Keystone logo
© BIMM University
ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

ESCP Business School - London Campus

Εισαγωγή

Ιδρύθηκε το 1819, το ESCP Business School έχει δημιουργήσει γενιές ηγετών και επιχειρηματιών. Με τις έξι αστικές πανεπιστημιουπόλεις του στο Βερολίνο, το Λονδίνο, τη Μαδρίτη, το Παρίσι, το Τορίνο και τη Βαρσοβία, η πραγματικά ευρωπαϊκή ταυτότητα του ESCP Business School της επιτρέπει να προσφέρει ένα μοναδικό στυλ πολυπολιτισμικής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρήσεων και μια παγκόσμια άποψη σε θέματα Διεθνούς Διοίκησης.

Στην καρδιά μιας ζωντανής πόλης

Το Λονδίνο είναι κάτι περισσότερο από μια πόλη: είναι ένα παγκόσμιο κέντρο για τις επιχειρήσεις και τον πολιτισμό και ένας πολυπολιτισμικός γίγαντας που σας προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ζωής.

Με μόλις ντροπαλή 11 εκατομμύρια κατοίκους που μιλάνε πάνω από 300 γλώσσες, είναι αδύνατο να ξοδέψετε χρόνο χωρίς να επεκτείνετε τους προσωπικούς σας ορίζοντες και το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Οικοδομώντας την καριέρα σας

Είτε είστε επικεφαλής μιας καριέρας στον τομέα Οικονομικών είτε ονειρεύεστε να εργαστείτε για μια κορυφαία εταιρεία πολυτελείας μάρκας ή Tech, το Λονδίνο έχει όλοι σας περιμένει.

Υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης στις μεγαλύτερες μάρκες στον κόσμο, καθώς και ένας απίστευτος αριθμός καινοτόμων νεοσύστατων επιχειρήσεων. Από πρακτικής άσκησης έως μεταπτυχιακά προγράμματα και πέρα από αυτά, το Λονδίνο είναι το launchpad!

Κορυφαίος προορισμός στον κόσμο

Το 2018 το Λονδίνο στέφθηκε η πιο δημοφιλής πόλη στον κόσμο για τους φοιτητές.

Ονομάστηκε επίσης το καλύτερο μέρος για να εργαστεί - και ο πιο αγαπημένος τουριστικός προορισμός. Αυτή η πόλη έχει πραγματικά κάτι για όλους, και οι δημοσκοπήσεις το αποδεικνύουν.

Αποστολή και αξίες

Η αποστολή μας

"Η αποστολή της ESCP Business School είναι να εμπνέει και να εκπαιδεύει τους ηγέτες των επιχειρήσεων του μέλλοντος".

Η πεποίθησή μας είναι ότι οι επιχειρηματικοί ηγέτες του αύριο θα πρέπει να είναι διεθνείς, ψηφιακοί και διαπολιτισμικά αποτελεσματικοί. Η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση και την οργανωτική δομή αντικατοπτρίζει αυτό, με ισχυρά διεθνή προγράμματα που παρέχονται από μια ολοκληρωμένη (πανευρωπαϊκή) Σχολή σε πανεπιστημιουπόλεις σε κάθε μία από τις κυριότερες αγορές της Ευρώπης.

Προωθούμε αυτή την αποστολή μέσω της μοναδικής προσέγγισής μας στη διεθνή εκπαίδευση και έρευνα στον τομέα της διαχείρισης, η οποία προωθεί τη διεθνική εμπειρία, τη συνεργασία και τη μάθηση σε πανευρωπαϊκό πλαίσιο.

Πώς παραδίδουμε στο ESCP Business School

 1. Μια ακαδημία εμπειρογνωμόνων επικεντρωμένη στη διεθνή / συγκριτική έρευνα.
 2. Υποχρεωτικά προγράμματα περιστροφής που παρέχουν μοναδικές εμπειρίες μάθησης πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων σε όλη την Ευρώπη
 3. Διεπιστημονική διδασκαλία που ενσωματώνει τις δεξιότητες διοίκησης της σκληρής (κωδικοποίησης, κλπ.) Και της μαλακότερης (ανθρωπιστικής ικανότητας, κ.λπ.).
 4. Μια ποικιλόμορφη, δημιουργική και επιχειρηματική κοινότητα.

