Keystone logo
© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Εισαγωγή

Η European School of Economics (ESE) είναι ένα ιδιωτικό Κολέγιο ανώτατης εκπαίδευσης χωρίς σύνορα, πολυπολιτισμικό και ρεαλιστικό, πλήρως διαπιστευμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και με τη σειρά των εισηγμένων οργανισμών.
Το ESE προσφέρει προγράμματα Bachelor, Masters, MBA και σύντομα προγράμματα στα κέντρα του στο Λονδίνο, τη Ρώμη, το Μιλάνο, τη Φλωρεντία και τη Μαδρίτη.

Οι απόφοιτοι του ESE είναι από τους πιο ανταγωνιστικούς επιχειρηματίες στην αγορά, προετοιμασμένοι για ηγετικούς ρόλους στο διεθνές μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, την επικοινωνία και τη διαχείριση. Με την ικανότητα να προσαρμόσουν μεμονωμένα το μάθημα σπουδών τους, οι σπουδαστές του ESE:

σπουδές στο εξωτερικό με κέντρα ESE παγκοσμίως.

ειδικεύονται σε κορυφαίους επιχειρηματικούς τομείς, όπως η μόδα, τα γεγονότα, η μουσική, ο αθλητισμός, η τέχνη, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι ανθρώπινοι πόροι, μεταξύ άλλων.

πλήρη πρακτική άσκηση, επιλέγοντας από περισσότερους από 1500 κορυφαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ένα σχολείο χωρίς σύνορα, το European School of Economics είναι μια νέα ιδέα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Συνδυάζοντας την ακαδημαϊκή αριστεία, τη διεθνή πρακτικότητα και τον πραγματισμό, τα προγράμματα σπουδών και πιστοποίησης ESE έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν μια νέα γενιά ηγετών και επιχειρηματιών. Η European School of Economics (ESE) είναι αναγνωρισμένο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα, διαπιστευμένο από το British Accreditation Council (BAC).

Τι κάνει το ESE μια εξαιρετική θέση για τους μαθητές;

Μια προσωπική και εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία - στο ESE έχετε μια ατομική και συναρπαστική εμπειρία χάρη στο μικρό μέγεθος της τάξης και την εξαιρετική αναλογία σπουδαστών / εκπαιδευτικών

• " Το όνειρο είναι το πιο πραγματικό πράγμα που υπάρχει " - Οι σπουδαστές της ESE αναπτύσσουν ένα μοναδικό ακαδημαϊκό και επαγγελματικό Pathway μέσω της επιλεγμένης εξειδίκευσης των μαθημάτων και της πρακτικής άσκησης

Πραγματισμός - πρακτική εμπειρία στη σύγχρονη επιχειρηματική πρακτική μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος πρακτικής άσκησης

Διεθνής - φοιτητικός φορέας που προέρχεται από περισσότερα από 60 έθνη και σπουδάζει στο εξωτερικό με κέντρα ESE παγκοσμίως

Εξειδίκευση σε κορυφαίους επιχειρηματικούς τομείς , συμπεριλαμβανομένων των μόδας, των εκδηλώσεων, της μουσικής, του αθλητισμού, της τέχνης, των μέσων ενημέρωσης και των ανθρώπινων πόρων, μεταξύ άλλων

Μεγάλη πρακτική άσκηση - οι σπουδαστές της ESE μπορούν να επιλέξουν από περισσότερους από 1500 κορυφαίους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο

Εκπαιδευτική Φιλοσοφία

Η European School of Economics οραματίστηκε η γέννηση μιας νέας ανθρωπότητας, για τη δημιουργία ατόμων χωρίς προκατάληψη και φόβο και ικανή να εναρμονίσει προφανείς, παλαιότερους ανταγωνισμούς μεταξύ οικονομικών και ηθικής, δράσης και περισυλλογής, οικονομικής εξουσίας και αγάπης.

Τα προγράμματα σπουδών ESE Bachelor, Master, MBA και πιστοποιητικών αποσκοπούν στην προετοιμασία των διεθνών επιχειρηματιών και στελεχών με την πολιτιστική συνείδηση, τις ικανότητες και τις ηθικές ιδιότητες που χρειάζονται περισσότερο στον κόσμο των σύγχρονων επιχειρήσεων.

