Keystone logo
© Kees Stuip
Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Εισαγωγή

Όλα τα μέλη ΔΕΠ συμμετέχουν τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία. Αυτό επιτρέπει στο σχολείο να ευδοκιμεί. Με πέντε προπτυχιακά προγράμματα και 18 μεταπτυχιακά προγράμματα, η Erasmus School of Economics προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στους κλάδους της (οικονομικά, επιχειρηματική οικονομία και οικονομετρία) και επιδιώκει να επιτύχει την αριστεία τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία της. Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τις επιδόσεις του στην κατάταξη.

Η Erasmus School of Economics έχει στρατηγικά σαφή έμφαση στην οικονομία. Ακριβώς όπως ήταν πριν από 100 χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το σχολείο το 1913, οι οικονομολόγοι είναι η καρδιά του Πανεπιστημίου Erasmus του Ρότερνταμ. Οι καλύτεροι απόφοιτοι του προγράμματος Erasmus συνέβαλαν σημαντικά στην επιστήμη, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις.

Το Erasmus School of Economics είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο που συμβάλλει στην επιστημονική γνώση σε μελλοντικά οικονομικά ζητήματα και στοχεύει να απαντήσει επί του παρόντος σε σχετικά θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Το επίκεντρο του σχολείου είναι η δημιουργία, η διάδοση και η εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης, όλα από οικονομική άποψη. Το Erasmus School of Economics βασίζεται στις πιο πρόσφατες γνώσεις του κλάδου. Συνεργάζεται με διεθνείς επιστημονικούς συνεργάτες και έχει τοπικά πεδία σε επιχειρηματικά θέματα σχετικά με τη μοναδική θέση που έχει η πόλη του Ρότερνταμ ως κόμβος μεταφορών και βιομηχανίας.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Το κέντρο του Πανεπιστημίου Erasmus του Ρότερνταμ είναι η πανεπιστημιούπολη Woudestein, μια βολική διαδρομή 15 λεπτών με το ποδήλατο από το κέντρο της πόλης του Ρότερνταμ, συμπεριλαμβανομένου του κομψού νέου σιδηροδρομικού σταθμού Rotterdam Centraal (όπου μπορείτε επίσης να πάρετε το τραμ ή το μετρό στο EUR.) Εκτός της ώρας μαθημάτων, σπουδαστές σπουδάζουν στο γεμάτο φως νέο κτίριο Polak ή στην υπερσύγχρονη πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη μας, πίνουν έναν καφέ στο Erasmus Food Plaza ή παρακολουθούν μια εκδήλωση στο θέατρο ή το Café στο de Smitse. Το αθλητικό κέντρο στην πανεπιστημιούπολη προσφέρει γυμναστήριο, χορό, spinning, σκουός και τένις μεταξύ πολλών άλλων μαθημάτων.

  Υποτροφίες και Χρηματοδότηση

  Για φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), διαθέτουμε έναν αριθμό υποτροφιών, όπως την υποτροφία Erasmus University Holland Holland, την υποτροφία Philip Hans Franses και την απαλλαγή από το Erasmus School of Economics για άριστους τρέχοντες φοιτητές πανεπιστημίου ESE από χώρες εκτός ΕΟΧ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  Στατιστικά Αποφοίτων

  Κατάταξη

  Η Erasmus School of Economics προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στους κλάδους της (οικονομικά, οικονομετρία) και επιδιώκει να επιτύχει την αριστεία τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία της. Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τις επιδόσεις του στην κατάταξη.

  Υπάρχουν πολλές διεθνείς κατατάξεις πανεπιστημίων στις οποίες συμμετέχει η Σχολή Οικονομικών Επιστημών Erasmus που θεωρούνται οι πιο επιδράσεις. QS World University Ranking, Times Higher Education Ranking και Academic Ranking of World Universities. Οι περισσότερες από τις κατατάξεις επικεντρώνονται στην έρευνα, αλλά μερικές από αυτές έχουν γίνει πολυδιάστατες τα τελευταία χρόνια.

  Οι προαναφερθείσες κατατάξεις με επιρροή έχουν καθορίσει ότι υπάρχει ζήτηση για ένα πιο ισορροπημένο σύστημα κατάταξης που βασίζεται σε περισσότερους δείκτες εκτός από την έρευνα. Έτσι, έχουν προσαρμόσει τη μεθοδολογία τους ενσωματώνοντας περισσότερους δείκτες, που σίγουρα δίνουν μια πιο ισορροπημένη και ακριβή εικόνα ενός πανεπιστημίου.

  QS Παγκόσμια Κατάταξη Πανεπιστημίων

  • 2ος στην Ολλανδία
  • 14η στην Ευρώπη
  • 44η στον κόσμο

  Κατάταξη QS

  Η QS World University Rankings είναι μια από αυτές τις πολύπλευρες κατατάξεις, όπου η Σχολή Οικονομικών Επιστημών Erasmus βαθμολογείται ιδιαίτερα καλά όταν πρόκειται για Οικονομικά/Οικομετρία.

  Η έρευνα αυτή τη στιγμή εξετάζει πάνω από 2.000 πανεπιστήμια και κατατάσσει πάνω από 700.

  Ζωή στην πανεπιστημιούπολη & εγκαταστάσεις

  • Gym
  • Library
  • Study places
  • Σύμβουλοι σπουδών
  • Student Services

  Όταν μετακομίζετε στο Ρότερνταμ, θέλετε να μάθετε πού να πάτε ως νέος φοιτητής σε μια νέα πόλη. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φοιτητική ζωή.

  Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

  Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

  Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

  Τοποθεσίες

  • Rotterdam

   Erasmus School of Economics P.O. Box 1738, 3062PA, Rotterdam

  Chat with students

  Ερωτήσεις