Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Εισαγωγή

Η Μαδρίτη είναι μια από τις πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις στην Ευρώπη, με εξαιρετικό τρόπο ζωής, απίστευτη γαστρονομία και χιλιάδες μέρη για επίσκεψη, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα μουσεία στον κόσμο.

Η πανεπιστημιούπολη του ESCP της Μαδρίτης, που βρίσκεται 10 λεπτά μακριά από το κέντρο της πόλης στην αποκλειστική γειτονιά Puerta de Hierro, υποδέχεται 900+ φοιτητές κάθε χρόνο και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ψηφιακών προγραμμάτων της Σχολής, συμπεριλαμβανομένων MSc in Marketing & Digital Media, MSc in Digital Project Management & Consulting, Executive Master in International Business (EMIB, 100% online) ή Custom blended Executive εκπαιδευτικά προγράμματα. Επιπλέον, υπάρχουν ομοσπονδιακά προγράμματα όπως Bachelor, MIM, MBA στη Διεθνή Διοίκηση ή MSCs στη Φιλοξενία ή στο Real Estate.

Το να μιλάς για την Πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης είναι συνώνυμο της Vanguardia. Μάστερ με ψηφιακό προσανατολισμό και ψηφιακές εξελίξεις για κορυφαίες εταιρείες, όπου νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους ώστε να μπορούν να μελετήσουν αυτό που τους αρέσει περισσότερο στο καλύτερο δυνατό περιβάλλον.

Η Μαδρίτη είναι ΨΗΦΙΑΚΗ εδώ και καιρό και σας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες. Θα σας λείψει;

Από την Puerta del Sol και την Plaza Mayor μέχρι την Plaza de España, τη Malasaña, την Chueca και το γήπεδο ποδοσφαίρου Bernabeu, δεν είναι μόνο το τεράστιο μέγεθος της πόλης που την κάνει να αναστατώνει.

Είναι η στάση madrileño - η αγάπη για την κοινωνικοποίηση, η πολιτιστική έξαρση και η ζεστασιά των ανθρώπων της. Κάθε γωνιά που στρίβετε αποκαλύπτει κάτι που θα σας εκπλήξει και θα σας ενθουσιάσει.

Διεθνές Περιβάλλον

Η Μαδρίτη φιλοξενεί μερικές από τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων στον κόσμο.

Η πρωτεύουσα προσφέρει μια ποικιλόμορφη και διεθνή κοινότητα που παρέχει την ευκαιρία να σπουδάσουν μαζί με φοιτητές από όλο τον κόσμο. Είναι επίσης μια από τις πιο προσιτές πόλεις για φοιτητές στην Ευρώπη.

Ένας Κόμβος Καινοτομίας

Η ισπανική πρωτεύουσα είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα επιχειρήσεων και καινοτομίας στην Ευρώπη.

Η Μαδρίτη προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες στους μαθητές να δημιουργήσουν επαγγελματικές επαφές και να αποκτήσουν σχετική εμπειρία. Στο ESCP προσπαθούμε να συμβαδίζουμε με τις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις και τάσεις της οικονομίας, αγκαλιάζοντας τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες τόσο των φοιτητών όσο και των μελλοντικών εργοδοτών.

Χαρακτηριστικά Πανεπιστημιούπολης

Εγκαταστάσεις

Στην πανεπιστημιούπολη, υπάρχουν άνετες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, βιβλιοθήκη, αίθουσες υπολογιστών, καφετέρια και χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Η πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης καλύπτει 2000μ

 • 1 καφετέρια
 • 1 βιβλιοθήκη
 • 1 αίθουσα υπολογιστών
 • 12 αίθουσες διδασκαλίας
 • 2 αμφιθέατρα
 • Βεράντα και κήπος

Εκπαίδευση στελεχών

Η πανεπιστημιούπολη ExEd είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών, των πολυεθνικών, των στελεχών και των επαγγελματιών μας.

