Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Εισαγωγή

Επέκταση μιας παράδοσης αριστείας

Όλα ξεκίνησαν το 1925 με τη δημιουργία της εταιρείας Embry-Riddle στο αεροδρόμιο Lunken στο Σινσινάτι του Οχάιο. Στη συνέχεια, την επόμενη άνοιξη, η εταιρεία άνοιξε τη Σχολή Αεροπορίας Embry-Riddle. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα απλό σχέδιο για την εκπαίδευση πιλότων αεροπορικών εταιρειών εξελίχθηκε σε ένα αξιόπιστο πανεπιστήμιο το 1970. Σήμερα, το Embry-Riddle Worldwide Campus διαθέτει ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό σύστημα που αξιοποιεί διαδικτυακές και πρόσωπο με πρόσωπο οδηγίες και ένα δίκτυο εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων σχεδιασμένων να υποστηρίξτε την πρόοδο των φοιτητών στις ΗΠΑ, σε όλο τον κόσμο και τώρα στη Σιγκαπούρη.

Το Embry-Riddle Aeronautical University προσφέρει προγράμματα πτυχίων μέσω συνεργασιών στη Σιγκαπούρη. Σε συνεργασία με το Singapore Aviation Academy (SAA), το Embry-Riddle προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα με μερική απασχόληση, συνδυασμένα ειδικά για επαγγελματίες που εργάζονται. Η νεότερη συνεργασία μας με το Ινστιτούτο ERC επιτρέπει στο Embry-Riddle να προσφέρει πτυχία μερικής και πλήρους απασχόλησης σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν το πτυχίο τους τόσο κατά τη διάρκεια της εργασίας είτε πριν από την είσοδό τους στο εργατικό δυναμικό. Η συνεργασία με το Ινστιτούτο ERC επιτρέπει επίσης στο Embry-Riddle να φέρει διεθνείς φοιτητές από τη γύρω περιοχή στη Σιγκαπούρη για να αποκτήσουν πτυχίο.

Με την υποστήριξη του κύρους του Embry-Riddle Aeronautical University, του παλαιότερου και μεγαλύτερου πανεπιστημίου στον κόσμο που ειδικεύεται στην αεροπορία και την αεροδιαστημική, οι συνεργασίες μας στη Σιγκαπούρη παρέχουν στους φοιτητές την ίδια ποιότητα εκπαίδευσης που θα έχετε σε μια από τις πανεπιστημιουπόλεις μας στο εξωτερικό.

Δήλωση αποστολής Embry-Riddle Asia:«Να επεκτείνει την ευκαιρία του Πανεπιστημίου Embry-Riddle Aeronautical University για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα της αεροπορίας και της αεροδιαστημικής σε βασικές χώρες της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού»

Διαχείριση

Όταν το Αεροναυτικό Πανεπιστήμιο Embry-Riddle αποφάσισε να δημιουργήσει παρουσία στην Ασία, η Σιγκαπούρη ήταν μια λογική επιλογή. Με στενούς αμερικάνικους δεσμούς και περιβάλλον επαγγελματικής εκπαίδευσης, η Σιγκαπούρη ήταν μια ελκυστική τοποθεσία για την πρώτη μας πανεπιστημιούπολη στην Ασία. Η Σιγκαπούρη φιλοξενεί μια διαφορετική κοινότητα με ταλαντούχα άτομα που εργάζονται σκληρά και είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το πανεπιστήμιο για να διατηρήσει τη δέσμευσή του για την εκπαιδευτική αριστεία. Τα διοικητικά γραφεία υποστηρίζουν την αποστολή του Πανεπιστημίου παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους ενδιαφερόμενους φορείς του Πανεπιστημίου και στην ευρύτερη κοινότητα.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. είναι θυγατρική κατά 100% του Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Η εταιρεία διοικείται για λογαριασμό της ERAU Inc. από ένα Διοικητικό Συμβούλιο που προεδρεύεται από τον Καγκελάριο της Παγκόσμιας Πανεπιστημιούπολης της ERAU, και διορίζονται μέλη τόσο από την ERAU Inc. όσο και από την Παγκόσμια Πανεπιστημιούπολη, με τον Αρχηγό της Ασίας που είναι αυτεπαγγέλτως μέλος .

Η αποστολή του Διοικητικού Συμβουλίου είναι να διασφαλίσει ότι οι δραστηριότητες της ERAU Asia συμμορφώνονται με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σιγκαπούρης, τηρεί τα πρότυπα διαπίστευσης της South Association of Colleges and School (SACS), των σχετικών τοπικών αρχών και διατηρεί τις δραστηριότητές της σύμφωνα με το καταστατικό του σύμφωνα με τον νόμο περί εταιρειών της Σιγκαπούρης, CAP 50.

