Keystone logo
© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Εισαγωγή

ICEX-CECO: Σχετικά με τη διεθνή εκπαίδευση

Το Κέντρο Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών, σήμερα ICEX Ισπανία εξαγωγών και επενδύσεων, ΕΠΕ, βουλευτής, δημιουργήθηκε ως ένα σχολείο των επιχειρήσεων το 1976 ως εκπαιδευτικό εργαλείο για την ισπανική οικονομική και εμπορική διαχείριση και καθ 'όλη τη μακραίωνη ιστορία της έχει είχαν μεταξύ τους προστάτες του, ως δημόσιο ίδρυμα, σε διάφορα υπουργεία, όπως Βιομηχανίας, Ενέργειας και Τουρισμού και Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας και άλλους φορείς, όπως το Συμβούλιο της Επιμελητηρίων Εμπορίου και ICEX.

Από Ιανουάριο 2015 ICEX Ισπανία εξαγωγών και των επενδύσεων ΕΠΕ, βουλευτής ολοκληρωμένη δραστηριότητα του Κέντρου Οικονομικών και Εμπορικών Σπουδών και το νέο Τμήμα Εκπαίδευσης (Η οποία περιλαμβάνει τόσο τη δραστηριότητα των ICEX-CECO όπως Ενότητας υποτροφία ICEX), προωθώντας έτσι το σχηματισμό του ανθρώπινου κεφαλαίου για την διεθνοποίηση της ισπανικής οικονομίας και την προώθηση της κατάρτισης των δημόσιων διοικήσεων, διευθυντές και διευθυντές επιχειρήσεις, ενώσεις επιχειρήσεων και άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς, καθώς και τους νέους που φιλοδοξούν να αναπτύξουν στο μέλλον ένα επάγγελμα που συνδέεται με τη διεθνή οικονομία.
Άλλα ιδρύματα, όπως το Ισπανικό Οργανισμό Διεθνούς Συνεργασίας, Υπουργείο Εξωτερικών, πανεπιστήμια, επαγγελματικές ενώσεις, ενώσεις παραγωγών-εξαγωγέων, σύμβουλοι κλπ ... είναι σε στενή επαφή με ICEX-CECO, που συνδέονται με τις συμφωνίες εταιρικής σχέσης για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων και προγραμμάτων αμοιβαία επωφελείς .

Από την έναρξή του έχει διαμορφωθεί περισσότερους από 20.000 φοιτητές και συνεχίζεται μέχρι σήμερα σφυρηλάτηση επαγγελματική ηγέτες στην οικονομική και εμπορική διαχείριση του δημόσιου τομέα και των επιχειρήσεων. Μόνο κατά το τελευταίο έτος, το κέντρο έχει δώσει περισσότερες από 9.000 ώρες εκπαίδευσης σε περισσότερους από 2.000 φοιτητές.

Όλα αυτά τα χρόνια, τα προγράμματα οι μαθητές διεθνοποίησης μας ενσωματωθεί ως στελέχη στις πιο ενεργό ισπανικές εταιρείες διεθνώς. Έχουν επίσης περάσει μέσα από τις τάξεις μας ξένους φοιτητές, από περισσότερες από 70 χώρεςΚυρίως για την ανάπτυξη ή πρόσφατα την ένταξη στην παγκόσμια οικονομία, την ισπανική ενδιαφέρονται για την ανταλλαγή εμπειριών της διεθνοποίησης.

Αυστηρότητα και καινοτομία

Τα προγράμματα ICEX-CECO χαρακτηρίζεται από τους ακαδημαϊκή αυστηρότηταΓια τις καινοτόμες και πρωτοποριακές περιεχόμενό της, πάντα προσαρμοσμένες στις νέες απαιτήσεις κατάρτισης σε ένα δυναμικό και μεταβαλλόμενο περιβάλλον, καθώς και την εφαρμογή ενός κατ 'εξοχήν πρακτική και συμμετοχική μεθοδολογία, αναλύοντας συγκεκριμένες περιπτώσεις και ανάπτυξη από τους μαθητές στα μεγαλύτερα προγράμματα, έργα διεθνοποίησης των επιχειρήσεων.

