Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Εισαγωγή

Μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων

Στο ENAE Business School , πιστεύουμε στη δύναμη της εκπαίδευσης να μεταμορφώνει τις ζωές και να οδηγεί την πρόοδο. Με έδρα τη Μούρθια της Ισπανίας, το ίδρυμά μας έχει πλούσια ιστορία στην παροχή υψηλής ποιότητας επιχειρηματικής εκπαίδευσης σε μαθητές από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Η προσέγγισή μας στην επιχειρηματική εκπαίδευση είναι καινοτόμος και στοχαστική. Προσπαθούμε να παραμείνουμε στην αιχμή του κλάδου, ενσωματώνοντας την πιο πρόσφατη έρευνα και τεχνικές στο πρόγραμμα σπουδών μας. Τα αφοσιωμένα μέλη ΔΕΠ μας είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς τους και δεσμεύονται να παρέχουν μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία.

Είμαστε περήφανοι για την ποικιλόμορφη και ζωντανή κοινότητα της ΕΝΑΕ. Οι μαθητές μας προέρχονται από όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί τους έναν πλούτο διαφορετικών προοπτικών και εμπειριών. Αυτή η ποικιλομορφία εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία και βοηθά τους μαθητές μας να αναπτύξουν μια παγκόσμια νοοτροπία.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Αποστολή

Η αποστολή του ENAE Business School είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας επιχειρηματική εκπαίδευση που δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές μας να επιτύχουν στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά. Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να επιτύχουν πλήρως τις δυνατότητές τους και προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη.

Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους μαθητές τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διαπρέψουν στους τομείς που έχουν επιλέξει, ενώ η ποικιλόμορφη και χωρίς αποκλεισμούς κοινότητά μας προωθεί την παγκόσμια ιθαγένεια και την πολιτιστική κατανόηση. Μέσα από τα προγράμματά μας αιχμής και την αφοσιωμένη σχολή, στοχεύουμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να γίνουν ηγέτες στους τομείς τους.

Στην ΕΝΑΕ, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σπουδών, από μεταπτυχιακά έως προγράμματα στελεχών, καθώς και πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η άμεση επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων στις επιχειρήσεις, των φοιτητών και των καθηγητών διευκολύνει την ανάπτυξη της γνώσης που επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό που ευθυγραμμίζεται με το οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργούν οι οργανισμοί μας.

Αξίες

Σε ό,τι κάνουμε, καθοδηγούμαστε από τη δέσμευσή μας για αριστεία και τις βασικές μας αξίες της υπευθυνότητας, της επιχειρηματικής νοοτροπίας και της ένταξης. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ένα κορυφαίο ίδρυμα στον τομέα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους μαθητές μας τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν στην καριέρα τους.

Ευθύνη

Η ΕΝΑΕ πιστεύει στη σημασία της σωστής εκπλήρωσης των καθηκόντων μας καθώς και του να κάνουμε το σωστό σύμφωνα με την κοινωνική μας ευθύνη και την ευθύνη της αγοράς. Η ΕΝΑΕ θεωρεί την υπευθυνότητα ως αρετή που πρέπει να ενσταλάσσεται σε στελέχη και επαγγελματίες για την επίτευξη προσωπικής και κοινωνικά βιώσιμης ανάπτυξης. Η κοινωνική και ατομική ευθύνη οδηγεί στην προσωπική ακεραιότητα για όσους εκπληρώνουν με επιμέλεια τα καθήκοντά τους. Η ΕΝΑΕ πιστεύει στη συνοχή και δεν διδάσκουμε ό,τι δεν λειτουργεί σε αυτό που δεν πιστεύουμε.

Επιχειρηματική νοοτροπία
Η ΕΝΑΕ υποστηρίζει και προωθεί σθεναρά το επιχειρηματικό πνεύμα. Αυτό το πνεύμα βρίσκεται στον πυρήνα της καινοτομίας, της εναλλακτικής σκέψης και της λήψης αποφάσεων που αναζητούν τη δημιουργία αξίας. Αυτή η αναζήτηση για τη δημιουργία αξίας και την αποδοχή κινδύνου βρίσκεται στον ιστό της επιχειρηματικής σχολής μας.


