Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Εισαγωγή

132755_02_LOGOS.jpg

Καινοτομία στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων

Μάθηση για επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο

Το ESEI παρέχει διεθνή επιχειρηματική εκπαίδευση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των παγκόσμιων επιχειρήσεων. Από την ίδρυσή μας το 1989, έχουμε οδηγήσει σε ένα πάθος για την παροχή επιχειρηματικών προγραμμάτων που παρέχουν σχετικές δεξιότητες και επαγγελματική κατάρτιση για την ενίσχυση των προοπτικών σταδιοδρομίας των μαθητών μας και την προετοιμασία τους για επιτυχία σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον.

Διεθνής αναγνώριση για την αριστεία

Αγγλικές και ισπανικές διαπιστεύσεις

Το ESEI είναι ένα αναγνωρισμένο Διεθνές Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ισπανία. Τα προγράμματα Bachelor ESEI είναι επίσημα προσόντα που απονέμονται από κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα προγράμματα Master ESEI είναι ιδιωτικά πτυχία που απονέμονται απευθείας από το ESEI και το Universidad Católica de Murcia (UCAM) - ένα από τα πιο διάσημα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ευρώπη, με εξαιρετική φήμη στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων.

ESEI Barcelona Campus - Η καλύτερη πόλη για διεθνείς φοιτητές

Κορυφαίοι 5 ευρωπαϊκοί κόμβοι εκκίνησης

Το ESEI βρίσκεται στη Βαρκελώνη Ισπανία, ένα διεθνές κέντρο επιχειρήσεων και καινοτομίας. Εκδηλώσεις όπως το Mobile World Congress, το οποίο προσελκύει πάνω από 100.000 άτομα ετησίως, καθιστούν την πόλη ένα από τα καλύτερα σημεία δικτύωσης στην Ευρώπη. Οι πιθανοί απόφοιτοί μας έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν με επιχειρηματίες και επενδυτές και να κάνουν δια βίου συνδέσεις με συμμαθητές, καθηγητές και καθηγητές.

Διεθνής Σχολή και Ειδικοί στις Επιχειρήσεις

Μάθηση από έμπειρους Επαγγελματίες

Οι διεθνείς καθηγητές του ESEI ερευνούν, εμπνέουν και παράγουν γνώσεις σχετικές με τις ανάγκες των φοιτητών μας. Προτείνουν μια συλλογική προσέγγιση σε σύνθετα προβλήματα ενώ αναπτύσσουν τα ατομικά ταλέντα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά. Οι καθηγητές του ESEI προέρχονται από όλο τον κόσμο και παρέχουν στους φοιτητές του ESEI μια πραγματικά παγκόσμια επιχειρηματική προοπτική.

198137_HOME_en2.jpg

Coaching for Excellence

Η σχολή μας είναι ενεργή επαγγελματικά: είναι CEO, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, διαχειριστές μάρκετινγκ ή άλλοι ανώτεροι υπάλληλοι των εταιρειών. Το ESEI αποτελεί ένα βήμα για τους σπουδαστές μας στην καριέρα που θέλουν και η σχολή μας είναι εκείνες που μπορούν να τους βοηθήσουν να φτάσουν εκεί!

132760_01_portada.jpg

Πρακτική μεθοδολογία επιχειρήσεων

Εκμάθηση βάσει έργου (PBL)

Στο ESEI, η υψηλότερη προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές μας την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία. Η μάθηση βάσει έργου συνδέει τους μαθητές με τον πραγματικό κόσμο. Στους μαθητές παρέχεται η αυτονομία, η ευελιξία και η ευθύνη της συνεργασίας σε έργα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι μια μελέτη περίπτωσης, μια γραπτή έκθεση, ένα βίντεο, μια δραστηριότητα παιχνιδιού ρόλων, ένας ιστότοπος κ.λπ. Ο ρόλος των εκπαιδευτικών μας είναι ουσιαστικά εκείνος ενός διαμεσολαβητή . Δημιουργούν τα σλιπ των έργων και παρακολουθούν την πρόοδο που σημειώνουν οι ομάδες κάθε εβδομάδα, με τακτικά σημεία check-in - όπως και στο χώρο εργασίας.

Μάθηση με επίκεντρο τους μαθητές

Εξατομικευμένη προσοχή στις Ομάδες Μικρών Τάξεων

Οι μαθητές του ESEI επωφελούνται από εξατομικευμένη καθοδήγηση και συμβουλευτική από τους διεθνείς επαγγελματίες της εκπαιδευτικής μας διαχείρισης. Τα μεγέθη της τάξης είναι μικρά για να ενθαρρύνουν και να δημιουργήσουν μια κουλτούρα καλλιέργειας και ενίσχυσης του ταλέντου της φοιτητικής κοινότητας του ESEI.

