Keystone logo
Easton Country Day School

Easton Country Day School

Easton Country Day School

Εισαγωγή

Easton Country Day School


Easton Country Day School είναι ένα μικρό ιδιωτικό ιδιωτικό σχολείο για τους βαθμούς Pre-K έως 12. Καλλιεργούμε μια φροντίδα και υποστηρικτική ατμόσφαιρα που προωθεί την κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη μαζί με την ακαδημαϊκή επιδεξιότητα. Τοποθετημένο σε δέκα στρέμματα σε μια δασώδη περιοχή στο κέντρο του Easton, οι χώροι μας περιλαμβάνουν μια όμορφη παιδική χαρά, αθλητικά πεδία και ένα μεγάλο, άρτια εξοπλισμένο κτίριο με χώρο για κάθε είδους μαθησιακές εμπειρίες.

73460_EastonCountryDaySchool01.png


Οι ισχυροί μας ακαδημαϊκοί είναι κάθετα ολοκληρωμένοι, επιτρέποντας στα άτομα να προχωρούν με δική τους ταχύτητα (αντί να περιορίζονται σε ένα βαθμό, που να ταιριάζει με όλα τα ηλικιακά καθορισμένα επίπεδα βαθμού). Οι απόφοιτοι μας είναι σταθερά αποδεκτοί σε όλα τα ανταγωνιστικά ιδιωτικά γυμνάσια και οικοτροφεία της περιοχής. Εκείνοι που επιλέγουν τα δημόσια γυμνάσια τοποθετούνται γενικά σε μαθήματα τιμής.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι μαθητές μας αναπτύσσονται σε συναισθηματικά ασφαλή και κοινωνικά ικανά εφήβους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εκπαίδευση του ECDS περιλαμβάνει μικρές τάξεις, πολλές αλληλεπιδράσεις μεταξύ ενηλίκων και επίσημα προγράμματα που ενθαρρύνουν εποικοδομητικές σχέσεις. Η ασυνήθιστα χαμηλή αναλογία φοιτητών προς εκπαιδευτικό 5: 1 επιτρέπει στο ECDS να παρακολουθεί προσεκτικά όλα τα παιδιά. Παρεμβαίνουμε στην πρώτη ένδειξη της επικίνδυνης κοινωνικής συμπεριφοράς και επιβραβεύουμε με γοητεία τις πρώτες εκφράσεις της ακεραιότητας.

Σύμφωνα με την προσέγγισή μας για όλη την οικογένεια, το ECDS προσφέρει προσχολικά μαθήματα ηλικίας 2 ετών και άνω και φροντίδα για παιδιά ηλικίας 3 μηνών και άνω.

Easton Country Day School βρίσκεται σε μια ήσυχη, όμορφη ιδιοκτησία ακριβώς απέναντι από τη Βιβλιοθήκη. Οι μεγάλες αίθουσες διδασκαλίας είναι φωτεινά και χαρούμενα διακοσμημένα, ενώ οι χώροι μας περιλαμβάνουν περίπλοκη παιδική χαρά και επεκτατικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι εγκαταστάσεις του ECDS παρέχουν ένα εξαιρετικό σκηνικό για μια ποικιλόμορφη και εκπληκτική στοιχειώδη σχολική εκπαίδευση.

 • 225 φοιτητές / 11 διεθνείς φοιτητές

 • Βολική, όμορφη και φιλική αγροτική πόλη

 • 1 ώρα στη Νέα Υόρκη / 2,5 ώρες στη Βοστώνη

 • Οι περισσότερες οικογένειες ταξίδεψαν διεθνώς, συμπεριλαμβανομένης της Ασίας

 • Το Κοννέκτικατ θεωρείται "το κράτος εκπαίδευσης" στις ΗΠΑ. Τα γυμνάσια είναι στην πρώτη θέση στις ΗΠΑ. Τα πανεπιστήμια γνωρίζουν

 • Ακαδημαϊκή φήμη του Κοννέκτικατ

 • Το Κοννέκτικατ κατατάσσεται στην κορυφή στις ΗΠΑ με καθηγητές και κατοίκους με προχωρημένους βαθμούς κολλεγίων

 • Το Κοννέκτικατ έχει ποικίλες βιομηχανίες (επιστήμη, οικονομία, ιατρική, πληροφορική, μέσα ενημέρωσης, ψηφιακό σχεδιασμό). Σημαντικές εταιρείες έχουν την έδρα τους στο κράτος

 • Οι απόφοιτοι του ECDS παρακολουθούν κολέγια και πανεπιστήμια σε ολόκληρη τη χώρα, όπως το Cornell, το Yale, το Πανεπιστήμιο του Connecticut και άλλα κορυφαία σχολεία

 • Σχολικά ταξίδια (Ταξίδια πραγματοποιούνται μηνιαία) Εκδρομές περιλαμβάνουν ταξίδια στην Ουάσιγκτον DC, Νέα Υόρκη, το Μητροπολιτικό Μουσείο, γυαλί Blowing, κοινοτική υπηρεσία, Zip Lining, Go-Karting, παγοδρομία, ταξίδια για σκι, μεταξύ άλλων.

 • Ποικιλία οργανωμένων ομάδων: Μπάσκετ, Τοξοβολία, Ποδόσφαιρο, Softball, Τένις και Στίβου
73461_EastonCountryDaySchool02.png


Απαιτήσεις εισδοχής


Αποδεκτές βαθμοί: 7, 8, 9, 10 και 11

Απαιτούμενη ΣΔΣ: 2,7 GPA

 • Επίσημες μεταγραφές με περιγραφές μαθημάτων στην αγγλική γλώσσα

 • Μαθηματικές και Αγγλικές συστάσεις εκπαιδευτικών

Skype Συνέντευξη: Οι μαθητές θα λάβουν συνέντευξη μέσω του Skype από το διεθνή διαχειριστή

Στέγαση: Όλοι οι μαθητές τοποθετούνται σε οικογένειες υποδοχής. Αυτά τα σπίτια βρίσκονται στο Easton και στη γύρω περιοχή.


Βαθμολογία TOEFL

7ο

9ο βαθμό 50

10η τάξη 60

11ο βαθμό 70

12ο Βαθμός 80 Ευέλικτο


"Οι καθηγητές στο Easton Country Day School είναι τόσο υποστηρικτικοί και πραγματικά προσεκτικοί. Ο γιος μας ακμάζει και μαθαίνει. Έχει καταπληκτική την παρακολούθηση της ανάπτυξής του. Οι καθηγητές του είναι υπομονετικοί, γνώστες και δημιουργικοί. "

- Easton Country Day School γονέων του Easton Country Day School

Τοποθεσίες

 • Easton

  660 Morehouse Rd, 06612, Easton

Προγράμματα

Ερωτήσεις