Υπεροχή
Η απαίτηση και η αυστηρότητα στην εκπαίδευσή μας δεν αντιτίθενται στο άνοιγμα και την ευελιξία σε νέες μεθοδολογικές προσεγγίσεις. Όσοι αλληλεπιδρούν στο ENAE Business School συνδέουν επίσης την αριστεία στην παροχή εκπαίδευσης με τον σεβασμό της πνευματικής ιδιοκτησίας και την υπεύθυνη χρήση των πληροφοριών.

Περιεκτικότητα

Η αποδοχή και η κατανόηση της πολιτισμικής και προσωπικής διαφορετικότητας είναι ένα πολύ θετικό χαρακτηριστικό και δύναμη, επιπλέον σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο ολοκληρωμένο κόσμο με την αυξανόμενη διασύνδεσή του μεταξύ ανθρώπων, χωρών και πολιτισμών.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Η πανεπιστημιούπολη

ENAE Business School βρίσκεται στη Μούρθια της Ισπανίας, στην καρδιά της ακτής της Μεσογείου. Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μια ζωντανή και δυναμική πόλη, προσφέροντας στους φοιτητές μας μια πλούσια πολιτιστική και κοινωνική εμπειρία.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι σύγχρονη και καλά εξοπλισμένη, ένας χώρος μάθησης 2.200 τετραγωνικών μέτρων που παρέχει στους φοιτητές όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν στις σπουδές τους. Οι 10 αίθουσες διδασκαλίας και οι 3 αίθουσες εργασίας μας είναι ευρύχωρες και άνετες και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, όπως ένα εργαστήριο υπολογιστών με 31 προηγμένους σταθμούς εργασίας υπολογιστών, μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα τεκμηρίωσης.

Εκτός από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας, η πανεπιστημιούπολη μας περιβάλλεται επίσης από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Η Μούρθια είναι γνωστή για το ήπιο κλίμα και τα εκπληκτικά τοπία της, και η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Μεσόγειο Θάλασσα και τα κοντινά βουνά. Αυτό παρέχει στους μαθητές μας πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν την υπέροχη ύπαιθρο και να ζήσουν την ομορφιά της περιοχής.

Συνολικά, η πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσετε και να ζήσετε, παρέχοντας στους φοιτητές μας όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν στις σπουδές τους και να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εμπειρία.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Γιατί ΕΝΑΕ;

Ενδυνάμωση της επόμενης γενιάς ηγετών επιχειρήσεων

ENAE Business School είναι ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ιδιωτικό ίδρυμα που προωθεί την επιχειρηματική ανάπτυξη διεθνώς.

Μέσω της χρήσης περιπτωσιολογικών μελετών και του καινοτόμου προσομοιωτή επιχειρήσεων, που ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και εξοικειώνει τους συμμετέχοντες με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν στην επιχείρηση, εγγυόμαστε στους φοιτητές μας ποιοτική, δυναμική, καινοτόμο μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

Ταλαντούχα μέλη ΔΕΠ

Στο ENAE Business School , είμαστε περήφανοι για τα περισσότερα από 250 αφοσιωμένα και ταλαντούχα μέλη ΔΕΠ που αποτελούν την ομάδα διδασκαλίας μας. Οι καθηγητές μας είναι ειδικοί στους αντίστοιχους τομείς τους και δεσμεύονται να παρέχουν στους μαθητές μας μια απαράμιλλη μαθησιακή εμπειρία.

Οι καθηγητές μας προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκού και επαγγελματικού υπόβαθρου, φέρνοντας μαζί τους πλήθος γνώσεων και εμπειριών από διαφορετικά πολιτιστικά και επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Αυτή η ποικιλομορφία μεταξύ των σχολών μας βοηθά να παρέχουμε στους φοιτητές μας μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική για την επιχειρηματική εκπαίδευση.

Δημιουργία ευκαιριών επαγγελματικής εξέλιξης


Στο ENAE Business School , είμαστε περήφανοι για τις ισχυρές μας συνδέσεις με τον επιχειρηματικό κόσμο. Πάνω από 350 συνδεδεμένες εταιρείες και 500 εταιρικοί υπεύθυνοι προσλήψεων βασίζονται σε εμάς για να παρέχουμε επαγγελματική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στους υπαλλήλους τους.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε στενά με περισσότερες από 300 εταιρείες και άλλους σχετικούς φορείς. Αυτή η συνεργασία μας βοηθά να αναπτύξουμε μια καινοτόμο και προνοητική προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση.

