Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

Εισαγωγή

Το όραμά μας

Σύγχρονα, προσβάσιμα, προσωπικά εποπτευόμενα προγράμματα σπουδών eLearning για όλους τους ανθρώπους - αυτό στοχεύουμε με την eLearning Academy for Communication από την ίδρυσή της το 2016.

Θέτουμε νέα πρότυπα όχι μόνο ως προς το περιεχόμενο στους τομείς της επικοινωνίας μάρκετινγκ, των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρήσεων, αλλά και ως προς την εφαρμογή στην αγορά της ψηφιακής εκπαίδευσης.

Σας προσφέρουμε ακαδημαϊκά μαθήματα υψηλού επιπέδου προσανατολισμένα στην πράξη με διαπιστευμένο μεταπτυχιακό. Η εστίαση είναι σε κατανοητό και βασισμένο σε πολυμέσα περιεχόμενο που μπορεί να μελετηθεί ανεξάρτητα από τον χρόνο και την τοποθεσία: για ατομικό ρυθμό μάθησης με προσωπική ανατροφοδότηση, συνεχώς εξελισσόμενα θέματα και περιεχόμενο μελέτης και ακαδημαϊκό προβληματισμό.

Η αποστολή μας

Η επιτυχία σας είναι προσωπική μας ανησυχία. Η eLearning Academy for Communication επιτρέπει επομένως την ατομική μελέτη στον παλμό του χρόνου – όταν και όπου θέλετε – με μια ικανή ακαδημαϊκή εταιρεία και τους συνεργάτες της. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλλουμε στην εκπαίδευση, κατάρτιση, επαγγελματική ενδυνάμωση και αυτοπραγμάτωση σας.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Το 2016, η Ακαδημία eLearning «έπεσε στην αγκαλιά των ιδρυτών της». Ο καθηγητής (FH) Δρ. Silvia Ettl-Huber και ο καθηγητής (FH) Dr. Michael Roither είναι στην πραγματικότητα δύο πολυάσχολοι καθηγητές στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Μπούργκενλαντ. Και οι δύο είχαν εργαστεί προηγουμένως στο Πανεπιστήμιο του Δούναβη στο Krems της Αυστρίας, και και οι δύο ήταν ακόμη δύσπιστοι όταν επρόκειτο για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση εκείνη την εποχή.

Τα δύο συνέβησαν σε μια μελέτη μεικτής μάθησης που εξέτασε προγράμματα που βασίζονται στην αποστολή υλικού μελέτης στους μαθητές και οι δύο έκαναν μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση. Κατά μέσο όρο, οι μαθητές που εργάστηκαν με υψηλότερο ποσοστό εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έλαβαν ελαφρώς καλύτερους βαθμούς από τους μαθητές σε προγράμματα πρόσωπο με πρόσωπο στις τελικές τους εξετάσεις. Αυτό τους έκανε να σκεφτούν. Ξαφνικά φάνηκε λογικό ότι ένα συνεχώς αυξανόμενο, ενημερωμένο και βασισμένο σε πολυμέσα περιεχόμενο μελέτης θα εξασφάλιζε συνεπή ποιότητα διδασκαλίας. Πάνω απ 'όλα, οι σπουδές εξ αποστάσεως προσφέρουν μια ολοκληρωμένη σειρά θεμάτων.

Όπου υπάρχει σκέψη, σύντομα βρίσκεται τρόπος. Το Αυστριακό Ινστιτούτο Διοίκησης στο FH Burgenland άφησε τους ιδρυτές να συνεχίσουν την ιδέα τους μέχρι το τέλος και έτσι δημιούργησαν ένα πρόγραμμα σπουδών βασισμένο εξ ολοκλήρου στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Εμπλουτισμένοι με τα μυστικά συστατικά, οι ιδρυτές φέρνουν μαζί τους από δεκαετίες εμπειρίας στην εκπαίδευση και κατάρτιση μερικής απασχόλησης.

Η μέθοδος eLearning Academy

178471_image.png

Τέλος, σπουδές χωρίς άγχος σε συνδυασμό με ατομική υποστήριξη!

Ο φόβος των κλασικών καταστάσεων εξετάσεων, η αποστροφή για την ομαδική εργασία, κατά την οποία ο συντονισμός των εργασιών καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ό,τι η εκτέλεση των ίδιων των εργασιών, η μνήμη αδύνατων χρονοδιαγραμμάτων λόγω υποχρεωτικών σπουδών πρόσωπο με πρόσωπο και η έλλειψη πρακτικής συνάφειας – αυτά είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που οι μαθητές δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν.

