Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Duke University Sanford School of Public Policy

Duke University Sanford School of Public Policy

Duke University Sanford School of Public Policy

Εισαγωγή

Σύμφωνα με την κληρονομιά μας, η Σχολή Δημόσιας Πολιτικής του Σάνφορντ έχει υπερβολικές φιλοδοξίες.

Φιλοδοξούμε να είμαστε μια μεγάλη σχολή δημόσιας πολιτικής για τον 21ο αιώνα και να αναγνωριστούμε ως ηγέτης στον τομέα μας.

Η αποστολή του Duke Sanford School of Public Policy είναι να βελτιώσει τις ζωές ερευνώντας τα πιο πιεστικά ζητήματα δημόσιας πολιτικής και προετοιμάζοντας τους μαθητές για ζωές ηγεσίας, αστικής συμμετοχής και δημόσιας υπηρεσίας.

Το 2019, η σχολή και το προσωπικό της Σχολής Sanford συναντήθηκαν για να συζητήσουν τις κοινές αξίες που καθορίζουν την κοινότητά μας. Αυτές οι τιμές (με αλφαβητική σειρά) καθοδηγούν το Sanford School κάθε μέρα.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η Σχολή Sanford παράγει υποδειγματική έρευνα που φέρνει πολλαπλές πειθαρχικές προοπτικές για σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινότητα, το έθνος μας και ο κόσμος. Η δουλειά μας διατηρείται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ακαδημαϊκής αυστηρότητας και μπορεί να είναι ένα μοντέλο για διεπιστημονική έρευνα σχετική με την πολιτική που έχει πραγματικό και θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

ΥΠΕΡΟΧΗ

Η διακεκριμένη σχολή μας περιλαμβάνει 5 μέλη των Εθνικών Ακαδημιών, 19 που κατέχουν διακεκριμένες καρέκλες, και καταξιωμένους επαγγελματίες όπως πρώην ανώτερος πολιτικός δικηγόρος του στρατού των ΗΠΑ Tom Taylor και πρώην στέλεχος του Facebook Matt Perault.

Η διδασκαλία μας είναι υψηλότερου επιπέδου. Εξοπλίζουμε τους μελλοντικούς και τους σημερινούς ηγέτες πολιτικής με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις εμπειρίες που τους ενδυναμώνουν και τους εμπνέουν να κάνουν μια θετική διαφορά στον κόσμο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ & ΔΙΑΦΟΡΑ

Έχουμε μια ζωντανή και διαφορετική κοινότητα μελετητών, δασκάλων, διαχειριστών και μαθητών. Έχουμε δύναμη από μια ποικιλία κλάδων, προοπτικών και προσωπικών υποβάθρων. Είμαστε περήφανοι για τον πλούτο της κοινότητάς μας. Αναγνωρίζουμε ότι για να παράγουμε έρευνα που έχει σημασία και για να ενδυναμώσουμε και να εμπνεύσουμε μελλοντικούς ηγέτες, πρέπει να αποδεχτούμε την πολυμορφία. Πράγματι, είναι η πηγή της δύναμής μας. Μάθετε περισσότερα για την επιτροπή ποικιλομορφίας και ένταξης.

ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ & ΕΙΝΑΙ

Dikgang Moseneke, Μουσική Ομάδα

Ξεχωριστοί καλεσμένοι

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους επισκέπτες της πανεπιστημιούπολης που έχουν μεγάλη ποικιλία εμπειριών στη ζωή. Κατά τη σχολική χρονιά 2019-2020, ο Hon. Ο Ντικγκάνγκ Μοσένεκε, ο οποίος ανέβηκε από τον ηγέτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατά τη διάρκεια του απαρτχάιντ σε αναπληρωτή αρχηγό της Νότιας Αφρικής, πέρασε χρόνο στην πανεπιστημιούπολη ως μέλος του Ρούμπενσταϊν. Ο Moseneke είναι ο όγδοος ειδικός που συμμετείχε στην Ακαδημία Rubenstein Fellows του Δούκα και ο πρώτος διεθνής συνεργάτης.

Στόχος μας είναι να συμπεριφερόμαστε πάντα με ηθικό, δίκαιο και αξιοπρεπή τρόπο. Είτε παρακολουθούμε την έρευνα είτε συμμετέχουμε σε μια συζήτηση στην τάξη, πιστεύουμε ότι έχει σημασία και πώς ενεργούμε. Διατηρούμε τα υψηλότερα ιδανικά. Προσπαθούμε να είμαστε ειλικρινείς - στον εαυτό μας και στους άλλους, ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να είμαστε έντιμοι και αξιόπιστοι.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Όταν οι επισκέπτες μπαίνουν στο κτίριο του Σάνφορντ, βλέπουν συχνά μικρές ομάδες μαθητών και καθηγητών βαθιά στη συνομιλία. Αυτό το είδος σεβασμού, για τους άλλους ως ανθρώπους και ως μελετητές, έχει σημασία για εμάς. Σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους άλλους. Εκτιμούμε κάθε μέλος της κοινότητάς μας και ενδιαφερόμαστε για τα συναισθήματα και την ευημερία τους. Δεχόμαστε ο ένας τον άλλον πλήρως.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαφορά. Οι μαθητές και οι καθηγητές διεξάγουν έρευνα και εθελοντικά στην κοινότητά μας. Ένας καθηγητής υπηρετεί τώρα ως δήμαρχος μας! Έχουμε εμπλακεί βαθιά με κρατικές, εθνικές και διεθνείς κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων των φορέων χάραξης πολιτικής σε κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης και τον ιδιωτικό τομέα. Θέλουμε η δέσμευσή μας να είναι αμφίδρομη, τόσο ως τρόπος προβολής της έρευνάς μας σε πολιτική και πρακτική όσο και ως τρόπος για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και τους επαγγελματίες να ενημερώνουν τη διδασκαλία και την έρευνά μας.

Τοποθεσίες

  • Durham

    Science Drive,201, 27708, Durham

    Ερωτήσεις