Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Εισαγωγή

Αριστεία στην εκπαίδευση στα χέρια σας

Ταιριάξτε τη ζωή σας και αποφοιτήστε πιο γρήγορα με τα ευέλικτα και προσβάσιμα επιταχυνόμενα και 100% διαδικτυακά μεταπτυχιακά μαθήματα.

Εκπαίδευση που εμπλουτίζει την κοινωνία

Το Edith Cowan University είναι ένα νεαρό και προοδευτικό πανεπιστήμιο με ισχυρή φήμη για την αριστεία στη διδασκαλία. Βαθμολογήσαμε το μέγιστο των πέντε αστεριών για ποιότητα διδασκαλίας 12 χρόνια στη σειρά.

Η φήμη μας για την ποιότητα της διδασκαλίας και την εμπειρία των μαθητών βασίστηκε στις παραγωγικές σχέσεις που έχουμε με τους μαθητές μας και με τη βιομηχανία, την κυβέρνηση, τις κοινότητες και τους αποφοίτους μας. ανταλλαγή γνώσεων προς όφελος όλων.

Από τις αρχές μας το 1902 ως Claremont Teachers 'College, είμαστε στην πρώτη γραμμή της εκπαίδευσης των εκπαιδευτικών για πάνω από 100 χρόνια. Ιδρυθήκαμε ως Πανεπιστήμιο το 1991, με φοιτητές που σπουδάζουν στην πανεπιστημιούπολη, διαδικτυακά και τώρα στο νέο επιταχυνόμενο μοντέλο σπουδών μας - ECU Accelerated Online. Σήμερα, έχουμε περισσότερους από 30.000 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, και περίπου 5.500 από τους φοιτητές μας σπουδάζουν διαδικτυακά με κάποια ιδιότητα.

Οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι σε ECU είναι από τους καλύτερους στον κόσμο, με πολλούς σημαντικούς ρόλους στην κοινωνία μας. Τα έξοχα επιτεύγματά τους έχουν αναγνωριστεί σε όλη την Αυστραλία και διεθνώς μέσω βραβείων, επιχορηγήσεων, υποτροφιών και βραβείων.

Η κληρονομιά και οι αξίες μας

Το ECU πήρε το όνομά του από τον Edith Dircksey Cowan, την πρώτη γυναίκα που εκλέχθηκε σε κοινοβούλιο της Αυστραλίας. Η ζωή της ήταν αφιερωμένη στην πεποίθηση ότι η εκπαίδευση ήταν το κλειδί για την ανάπτυξη, την αλλαγή και τη βελτίωση στην κοινωνία. Αυτό οδηγεί τον σκοπό μας να μετασχηματίσουμε ζωές και να εμπλουτίσουμε την κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Όλα όσα κάνουμε στο ECU υποστηρίζονται από τις αξίες μας:

 • Ακεραιότητα - ηθική, ειλικρινής και δίκαιη
 • Σεβασμός - λαμβάνοντας υπόψη τις απόψεις και τις αξίες των άλλων
 • Ορθολογική έρευνα - υποκινούμενη από στοιχεία και συλλογισμούς
 • Προσωπική αριστεία - επιδεικνύοντας τα υψηλότερα προσωπικά και επαγγελματικά πρότυπα

Γιατί να σπουδάσετε σε ECU

100% σε απευθείας σύνδεση

Τα μαθήματά μας παραδίδονται 100% στο διαδίκτυο χωρίς δεσμεύσεις στην πανεπιστημιούπολη και έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι προσβάσιμα και εύκολα στη χρήση, ώστε να μπορείτε να ισορροπήσετε τις σπουδές με την επαγγελματική σας ζωή.

Επιτάχυνση

Αποφοίτησε και προχωρήσει την καριέρα σου νωρίτερα από τις παραδοσιακές επιλογές μερικής απασχόλησης.Ποιότητα διδασκαλίας

Βαθμολογήθηκε με πέντε αστέρια από τον Οδηγό Καλών Πανεπιστημίων για την ποιότητα της διδασκαλίας 13 συνεχόμενα χρόνια - το μοναδικό δημόσιο πανεπιστήμιο στην Αυστραλία που έχει επιτύχει τόσο σταθερά υψηλή έγκριση για την ποιότητα της διδασκαλίας.