ESE τιμές

Πίσω από κάθε ανθρώπινο επίτευγμα, στην αρχή κάθε διαίσθησης, από κάθε επιστημονική ή κοινωνική κατάκτηση, πίσω από τις μεγαλύτερες οικονομικές και βιομηχανικές εταιρείες του κόσμου, και ό, τι είναι όμορφο, χρήσιμο, πλούσιο, υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος, ένα άτομο και το όνειρό του.

Μόνο τα άτομα μπορούν να μεταμορφώσουν την κοινωνία. Μόνο τα άτομα μπορούν να ονειρευτούν. Η αποστολή της ESE είναι να δημιουργήσει μια νέα γενιά νέων επιχειρηματιών και εταιρικών ηγετών, οραματιστών, πραγματιστών ονείρων. Για να επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος απαιτείται περισσότερο από καλά προγράμματα και καλοί δάσκαλοι. Το ESE είναι ένα σύστημα ζωτικών ιδεών και προετοιμάζει τους μαθητές του να είναι τα νέα κύτταρα μιας θεραπευμένης ανθρωπότητας, απαλλαγμένα από συγκρουσιακές σκέψεις, δεισιδαιμονίες, προκαταλήψεις και ξεπερασμένες ιδέες, καλλιεργώντας μέσα τους ένα αμείλικτο πάθος για μεγαλείο.

Η ζωή ενός οργανισμού, το μέλλον ενός έθνους, ενός ολόκληρου πολιτισμού, εξαρτάται από την ύπαρξη αυτών των ανδρών και γυναικών. Οι επικεφαλής των μελλοντικών οργανώσεων θα είναι φιλόσοφοι δράσης. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πολύτιμοι από τα ορυχεία και τα κοιτάσματα πετρελαίου. Θα φέρουν την επιτυχία και τη μακροζωία στις επιχειρήσεις του κόσμου.

Αγκαλιάζουμε την ιδέα ότι για να τους φτιάξουμε, η ακαδημαϊκή αριστεία πρέπει να συμβαδίζει με την ανάπτυξη του ατομικού ανθρώπινου δυναμικού τους και ότι η ανάπτυξη των πνευματικών ικανοτήτων πρέπει να συμβαδίζει με τη δημιουργία μιας πραγματικής διεθνοποίησης και ορθών επιχειρησιακών δεξιοτήτων, τόσο στον τομέα, του κόσμου.

Η επιτυχία ενός ανθρώπου ως μιας οργάνωσης καθορίζεται από τη φιλοσοφία του.

Επομένως, στο ESE είναι σαφές ότι η πραγματική εκπαίδευση δεν είναι απλώς η διδασκαλία των εννοιών και η ανάπτυξη των δεξιοτήτων αλλά κυρίως η μεταφορά της μοναδικής φιλοσοφίας της Σχολής, των ιδεών και των θεμελιωδών αρχών της. Η ESE παρέχει μια προσέγγιση στις επιχειρήσεις και ένα ευρύ όραμα της ζωής μέσα από μια διαδικασία πνευματικής, καλλιτεχνικής, πολιτικής, δεοντολογικής και κοινωνικο-πολιτιστικής εξερεύνησης, με επίκεντρο την αυτο-ανακάλυψη και την εργασία στον εαυτό της με στόχο την ακεραιότητα.

Ούτε η γνώση ούτε η εκπαίδευση, ο πλούτος ούτε η κοινωνική καταξίωση μπορούν να ανοίξουν το δρόμο σας στην επιτυχία, αλλά μάλλον τη δική σας γνώση και ακεραιότητα.

Η εξέλιξη κάθε επιχείρησης, από το κατάστημα της τοπικής γωνίας έως τους γίγαντες της διεθνούς βιομηχανίας και του χρηματοπιστωτικού τομέα, είναι η συνειδητή μετατροπή τους σε «Σχολή Όντος». Ο στόχος και οι πραγματικοί επιχειρησιακοί στόχοι θα είναι η εξέλιξη όλων των άμεσα συμμετεχόντων και των ενδιαφερομένων. Οι εταιρείες και οι οργανώσεις του μέλλοντος θα είναι σημεία φιλοδοξίας και προσωπικής βελτίωσης όπου οι εργαζόμενοι και το προσωπικό θα φύγουν στο τέλος της ημέρας με μεγαλύτερη αίσθηση κατανόησης, ευτυχίας και υπευθυνότητας και όπου ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα κελιά του οργανισμού θα ληφθούν μέριμνα προκειμένου να εξελιχθεί και να επιταχυνθεί η πρόοδό τους.

Τοποθεσίες

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Ερωτήσεις