Keystone logo
© Egas Moniz - Cooperativa de Ensino Superior
Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Egas Moniz School of Health & Science

Εισαγωγή

Η Egas Moniz είναι ευρέως αναγνωρισμένη για την αριστεία και την καινοτομία της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχοντας πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001:2008, εστιάζουμε στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας και αποτελώντας κέντρο κοινωνικής ευθύνης, εμφυτευμένο σε μεγάλο βαθμό στην τοπική κοινωνία, μέσω της παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Οι επιστημονικές επιδόσεις της Egas Moniz τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τον όγκο, τον αντίκτυπο και την ποιότητα της επιστημονικής παραγωγής, τον αριθμό των αιτήσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τις αναφορές που ελήφθησαν από την ερευνητική παραγωγή, τον αριθμό των σελίδων στο διαδίκτυο και τον αριθμό των backlinks και των αναφορών στα κοινωνικά δίκτυα, μας οδήγησαν σε κατακτώντας την 1η θέση στην κατάταξη SCIMAGO, μεταξύ ιδιωτικών ιδρυμάτων στην Πορτογαλία.

Οι διεθνείς φοιτητές της Egas Moniz αυξάνονται και δεν είναι μόνο Ευρωπαίοι, αλλά και Λατινοαμερικανοί, Μέσης Ανατολής, Ασιάτες και Αφρικανοί. Εκτός από τη φιλοξενία ξένων φοιτητών, η Egas Moniz έχει επενδύσει στη διεθνοποίηση του διδακτικού της σώματος, προσλαμβάνοντας διεθνείς Καθηγητές τόσο για προπτυχιακές όσο και για μεταπτυχιακές σπουδές. Οι δραστηριότητές μας υποστηρίζονται από πάνω από 400 Καθηγητές υψηλής ειδίκευσης.

Το όραμά μας για τη διεθνοποίηση βασίζεται στη θέληση να είμαστε μια σχετική δύναμη στη Διεθνή Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πανεπιστημιακή μας κατοικία κορυφαίας ποιότητας, που βρίσκεται στην πανεπιστημιούπολη, με εξαιρετικές ανέσεις, διασφαλίζει ότι το ίδρυμά μας μπορεί να προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ευδοκιμήσει ένας διεθνής φοιτητής.

Στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης, επισημαίνουμε την Οδοντιατρική και Κτηνιατρική Κλινική μας, τόσο στην πανεπιστημιούπολη, όσο και στην Πανεπιστημιακή Κλινική Almada, την Πανεπιστημιακή Κλινική Setúbal και το Γηροκομείο Sesimbra. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται για να ενισχύσουν σημαντικά τη μάθηση του μαθητή και να συμπληρώσουν τα διάφορα εργαστήρια ενδοσχολικής διδασκαλίας, έρευνας, προσομοίωσης και κλινικών δεξιοτήτων, καθώς και όλες τις εξωσχολικές εγκαταστάσεις που παρακολουθούν οι μαθητές μας, ώστε να έχουν την πρακτική τους εμπειρία σε έναν πραγματικό χώρο εργασίας περιβάλλον.

Τα σχέδια σπουδών μας περιλαμβάνουν σύγχρονες παιδαγωγικές μεθοδολογίες, στις οποίες οι μαθητές παίρνουν ενεργό ρόλο στη δική τους μάθηση. Η παιδαγωγική μας πρόταση υποστηρίζεται από όλα τα σύγχρονα διαθέσιμα εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης, τόσο για μάθηση όσο και για αξιολόγηση.

Η παιδαγωγική μας πρόταση, αν και απαιτητική, περιλαμβάνει μια ισορροπημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή, με σεβασμό στον ελεύθερο χρόνο και εκτίμηση του εμπλουτισμού των προγραμμάτων σπουδών σε διαφορετικούς τομείς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μελλοντικούς επαγγελματίες με ενισχυμένες δεξιότητες και ευαισθησίες, να αποκτηθούν σε ένα χαλαρό και υγιές περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Βρίσκονται σε μια πανεπιστημιούπολη που έχει περίπου 5 εκτάρια στο Monte de Caparica (συμβούλιο Almada), τα δύο ιδρύματα προσφέρουν ένα ευρύ και διαφοροποιημένο φάσμα προπτυχιακών τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, ολοκληρωμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και εξειδίκευσης στον τομέα της Υγείας. και Ιατροδικαστικής Επιστήμης. Έχουμε περίπου 2.500 μαθητές και 200 καθηγητές. Η επένδυση στην ποιότητα και τα προσόντα του διδακτικού μας προσωπικού, καθώς και στις εγκαταστάσεις και τις ανέσεις φαίνεται στο επίπεδο δεξιοτήτων όσων αποφοιτούν από το ΕΓΑΣ ΜΟΝΙΖ.