Οι τέσσερις αξίες μας είναι ο πυρήνας της σχολής

 • E: " Αριστεία σε αυτό που κάνουμε"
 • S: "Η ιδιαιτερότητα σε αυτό που είμαστε και τι άλλοι δεν μιμούνται"
 • Γ: "Η δημιουργικότητα στο πώς σκεφτόμαστε και σχεδιάζουμε"
 • P: "Πλουραλισμός - Πολλαπλασιασμός σε αυτό που πιστεύουμε και συμπεριφέρουμε"

Το όραμά μας

(Τι και πού θέλουμε να είμαστε μέχρι το 2022)

"Το 2022, το ESCP Business School θα αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η κορυφαία ευρωπαϊκή σχολή επιχειρήσεων για διεθνή εκπαιδευτική διαχείριση.

Το όραμά μας, για να γίνουμε αλήθεια, υπονοεί:

 • Παραγωγή και διάδοση έρευνας παγκόσμιας κλάσης σε διεθνή / συγκριτική διαχείριση που διαμορφώνει τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των οργανώσεων και των ηγετών.
 • Παραγωγή πολιτιστικά και ψηφιακά έξυπνων αποφοίτων εξοπλισμένων ώστε να διαμορφώνουν και να συνδέουν τους επιχειρηματικούς κόσμους του αύριο.
 • Συμμετέχοντας ουσιαστικά με τις επιχειρήσεις, τους αποφοίτους και την κυβέρνηση για την προώθηση των προόδων της διεθνούς πρακτικής διαχείρισης και των διαπολιτισμικών σχέσεων.
 • Αξιοποιώντας την ποικιλομορφία σε όλες τις μορφές της ως πηγή καινοτομίας, δύναμης και ηγεσίας.

Στατιστική

Κάθε χρόνο, το ESCP Business School καλωσορίζει περισσότερους από 6.500 φοιτητές και 5.000 στελέχη από περισσότερες από 120 διαφορετικές χώρες, παρέχοντάς τους μια ολοκληρωμένη προσφορά μαθημάτων διαχείρισης και εξειδικευμένων προγραμμάτων (Bachelor, Master, Executive MBA, PhD και Executive Education). Το ESCP Business School είναι πολυ-διαπιστευμένο: AACSB, EQUIS, EFMD, MBA, EFMD EMBA, 5 Ευρωπαϊκά πρότυπα Ανώτερου Ed. www.escpeurope.eu - Ακολουθήστε μας στο Twitter @ESCPeurope

  Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

  ESCP Business School - Λονδίνο

  Το ESCP Business School είναι ένα μοναδικό σχολείο που προσελκύει φοιτητές και ακαδημαϊκούς που εκπροσωπούν πάνω από 100 εθνικότητες στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου.

  Βρίσκεται στο West Hampstead στο βορειοδυτικό Λονδίνο, η πανεπιστημιούπολη του ESCP Business School προσφέρει στους φοιτητές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε ένα παραδοσιακό βικτοριανό κτίριο. Τα φωτεινά φώτα της πόλης και η επιχειρηματική κοινότητα απέχουν μόλις ένα μετρό, ενώ η μοντέρνα περιοχή του West Hampstead προσφέρει μια ευρεία πολιτιστική εμπειρία μακριά από τη φασαρία της ζωής στην πόλη.

  Οι μαθητές επωφελούνται από τους ισχυρούς δεσμούς μας σε μεγάλες βιομηχανίες και παίζουμε έναν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή των μαθητών μας διευρύνοντας και καλλιεργώντας τις δεξιότητες ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική τους καριέρα.

   Προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα

   Δείξτε τη δέσμευσή σας και την ετοιμότητά σας να πετύχετε στη σχολή επιχειρήσεων δίνοντας την εξέταση GMAT – την πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη εξέταση για εισαγωγές που μετρά τις δεξιότητες κριτικής σκέψης και συλλογισμού σας.

   Κατεβάστε το μίνι κουίζ GMAT για να πάρετε μια γεύση από τις ερωτήσεις που θα βρείτε στην εξέταση.

   Τοποθεσίες

   • London

    ESCP Europe, 527 Finchley Road, NW3 7BG, London

   Ερωτήσεις