Keystone logo
© photo courtesy of Eastern Kentucky University
Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Eastern Kentucky University

Εισαγωγές

Σε σύνδεση

Τα διαδικτυακά προγράμματα σπουδών του EKU παρέχουν πρόσβαση στα ίδια μαθήματα EKU, από τους ίδιους διακεκριμένους καθηγητές σε ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον απομακρυσμένης μάθησης. Το πιο σημαντικό, ένα πτυχίο που αποκτήθηκε μέσω του EKU Online έχει την ίδια φήμη για την ποιότητα με τα πτυχία μας στην πανεπιστημιούπολη. Και οι προϋποθέσεις εισδοχής είναι οι ίδιες, είτε εγγραφείτε σε μαθήματα online είτε στην πανεπιστημιούπολη.

Να εφαρμόσει

 1. Συμπληρώστε τη δωρεάν ηλεκτρονική αίτηση
 2. Παρέχετε επίσημες μετεγγραφές προπτυχιακών σπουδών από όλα τα κολέγια και τα πανεπιστήμια που είχαν παρακολουθήσει προηγουμένως
 3. Εάν έχετε κερδίσει λιγότερες από 24 μεταβιβάσιμες ώρες πίστωσης σε επίπεδο κολεγίου από την ολοκλήρωση του γυμνασίου ή ενός GED, δώστε τη μετεγγραφή του γυμνασίου και τις βαθμολογίες ACT ή SAT

Προϋποθέσεις εισαγωγής προπτυχιακών σπουδών

Διεθνής Φοιτητής

Οι φοιτητές θεωρούνται διεθνείς υποψήφιοι εάν δεν είναι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Για να υποβάλουν αίτηση ως πρωτοετείς φοιτητές θα πρέπει να υποβάλουν ένα πλήρως αξιολογημένο, πλήρες αρχείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που να αντικατοπτρίζει μια σωρευτική ΣΔΣ ισοδύναμη με 2,5 υψηλότερη.

Οι φοιτητές που υποβάλλουν αίτηση ως μετεγγραφόμενοι φοιτητές πρέπει να έχουν αθροιστικό ΣΔΣ μετεγγραφής 2,0 ή υψηλότερο. Οι μαθητές θα πρέπει να υποβάλουν επίσημες μεταγραφές για όλα τα μαθήματα σε επίπεδο κολεγίου.* Οι μαθητές με λιγότερες από 24 ώρες πίστωσης πρέπει επίσης να υποβάλουν ένα πλήρως αξιολογημένο, πλήρες αρχείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιπλέον, για την τυπική εισαγωγή, όλοι οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν έγκυρο αντίγραφο του διαβατηρίου τους και να αποδείξουν την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας. Οι μαθητές μπορούν να αποδείξουν επάρκεια μέσω ενός από τα ακόλουθα:

 • Πίστωση για αγγλικά 101 και 102 από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο των ΗΠΑ με βαθμό "C" ή καλύτερο
 • TOEFL – 530 σε χαρτί, 71 στο Διαδίκτυο ή 195 μέσω υπολογιστή χωρίς βαθμολογία ζώνης κάτω από 16
 • IELTS – 6,0 συνολική βαθμολογία μπάντας με 5,0 ή παραπάνω σε κάθε θέμα/κατηγορία δεξιοτήτων.
 • Duolingo English Test – 95 ή υψηλότερο.
 • Οι Ιάπωνες μαθητές μπορούν να υποβάλουν το τεστ EIKEN με επιτυχή βαθμολογία Pre-1.
 • ACT English 18 και ACT Reading 20
 • SAT Ανάγνωση/Γράψιμο βάσει αποδεικτικών στοιχείων 510

Χώρες που εξαιρούνται από την απαίτηση αγγλικής γλώσσας:

 • Ιρλανδία
 • Ηνωμένο Βασίλειο
 • Αυστραλία
 • Νέα Ζηλανδία
 • Καναδάς (Εκτός του Κεμπέκ)
 • Κοινοπολιτεία Καραϊβικής – Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Μπαχάμες, Μπαρμπάντος, Μπελίζ, Ντομίνικα, Γκάνα, Γρενάδα, Γουιάνα, Τζαμάικα, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Τρινιδάδ και Τομπάγκο

*Για μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου που πραγματοποιούνται εκτός των ΗΠΑ, τα αντίγραφα πρέπει να αποστέλλονται στο ECE ή στο Josef Silny & Associates για αξιολόγηση. Παρακαλούμε επιλέξτε να ολοκληρωθεί μια αξιολόγηση μαθήματος προς μάθημα.