Η EGAS MONIZ ασχολείται διαρκώς με τη διάθεση όλων των απαραίτητων μέσων για μια καλή απόδοση από καθηγητές και μαθητές, και το αναλαμβάνουμε ως άμεση ευθύνη μας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αυξήσουμε τη σχολική επιτυχία και την απασχολησιμότητα των αποφοίτων. Σε αυτό το επίπεδο μπορούμε να αναφέρουμε, για παράδειγμα, τη Βιβλιοθήκη και τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες, καθώς και το Office for Insertion in Active Life - GIVA.

Η άνεση και η ευημερία των μαθητών διασφαλίζεται από την αριστεία των υπηρεσιών υποστήριξης στην πανεπιστημιούπολη, όπως καφετέριες που σερβίρουν γεύματα, γήπεδο, γυμναστήριο, χώροι ψυχαγωγίας και αναψυχής, κέντρο αντιγραφής, βιβλιοπωλείο, εγκαταστάσεις για φοιτητικούς συλλόγους, καθώς και ως ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Το EGAS MONIZ διαθέτει επίσης μια πανεπιστημιακή κατοικία με 211 δωμάτια στην πανεπιστημιούπολη για φοιτητές που δεν μένουν κοντά.

Μέσα από την αποστολή και το όραμά της, η EGAS MONIZ βασίζεται περαιτέρω σε δύο βασικούς πυλώνες, εκτός από το στοιχείο διδασκαλίας-μάθησης των μαθητών της:

 • Προώθηση της γνώσης μέσω έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, στο Διεπιστημονικό Ερευνητικό Κέντρο Egas Moniz (CiiEM).
 • Η σύνδεση με την κοινότητα μέσω της εφαρμογής της γνώσης και της πανεπιστημιακής έρευνας, μέσω της παροχής υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης και άλλων, σε στενή άρθρωση με τα πτυχία της.

  Εισαγωγές

  Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

  Υποψήφιοι για τον Θεσμικό Διαγωνισμό:

  • Κάτοχοι μαθήματος γυμνασίου ή νόμιμα ισοδύναμου τίτλου σπουδών και που έχουν υποβληθεί σε εισαγωγικές εξετάσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • Κάτοχοι μαθήματος λυκείου της αλλοδαπής και επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση βάσει του άρθρου 20-Α του Ν.Δ. 296-Α / 98, της 25ης Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι αυτοί θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση ισοτιμίας για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, μαζί με Λύκειο, και μετά την εκχωρηθείσα ισοτιμία θα πρέπει να μεταβούν στις εγκαταστάσεις της ΓΔΕΣ για να ζητήσουν την αντικατάσταση των εισαγωγικών εξετάσεων, μέσω του άρθρου 20-Α.

  Υποψήφιοι για τον Ειδικό Διαγωνισμό:

  • Πάνω από 23 ετών.
  • Φοιτητές με πανεπιστημιακή φοίτηση (αλλαγή μαθήματος, μετεγγραφή ή επανεισαγωγή).
  • Κάτοχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μέσης και Διπλωμάτων Τεχνολογικής Ειδίκευσης.

  Υποψήφιοι για το Ειδικό Καθεστώς:

  • Πορτογαλική Διπλωματική Αποστολή στο Εξωτερικό.
  • Πορτογάλοι αλλοδαποί υπότροφοι ή κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο εξωτερικό.
  • Αξιωματικοί των Πορτογαλικών Ενόπλων Δυνάμεων.
  • PALOP Fellows.
  • Ξένη διπλωματική αποστολή διαπιστευμένη στην Πορτογαλία.
  • Αθλητές υψηλών επιδόσεων.
  • του Ανατολικού Τιμόρ.

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Monte de Caparica

   Campus Universitário, 2829-511, Monte de Caparica

   Ερωτήσεις