Οι τάξεις μας είναι εξοπλισμένες με τις πιο πρόσφατες ψηφιακές τεχνολογίες που μας επιτρέπουν να προσαρμόζουμε τις τεχνικές μάθησης βελτιώνοντας παράλληλα τη μαθησιακή εμπειρία και την ποιότητα των προγραμμάτων. Καταργούμε τα εμπόδια χώρου και χρόνου προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στον ρυθμό και τις ανάγκες του επαγγελματία.

Το κτίριο Navalmanzano ExEd είναι το τέλειο περιβάλλον για να ακολουθήσετε την πορεία σας για δια βίου μάθηση, επανεκπαίδευση και αναβάθμιση δεξιοτήτων που απαιτούνται σε αυτόν τον πολύπλοκο επιχειρηματικό κόσμο που αλλάζει συνεχώς.

Καφετέρια

Η πρόσφατα ανανεωμένη, η καφετέρια της πανεπιστημιούπολης της Μαδρίτης προσφέρει στους φοιτητές όχι μόνο υπέροχα σπιτικά γεύματα, σάντουιτς και τη διάσημη ισπανική «tortilla de patatas», αλλά είναι επίσης ένας εξαιρετικός χώρος για να χαλαρώσετε, να συναντηθείτε με φίλους ή να μελετήσετε και να κάνετε ομαδική εργασία.

Σπιτικά γεύματα κάθε μέρα

Τα καλύτερα ατού της Μαδρίτης: Πάκο και Βίκτορ! Θα σας φροντίσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας (ή καλύτερα από το σπίτι) με τα πλατύ χαμόγελά τους, τα καλά τους λόγια και κυρίως τα σπιτικά γεύματά τους κάθε μέρα!

Φοιτητική ζωή

Μια ποικιλία ευκαιριών για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη προσφέρονται στην πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης μέσω των Ομίλων και των Εταιρειών της. Ελα μαζί μας!

Η πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης έχει πολλούς συλλόγους σπουδαστών στους οποίους μπορείτε να γίνετε μέλος για να κάνετε νέους φίλους, να διασκεδάσετε και να εμπλακείτε! Θέλετε να δημιουργήσετε μια νέα Ένωση ή Λέσχη; Λαχταράμε νέες πρωτοβουλίες, επομένως ενημερώστε μας για το έργο σας και ας δημιουργήσουμε νέα πράγματα.

Επιχειρηματική δέσμευση

Εκπαίδευση στελεχών από τη Δημόσια Διοίκηση και κορυφαίες ισπανικές εταιρείες (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

Με στόχο να αξιοποιήσουμε το διεθνές μας DNA, τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη διαχείριση, την ικανότητά μας να εκπαιδεύουμε φοιτητές στις τελευταίες τάσεις και, πάνω απ 'όλα, με μια πολύ σαφή θέση στην εξατομικευμένη εκπαίδευση, αναπτύσσουμε με κορυφαίες εταιρείες εγκοπή προγραμμάτων και προσφέρουν λύσεις εκπαίδευσης.

Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Η πανεπιστημιούπολη ESCP Μαδρίτης ηγείται των διαδικτυακών προγραμμάτων και των μικτών λύσεων της Σχολής (EMIB -Ισπανικά, Αγγλικά ή Γαλλικά-, πρόγραμμα ATOS, Ανοικτό Πανεπιστήμιο Indra, κ.λπ.)

Το τμήμα Εκπαίδευσης στελεχών και Μικτών λύσεων στην πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης γίνεται στρατηγικός συνεργάτης με εταιρικά πανεπιστήμια και εταιρείες όπου είμαστε πολύ εξειδικευμένοι στον εντοπισμό των αναγκών τους μέσω δύο θεμελιωδών μεθοδολογιών. Από τη μια πλευρά, η εκπαίδευση στην εργασία είναι μια μεθοδολογία που εφαρμόζεται άμεσα στις ανάγκες ενός επαγγελματία να αποδώσει στη δουλειά του. Για να γίνει αυτό, πραγματοποιούμε συνεντεύξεις με διαφορετικά επίπεδα διοίκησης με στόχο να εστιάσουμε την εκπαίδευση για ένα συγκεκριμένο προφίλ από μια προοπτική 360 μοιρών.