Αποφοιτώ

Θέλετε να προχωρήσετε την καριέρα σας ή να την πάρετε σε μια νέα κατεύθυνση; Το Graduate School του EKU μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε με ευέλικτα μεταπτυχιακά, διδακτορικά και εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών, οικονομικά προσιτά δίδακτρα και κορυφαίες οδηγίες.

Να εφαρμόσει

 1. Συμπληρώστε τη δωρεάν ηλεκτρονική αίτηση
 2. Παρέχετε επίσημες βαθμολογίες εισαγωγικών εξετάσεων (GRE, MAT ή GMAT), εάν υπάρχουν
 3. Παρέχετε επίσημες μετεγγραφές προπτυχιακών σπουδών (αν όχι απόφοιτος EKU)
 4. Υποβάλετε συστατικές επιστολές, εάν απαιτούνται για το ακαδημαϊκό πρόγραμμα

Πόσο σύντομα μπορώ να υποβάλω αίτηση;

 • 1 Αυγούστου για το επόμενο χειμερινό εξάμηνο
 • 1 Οκτωβρίου για το επόμενο εαρινό εξάμηνο
 • 1 Απριλίου για το επόμενο θερινό εξάμηνο

Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

Επιχορηγήσεις

Οι επιχορηγήσεις είναι ένα είδος οικονομικής στήριξης που δεν χρειάζεται να επιστραφεί. Πολλές επιχορηγήσεις βασίζονται μόνο στις οικονομικές ανάγκες, ωστόσο, ορισμένες υποτροφίες λαμβάνουν επίσης υπόψη την ακαδημαϊκή επίδοση, το πρόγραμμα ακαδημαϊκού πτυχίου ή/και το καθεστώς διαμονής.

Οι επιχορηγήσεις είναι διαθέσιμες σε ομοσπονδιακό και κρατικό επίπεδο.

Ιδιωτικά δάνεια

Τα ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια δεν χρηματοδοτούνται ούτε επιδοτούνται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Αντίθετα, χρηματοδοτούνται από τράπεζες, πιστωτικές ενώσεις ή άλλους τύπους δανειστών.

Η τράπεζα ή ο δανειστής - όχι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση - καθορίζει τα επιτόκια, τα όρια δανείων, τους όρους και τις προϋποθέσεις των ιδιωτικών φοιτητικών δανείων. Η ικανότητά σας να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να δανείζεστε ένα ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο μπορεί να βασίζεται σε πολλούς παράγοντες που μπορεί να περιλαμβάνουν το πιστωτικό ιστορικό σας, είτε επιλέγετε είτε όχι να έχετε έναν συνυπογράφοντα, το πιστωτικό ιστορικό του συνυπογράφοντος σας, την επιλογή του σχολείου σας και Πρόγραμμα Σπουδών. Αυτά τα δάνεια δεν προσφέρουν τους ευέλικτους όρους αποπληρωμής ή την προστασία των δανειοληπτών που χαρακτηρίζουν τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Επιστροφή διδάκτρων εργοδότη

Η αποζημίωση των διδάκτρων από τον εργοδότη περιλαμβάνει μια ποικιλία προγραμμάτων που χρηματοδοτούνται από τον εργοδότη για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους να πληρώσουν για το κολέγιο. Σε πολλές περιπτώσεις, τα κεφάλαια που λαμβάνονται από αυτά τα προγράμματα θα εξαιρεθούν από το εισόδημα και είναι αφορολόγητα.

Τα προγράμματα αποζημίωσης για τα δίδακτρα των εργαζομένων διέπονται συνήθως από το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού ενός εργοδότη. Οι εργοδότες μπορούν να παρέχουν έως και 5.250 $ ετησίως σε παροχές βοήθειας για την εκπαίδευση των εργοδοτών για προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά μαθήματα.

