Keystone logo
© TESS
ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture

Εισαγωγή

ESMAC, ενισχυτή TALENT Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση στην πλησιέστερη ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!

ESMAC είναι ένα κολέγιο εφαρμοσμένων τεχνών, σχεδιασμός, γραφιστική και εκδήλωση των οποίων η πρωτοτυπία είναι να είναι απομακρυσμένο.

Είναι μια δύναμη που κάνει ESMAC το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα να εκδώσει ως πολλά μαθήματα - προσφέρουμε 13 μετά BAC να BAC + 5 απόσταση και e-learning.

καινοτόμος προσέγγισή μας έχει ως στόχο να εδραιωθεί μαθήματά μας στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της δημιουργίας, με ιδιαίτερη προσοχή στην πραγματικότητα αποτελούν τον επαγγελματικό κόσμο.

Η διαδρομή ο μαθητής είναι τελείως εξατομικευμένη. Η όλη πορεία λαμβάνει χώρα γύρω από την προσωπική έργων τέχνης του, με μια πλούσια γενική εκπαίδευση και τη γνώση των διαφορετικών καλλιτεχνικών πλαίσια. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε ο καθένας από τους μαθητές μας να είναι ανοικτή σε δημιουργικό σύγχρονο κόσμο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα των απόψεών τους και βοηθώντας να αναπτύξουν τα ταλέντα τους. Με δική ρυθμό του.

Μια λέξη από τη ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ "Για να διδάξει, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, να αμφισβητούν και να παρακολουθήσουν προσεκτικά τις εξελίξεις στο περιβάλλον μας. Η εκπαιδευτική καινοτομία είναι μια υποτροπή στον τρόπο σκέψης μας και τις προτάσεις μας. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να καλωσορίσω τις νέες γενιές των μαθητών για να τους συνοδεύσει στο μέλλον τους. Συγκεκριμένα, καταγράφουμε αύριο στο DNA του διεπιστημονική εκπαίδευση μας, με την τοποθέτηση του μαθητή στο κέντρο της εκπαίδευσής του. Θεωρούμε τη δια βίου μάθηση ως μία από τις θεμελιώδεις μας και επιβεβαιώνουμε ότι εργάζονται για τον κόσμο της γνώσης γίνεται η πύλη για την απασχολησιμότητα και την επαγγελματική εξέλιξη, είναι ηθική μας σύμβαση. "

Sophie Ducros - Διευθυντής ESMAC

μέθοδος διδασκαλίας Είστε στο επίκεντρο της μάθησης. tempo σας είναι δική μας, σεβόμαστε και να προσαρμοστούν σε αυτό. Προσφέρουμε ένα χωρίς χαρτί εκπαίδευση με την υποστήριξη των ομάδων μας. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και τη διάρθρωση της αλληλεπίδρασης με τους δασκάλους και τους προπονητές.

μέθοδος διδασκαλίας μας βασίζεται σε τέσσερις άξονες:

Η εγγύτητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης μας

εξατομικευμένη διόρθωση όλων εργασία σας (κάποια αυτοματοποιημένη αποκατάσταση έξω κουίζ) Διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή των μαθημάτων και την εργασία μας, Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε όλους, χάρη στην απουσία ταυτόχρονης σύνδεσης.

Η ανθρωπότητα Online για να βελτιστοποιήσετε την εκπαίδευσή σας

Με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών, αλήθεια διαμεσολαβητές και τους ειδικούς στον τομέα σας, σας συνοδεύουν καθ 'όλη την πορεία σας, διορθώστε την εργασία σας, να συνοδεύει τις αναμνήσεις σας, δίδαξε τα έργα σας και να απαντήσει μέσω email, skype, τηλέφωνο, chat, ερωτήσεις. Με την υποστήριξη των προπονητών, των διασυνδέσεων και αληθινή μεσολαβητές, που υφαίνουν μια ζωτικής σημασίας σύνδεση σε όλο το ταξίδι σας. Θα σας βοηθήσει να σας παρακινήσει και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας γενικής φύσεως ως προς συγκεκριμένες ερωτήσεις σας. Με την εξατομικευμένη υποστήριξη tempo ρυθμό σας.