Ο στόχος του ICEX-CECO δεν είναι απλά μετάδοση γνώσης, αλλά για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δικές τους δυνατότητες.

Για το σκοπό αυτό, η μέθοδος διδασκαλίας του είναι βασισμένη σε ένα αποτελεσματικό συνδυασμό της θεωρίας και της πρακτικής που βοηθά τους μαθητές στη διαδικασία λήψης αποφάσεων στην επαγγελματική τους ζωή. Η εκπαιδευτική διαδικασία περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, την εκμάθηση των τεχνικών, τις δεξιότητες και τις στρατηγικές που θα εφαρμοστούν αργότερα στο μέλλον θέσεις τους.

προγράμματα Κέντρο συνεχώς επεκτείνεται σε διάφορους τομείς και ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματική της διεθνοποίησης και της διεθνούς οικονομίας.

Κατά συνέπεια, είναι επίσης επέκταση του πεδίου εφαρμογής της προσφοράς, ψάχνει για την προσέγγιση των προγραμμάτων στις ειδικές ανάγκες των επιχειρήσεων και των θεσμικών οργάνων, θα πρέπει να αναλυθεί διεξοδικά για την αποτελεσματική και αποδεδειγμένη εκπαιδευτικές δραστηριότητες μέσω ενός αυστηρού συστήματος ελέγχου την ποιότητα.

Ιδιαίτερα καταρτισμένους δασκάλους

Αναμφίβολα, ένα από τα κύρια περιουσιακά στοιχεία του ιδρύματος είναι η σχολή του, η οποία περιλαμβάνει πολλά από τα καλύτερα στελέχη και επαγγελματίες με τη διδασκαλία επάγγελμα και την άσκηση τόσο του επιχειρηματικού κόσμου και της οικονομικής και εμπορικής διοίκησης.

ICEX-CECO έχει διευθυντών για κάθε ένα από τα προγράμματά της, και σχεδόν 200 καθηγητές ανατεθεί σε διάφορα μαθήματα και σεμινάρια, όλα τα υψηλότερα προσόντα διδασκαλίας. Είναι καθηγητές πανεπιστημίου, τους μηχανικούς, τους διευθυντές και corporate banking, ανώτεροι αξιωματούχοι από την Κρατική Διοίκηση, ψυχολόγοι, δικηγόροι, οικονομολόγοι, δικαστές, φορολογικούς συμβούλους, συμβούλους και εμπειρογνώμονες στο μάρκετινγκ και διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, κ.λπ.

Η σχολή ενώνει επαγγελματική αξία αναγνωρίζονται αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία του στο Κέντρο και άλλα ακαδημαϊκά φόρουμ.

ICEX-CECO, σε απευθείας σύνδεση

ICEX-CECO διαθέτει ένα σύγχρονο Virtual Campus χρησιμοποιείται ως βάση για τη διδασκαλία σε απευθείας σύνδεση και αναμειγνύονται μαθήματα και η υποστήριξη για τα μαθήματα στην τάξη.

Η on-line metotolodía του ICEX-CECO βασίζεται σε μια πολύ κοντά στο μοντέλο φροντιστήριο μαθητήΕπιτρέποντας τη συνεχή αλληλεπίδραση μεταξύ του δασκάλου και κάθε μαθητή και οι μαθητές μαζί, ενισχύοντας τη μάθηση σε συνεργασία και διευκόλυνση της γνώσης είναι χτισμένη όχι μόνο από τις θεωρητικές γνώσεις, αλλά και την αλληλεπίδραση μεταξύ των σπουδαστών και του εκπαιδευτή εμπειρογνώμονα.

E-learning πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από το ICEX-CECO και υποστηρίζει τη διδασκαλία σε απευθείας σύνδεση είναι η πιο χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο: Moodle. Με περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια μαθήματα και 30 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιείται σε πολλά πανεπιστήμια, σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και των εταιρειών καθημερινά και με υψηλά επίπεδα ικανοποίησης.

Τοποθεσίες

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Ερωτήσεις