Keystone logo
© Carrianna Field
ENEB

ENEB

ENEB

Εισαγωγή

ENEB είναι μια 100% διαδικτυακή σχολή διοίκησης επιχειρήσεων που ειδικεύεται σε μεταπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές υψηλών επιδόσεων που βασίζεται σε μεθοδολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η ENEB εκτελεί πολλά διεθνή προγράμματα αναφοράς στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, εκπαιδεύοντας ανώτερα στελέχη σε όλη την ισπανόφωνη κοινότητα.

Γιατί ENEB ;

Ακαδημαϊκή αριστεία

ENEB είναι μια σχολή επιχειρήσεων που ειδικεύεται σε μεταπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές υψηλών επιδόσεων με βάση μεθοδολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η ENEB εκτελεί πολλά διεθνή προγράμματα αναφοράς στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, εκπαιδεύοντας ανώτερα στελέχη σε όλη την ισπανόφωνη κοινότητα.

ENEB έχει την έδρα της στη Βαρκελώνη, την τρίτη καλύτερη επιχειρηματική πόλη στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο και το Παρίσι, και τη δεύτερη καλύτερη ευρωπαϊκή πόλη ως επιχειρηματικό κέντρο σύμφωνα με την έκθεση EUROPEAN CITIES MONITOR που εκπονήθηκε από την εταιρεία συμβούλων Cushman and Wakefield.

Μέσω της εικονικής πανεπιστημιούπολης και της μεθόδου μας 7/24 θα συνοδεύεστε μόνιμα και θα συμβουλεύεστε από την ομάδα των καθηγητών, έτσι ώστε η εκμάθησή σας να είναι πλήρης και έτσι να μπορείτε να επιλύσετε όλες τις αμφιβολίες ή απορίες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Σας παρέχουμε ευέλικτα χρονοδιαγράμματα για να μπορέσετε να συνδυάσετε τις σπουδές σας με την προσωπική και επαγγελματική σας δραστηριότητα, ένα σύστημα σπουδών απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη μεθοδολογία της μελέτης εδώ.

Όλα τα μαθήματα μεταπτυχιακού, μεταπτυχιακού και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκονται από τον ENEB είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Isabel I, το οποίο έχει προβλεφθεί στον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, χορηγώντας πιστώσεις ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Μονάδων) σε όλα τα προγράμματα κατάρτισης του σχολείου που εγγυώνται την ομοιογένεια και ποιότητα των μελετών.

Δεσμευμένο στην ποιότητα και την αριστεία, το European Business School της Βαρκελώνης βραβεύτηκε, μαζί με το EAE και το IMF Business School, τη σφραγίδα ποιότητας Cum Laude 2018 ως το καλύτερο business school που εκτιμάται από τους μαθητές του. Επιπλέον, έχει λάβει το πιστοποιητικό αριστείας EFQM με την υψηλότερη βαθμολογία και είναι ένα κέντρο που σχετίζεται με το Πανεπιστήμιο Isabel I. Το ENEB είναι εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας και συνεργάζεται με το Barcelona Centre Universitari.

Η εφημερίδα El País δημοσίευσε πρόσφατα τη λίστα με τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ισπανία, αξιολογώντας την ποιότητά τους. Το ENEB καταλαμβάνει την πρώτη θέση, δίνοντάς του βαθμολογία 4,7 στα 5, αναγνωρίζοντας έτσι το κύρος και την ποιότητά του ως κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στον κλάδο. Επιπλέον, κατατάσσεται επίσης στην οικονομική εφημερίδα Financial Magazine ως το δεύτερο καλύτερο εξ αποστάσεως Business School στην Ισπανία, καθώς και στην κατάταξη των καλύτερων International Business Schools στο Club MBA και στο τρίτο καλύτερο online MBA στην Ισπανία σύμφωνα με το Portal MBA.

Διεθνής Χαρακτήρας

ENEB είναι μια παγκόσμια και διεθνής σχολή επιχειρήσεων, που στοχεύει στην εκπαίδευση στελεχών εταιρειών και ειδικών στον επιχειρηματικό τομέα, προσφέροντας τη δυνατότητα σπουδών τόσο στα Ισπανικά όσο και στα Πορτογαλικά. Με μια μεγάλη ποικιλία μεταπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, το European Business School της Βαρκελώνης παρέχει τα εργαλεία διαχείρισης και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ηγεσία οποιουδήποτε τμήματος διαχείρισης σε εταιρείες. Σύμφωνα με τους Financial Times «η κατοχή ενός EMBA ή MBA έχει άμεση επίδραση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας και στον μισθό». Για τη διευκόλυνση των διαδικασιών, όλοι οι μαθητές που δεν είναι μέλη της ΕΕ μπορούν να ζητήσουν την υπηρεσία αποστίλ για όλα τα διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από το σχολείο.