Προσφέρουμε επίσης μια σειρά από υπηρεσίες υποστήριξης για να βοηθήσουμε τους μαθητές μας να πετύχουν. Το γραφείο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας μας παρέχει καθοδήγηση και υποστήριξη για να βοηθήσει τους μαθητές μας να βρουν πρακτική άσκηση και εργασιακή εμπειρία, ενώ έχουμε υψηλό ποσοστό απασχόλησης, με το 98% των φοιτητών μας να βρίσκουν εργασία εντός 12 μηνών από την αποφοίτησή τους.

Διεθνής παρουσία

Στο ENAE Business School , είμαστε περήφανοι για την ισχυρή διεθνή παρουσία μας και την ποικιλόμορφη κοινότητα φοιτητών και καθηγητών που μας βοήθησε να οικοδομήσουμε. Το ίδρυμά μας βρίσκεται στη Μούρθια της Ισπανίας, αλλά η εμβέλειά μας εκτείνεται πολύ πέρα από τα σύνορα της πανεπιστημιούπολης μας, ειδικά τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική.

Η διεθνής μας παρουσία αντικατοπτρίζεται στην ποικιλομορφία του φοιτητικού μας σώματος. Έχουμε μαθητές από όλο τον κόσμο, φέρνοντας μαζί τους έναν πλούτο διαφορετικών προοπτικών και εμπειριών. Αυτή η ποικιλομορφία εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία και βοηθά τους μαθητές μας να αναπτύξουν μια παγκόσμια νοοτροπία.

Εκτός από το ποικίλο φοιτητικό σώμα μας, έχουμε επίσης δημιουργήσει συνεργασίες και συνεργασίες με ιδρύματα και οργανισμούς από όλο τον κόσμο. Αυτές οι συνεργασίες παρέχουν στους φοιτητές μας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σπουδών στο εξωτερικό και σε διεθνείς πρακτικές, βοηθώντας τους να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία και να επεκτείνουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα.

ENAE Business School είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον θέλει να ακολουθήσει επιχειρηματική εκπαίδευση. Παρέχουμε ένα δυναμικό και προκλητικό περιβάλλον μάθησης που βοηθά τους μαθητές μας να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν στη σημερινή ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μια ζωντανή και δυναμική πόλη, προσφέροντας στους φοιτητές μας μια πλούσια πολιτιστική και κοινωνική εμπειρία.

Η πανεπιστημιούπολη μας είναι σύγχρονη και καλά εξοπλισμένη, ένας χώρος μάθησης 2.200 τετραγωνικών μέτρων που παρέχει στους φοιτητές όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν στις σπουδές τους. Οι 10 αίθουσες διδασκαλίας και οι 3 αίθουσες εργασίας μας είναι ευρύχωρες και άνετες και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, όπως ένα εργαστήριο υπολογιστών με 31 προηγμένους σταθμούς εργασίας υπολογιστών, μια βιβλιοθήκη και μια αίθουσα τεκμηρίωσης.

Εκτός από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας, η πανεπιστημιούπολη μας περιβάλλεται επίσης από ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον. Η Μούρθια είναι γνωστή για το ήπιο κλίμα και τα εκπληκτικά τοπία της, και η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Μεσόγειο Θάλασσα και τα κοντινά βουνά. Αυτό παρέχει στους μαθητές μας πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν την υπέροχη ύπαιθρο και να ζήσουν την ομορφιά της περιοχής.

Συνολικά, η πανεπιστημιούπολη μας είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να σπουδάσετε και να ζήσετε, παρέχοντας στους φοιτητές μας όλα όσα χρειάζονται για να επιτύχουν στις σπουδές τους και να απολαύσουν μια ολοκληρωμένη πανεπιστημιακή εμπειρία.

  Εισαγωγές

  Η διαδικασία εισαγωγής μας είναι χωρίς άγχος. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα μέχρι να γίνετε δεκτοί μετά την προσωπική συνέντευξη.

  Αφού πληρώσετε τα δίδακτρα των 500 ευρώ, θα σας στείλουμε τα έγγραφα της βίζας εντός 7 ημερών. Επιπλέον, θα λάβετε έναν σύνδεσμο και έναν κωδικό για μια δωρεάν διαβούλευση με τους συμβούλους βίζας.

  Λάβετε υπόψη ότι έχουμε διορίσει αντιπροσώπους και αντιπροσώπους σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Συμβουλευτείτε τον σύμβουλο σπουδαστών σας.

  Κατάταξη

  Μαρτυρίες Φοιτητών

  Τοποθεσίες

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Ερωτήσεις