Η μελέτη με την Ακαδημία eLearning σημαίνει: ένας ευχάριστος τρόπος παροχής προσωπικών σχολίων, ανεξάρτητα από χρόνο και τόπο, ένα πρόγραμμα σπουδών που εξοικονομεί πόρους χωρίς χρόνους ταξιδιού και έξοδα ταξιδιού, μαθήματα με διευθυντές ενοτήτων που έχουν στενούς δεσμούς με τον κόσμο της εργασίας, σταθερά βασικά γνώση με το πλεονέκτημα της σταθερής ποιότητας, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες περιπτώσεις και τη μετατροπή της γνώσης σε ικανότητα.

Μερικές φορές την αποκαλούμε μέθοδο eLearning Academy και τη βελτιώνουμε συνεχώς για να εξυπηρετήσουμε τους αγαπημένους μας κλάδους: επικοινωνία, μάρκετινγκ, πωλήσεις και διαχείριση.

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Η eLearning Academy for Communication προσφέρει μεταπτυχιακό στην Επικοινωνία Μάρκετινγκ σε τρεις ειδικότητες και δύο γλώσσες στους τομείς της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, των πωλήσεων και της διαχείρισης ως πρόγραμμα μερικής απασχόλησης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όσους θέλουν

 • αυξάνουν τις πιθανότητές τους για εξέλιξη σταδιοδρομίας στο μάρκετινγκ με την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου,
 • σε επαγγελματίες που θέλουν να τεκμηριώσουν την εμπειρία τους επιστημονικά,
 • και σε άτομα που αλλάζουν καριέρα στις επικοινωνίες μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης είναι 100% online. Οργανώνετε τις σπουδές σας μέχρι το μεταπτυχιακό εντελώς ανεξάρτητα από το χρόνο και τον τόπο με την υποστήριξη της αρμόδιας συμβουλευτικής ομάδας σπουδών μας με επικεφαλής την Anria Brandstätter. Χωρίς φάσεις παρακολούθησης, απαιτήσεις παρακολούθησης ή καθορισμένες ημερομηνίες εξετάσεων – μελετάτε όποτε και όπου θέλετε. Το εκπαιδευτικό υλικό που βασίζεται σε πολυμέσα, οι συνεχείς αυτοέλεγχοι με τη μορφή αναθεωρήσεων γνώσεων και η προσωπική ανατροφοδότηση σχετικά με την εργασία σε ενότητες που σχετίζονται με την πρακτική σάς βοηθούν να επιτύχετε τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο «Master of Arts».

Τρόποι εξέτασης

Θα ολοκληρώσετε 14 από τις συνολικά 15 ενότητες σε αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα μερικής απασχόλησης με έγγραφα ενότητας. Πρόκειται για εργασίες περίπου 15 σελίδων με ειδικές εργασίες που συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη. Θα ολοκληρώσετε την ενότητα «Νόμος» με ένα διαδικτυακό τεστ. Μέσα σε κάθε ενότητα, δοκιμάζετε συνεχώς τις γνώσεις σας μέσω ενσωματωμένων αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Πρέπει να ολοκληρώσετε θετικά αυτά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ για να μπορέσετε να παραδώσετε τη διατριβή της ενότητας.

Ολοκληρώνετε τις σπουδές σας γράφοντας, παρουσιάζοντας και υπερασπίζοντας τη μεταπτυχιακή σας εργασία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ιστότοπο ή στο διαδίκτυο.

Διαπίστευση της Ακαδημίας eLearning

Qualitätszertifikate der eLearning Academy for Communciation

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Υπάρχουν συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο;

Όχι, το μάθημα Marketing Communication MA είναι 100% ανεξάρτητο από το χρόνο και την τοποθεσία. Μόνο 6 διαδικτυακά σεμινάρια πρέπει να ολοκληρωθούν στην ενότητα σχεδίασης και μεταπτυχιακής διατριβής. Αλλά και εδώ καθορίζετε τον χρόνο και τον τόπο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση στο διαδίκτυο για να συμμετάσχετε στο διαδικτυακό σεμινάριο. Η υπεράσπιση της μεταπτυχιακής σας διατριβής θα πραγματοποιηθεί επιτόπου στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών (UAS) Burgenland στο Eisenstadt ή, αν προτιμάτε, διαδικτυακά, μέσω ενός ασφαλούς συστήματος τηλεδιάσκεψης.

Συμβουλή: Για την τελετή αποφοίτησης (στα αυστριακά αυτό ονομάζεται «Sponsion») θα πρέπει να προγραμματίσετε ολιγοήμερες διακοπές και ένα ταξίδι στο πανεπιστήμιό σας. Αξέχαστη η ατμόσφαιρα της τελετής αποφοίτησης στο Κάστρο Esterházy στο Eisenstadt!

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Eisenstadt

   Thomas-Alva-Edison-Straße,2, 7000, Eisenstadt

   Ερωτήσεις