Δεύτερον, μάθηση βάσει έργου. Μια μεθοδολογία από την οποία κάναμε συνεντεύξεις στα επίπεδα της διεύθυνσης της εταιρείας, ώστε οι επαγγελματίες να μπορούν να προσφέρουν μια πραγματική λύση που έχει πραγματικό αντίκτυπο στο ROI αυτής της εκπαίδευσης.

Τέλος, συμπίπτοντας με την ψηφιακή επανάσταση, πριν από πέντε χρόνια προσθέσαμε ένα τρίτο μεθοδολογικό στοιχείο: την προσαρμοστική μάθηση. Δηλαδή, στην αρχή κάθε κύκλου προσδιορίζουμε το επίπεδο ικανότητας που έχει κάθε συμμετέχων σε κάθε μία από τις τεχνικές ή soft skills που πρέπει να έχετε στο κέντρο εργασίας σας και στη λειτουργία του σχεδιάζουμε ένα προσαρμοσμένο δρομολόγιο χρησιμοποιώντας κατάρτιση στην εργασία και μάθηση βάσει έργου.

Μαθησιακή Καινοτομία

Η πανεπιστημιούπολη ESCP Madrid έχει δημιουργήσει, σε χρόνο ρεκόρ, ένα από τα πιο καινοτόμα παιδαγωγικά μοντέλα ψηφιοποίησης στην αγορά, προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες που προκύπτουν από τον COVID-19.

Adaptive Model Blended Learning

Πραγματοποιούμε μια έντονη διαδικασία αναπροσαρμογής του εκπαιδευτικού μας μοντέλου μέσα από μια επαναστατική μεθοδολογία: το «Adaptive Model Blended Learning» (AMBL).

Η Μεθοδολογία AMBL θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε τους μαθητές μας με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο, διασφαλίζοντας μια κορυφαία εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από την κατάσταση που μπορεί να αντιμετωπίσουμε. Βασικά, η Μεθοδολογία AMBL μας επιτρέπει να μεταβούμε από ένα καθαρό περιβάλλον πρόσωπο με πρόσωπο σε ένα ψηφιακό (διαδικτυακό) περιβάλλον ή ένα υβριδικό μοντέλο ως μικτή λύση μεταξύ των δύο, σε λίγες ώρες. Ανεξάρτητα από το αν ένας μαθητής ξεκινά ένα μάθημα αυτοπροσώπως ή εξ αποστάσεως, ή αν πρέπει να αλλάξουμε από το ένα περιβάλλον στο άλλο, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διατηρηθεί η ποιότητα των μαθημάτων και η διεθνής και η φοιτητική εμπειρία.

  Απαιτήσεις Βίζας

  Τα έγγραφα που απαιτούνται για να ταξιδέψετε στην Ισπανία διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα προέλευσης.

  • Εάν είστε πολίτης χώρας της ΕΕ, της Ελβετίας, της Νορβηγίας, της Ισλανδίας ή του Λιχτενστάιν, θα χρειαστείτε έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα.
  • Εάν προέρχεστε από άλλη χώρα, απαιτείται να έχετε έγκυρη τρέχουσα βίζα για να εισέλθετε στην Ισπανία. Συμβουλευτείτε τις πληροφορίες που ενημερώθηκαν στο ισπανικό Υπουργείο Εξωτερικών:

  Επικοινωνήστε με την Ισπανική Πρεσβεία ή το Προξενείο στη χώρα διαμονής σας τουλάχιστον τρεις μήνες πριν από την αναχώρησή σας για να λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία έκδοσης βίζας (προθεσμίες, δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσετε κ.λπ.).

  Άδειες Διαμονής

  Εάν σκοπεύετε να μείνετε στην Ισπανία για περισσότερο από έξι μήνες, πρέπει να υποβάλετε αίτηση εντός 30 ημερών από την άφιξή σας στην Πανεπιστημιούπολη της Μαδρίτης για Tarjeta de estudiante extranjero (Κάρτα Ξένου Φοιτητή).

  Διαπιστεύσεις

  Διαπιστευμένο από EFMD EquisΔιαπιστευμένο από AMBAΔιαπιστευμένο από AACSB

  Τοποθεσίες

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Ηνωμένο Βασίλειο

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Ερωτήσεις