Τα κατάλληλα εργαλεία για να εξυπηρετήσει μαθητείας σας

συμμόρφωσή μας και ειδικά μαθήματα προσαρμοσμένα στις αποθήκες της πιστοποίησης, Καθήκοντα πολλά διαθέσιμα στην πλατφόρμα, Εργαστήρια και συνεργατικά έργα εξ αποστάσεως, για τους τίτλους RNCP, που σας επιτρέπουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες για την επιτυχή οικοδόμηση σχέδιο σταδιοδρομίας σας δεξιότητες.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα

Σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες πλατφόρμα μας, Σύστημα Διαχείρισης μας Μάθησης (LMS). LMS μας εξελίσσεται με τις ανάγκες και τις προτάσεις σας. Ενημερώσεις τάξεις και την εργασία είναι τακτική και σύμφωνα με την τεχνολογία ως νόμοι. Διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή, LMS μας: Παραδώσει μαθήματα και την εργασία σας που πληρούν τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις για την πιστοποίηση, Σας επιτρέπει να παρακολουθούν την πρόοδο της μάθησης σας, δίνοντάς σας τα εργαλεία για να μετρήσετε την εργασία σας, Ειδοποιεί όταν το σπίτι σας διορθωθεί, Ασφαλίζει όλες τις συναλλαγές σας, κάνει απλές, υγρών και πρακτικές και, πάνω απ 'όλα, να σέβονται το δικό σας ρυθμό, Προσφορές κουίζ για ορισμένα μαθήματα, Προσφέρει πληροφορίες και ειδήσεις στην ειδικότητά σας ...

της ποιότητας της κατάρτισης εγγύηση ESMAC είναι μέλος της εκτονωτική ομάδα, η διδασκαλία υψηλότερη εθνική κλίμακα αποτελείται από είκοσι σχολεία.

Τίτλοι απαλλαγή ESMAC Ορκωτός στο Εθνικό Κατάλογος Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων (RNCP) υπό την ευθύνη της Εθνικής Επιτροπής Επαγγελματικής Πιστοποίησης, η οποία βρίσκεται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.

ESMAC, ως οργάνωση της ιδιωτικής εκπαίδευσης από απόσταση, υπόκειται σε εκπαιδευτική παρακολούθηση και επιθεώρηση του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με το άρθρο 444- 3 του Κώδικα Παιδείας. ESMAC υπόκειται επίσης σε άρθρο R444-14 ESMAC έχει καταχωρηθεί ως εκπαιδευτικού οργανισμού με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εργασίας, Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (DRTEFP). Η ιδιοκτησία τελεί υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας, σύμφωνα με τα άρθρα L6361-1 και L6361-2 του εργατικού κώδικα.

ESMAC είναι μέλος του INSHED ελβετική ένωση δικαίου που εδρεύει στη Γενεύη. Παρέχει SDS®et Bachelors of Professional Δάσκαλος SDS® αποκτήθηκε από την κεφαλαιοποίηση και τη συσσώρευση ακαδημαϊκών μονάδων (ECTS).

UNCTAD έχει εντολή να εντοπίσει μέτρα για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις, ιδίως τις ΜΜΕ, να συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, να προωθήσει την ικανότητά τους στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας για να τους βοηθήσει να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και να ενισχύσει τους συμμετοχή σε παγκόσμιες αλυσίδες αξίας.

Η αποστολή του WIPO είναι να προωθήσει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη όλων των χωρών μέσω ενός διεθνούς συστήματος ισορροπημένη και αποτελεσματική πνευματικής ιδιοκτησίας.

Βιώσιμη Ανάπτυξη Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι εγγεγραμμένη στο DNA μας

Άυλες, εξ αποστάσεως εκπαίδευση μας είναι εγγενώς πιο ελαφρύ στη διαδικασία της λειτουργίας του, που σέβονται περισσότερο το περιβάλλον και περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνες.

Οι φυσικές κινήσεις αφαιρεθεί, είναι μια εξοικονόμηση χρόνου, πολύτιμη και απελευθερώνεται από το άγχος της μεταφοράς, για τους μαθητές μας. Κάθε φορά ορχήστρα των σπουδαστών να σπουδάσουν σε δικό τους ρυθμό, όπου θέλει, όταν θέλει. Πραγματική άνεση που βελτιστοποιεί τη μάθηση. Η κύρια χρήση του web περιορίζει σημαντικά τη χρήση του εκπαιδευτικού υλικού σε έντυπη μορφή.

Τοποθεσίες

  • France Online

    39 Avenue Denis Padovani, 13127 Vitrolles, , France Online

Ερωτήσεις