Keystone logo
ESIMODE

ESIMODE

ESIMODE

Εισαγωγή

Το σχολείο μας ξεκίνησε το 1981 από το Chambre Εμπορίου και Βιομηχανίας στην Τουλούζη, και την εμπορική ένωση Apparel. ESIMODE προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για τους μαθητές της μόδας που περιλαμβάνει εξειδικευμένα πτυχία. Αυτά καλύπτουν το σχεδιασμό μόδας, τη διαχείριση της μόδας, των τεχνικών κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, καθιστώντας μοτίβο και υψηλής ραπτικής.

Αν και Τουλούζ είναι γνωστή ως η ευρωπαϊκή έδρα της αεροδιαστημικής βιομηχανίας, θα διαθέτει επίσης μια άκρως επιτυχημένη κλωστοϋφαντουργία, ιστορικά βασική δραστηριότητα στο Midi-Pyrénées περιοχή, είναι επίσης ένα σημαντικό τουριστικό και γεωργικό χώρο στη Γαλλία.

Τουλούζη οφείλει δυναμισμό της σε ένα νεαρό πληθυσμό? το ένα τρίτο των οποίων είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 29. Η παρουσία των περίπου 100.000 φοιτητών κάνει Τουλούζη (τοπικά γνωστό ως το «ροζ πόλη») τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη πανεπιστήμιο της Γαλλίας (ακριβώς πίσω από το Παρίσι) και μια βραβευμένη ιστοσελίδα, λόγω του μεγάλου αριθμού των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Τρία πανεπιστήμια, το οποίο περιλαμβάνει 14 σχολεία σε όλες, μαζί με μια μεγάλη γκάμα τόσο αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, σε μια απόλυτα φιλόξενη ατμόσφαιρα, εξασφαλίζουν τη φήμη της Τουλούζης ως μια ακμάζουσα πόλη.

αστικό ιστό της πόλης αποτελείται από 342 δήμους και ένα αστικό κέντρο το οποίο κατατάσσεται ως η 4η πιο σημαντικό κέντρο κλωστοϋφαντουργίας στη Γαλλία. Είναι η πιο σημαντική περιοχή παραγωγής στη Γαλλία για λαναρισμένο νήμα και υλικά, όπως το μαλλί. Στην Τουλούζη, η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας απασχολεί περίπου 4.000 άτομα? ή σχεδόν 7.000, αν συμπεριλάβουμε τους τομείς ένδυσης, δερμάτινων ειδών και σχέδιο μόδας.

MBA βιομηχανία της μόδας Πήρε ένα κολέγιο ή πτυχίο σχολείο των επιχειρήσεων, και έχετε ένα πάθος για τη μόδα; Δεν εξετάσουμε περαιτέρω, αυτό το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι για σας. Το μάθημα αυτό θα σας βοηθήσει να αναπτύξει την ικανότητά σας και να αρχίσει να λειτουργεί στον τομέα. Το MBA προετοιμάζει τους μαθητές να:

Φτιάξτε μια ολοκληρωμένη εικόνα των διαφόρων λειτουργιών μέσα στη βιομηχανία της μόδας για να δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ της ανάπτυξης, της παραγωγής, της εμπορίας και της διαχείρισης. Εκπαιδεύσει σε τεχνικές και μεθόδους, προκειμένου να διαχειριστεί ένα σύνθετο βιομηχανία. Ανάπτυξη πνεύματος της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας. Αυτό το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο εκπαιδευτικό περιεχόμενο της και προωθεί τη δυνατότητα να ενσωματώσουν στη βιομηχανία της μόδας. Μια επιστημονική επιτροπή είναι υπεύθυνη για την έγκριση και την παρακολούθηση του προγράμματος με βάση τις ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας.

Επίπεδο και τις προϋποθέσεις εισόδου: Άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας

BACHELOR FASHION DESIGN CREATOR Για να προετοιμάσει το μαθητή για τη σταδιοδρομία της δημιουργίας και του σχεδιασμού στον τομέα της μόδας, στους τομείς της δημιουργίας της κλωστοϋφαντουργίας, σύλληψη μιας ευρείας ποικιλίας των ενδυμάτων, αξεσουάρ μόδας και προβολής του προϊόντος. Να αποκτήσουν ένα καλό επίπεδο στα τεχνικά αγγλικά, προκειμένου να είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε ένα Bachelor στο Σχέδιο Μόδας (4 χρόνια της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης). Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην τέλεια γνώση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που συνδέονται με τη μέθοδο της δημιουργίας στον τομέα της μόδας. Γνώση ενισχύεται χάρη σε ένα 8-εβδομάδων επαγγελματική πρακτική μέσα σε μια εταιρεία.

