Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Εισαγωγή

Προκαλέστε το παρόν, Διαμορφώστε το μέλλον.

EGADE Business School στο Tecnológico de Monterrey έχει χτίσει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη φήμη ως το κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα της Λατινικής Αμερικής, δεσμευμένο να ενδυναμώνει παντοδύναμους ηγέτες που δημιουργούν κοινή αξία και μεταμορφώνουν την κοινωνία.

Το EGADE Business School είναι η μεταπτυχιακή σχολή επιχειρήσεων του Tecnológico de Monterrey, ενός αξιοσημείωτου πανεπιστημίου που φημίζεται για τους επαγγελματίες οδήγησης με σχετική ηγεσία σε όλο το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική. Η ίδια η σχολή επιχειρήσεων προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μεταπτυχιακής εκπαίδευσης σε πολλαπλές τοποθεσίες. Με τοποθεσίες στην Πόλη του Μεξικού (Σάντα Φε), το Μοντερέι και τη Γκουανταλαχάρα , καθώς και ένα πρόγραμμα MBA στο Queretaro και άλλες απεριόριστες επιλογές, όπως πλήρως ψηφιακά μεταπτυχιακά προγράμματα και διαδικτυακά μαθήματα εκτελεστικής εκπαίδευσης, που τοποθετούνται ως η αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη του παγκόσμιου εκτελεστικό ταλέντο.

Το ακαδημαϊκό μοντέλο του σχολείου που καθοδηγείται από την καινοτομία και η μαθησιακή κουλτούρα, τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προγράμματα, η διακεκριμένη σχολή παγκόσμιας κλάσης, η εξαιρετική παγκόσμια κοινότητα αποφοίτων και η αυστηρή εστίαση στην εφαρμογή της γνώσης για αντίκτυπο, συνέβαλαν στη θέση του ως η κορυφαία της Λατινικής Αμερικής Business School από διάφορους διεθνείς οργανισμούς κατάταξης, συμπεριλαμβανομένων των QS, Eduniversal, Financial Times και The Economist. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών EGADE περιλαμβάνουν MBA για επαγγελματίες, EGADE MBA πλήρους απασχόλησης, EGADE - WP Carey Executive MBA, το EGADE MBA Online, καθώς και Master in Finance, Master in Finance Online, Master in Business Analytics, Master in Διοίκηση Επιχειρήσεων, μεταπτυχιακό στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ και διδακτορικά προγράμματα στη Χρηματοοικονομική Επιστήμη και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

EGADE Business School προσφέρει ένα καινοτόμο χαρτοφυλάκιο ανοικτής εγγραφής για τη διά βίου μάθηση και προσαρμοσμένα προγράμματα για κορυφαία επιχειρηματική και οργανωτική ηγεσία. EGADE Business School είναι μέλος μιας ελίτ ομάδας μόνο του 1% των σχολών των επιχειρήσεων παγκοσμίως για να κατέχει την αναγνωρισμένη « τριπλή κορυφή » της παγκόσμιας διαπίστευσης που αναγνωρίζει την αριστεία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης : την Αμερικανική Ένωση Σχολείων και Σχολών (AACSB) (AMBA) και το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης της Ποιότητας (EQUIS). Η Σχολή είναι μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου για την Προηγμένη Διοίκηση , ένα κορυφαίο δίκτυο 30 κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων από διαφορετικές περιοχές, χώρες, πολιτισμούς και οικονομίες σε διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης, δεσμευόμενο να συμβάλει, μέσω της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, στις λύσεις για τα μεγάλα προκλήσεις που είναι συνήθως πολύπλοκες και παγκόσμιες.

Αυτό που βλέπουμε στους ηγέτες μας

Στο EGADE Business School , πιστεύουμε ότι το μέλλον των επιχειρήσεων βασίζεται σε οραματιστές ηγέτες που τολμούν να προκαλέσουν και να μεταμορφώσουν τις βιομηχανίες τους μέσω ισχυρών ιδεών. Έτσι, με αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάζουμε και εκτελούμε τα παγκοσμίως γνωστά μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Είμαστε μια κοινότητα επιτυχημένων καινοτόμων που αποτελούνται από μια προικισμένη σχολή, ταλαντούχους φοιτητές, επιτυχημένους αποφοίτους, διακεκριμένους επιχειρηματικούς ηγέτες και διεθνείς ακαδημαϊκούς συνεργάτες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι σε μια ισχυρή ιδέα: Προκαλέστε το παρόν, Διαμορφώστε το μέλλον.

