Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Εισαγωγή

Η ΕΕΤ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Γίνετε ένας επαγγελματίας διαχείρισης με μια διεθνή προοπτική - ένα πραγματικά παγκόσμιο πολίτη. EBC Hochschule είναι μια γερμανική παγκόσμιο συνδεδεμένο πολυ-πανεπιστημιούπολη σχολείο των επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εφαρμογή και την εκτέλεση.

Ο πυρήνας των θεσμικών μας φιλοσοφία είναι να βάλει τον μαθητή στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας. Είμαστε ιδιαίτερα επενδύσει σε φοιτητές και αποφοίτους μας.

»Η επιτυχία σας είναι η αποστολή μας«

Μπορείτε να περιμένετε:

ατομική προσοχή - στην τάξη, στη διοίκηση, στις υπηρεσίες των φοιτητών Μικρό μέγεθος της τάξης - πιστεύουμε σε ομαδικές συζητήσεις και μαθητή επικεντρώθηκε μάθησης Παγκόσμια σκεπτόμενοι άνθρωποι - @home & στο εξωτερικό Πραγματικού κόσμου εμπειρίες - πρακτική άσκηση, περιπτωσιολογικές μελέτες και τα έργα της εταιρείας Κορυφαία εγκαταστάσεις σε κορυφαίες θέσεις - δεν αναφέρουμε roof-top-βεράντες μας;

δέκα λόγοι

Γιατί θα έπρεπε να σπουδάσουν σε ένα από τα τέσσερα EBC πανεπιστημιουπόλεις στη Γερμανία; Θα σας κάνουμε πω γιατί. Εδώ είναι δέκα λόγους:

Ιδιωτική, επίσημα αναγνωρισμένες μελέτες

Απολαύστε την ποιότητα ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου με επίσημα αναγνωρισμένο πτυχίο!

Συμπαγής και καλά οργανωμένο μελέτες

Σε μόλις τρία χρόνια, μπορείτε να αποκτήσουν Bachelor σας of Arts στο International Business, Business Ψυχολογία, Τουρισμού και Διαχείρισης Εκδηλώσεων, της μόδας, Πολυτελές & Διαχείρισης Λιανικής ή Διαχείρισης Αθλητισμού. Θα κερδίζετε χρήματα όταν οι άλλοι εξακολουθούν να σπουδάζουν!

Ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ολοκληρώσετε ένα οικοτροφείο στη Γερμανία και μία στο εξωτερικό, σε μια εταιρεία της επιλογής σας. Κάνουν χρήση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που ήδη σας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας!

Υψηλός βαθμός διεθνούς χαρακτήρα

Εκτός από την πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, τα προγράμματα στο πανεπιστήμιο μας περιλαμβάνουν ένα εξάμηνο στο εξωτερικό σε ένα από τα πολλά συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας σε όλο τον κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στο διεθνές δίκτυο μας!

Εντατική υποστήριξη ξένων γλωσσών

μαθήματα ξένων γλωσσών αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων μας. Είτε πρόκειται για Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Κινέζικα ή - θα σας δώσει μια εξαιρετική προετοιμασία γλώσσας για πρακτική άσκηση και εξάμηνο σας στο εξωτερικό - και για αργότερα την καριέρα σας.

ισχυρό δίκτυο

Ένα σημαντικό δίκτυο διεθνή πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, ιδρύματα και ενώσεις έχει αναπτυχθεί ως αποτέλεσμα των πολλών μας χρόνια εμπειρίας. Το δίκτυο αυτό όχι μόνο σας στηρίζει με πρακτική άσκηση ή εξάμηνο στο εξωτερικό, αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει μια άμεση έναρξη με την καριέρα σας μετά την αποφοίτησή του.

Ενίσχυση των κοινωνικών ικανοτήτων

Δεν είναι μόνο ψάχνει για "απλή" εκπαίδευση και εξειδικευμένη γνώση, αλλά θέλετε επίσης να αναπτυχθεί ως ένα άτομο; Αξίες όπως η ατομική ευθύνη, ηθική κρίση, ενσυναίσθηση, και μια υγιή ισορροπία εργασίας-προσωπικής ζωής αποτελούν σημαντικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας. Προσφέρουμε προσωπική καθοδήγηση, έτσι ώστε να έχουν μια ομαλή είσοδο στην αγορά εργασίας.

Μαθαίνοντας σε μικρές τάξεις

τάξεις μας είναι μικρές ώστε καθηγητές μπορεί να σας δώσει την προσωπική φροντίδα που χρειάζεστε. Σπουδάζουν σε μικρές ομάδες εξασφαλίζει όχι μόνο τη βιώσιμη μάθησης, αλλά και ενισχύει την κοινωνική αρμοδιότητας σας. πανεπιστημιουπόλεις μας ευδοκιμούν σε μια κοινότητα συναίσθημα.

Η προσωπική επαφή με τους λέκτορες

Μακρά αναμονή φορές για ένα ραντεβού με ομιλητή σας; Δεν είναι μαζί μας. EBC σχολή θα υπάρξει χρόνος για ερωτήσεις σας - οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για εσάς!

Μελετώντας στην επιχείρηση μητροπόλεις

Αμβούργο, Βερολίνο ή Ντίσελντορφ - μελέτη σε ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά Germany's μητροπόλεις. Να μην είναι μια παριστάμενος - είναι όπου τα πράγματα να συμβούν!

Τοποθεσίες

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Προγράμματα

    Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

    Ερωτήσεις