Εμπειρία των σπουδαστών

Κατατάχθηκε ως το κορυφαίο δημόσιο πανεπιστήμιο της Αυστραλίας για εμπειρία φοιτητών για πέντε συνεχόμενα χρόνια (Δείκτες ποιότητας για μάθηση και διδασκαλία, 2020).

Υποστήριξη σπουδαστών

Λάβετε ακαδημαϊκή υποστήριξη και σχόλια από τους καθηγητές σας, καθώς και από έναν αφοσιωμένο Σύμβουλο Επιτυχίας Σπουδαστών, για να σας υποστηρίξει με όλες τις μη ακαδημαϊκές ερωτήσεις σπουδών.

Γίνετε ειδικός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για εξειδίκευση στον τομέα που σας ενδιαφέρει και γίνετε ειδικός στον τομέα σας.


ECU Online

Σπουδές στο Διαδίκτυο

Όλοι μαθαίνουν διαφορετικά

Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να βρείτε την καλύτερη μέθοδο μελέτης για εσάς. Ίσως θα μάθετε πιο αποτελεσματικά εάν ξεπεράσετε τη μελέτη σας σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος παρά σε μεγάλες συνεδρίες. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τη μελέτη σας κατά τις περιόδους που είναι καλύτερες για τον εγκέφαλό σας, είτε αυτό είναι νωρίς το πρωί είτε το βράδυ.

Προετοιμάστε και σχεδιάστε

Ο προγραμματισμός είναι απαραίτητος, ειδικά κατά τη διάρκεια πολλών εβδομάδων. Ένας φυσικός σχεδιαστής μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τα πάντα με μια ματιά. Είναι χρήσιμο να προσθέσετε σελιδοδείκτες στους βασικούς πόρους και να παραγγείλετε τα βιβλία, τους πόρους ιστού και τα σημειωματάριά σας εκ των προτέρων, για να βεβαιωθείτε ότι είστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι πριν ξεκινήσετε. Εάν έχετε βιβλία, παραγγείλετε τα νωρίς και βρείτε χρόνο να συνδεθείτε στο μαθησιακό περιβάλλον πριν από την έναρξη της περιόδου μελέτης για να μάθετε πώς λειτουργούν τα πάντα.

Πείτε στους φίλους και την οικογένειά σας

Ενημερώστε τους φίλους και την οικογένεια για τη δέσμευσή σας να σπουδάσετε. Όταν πείτε στους άλλους για τους στόχους σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να σας παρακινήσουν και θα σας βοηθήσουν να πείτε «όχι» στην περιστασιακή κοινωνική δέσμευση, εάν είναι απαραίτητο, για να ολοκληρώσετε μια αξιολόγηση.

Αφιερώστε χρόνο όταν το χρειάζεστε

Η έρευνα δείχνει ότι τα τακτικά διαλείμματα κατά τη διάρκεια της μελέτης θα μπορούσαν να είναι το κλειδί για τη δημιουργικότητα και τη μάθηση. Το να έχετε χρόνο διακοπής όταν εξισορροπείτε πολλές δεσμεύσεις είναι σημαντικό επειδή μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι όταν σπουδάζετε. Είτε πρόκειται για μια βόλτα, μια συνομιλία με έναν φίλο ή κάποια άσκηση, αφιερώστε χρόνο όταν μπορείτε να κάνετε επαναφορά και επαναφόρτιση.

Επικοινωνήστε με τον Σύμβουλο επιτυχίας των μαθητών σας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αφοσιωμένο Σύμβουλο Επιτυχίας Σπουδαστών με ερωτήσεις ή ανησυχίες μέσω τηλεφώνου ή email. Η τακτική επαφή με τον σύμβουλο επιτυχίας σας μπορεί να σας βοηθήσει να παρακινήσετε. Εάν έχετε ποτέ μια ερώτηση που δεν μπορούν να απαντήσουν, θα βρουν το καλύτερο άτομο που θα σας βοηθήσει. Θυμηθείτε, η διαδικτυακή μελέτη δεν σημαίνει μόνη σας.

Τοποθεσίες

 • Perth

  Perth, Αυστραλία

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Προγράμματα

    Ερωτήσεις