Περιεχόμενο του μαθήματος: Θεμελιώδη πεδία για να κυριαρχήσει - τη δημιουργική προσέγγιση: σχέδιο, τεχνικό σχέδιο, τα χρώματα, την ιστορία της τέχνης, σχέδιο μόδας, την ανάπτυξη του προτύπου, η κατασκευή της συλλογής, τη δημιουργία της κλωστοϋφαντουργίας και των τεχνικών αγγλικά, το εμπόριο παραγωγής. πρόσθετων γνώσεων: υφάσματα, επαγγελματική επικοινωνία, το μάρκετινγκ της μόδας, το δίκαιο και το πολιτιστικό περιβάλλον.

Επίπεδο και τις προϋποθέσεις εισόδου: Άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας

ΣΥΛΛΟΓΗ MANAGER Κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και ενδυμάτων στην μόδα και την πολυτέλεια Βιομηχανία, με ειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων μόδα (μεταπτυχιακό επίπεδο)

Διάρκεια του μαθήματος: 2 χρόνια Αιτών πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα, ή πρέπει να έχουν συμπληρώσει ισοδύναμο ακαδημαϊκή προετοιμασία, όπως καθορίζεται από τις αρμόδιες αρχές της πανεπιστημιούπολης.

Επίπεδο και τις προϋποθέσεις εισόδου: Άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας Αυτό το μεταπτυχιακό μάθημα 2 ετών προετοιμάζει για λειτουργίες διαχείρισης και εκδήλωση των πωλήσεων μέσα στην επιχείρηση βιομηχανία της μόδας. Προκειμένου να βιώσουν πλήρως και να κατανοήσουν την ακαδημαϊκή διδασκαλία, κάθε μαθητής πλήρη 2 τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια τη διάρκεια του μαθήματος, κάθε που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και διάρκειας μεταξύ 10 έως 12 εβδομάδες.

Περιεχόμενο του μαθήματος: Διαχείριση και τον έλεγχο της παραγωγής, της μόδας σχεδιασμό DAO αντικείμενο με προσανατολισμό λογισμικού, το σχεδιασμό μόδας και τη λήψη μοτίβο, Ιστορία και τον πολιτισμό της μόδας, εισαγωγή στο μοντέλο λήψης αποφάσεων, διαβάθμιση και βιομηχανική μοντάζ των ενδυμάτων, Υφάσματα, ίνες και το ύφασμα τεχνολογίας, Τεχνική αγγλικά, Ατομικές δεξιότητες και πρακτικές ηγεσίας μέσα σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, οι στρατηγικές ομάδα Μόδα (Εταιρικό Δίκαιο / Οικονομική διαχείριση / οικονομικά).

Κλωστοϋφαντουργίας και ένδυσης, ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ FASHION DESIGN - μεταπτυχιακό επίπεδο

Διάρκεια του μαθήματος: 4 χρόνια.

Επίπεδο και τις προϋποθέσεις εισόδου: Άριστη γνώση της γαλλικής γλώσσας Στο τέλος του μαθήματος, οι νέοι σχεδιαστές θα έχουν αποκτήσει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εργαστούν σε δύο γαλλικές και ξένες εταιρείες μόδας και, όπου αυτό είναι ο τελικός στόχος τους, να δημιουργήσουν τη δική τους ετικέτα μόδας. Περιεχόμενο του μαθήματος: Δημιουργική προσέγγιση, σχέδιο, Σχεδιασμός πολιτισμού, σχέδιο μόδας, τα κλωστοϋφαντουργικά δημιουργία, την εγκατάσταση του προϊόντος, την τεχνική αγγλική, επαγγελματικής επικοινωνίας, το δίκαιο και το περιβάλλον, το μάρκετινγκ της μόδας.

Τοποθεσίες

  • Toulouse

    3547 avenue de la lauragaise 31683 Labège cedex, 31683, Toulouse

    Ερωτήσεις