Keystone logo
"Dunarea de Jos" University of Galati MSc στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων
"Dunarea de Jos" University of Galati

MSc στην επιστήμη και την τεχνολογία τροφίμων

Galați, Ρουμανία

2 Years

Αγγλικά

Πλήρης απασχόληση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ζητήστε την πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης

Αίτηση διδάκτρων

Στην Πανεπιστημιούπολη

Υποτροφίες

Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας

Εισαγωγή

Εταιρική σχέση για την απόδοση

Η Σχολή Επιστημών και Τεχνολογίας των Τροφίμων (FFSE) είναι η παλαιότερη σχολή τροφίμων στη Ρουμανία και διαθέτει κορυφαία ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα σε εθνικό επίπεδο. Περιλαμβάνει δύο τμήματα:

  • Επιστήμη και Μηχανική Τροφίμων και Εφαρμοσμένη Βιοτεχνολογία
  • Υδατοκαλλιέργεια, Περιβαλλοντική Επιστήμη και Κτηματολογικές μετρήσεις

Το FFSE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην επιστήμη των τροφίμων και την τεχνολογία και την προστασία του περιβάλλοντος σε επίπεδο Bachelor, Master και PhD

  • 6 προγράμματα Bachelor
  • 7 προγράμματα Master of Science
  • 3 προγράμματα PhD

Ερευνητικά θέματα που αναπτύχθηκαν από τη Σχολή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων

Έρευνες

  • Νέες τεχνολογίες επεξεργασίας που εξασφαλίζουν ισορροπημένη διατροφή και βιωσιμότητα στην ασφάλεια των τροφίμων
  • Οι στρατηγικές για την ασφάλεια των τροφίμων συσχετίζονται με την ισορροπημένη διατροφή και τη βιωσιμότητα
  • Βιωσιμότητα των υδατικών βιολογικών πόρων
  • Διαχείριση φυσικών βιολογικών πόρων

Ερευνητικά θέματα

  • Βελτιστοποίηση των τεχνολογιών επεξεργασίας τροφίμων και των εργασιών μονάδας
  • Αξιοποίηση υποπροϊόντων και πρώτων υλών
  • Λειτουργικά τρόφιμα προσαρμοσμένα στις διάφορες κατηγορίες καταναλωτών
  • Μικροκαψυλίωση και έλεγχος των βιοδραστικών ενώσεων
  • Μελέτες σχετικά με την ελάχιστη διάρκεια ζωής των προϊόντων διατροφής και την παρατεταμένη διάρκεια αποθήκευσης
  • Νέα υλικά συσκευασίας για τρόφιμα και τεχνικές συσκευασίας τροποποιημένης ατμόσφαιρας
  • Αναδιατύπωση τροφίμων
  • Έρευνες σχετικά με τον έλεγχο των νεοεμφανιζόμενων παθογόνων παραγόντων
  • Νέες βιοενεργές ενώσεις που λαμβάνονται με ενζυματική υδρόλυση
  • Ταχείες μέθοδοι ταυτοποίησης συστατικών τροφίμων
  • Νέα τρόφιμα που λαμβάνονται με ελάχιστες τεχνολογίες επεξεργασίας
  • Εφαρμογές φυτοβιοτικών και προβιοτικών στην υδατοκαλλιέργεια
  • Αξιολόγηση των πληθυσμών ιχθύων από τον ποταμό Δούναβη
  • Έλεγχος του άγχους και εμφάνιση ασθενειών σε συστήματα ανακύκλωσης υδατοκαλλιέργειας
  • Βελτιστοποίηση του σχεδιασμού συστημάτων ανακύκλωσης υδατοκαλλιέργειας
  • Η ανάπτυξη νέων ειδών ψαριών στα συστήματα ανακύκλωσης υδατοκαλλιέργειας
  • Βιοσύνθετα λειτουργικών ενώσεων που χρησιμοποιούν ένζυμα συντιθέμενα από μικροοργανισμούς
  • Η κινητική του ενζύμου από διαφορετικές φυτικές μήτρες και η αξιοποίηση των λειτουργικών προϊόντων
  • Σχεδιασμός διεργασιών ζύμωσης, έλεγχος μικροοργανισμών και προσομοιώσεις
  • Νέες μέθοδοι για την κατανόηση των ιδιοτήτων των βιομορίων χρησιμοποιώντας μεθόδους in-silico
  • Στρατηγικές για τη μείωση της ρύπανσης και την αξιοποίηση των υποπροϊόντων

Σχετικά με το Σχολείο

Ερωτήσεις

Παρόμοια Μαθήματα