Τριπλό Πτυχίο

Στο ENEB δεν δεσμευόμαστε μόνο στη θεωρητική εκπαίδευση στη γνώση των επιχειρήσεων, αλλά περιλαμβάνουμε επίσης ένα μάθημα εξειδίκευσης στο Coaching και το NLP (Neuro-Linguistic Programming) σε όλα τα μεταπτυχιακά μας, ώστε να μπορείτε και να είστε σε θέση να εφαρμόσετε αυτήν τη γνώση προς την κατεύθυνση και διαχείριση ομάδων για την επίτευξη επαγγελματικής επιτυχίας σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συνοδεύονται από το Πρόγραμμα Business English Program, ένα προαιρετικό και δωρεάν μάθημα αγγλικών σε επίπεδο διαπραγμάτευσης που θα σας επιτρέψει να λειτουργήσετε σε ένα διεθνές περιβάλλον εργασίας. Χάρη στη συμφωνία μεταξύ του ENEB και του Trinity College του Λονδίνου, όλοι οι μαθητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το Πρόγραμμα Business English θα μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο σχολείο και να επιλέξουν την επίσημη πιστοποίηση ISE II.

Στο τέλος των μεταπτυχιακών μας σπουδών, θα λάβετε ένα τριπλό πτυχίο που εκδίδεται από το ENEB , το οποίο έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο Isabel I:

  • Ο τίτλος του Master ολοκληρώθηκε
  • Δίπλωμα Εξειδίκευσης στο Coaching και στο NLP
  • Πιστοποιητικό προγράμματος Business English

Για τη διευκόλυνση των διοικητικών διαδικασιών, όλοι οι φοιτητές εκτός ΕΕ μπορούν να ζητήσουν την υπηρεσία αποστίλ για όλα τα διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από το σχολείο μόλις ολοκληρώσουν τα εκπαιδευτικά τους προγράμματα καταβάλλοντας τα αντίστοιχα δίδακτρα.

Η ενιαία διαδικασία νομιμοποίησης -που ονομάζεται apostille- συνίσταται στην τοποθέτηση ενός apostille ή σχολιασμού στο ίδιο το διοικητικό έγγραφο που θα πιστοποιεί τη γνησιότητα των εγγράφων που εκδίδονται σε άλλη χώρα από το European Business School της Βαρκελώνης. Ως εκ τούτου, οι υπογράφοντες χώρες της XII Σύμβασης της Διάσκεψης της Χάγης για το Ιδιωτικό Διεθνές Δίκαιο της 5ης Οκτωβρίου 1961 αναγνωρίζουν τη γνησιότητα των εγγράφων που έχουν εκδοθεί σε άλλες χώρες και φέρουν το απόστολο. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία αποστίλ εδώ.

Ταμπλέτα δώρου

Στο ENEB όλοι οι φοιτητές μας διαθέτουν τους πιο προηγμένους τεχνολογικούς πόρους για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους με τον πιο αποτελεσματικό δυνατό τρόπο. Γι' αυτό, όταν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα, θα λάβετε ένα δωρεάν tablet για να μελετήσετε χωρίς όρια και με απόλυτη ελευθερία.

Προσηλωμένοι στο περιβάλλον, όλες οι σπουδές μας διδάσκονται 100% σε ψηφιακή μορφή. Το μοντέλο μελέτης μας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε πλήρως όλο το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων και να το προβάλετε στο tablet σας ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή ενώ μελετάτε άνετα από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ανταλλαγή απασχόλησης

ENEB Αναγνωρίζεται από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες σε διάφορους τομείς. Η εκπαίδευσή τους, προσαρμοσμένη στην τρέχουσα πραγματικότητα του κόσμου της εργασίας, επιτρέπει στον σπουδαστή να λειτουργεί τέλεια σε οποιαδήποτε εταιρεία και να αναπτύξει μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία. Για να γίνει αυτό δυνατό, το σχολείο έχει συμφωνίες με σημαντικές επιχειρηματικές εταιρείες και μια τράπεζα εργασίας όπου μπορείτε να λαμβάνετε προσφορές εργασίας σε εβδομαδιαία βάση.

Τοποθεσίες

  • Barcelona

    C/ Llull 321-329, 08019, Barcelona

Προγράμματα

Ερωτήσεις