Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Εισαγωγή

Σχετικά με την Emerson

73138_Visit-1.jpg

Emerson College αναγνωρίζεται διεθνώς ως το κορυφαίο ίδρυμα ανώτερης εκπαίδευσης της χώρας, αφιερωμένο στην επικοινωνία και τις τέχνες.

Μέσα από μια ποικιλία προγραμμάτων που προσφέρονται σε ευέλικτες μορφές, το δημιουργικό περιβάλλον εκμάθησης της Emerson σάς επιτρέπει να μετατρέπετε το πάθος σας σε επαγγελματική άσκηση.

Ενεργοποιημένοι με τη δημιουργική ζωή της Βοστώνης και του Λος Άντζελες, οι μαθητές μας είναι ανεξάρτητα μυαλά από διαφορετικό υπόβαθρο που αναπτύσσουν τη δική τους προσωπική φωνή και εμπειρία σε επαγγέλματα που βαθιά διαμορφώνουν την κοινωνία και τον πολιτισμό στον 21ο αιώνα.

Αποστολή και Όραμα

Emerson College προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα που προετοιμάζουν τους άνδρες και τις γυναίκες απόφοιτους να αναλάβουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας στην επικοινωνία και τις τέχνες και να επιδιώξουν υποτροφία και εργασία που φέρνει την καινοτομία σε αυτούς τους τομείς.

Ιδρύθηκε το 1880 ως μικρό, περιφερειακό σχολείο αναστολής, η Emerson εξελίχθηκε σε ένα ποικίλο, ομοιοπαθητικό και πολυδιάστατο ίδρυμα που χορηγεί πτυχίο με φιλελεύθερες τέχνες και όχι με προσανατολισμό στο ωδείο. Αλλά η αποστολή μας και η εστίασή μας παραμένουν ως επί το πλείστον τα ίδια όπως και το 1880: να εξερευνήσουμε και να προωθήσουμε τα όρια της επικοινωνίας, της τέχνης και του πολιτισμού και, ως εκ τούτου, να συμβάλουμε στην προώθηση της κοινωνίας.

Αξιοσημείωτοι αποφοίτοι

Πολλοί από τους 37.000 αποφοίτους μας παραμένουν ενεργά συμμετέχοντες στη ζωή του Emerson. Αν και συγκεντρωμένοι στη Μασαχουσέτη, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη, οι Emersonians μπορούν να βρεθούν να εργάζονται σχεδόν σε όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις μέσων ενημέρωσης, ψυχαγωγίας ή τέχνης σε όλη τη χώρα.

73140_VirtualTour1.gif

Πανεπιστημιούπολη

Η κεντρική πανεπιστημιούπολη του Emerson College βρίσκεται στην καρδιά της Βοστώνης, στη Μασαχουσέτη, στην πύλη της θεατρικής περιοχής της πόλης και σε κοντινή απόσταση από πολιτιστικά κέντρα, μέσα ενημέρωσης και μέσα μαζικής μεταφοράς. Το Κολέγιο έχει επίσης εγκαταστάσεις στο Λος Άντζελες. Εξερευνήστε και μάθετε περισσότερα για κάθε μια από αυτές τις τοποθεσίες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ή πραγματοποιήστε μια Εικονική Περιήγηση στο Campus της Βοστώνης τώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΤΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

  • Boston Campus Το επίκεντρο του Emerson βρίσκεται στις διασταυρώσεις των δρόμων Boylston και Tremont στο νοτιοανατολικό άκρο της Βοστόνης. Ο χρυσός θόλος του State House της Μασαχουσέτης μπορεί να δει από πολλά πλεονεκτικά σημεία της πανεπιστημιούπολης και το μετρό σταματά στην μπροστινή πόρτα μας. Γνωρίστε το Μπόστον

  • Εσέρσον Λος Άντζελες (ELA) Στην καρδιά του Χόλιγουντ, το ELA είναι μια βραβευμένη εγκατάσταση που φιλοξενεί έως και 217 φοιτητές και περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσα προβολής, εργαστήρια ήχου και βίντεο, στούντιο επιδόσεων και πρόβας και πολλά άλλα. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ELA

Μεταπτυχιακά Φοιτητικά Φροντιστήρια

Ο λογαριασμός θα αντικατοπτρίζει όλες τις δαπάνες που χρεώνονται στον λογαριασμό του σπουδαστή. Αυτά περιλαμβάνουν τα δίδακτρα, το συμβούλιο και τις αμοιβές που αναφέρονται στο παρακάτω διάγραμμα κόστους, καθώς και διάφορες χρεώσεις, όπως τα τέλη μεταφοράς και τα έξοδα χρηματοδότησης, κατά περίπτωση.

Χρέωση- Σανίδα Πρόγραμμα γευμάτων εφοδιασμού TBD TBD TBD Αμοιβές Ασφάλεια υγείας
Μεταπτυχιακό Φόρος Υπηρεσιών Φοιτητών (πλήρους απασχόλησης)
Μεταπτυχιακό Φόρος Υπηρεσιών Φοιτητών (Μερικής Απασχόλησης)
Διεθνής φοιτητής (μόνο νέοι φοιτητές)
Τελευταία εγγραφή
Ακαδημαϊκό μάθημα $ 2,694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
ποικίλος **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
ποικίλος -
624 δολάρια
232 δολάρια

-
ποικίλος


* Θα καθοριστεί αργότερα.
** Εκτιμάται μόνο για νέους φοιτητές που εισέρχονται στο εαρινό εξάμηνο./>

Για μένα πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα φοιτητών, κάντε κλικ εδώ .

English Language Requirements

Πιστοποιήστε την επάρκειά σας στα αγγλικά με το Duolingo English Test! Το DET είναι ένα βολικό, γρήγορο και προσιτό διαδικτυακό τεστ αγγλικών που γίνεται αποδεκτό από περισσότερα από 4.000 πανεπιστήμια (όπως αυτό) σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

  • Boston

    120 Boylston Street, , Boston

Ερωτήσεις