Εκπαίδευση πέρα από την τάξη

Η Σχολή στο Αεροναυτικό Πανεπιστήμιο Embry-Riddle είναι κάτι περισσότερο από εκπαιδευτικούς. Μοιράζονται το πάθος για την αεροπορία και την αεροδιαστημική που εκτείνεται πέρα από την τάξη. Πολλοί από αυτούς κατέχουν θέσεις στη βιομηχανία πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια της ημέρας και μοιράζονται μαζί σας τον πλούτο των πραγματικών εμπειριών τους. Προωθούν συνεργασίες με συναδέλφους επαγγελματίες και παγκόσμιες επιχειρήσεις για να μείνουν ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις του κλάδου και να διασφαλίσουν ότι το πρόγραμμα σπουδών ικανοποιεί τις ανάγκες των εργοδοτών.

Πολλές από τις σχολές που διδάσκουν μαθήματα Embry-Riddle στη Σιγκαπούρη μεταφέρονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να διδάξουν. Ορισμένες από τις σχολές πλήρους απασχόλησης από τις Ηνωμένες Πολιτείες ζουν επίσης στη Σιγκαπούρη με διετή εναλλαγή μέσω της Σιγκαπούρης.

Τα μέλη της Σχολής που διαμένουν στην περιοχή της Σιγκαπούρης εξακολουθούν να έχουν παρόμοιο υπόβαθρο με τη σχολή των Ηνωμένων Πολιτειών μας, καθώς είχαν την ίδια εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και έχουν τα ίδια διαπιστευτήρια, έχοντας περάσει επαρκή χρόνο για να μάθουν, να εργαστούν και να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Συνεργασίες

Το Embry-Riddle Asia είναι ενθουσιασμένο για παρουσία στη Σιγκαπούρη, η οποία έχει γίνει γρήγορα παγκόσμιος κόμβος αεροπορίας. Συνεργαζόμενος με περιφερειακά πανεπιστήμια και βασικούς παίκτες στην παροχή αεροπορικής εκπαίδευσης, το Embry-Riddle είναι πρόθυμο να συμβάλει στην οικοδόμηση του ταλέντου και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτείται για την εκτόξευση του αεροπορικού και αεροδιαστημικού τομέα της Σιγκαπούρης σε ένα νέο επίπεδο. Και μέσω αυτών των συνεργασιών, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια παγκοσμίου φήμης εκπαίδευση χωρίς να χρειάζεται να παρακολουθήσετε μαθήματα στο εξωτερικό. Ανεξάρτητα από το εάν συμμετέχετε στα μαθήματα συνδυασμένης παράδοσης ή σε προγράμματα πτυχίων στην τάξη, θα λάβετε το ίδιο δίπλωμα Embry-Riddle που απονέμεται σε οποιαδήποτε από τις άλλες τοποθεσίες μας παγκοσμίως ή Ηνωμένες Πολιτείες.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg


Διαπίστευση

Το Embry-Riddle Aeronautical University - συμπεριλαμβανομένων των Daytona Beach Campus, Prescott Campus και Worldwide Campus - είναι διαπιστευμένο από την Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges για την απονομή πτυχίων σε επίπεδο συνεργατών, απολυτηρίου, μεταπτυχιακών και διδακτορικών. Επικοινωνήστε με την Επιτροπή κολλεγίων στο 1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033-4097 ή καλέστε στο +1 404-679-4500 για ερωτήσεις σχετικά με τη διαπίστευση του Embry-Riddle Aeronautical University. Embry-Riddle Aeronautical University - Η Ασία είναι μέρος της πανεπιστημιούπολης Embry-Riddle Worldwide.

Το Embry-Riddle Aeronautical University έχει έγκριση από τη Νότια Ένωση Κολλεγίων και Σχολείων, καθώς και από τις αρμόδιες τοπικές αρχές για την παράδοση πτυχίων στη Σιγκαπούρη. Οι μαθητές στην Ασία αποφοιτούν με τα ίδια προσόντα με εκείνους των πανεπιστημίων μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιατί σπουδάζω στη Σιγκαπούρη;

Εκτός από τον παγκόσμιο αεροπορικό κόμβο, η Σιγκαπούρη είναι μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου, με ένα συναρπαστικό μείγμα πολιτισμών και τρόπων ζωής που δημιουργεί μια απαράμιλλη ποιότητα ζωής. Για τους μαθητές του Embry-Riddle, η ίδια η πόλη αποτελεί σημαντικό μέρος της εκπαιδευτικής τους εμπειρίας.

Η ιδανική τοποθεσία της Σιγκαπούρης το καθιστά επίσης μια εξαιρετική βάση για να ταξιδέψετε στην περιοχή, με την Κίνα, το Βιετνάμ, την Καμπότζη, την Ταϊλάνδη ή την Ινδία (για να αναφέρουμε μερικά) λίγες μόνο ώρες πτήσης μακριά.

Τοποθεσίες

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Ερωτήσεις