναλλάσσουν ακαδημαϊκές σπουδές με υποχρεώσεις απασχόλησης. Οι απόφοιτοι αποκτούν επίσης εμπειρία από πρώτο χέρι στη μάθηση να συνδυάζουν την εικονική μάθηση με τις παραδοσιακές ρυθμίσεις της τάξης.

Στατιστική

 • Μαθητές: 1.301
 • Σχολή: 48
 • Προγράμματα: 48
 • Πτυχία: 21

  English Language Requirements

  Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

  Τοποθεσίες

  • Philadelphia

   Drexel University, , Philadelphia

   • Philadelphia

    Drexel University, , Philadelphia

    Προγράμματα

     Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

     Ερωτήσεις