Ζωντανή φοιτητική ζωή

Μια ποικιλόμορφη κοινότητα 150 φοιτητών από περισσότερες από 40 χώρες

Το ESEI προσφέρει μια πραγματικά παγκόσμια εμπειρία με διεθνείς φοιτητές από διαφορετικό υπόβαθρο. Η φοιτητική κοινότητα του ESEI αποτελείται από νεαρά άτομα που έχουν σταδιοδρομία και ενδιαφέρονται για τις επιχειρήσεις. Με φόντο διάσημα αρχιτεκτονικά κτίρια, υπέροχες αμμώδεις παραλίες, καταπληκτικό μεσογειακό κλίμα, συναρπαστική νυχτερινή ζωή, φανταστική κουζίνα και πολλές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, η Βαρκελώνη εγγυάται στους μαθητές μια αξέχαστη εμπειρία με λογικό προϋπολογισμό.

132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg

Ευκαιρίες καριέρας

Το ESEI συνδέει τα ταλέντα με την επιχείρηση

Το ESEI προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματική εμπειρία στη Βαρκελώνη. Οι σπουδαστές του ESEI είναι σε θέση να πραγματοποιούν πρακτική άσκηση και να αποκτούν διεθνή επαγγελματική εμπειρία με εθνικές και διεθνείς εταιρείες που βρίσκονται στη Βαρκελώνη.

7 σύντομα μαθήματα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων σας στο ESEI

Το ESEI προσφέρει μια σειρά μαθημάτων μικρής διάρκειας (3 ώρες την εβδομάδα για 6 εβδομάδες) για όσους ενδιαφέρονται. Είτε μαθαίνετε τα σχοινιά είτε είστε ήδη έμπειρος επαγγελματίας, αυτά τα νέα μαθήματα προσφέρουν έναν τρόπο σε οποιονδήποτε να αποκτήσει νέες δεξιότητες ή να βελτιώσει τις υπάρχουσες, χωρίς να δεσμευτεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα.

Τα σύντομα μαθήματά μας μπορούν να ληφθούν στην πανεπιστημιούπολη ή από απόσταση Και, αυτή τη στιγμή προσφέρονται!

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια σύντομα μαθήματα προσφέρονται αυτό το εξάμηνο και εγγραφείτε σήμερα .

 1. Διαχείριση Έργων και Lean Management
  Αυτό το σύντομο μάθημα ακολουθεί μια συστηματική προσέγγιση στη μελέτη της διαχείρισης έργων. Στόχος του είναι να εξοπλίσει τους μαθητές με τα εργαλεία που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση, όπως ορίζεται από το Ινστιτούτο Διαχείρισης Έργου (PMI).
 2. Ψηφιακές στρατηγικές και τεχνολογίες μάρκετινγκ
  Ένα καυτό θέμα για τον κόσμο της εργασίας του 21ου αιώνα, το ψηφιακό μάρκετινγκ και οι τεχνολογίες του γίνονται ευρέως περιζήτητες.
  Αυτό το σύντομο μάθημα θα διερευνήσει πώς οι επωνυμίες μπορούν να επηρεάσουν την αφοσίωση μέσω της χρήσης ψηφιακών πλατφορμών. Θα βοηθήσει τους μαθητές να πλοηγηθούν στη μεγάλη ποικιλία των τεχνολογιών ψηφιακού μάρκετινγκ και να εξηγήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στρατηγικά για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων μιας εταιρείας.
 3. Επιχειρηματικό σχέδιο: Δημιουργία και ανάπτυξη
  Προσοχή, επίδοξοι ιδρυτές εκκίνησης! Αυτό το σύντομο μάθημα είναι χρήσιμο για όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και να μάθουν πώς να δημιουργούν ένα επιχειρηματικό σχέδιο.
 4. Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης
  Το Search Engine Marketing (SEM) επικεντρώνεται στην προώθηση ιστότοπων αυξάνοντας την προβολή τους στις σελίδες αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης. Με έναν αυξανόμενο αριθμό ατόμων που ψωνίζουν στο διαδίκτυο για προϊόντα και υπηρεσίες, το SEM δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντικό.
 5. Κινητό μάρκετινγκ
  Το κινητό μάρκετινγκ είναι μια διαδικτυακή τεχνική μάρκετινγκ πολλαπλών καναλιών. Επικεντρώνεται στην προσέγγιση κοινού μέσω smartphone, tablet ή σχετικών συσκευών. Χρησιμοποιεί ιστότοπους, email, SMS, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές για κινητά για να αλληλεπιδρά με πελάτες.
 6. Σπορ μάρκετινγκ
  Το αθλητικό μάρκετινγκ επικεντρώνεται στην προώθηση αθλητικών εκδηλώσεων και ομάδων, καθώς και στην προώθηση άλλων προϊόντων και υπηρεσιών στον αθλητικό κλάδο.
 7. Αθλητική ηθική και κοινωνική ευθύνη
  Χωρισμένο σε δύο ενότητες, αυτό το σύντομο μάθημα επικεντρώνεται τόσο στην ηθική στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνική ευθύνη στον αθλητικό κλάδο.

Τοποθεσίες

 • Barcelona

  Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Ερωτήσεις