Ο εργοδότης σας μπορεί να σας ζητήσει να επιτύχετε έναν συγκεκριμένο βαθμό ή να ολοκληρώσετε ένα πρόγραμμα για να λάβετε αποζημίωση. Ο εργοδότης μπορεί επίσης να απαιτήσει να παραμείνετε απασχολούμενοι για ένα χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών. Τέλος, ο εργοδότης σας μπορεί να σας ζητήσει να προσκομίσετε αποδείξεις ή άλλη τεκμηρίωση των εκπαιδευτικών δαπανών.

Στρατιωτικά οφέλη

Για πληροφορίες σχετικά με στρατιωτικές υπηρεσίες και προσφορές βετεράνων και εν ενεργεία, επικοινωνήστε με το Γραφείο Στρατιωτικών και Υποθέσεων Βετεράνων του EKU στο 859.622.2345. Το EKU αναγνωρίζεται επανειλημμένα τόσο από την Military Times όσο και από την GI Jobs ως ηγέτη μεταξύ των Στρατιωτικών Φιλικών Σχολών® και ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας.

Υποτροφίες εκτός

Αυτές οι υποτροφίες απονέμονται από οργανισμό διαφορετικό από την κυβέρνηση ή το πανεπιστήμιο. Είναι διαθέσιμα από διάφορες ομάδες, οργανισμούς και οντότητες σε εθνικό επίπεδο. Αυτές οι υποτροφίες μπορεί να είναι γενικού χαρακτήρα ή πολύ εξειδικευμένες και να συνδέονται με το είδος της εργασίας που θα κάνατε μετά την αποφοίτησή σας.

Εάν λάβετε μια εξωτερική υποτροφία, πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο οικονομικής βοήθειας ώστε το βραβείο να μπορεί να αναφερθεί σωστά ως μέρος του συνολικού πακέτου βοήθειας. Η αποτυχία αναφοράς των βραβείων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μη αποδοχή του βραβείου ή την αποπληρωμή μέρους των κεφαλαίων λόγω υπερπληρωμής.

Υποτροφίες Τμήματος

Οι υποτροφίες τμημάτων χορηγούνται από συγκεκριμένα τμήματα EKU. Οι τύποι, το μέγεθος και τα κριτήρια για αυτές τις υποτροφίες θα διαφέρουν ανά τμήμα.

Εάν λάβετε υποτροφία τμημάτων, πρέπει να ενημερώσετε το γραφείο οικονομικής βοήθειας, ώστε το βραβείο να μπορεί να αναφερθεί σωστά ως μέρος του συνολικού πακέτου βοήθειας. Η αποτυχία αναφοράς των βραβείων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μη αποδοχή του βραβείου ή την αποπληρωμή μέρους των κεφαλαίων λόγω υπερπληρωμής.

Υποτροφίες Ιδρύματος

Το EKU έχει την τύχη να έχει εκατοντάδες γενναιόδωρα άτομα και οργανισμούς που έχουν δωρίσει χρήματα για υποτροφίες για τρέχοντες φοιτητές EKU από ποικίλα υπόβαθρα, καταστάσεις και ενδιαφέροντα. Αυτές αναφέρονται ως υποτροφίες του Ιδρύματος EKU. Λόγω του αριθμού αυτών των υποτροφιών και των διαφορετικών κριτηρίων για αυτές, το EKU έχει αναπτύξει μια ενιαία αίτηση υποτροφίας του Ιδρύματος.

Μετά τη συμπλήρωση της αίτησης, θα θεωρηθείτε για οποιαδήποτε υποτροφία ιδρύματος για την οποία δικαιούστε. Τα κριτήρια για αυτές τις υποτροφίες ποικίλλουν και μπορεί να περιλαμβάνουν ακαδημαϊκούς, ειδικότητες, ενδιαφέροντα, τόπο διαμονής και άλλα.

Τοποθεσίες

 • Richmond

  Lancaster Avenue,521, 40475, Richmond

  • Richmond

   Richmond, Ηνωμένες Πολιτείες

   Ερωτήσεις