Τριπλή κορυφή της παγκόσμιας διαπίστευσης

EGADE Business School έχει λάβει την τριπλή κορυφή της διεθνούς διαπίστευσης εξ ονόματος των τριών πιο σημαντικών οργανισμών στην παγκόσμια επιχειρηματική εκπαίδευση: AACSB, AMBA και EQUIS. Μόνο το 1% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, όπως το EGADE, έλαβαν το τριπλό στέμμα της διεθνούς διαπίστευσης από το AACSB, το EQUIS και το AMBA.

Εξαιρετική παγκόσμια εμβέλεια

Το EGADE Business Schools διαθέτει πάνω από 50 διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων για προγράμματα διπλού και κοινού πτυχίου , που αντιπροσωπεύουν διάφορες ευκαιρίες για απόκτηση διεθνών πιστοποιήσεων, καθώς και τη δυνατότητα σπουδών σε διαφορετικές ηπείρους. Αυτές οι συνεργασίες είναι επίσης απαραίτητες για τα προγράμματα ανάπτυξης των πανεπιστημίων μας και βοηθούν στην προώθηση διεθνών ακαδημαϊκών προγραμμάτων και έρευνας.

Τι θέτει η EGADE εκτός;

Μια ενεργή επιχειρηματική νοοτροπία

Μία από τις βασικές αξίες του EGADE είναι να ενθαρρύνει τους πρωτοπόρους ηγέτες μέσα σε μια κουλτούρα επιχειρηματικότητας, η οποία έχει γίνει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό των εξαιρετικών φοιτητών και αποφοίτων της.

Το παγκόσμιο όραμα και εμπειρία μας

Ένας βασικός διαφοροποιητής στο EGADE είναι η φημισμένη παγκόσμια εστίαση και η φήμη του. Λόγω των συνεργασιών της με τα κορυφαία πανεπιστήμια και τις σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως, η EGADE παρέχει στους ηγέτες, τους φοιτητές και τα στελέχη της μια μοναδική προσέγγιση και εμπειρία σχετικά με το μέλλον των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

Μια διακεκριμένη διεθνής σχολή

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ακαδημαϊκής εμπειρίας του EGADE είναι η παρουσία παγκοσμίου φήμης μελών ΔΕΠ που είναι παρόντες και πρώην σκηνοθέτες, σύμβουλοι, συγγραφείς και ερευνητές. Αυτή η σχολή φέρνει την ευρεία γνώσεις της στην τάξη, η οποία μετατρέπει τη διδασκαλία, την έρευνα και τη νοοτροπία μας σε μια σημαντική και επιρροή εκπαίδευση.

Ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό μοντέλο

Η εξειδίκευση των εξαιρετικών εκπαιδευτικών μαζί με τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες στα ακαδημαϊκά μας προγράμματα δημιουργεί μια ιδανική ισορροπία μεταξύ θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για μια επιτυχημένη καριέρα συνδυάζοντας αυτό που μαθαίνουν στην τάξη με πραγματικές επιχειρηματικές εμπειρίες όπου η θεωρία τίθεται αμέσως σε εφαρμογή.

Μια ισορροπημένη και ευέλικτη μορφή

Τα εκτελεστικά μας προγράμματα και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι μερικής φοίτησης, τα οποία σχεδιάστηκαν για φοιτητές που εργάζονται με πλήρη απασχόληση, παρέχουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ μελέτης, εργασίας και προσωπικών δεσμεύσεων. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές μας επιτυχίες.

Μια αξιόλογη ακαδημαϊκή ηγεσία

Όταν πρόκειται για την κορυφαία επιχειρηματική εκπαίδευση, το EGADE είναι η # 1 σχολή επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική για πολλούς λόγους. Η συνάφεια και η καινοτομία των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας υποστηρίζονται όχι μόνο από παγκοσμίως γνωστές κατατάξεις αλλά από τις κορυφαίες ενώσεις διαπίστευσης παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα EGADEεδώ και συνδεθείτε με το σχολείο στο LinkedIn , το Twitter , το YouTube και το Facebook.

Διαπιστεύσεις

Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

Τοποθεσίες

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Ερωτήσεις