Keystone logo
Easy Tango

Easy Tango

Easy Tango

Εισαγωγή

Master του αργεντίνικου τάνγκο, θεμελιώδης αναφορά του τρέχοντος τανγκό.

Η πολύπλευρη προσέγγισή του προσεγγίζει το Tango ως ένα δυναμικό πολιτιστικό σύμπαν.

Ο προπονητής, χορευτής και χορογράφος του Tango, Diego έγινε δεκτός στο Liceo Superior της Academia Nacional del Tango de Argentina, το κύριο ίδρυμα Tango στον κόσμο.

Δημιουργός της πιο πρωτοποριακής μεθόδου διδασκαλίας, του « Easy Tango ». Ο στόχος είναι να μάθουμε να χορεύουμε γρήγορα και διασκεδαστικά.

Ο Ντιέγκο έχει αναπτύξει μέρος του επαγγέλματός του στην UNESCO, δημιουργώντας και διευθύνοντας το Πρώτο Διαπολιτισμικό Πρόγραμμα Τάνγκο που χρηματοδοτείται από τον εν λόγω Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών στην εκπαίδευση, την επιστήμη και τον πολιτισμό.

Εργάστηκε στις μονάδες μικροεπιχειρήσεων και στο Πρόγραμμα «Young Pulse» της Δια-Αμερικανικής Τράπεζας Ανάπτυξης (IDB), για την προώθηση του Tango ως πολιτιστικής βιομηχανίας.

Ο Ντιέγκο είχε το προνόμιο να έχει τους καλύτερους δασκάλους, γενναιόδωρους μέντορες της επαγγελματικής καριέρας του.

Στο τέλος του πτυχίου του στο Liceo Superior del Tango, ο ποιητής Οράσιο Φέρρερ, πρόεδρος της Εθνικής Ακαδημίας του Τάνγκο, τον διόρισε συντονιστή της Ομάδας Νέων του εν λόγω ιδρύματος.

Ο Δρ. Rene Favaloro, αναγνωρισμένος παγκοσμίως ως ο δημιουργός του περάσματος, έλαβε υποτροφία για να ειδικευτεί στην θεραπεία τέχνης σε πανεπιστημιακά νοσοκομεία στις ΗΠΑ, αναπτύσσοντας αργότερα το Πρόγραμμα Υγείας Tango στο avδρυμα Favaloro.

Το Νόμπελ Λογοτεχνίας Gabriel García Márquez τον διέκρινε στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι, προωθώντας τη χορηγία του προγράμματος «Tango Bus» για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη.

Του απονεμήθηκε υποτροφία από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών. (OEA), για εξειδίκευση στην πολιτιστική διαχείριση στην πόλη της Ουάσιγκτον DC ΗΠΑ.

Τοποθεσίες

 • Martínez

  Hipólito Yrigoyen,439, B1640, Martínez

  Προγράμματα

   Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

   Ερωτήσεις